לכל המועמדים הערבים...חשוב!!!

כאשר מישהו במגזר היהודי

ירגיש שבשביל להצליח יש לו רף גבוה יותר לעבור מלאחרים, כמו במגזר היהודי בגולה, כמו במגזר הערבי בארץ שאצלו זה גם נקשר בבגרויות בזמן התיכון, אולי גם תכיר כאלה. בינתיים אתה מכיר רק מפונקים.

lernery

New member
לא אמרתי שזה לא הגיוני

אמרתי שכל מי שרוצה יסתכל, ישווה, ויחשוב אם זה הגיוני. הגיוני לך? סבבה

Trollet

New member
הגישה שלך

תסלח לי על הביטוי ילדותית, במיוחד שכבר נכחת בדיון הקודם. לא מובן למה לעורר זעם מחדש, ברור שבנושא זה אנחנו לא מצליחים למצוא שפה משותפת, אז להפסיק בבקשה.

אנשים, פשוט אל תגיבו

לדעתי המטרה העיקרית של ההודעה של יוסי היא לעצבן, וכל תגובה שלכם משחקת בדיוק לידיים שלו, ונותנת לו רק עוד מוטיבציה להמשיך עם זה. תתרכזו במטרה הראשונית של השרשור, ותעזרו לרמי עם הסקר שלו, ואולי זה יעזור לכם אח"כ.

t1212

New member
שלום הנה הציונים

1. 11.27 2. 116.39 3. 728 4. 728 5. 94.79 6. 194 7. 725.76 8. 94.82 תודה רמי על הצעד הזה כל הכבוד לגבי הציונים

1המתנה

New member
אם יורשה לי..

יש שתי ערביות שלומדות איתי ושאלתי אותם איך זה שיש להם כאלה ממוצעים גבוהים בבגרויות לעומת כל היהודים. תשובתם הכנה היתה שבבתי ספר שהן למדו העתיקו בבגרויות, מורים נכנסו ונתנו תשובות, ולמעשה כל הבגרות היתה קייטנה אחת גדולה. דרך אגב, ממקורות פנימיים בפקולטה לרפואה בעברית, הבנתי שהם מודעים לבעיה וזאת אחת הסיבות שהגדילו את היחס של הפסיכומטרי שבו קשה יותר להעתיק, והוא הרבה יותר אמין. (זאת גם הסיבה שביטלו את המצרף, אבל זה דיון אחר) אז תפסיק להתלהם. ותתמודד עם האמת! אולי אני אבקש מאותן סטודנטיות ערביות (שבלי קשר הן ידידות מאוד טובות שלי) שסיפרו לי על כך שיכתבו את זה כאן ממקור ראשון. בנתיים שיהיה לך בהצלחה.

Trollet

New member
אמרת את זה בעצמך

בבתי הספר בהם למדו. אני יכולה גם להביא דוגמאות משלי זו לא חוכמה, תמיד יש.

Ice1213

New member
אז ככה

אין היוצא מן הכלל מעיד על הכלל. את לא יכולה להשליך על כלל המגזר ממקרים פרטנים. מכל הדיונים האלה למדתי דבר אחד- דבר אל הקירות ואל האבנים. ולכן- בפעם הבאה שמישהו יגיד לי "יש לכם ממוצעים גבוהים כי אתם מעתיקים"- אני לא אתאמץ ופשוט אגיד לו- נכון.העתקתי.יש בעיות? פשוט נראה לי שהתשובה הילדותית הזו מתאימה לטענות ילדותיות כמו הנ"ל.

Trollet

New member
רמי .. כל כך מבינה

זה נהיה פשוט מוגזם.. אני חושבת שרוב חברינו היהודים בפורום קצת מתקשים לעכל את מה שאתה אומר.. כבר דיברנו על הנושא הזה והרבה מדי מדעותיי הטובות על חלק מהם נהרסו..אז בואו נכייף עם הציונים שלנו
מי צריך שאותם אנשים יאמינו, אתה לא חייב להסביר. באמת באמת כל הכבוד לכם החברה הערבים פה על המאמצים האדירים, על זה שעבדתם קשה בזמן הנכון ולבסוף על ציונים למופת, אל תתנו לאף אחד לקלקל לכם את השמחה. ורמי יללא לך תחגוג לך תעשה משהו אפילו לחרוש לשנה הבאה
רק אל תשרוף אנרגיות על דיונים-לא דיונים פה . שולחת לך מסר.

mitzipitzi1

New member
../images/Emo6.gif אני צוחקת כי אתם מצחיקים אותי

יש לכם ממוצע 118? ואתם מתאגדים בפינה ו"צוחקים", וחושבים שבזה "הכנסתם" לכולם? אם זה אכן הממוצע שלכם, והוא הושג ביושר, אין לכם סיבה להתרגז כל כך. להפך- זה הזמן להשמין מנחת. אם הטענה של יוסי נכונה או לא - אף אחד מאיתנו לא יודע, כי לא ערכנו מחקר סטטיסטי. אם זה נכון לגביכם, אתם יודעים. ואם לא כפי שאתם טוענים, למה לא לנוח על רי הדפנה במקום להיגרר לויכוחים חסרי משמעות, כאשר ברור כי אף אחד מהצדדים לא ישתכנע? אני לא מוצאת את הטעם.

Rulaa

New member
כי זה ממש לא הוגן

כשמישהו בא אומר לך שאת הציונים שלך קיבלת לא ביושר בזמן שבו היית קורעת את התחת כדי להשיג ציון כזה . כי זה ממש דבילי ולא יפה לחזור על זה ולטעון שכן העתקנו , וכי דיי שכל פעם שמזכירים את ה 118 ה" הגיון הבריא" הזה מתחיל להתפלסף ולקשש ! וכי גם בנושא הבגרויות הוא רוצה להציג אתנו כפגומים ! דיי... וכי ההודעה שלך ממש לא לעניין .

mitzipitzi1

New member
מה בדיוק לא לענין בהודעה שלי?

הצעתי לך לחסוך עצבים במקום להיפגע... זכותך לעשות מה שבא לך. גם בעיני לא מצאה חן כל ההתבטאות של יוסי. אבל די להיעלב מכל דבר- זה לא "לא הוגן", את מה שאת השגת כי קרעת את התחת, הוא לא לוקח ממך,והוא גם לא יכול.

Rulaa

New member
תקשיבי,

אם היה הויכוח מעצבן אותי או שאני שורפת הרבה עצבים על ויכוח כזה לא הייתי ממשיכה להשתתף . חוץ מזה שהרגשתי שצריכה לדבר בנושא הזה כי בפעם הקודמת רק התבוננתי וקראתי את ההודעות של כולם מרחוק , אילו עכשיו הרגשתי שיש לי מה להגיד. זה הכל , זה לא עניין של אני נעלבת מכל דבר.

למעלה