אוף, עוד פעם מתחילים....
חצי מהפורום הזה בזמן האחרון סובב סביב " יש לכם ציונים כי העתקתם" "לא, יש לנו ציונים כי השקענו" " יש לכם ציונים כי העתקתם" "לא, יש לנו ציונים כי השקענו" וכך עד שימאס לי לעשות "קופי-פאייסט". כמה אפשר? נשמע כמו מיקוח על מחיר של מנת פלאפל בשוק ולא כמו פורום של אנשים שאמורים להיות אינטליגנטיים או לפחות לדעת להיראות ככאלה (ושאף אחד לא יתחיל פה להיעלב, אני כבר אגיד שאני משייכת עצמי לקבוצה השניה
). יוסי, למה אתה חייב לדחוף את הקטע שלך עם העתקות בכל, אבל בכל פעם שמישהו פותח דיון על ציונים? חופש ביטוי הוא דבר חשוב, אבל יש גבול לטעם הטוב ואתה כבר די עברת אותו. ובכלל, מה זה כל-כך חשוב לך? הציונים שלך לא מספיקים לך או מה? אתה כבר במקום שבו רצית להיות, התקבלת לרפואה, אף אחד פה לא מאיים על מעמדך בציונים שלו. וגם אם מישהו השיג ציונים גבוהים
רק כי המשגיחים בבגרויות שלו עזרו לו ונתנו לו להעתיק, תאמין לי שהוא/היא פשוט לא ישרדו את השנה-שנתיים הראשונות (מבחני הדסה
) ויעופו מהר ורחוק. מצד שני, אם הם כן יצליחו לשרוד, או לחילופין אם הם הצליחו להעתיק בבגרות עם משגיחים
כמו שהיו לי בבחינות, אז הם בהחלט חבר'ה גאונים שמגיע להם ללמוד באונ'. ולכם החבר'ה הערבים שנעלבים כל פעם מחדש- תעזבו את זה, למה להרוס לעצמכם את הבריאות? תאי עצב, כידוע, לא מתחדשים (תודה,
דר' בהר).העיקר שאתם בעצמכם יודעים איך השגתם את הציונים האלה ואם העתקתם או לא, וזה כל כך לא משנה מה האחרים חושבים על זה. לא משנה לאן תגיעו ומה תעשו, אם תהיו מוצלחים, תמיד יהיה מישהו שיגיד שהשגתם את ההצלחה בדרכי מרמה (וזה תקף לכל אדם מצליח, לא רק לגבי ערבים). ואין מה לעשות עם זה, העולם הוא לא מקום נחמד, בעיקר בגלל האנשים שבו. ואם כבר היינו מספיק מטורפים כדי להחליט שמטרתנו לחיים היא לטפל ביצורים הלא סימפטיים האלו, צריך ללמוד להתמודד עם השגעונות שלהם ולא לתת לזה לגרור אתכם לוויכוחים ארוכים ומייגעים.יום טוב לכולם ובהצלחה!