לכל המסוממים, בין אם הקלים

BlueCarrera

New member
שוב אני אומר לך...

זה לא כדי לגרום לשכוח מהצרות. מי שמעשן כדי לשכוח מהצרות עושה דבר מסוכן, משום שלא רק שזה לא עוזר, זה מחמיר את המצב. אז שוב שתבין משהו - אף אחד שמעשן ושותה, לא עושה את זה כדי לברוח מהצרות. ואלה שעושים את זה, עלולים להפוך לאלכוהוליסטים ומסוממים. זאת אולי כבר ההודעה העשרית (אם לא יותר) שאני כותב לך, ואתה עדיין לא מבין את זה. אף אחד מהפורום פה לא מסומם, מי שכן, זה אחד שלא ידע לשלוט בעצמו, ויש מעטים כאלה. מתי סוף סוף תבין שהדרך להתמכרות לסמים ולהתמכרות לאלקכוהול היא אותו הדבר ???

tiger

New member
אביגימל כמובן והידיעות המרעישות

שלו מהעיתונים של סופ"ש. אני מלא עד היום באושר גדול מאותו הלילה בו שרה (שם בדוי) איבדה ביחד איתי את בתוליה אחרי לילה של שיכרון חושים (תרתי משמע)... אם הייתי חי את החיים מחדש לא הייתי רוצה ליחיות בלי החויה הזו ואחרות כמוה. כל אחד והאושר שלו,אני מודה שלי ריקניים כניראה משהוא לעומת האושר הגדול שבעבודה לדוקטורט כניראה אבל האושר שלי זה האושר שלי ולאף אחד אין מנדט על האושר של אף אחד אחר. שום דבר לא ישווה לאושר שיש לי היום כשאני הולך לישון לצד זוגתי שתיחיה אותה היכרתי ובה היתאהבתי גם בלילות פרועים של אקסטזי/ה
... אז מה יש לנו היום פחות אושר בחיים?קדחת.יש לנו את האושר שבזוגיות כמו לכל זוג אחר אם לא יותר
אנחנו ביחד חמש שנים מאושרות ומתכננים עוד חמישים כאלה נוספות ואימרו:אמן t

avigimel

New member
לא, אני לא מאמין לכל מה שאני קורא

בעיתון. אני מפעיל את חוש הביקורת שלי, חושב על הדברים, מנתח אותם. לפעמים אני מסכים, לפעמים יש לי הסתייגויות ולפעמים אני מתנגד. והפעם - הסכמתי בפה מלא. אם אתה מרגיש מאושר - המשך כך. זוגיות אולי יש לך, אבל מה בנוגע לכל השאר? משמעות לקיום?

BlueCarrera

New member
משמעות קיום ???

תגיד אתה בסדר ? זה שאנחנו תומכים בליגליזציה, זה לא אומר שכל שניה אנחנו שותים חשיש ואוכלים גראס. זה אומר שאנחנו רוצים שהדבר יהפוך לחוקי, כדי שיחסכו כאבי ראש גם למדינה וגם לנו. (וכל הזמן אני מנסה להסביר לך, למה זה ציך להיות חוקי, אבל אתה מפרש את זה כמישהו מסומם מכור. (כמו שתגיד על מישהו שאוהב יין שהוא אלכוהוליסט))

tiger

New member
היא מכה ביא בראש כל פעם מחדש

כשאני ניתקל בהודעות כמו שלך (משמעות הקיום)...או לפחות זו של הקיום שלי כאן בפורום.אתה בכלל יודע על מה אתה מדבר או שזה סתם סיסמאות ריקות כאלה שלמדת להפריך באויר? לא כי אם עלית על משמאות הקיום אז מה אתה עושה כאן? העולם מחכה לך... אני לא בטוח שאתה יודע מה משמעות הקיום שלך אפילו. מי יודע בכלל מה המשמעות לקיום הזה שלנו? יש לך תשובה אתה חושב? בחיי שחשבתי שיש כאן בנאדם רציני לרגע...

BlueCarrera

New member
מסתבר שלא...

הילד לא יודע על מה הוא מדבר. הוא מדבר עלינו כמסוממים שמנסים לסחוף אנשים אחרים למעגל שלהם בעזרת מילים יפות, והוא עצמו עושה זאת וזורק מילים שבכלל לא קשורות לעניין. אני בספק אם הוא בין 20 ובגלל אם הוא עבר את גיל העשרה.

אבת

New member
מיסכן אתה ממש קונטרול פריק

בהודעה קודמת אמרתי לך שאני מרחמת עליך אחרי מה שכתבת כאן לבי ממש יוצא אלייך אתה פשוט קונטרול פריק אתה פשוט מפחד לאבד שליטה ולהתנסות במשהו שאין לך יכולת לנהל אז חמודי יש לי חדשות בשבלך את החיים אי אפשר לנהל בודאות מוחלטת וצריך לקחת סיכונים ולאבד לפעמים שליטה , אין סיבה להתמודד בלי עזרה כאשר העזרה מוצעת מכל כיוון זה לא חשוב אם העזרה היא חומר כזה או אחר או טיפול פסיכולוגי אין סיבה להתמודד לבד אם אפשר לקבל עזרה . גם אתה בדיוק כמוני בכית ביום הוולדך כי החיים קשים ומאוד מתסכלים לפעמים אז אני מציעה לך לרדת מהעץ הגבוה שאתה מטפס עליו ואם לא ג´ויינט ואני מסכימה איתך שהוא לא פתרון לבעיות (אלא סתם כייף) לך לטיפול תלמד לקחת דברים יותר קל ולהשתחרר קצת , תאמין לי החיים יותר קלים וטובים שמסתכלים עליהם בסבבא שיהיה לך לילה טוב

avigimel

New member
מצויין!!

אז את מודה שאתה לוקח סמים היות ויש לך בעיות שאינך מסוגלת להתמודד איתן. מצויין!! אתה כבר מסביר מדוע אתה נזקק לסמים. שאלה - האם הסמים עזרו לך להתגבר על הבעיות שלך? או שהם פושט גרמו לך להיות מעורפלת למספר שעות כך שאותן בעיות לא הטרידו אותך בתקופה הזו, אבל מיד לאחר שהתפקחת, הם שבו אלייך? אם אכן כך, הרי שאת יודעת שהסמים לא עוזרים לך. הם גורמים לך להתעלם מהבעיות לזמן קצר, לא לפתור אותן. אז מצד אחד את כותבת "לא חשוב אם העזרה היא חומר כזה או אחר או טיפול פסיכולוגי" ומצד שני את כותבת "גוינט הוא לא פתרון לבעיות אלא סתם כייף". תחליטי. אני מניח שאצלך התשובה היא שיש לך בעיות את מעדיפה לשכוח מהן על ידי סמים. אז באמת טיפול פסיכולוגי מומלץ. שתלמדי להתמודד עם הבעיות, לא רק לכסות אותן. הרי הן לא יעלמו, וישובו ביתר שאת. מצטער, לי אין סיבה ללכת לטיפול פסיכולוגי. אני אכן יודע להשתחרר, אך אני מסרב לפגוע בהכרה שלי לשם כך!!! כפי שלא אלך לדפוק את הראש בקיר על מנת לשכוח מהבעיות שלי, לא אקח לעולם סמים. לילה טוב

BlueCarrera

New member
היא לא אמרה את זה...

היא אמרה: ואני מסכימה איתך שהוא לא פתרון לבעיות (אלא סתם כייף) ועליך היא אמרה שאתה פשוט מפחד לאבד שליטה, ובגלל זה רצוי שתלך לפסיכולוג. אני קצת מסכים איתה, אבל זה קורה לכולם - כל אחד מפחד בהתחלה, אבל אחרי שמשתחררים ולוקחים את כל העניין בסבבה, זה כיף. (ולא צריך פסיכולוג בשביל זה)

BlueCarrera

New member
אל תרדי עליו...

גם לי זה קרה בפעמים הראשונות, וגם לי קשה להשתחרר בהתחלה. לפעמים מפחיד לאבד שליטה, אבל שמתגברים על זה, זה יכול להיות הכי שווה שבעולם. גם לי היה

avigimel

New member
אל תשכח שכשאתה מאבד

שליטה, אתה באמת מאבד שליטה... אין לך דרך לדעת כיצד תנהג ואיזה נזקים תעולל לך ולעצמך. לא תמיד הכל נגמר בצחוקים מטורפים עך החברים. אז אני שוב ממליץ לך לנסות פעילויות אחרות שמזרימות אדרנלין לגוף בהן אתה עדיין בשליטה.

BlueCarrera

New member
אין לי מה לדאוג

אם חברים שלי שומרים עלי. בגלל זה אני אף פעם לא משתכר לבד.

avigimel

New member
נו, אז החבר המסומם שלך

משגיח עלייך... עדיין לא בטוח. ואם תרצה לעשות מעשה והוא לא יצליח למנוע זאת ממך??? גם אם הוא עצמו פיכח??? למה להכניס אותך מראש למצבים כאלו, שאתה זקוק למישהו שישמור עלייך?? מצא עיסוקים כייפים לא פחות, אשר משאירים אותך בשליטה, וגורמים להתרוממות רוח לא פחות מאשר סמים. אולי אפילו יותר,] כי אתה נשאר במודעות ויכול לנתח את מה שעובר עלייך. ספורט זה דבר מצויין. טוב, עכשיו באמת לילה טוב

BlueCarrera

New member
תמיד משאירים מישהו שהוא פיקח

שוב אני אומר, זה לא כמו פעילות ספורט, אני משתכר לעיתים רחוקות מאוד, ואני תמיד דואג שאני לא ישתה יותר מדיי (ואני לא יענה לך בקשר לשימוש בסמים) ואני עוסק בספורט, ונהנה מזה. אבל לעיתים רחוקות מאוד, אני גם משתכר. זה שזה לא הקטע שלך, זה לא אומר שזה אסור. ככה זה גם בסמים קלים.

tiger

New member
תמיד נישארים גם קצת פיקחים

מה אתה חושב שסמים קלים זה בלוק איטונג בראש?עילפון חושים? על סמים כמו אל אס די אנשים מצליחים להשאיר חדר אחד קטן בראש תמיד צלול אז על סמים קלים? על איזה איבוד שליטה אתם בדיוק מדברים? אני עישנתי ועישנתי ושליטה לרגע לא איבדתי.חבל כי ליפעמים ממש רציתי.מי צריך כל הזמן את כל השליטה הזאת...מקסימום מצליחים ליפעמים קצת להוריד אותה במיספרים הקטנים אבל לאבד לגמרי? אף פעם אל תאמינו לבחור/ה שמספרת/ים לכם שהיא/הם לא זוכרת/ים מה היה בלילה ....זה שקר גס t

BlueCarrera

New member
אני מתחיל להתייאש ממנו...

הוא חושב שכל מי שלוקח סמים הוא בן אדם שמנסה לפתור את הבעיות שלו ולא מצליח, לכן הוא כל היום מרחף.

MARMELAD

New member
אוי, אתה כזה מעצבן

"החבר המסומם שלך?" ולפי מה בדיוק הגעת למסקנה שהחבר מסומם? אה, כי ככה זה נרקומנים - מסתובבים רק עם נרקומנים אחרים, אף פעם לא צלולים, הולכים בזיגזג, מזריקים בפינות רחוב חשוכות. אה, וגם: יעבדו בזנות כדי לממן את הסמים שלהם. אף פעם לא בשליטה על החיים שלהם. קבוצה של זרוקים. אמנים. ציירים. הומואים. גיטריסטים. בטח לא פרופסורים. בטח לא אנשים חשובים. אה, וגם: מתעלפים במקומות ציבוריים. מזיעים מדי. חושבים שהם דולפינים. יש להם וילונות בצבעים זרחניים תלויים בחדר. צוחקים בלי סיבה. שמאלנים מסריחים. חסרי זיקה למדינת ישראל. ואיך שכחתי: לא עשו צבא, ואם עשו היו בכלא כל הזמן. לא משלמים מסים. עובדים בעבודות שחורות. הולכים בלי נעליים. חושבים שלשכב בשדה פרחים זה חשוב. אוהבים מוזיקת רוק מטורללת או מוזיקה אלקטרונית בלי קולות אנושיים. קוראים לילדים שלהם בשמות של פרחים ומזלות סיניים. יש להם קעקועים. אבי, אני מקווה שהרשימה של הדעות הקדומות מספיקה לך. אם יש לך עוד דעות קדומות על "אלו שמעשנים" אתה מוזמן להוסיף. מבטיח להוכיח לך אחד אחד שאתה טועה, מטעה, והיסטרי.

tiger

New member
מה שלי קשה להאמין זה שהוא לבד כאן

אני חושב שזה יותר מלא יאומן. ממש תעודת בגרות לקהל של תפוז ובכלל. אני ציפיתי לנחילים של פולנים והיתארגנויות של ועדי עובדים. כניראה שהעולם כולל ישראל הקטנה עבר מהפכה אמיתית בלי שאף אחד ממש שם לב,טוב תמיד הרי היו לנו כאן דברים הרבה יותר חשובים לעסוק בהם מאשר לדבר על סמים...מזל ,איך שלכל מטבע יש יותר מצד אחד וליפעמים גם יותר משניים t

BlueCarrera

New member
זה אחד הדיימויים אותו אנו צריכים...

לחסל. זה דימוי דיי נפוץ, שכל מי שמעשן סמים, הוא איזה מסטול שאין לו יותר חיים. הסיבה לכך היא שהטלויזיה אף פעם לא מראה (כמעט) שסמים זה לא מזיק, ותמיד מי שמתמש בסרטים, או שהוא פושע, או שהוא מכור. הסרט היחיד שמצאתי שתומך בסמים, אבל נגד המסטולים הוא סרט נוער מעצבן בשם "קלולס". זבל של סרט, אבל הוא היחיד בו השחקנית הראשית תומכת בסם, אך נגד התמכרות. (זה סרט קומדית נעורים, אבל המסר הוא דיי ברור)

למעלה