לכל המסוממים, בין אם הקלים

אז כל הכבוד לך.

מה אתה רוצה מאיתנו? אני גאה בך חמוד,שאתה לא צריך את ה"כוסית",שאתה לא מחפש אותה או נזקק לה,זה נכס!תעריך את זה ותשב בשקט במקום לבוא בטרוניות לחבריי הפורום הזה....כל הרעש הזה שאתה עושה,מטיף פה הטפות מוסר שונות ומשונות,לא מועיל,רק מראה שכנראה *יש* לך איזושהיא בעיה עם האלכוהול/סמים במישור האישי שלך,אחרת לא היית מציק לאנשים אחרים ומנסה לכפות עליהם את דעותיך. אדם שבטוח בדעותיו,ובאמת בטוח בהן ואין לו כלל ספקות,מניח לאחרים לומר את דעותיהם בנחת,ונותן להם לחיות על פ דרכם. כל אחד חיי את חיו לפי הנסיבות הנכונות לו עצמו. זאת אומרת,שסבבה לך (באמת,תקח עצה מאחת שיודעת מה זה להיות צריך את הכוסית,ולחפש אותה) שאתה לא נזקק לחומרים מחוללי מצב רוח כדי להיות "מאושר"...זה מצוין...אבל אל תזלזל באלו שכן שותים(לא בהכרח אנשים חלשים,אתה עושה הכללה שלא תאמן!!!)או שמשתמשים בווידס(גראס בשבילך...)על בסיס קבוע. אתה לא,יופי,הלוואי וזה ישאר ככה,אבל גם אלו שכן זכאים לבחור איך לחיות. pEaCe טיש.

BlueCarrera

New member
עוד משהו ששכחתי להוסיף...

עישון\שתיה לבד = הרס עצמי כל הקטע זה לעשות את זה אם החברה על מנת להנות מכל העניין. ומי שעושה את זה לבד, הוא פשוט הורס את העצמו.

נינת88

New member
אתה מוזמן לבוז מעכשיו עד מחר,

נראה כי זה כל מה שמעניין אותך... אתה לא יודע מהי סטלה, אתה לא מכיר את ההרגשה, אף פעם לא עישנת, אתה צדיק. שותה כוסית פעם בהרבה הרבה זמן, ואז אין לזה השפעה מסוכנת. (אתה אמרת) אני מעשנת ג´וינט פעם בהרבה הרבה זמן וגם אז אין לזה השפעה מסוכנת. חיי מלאים בתוכן תודה לאל, כמו שאתה אוהב לשתות כוסית פעם ב, אני אוהבת לעשן ג´וינט פעם ב, למה אתה יוצא נקי ואני עוברת על החוק? זה לא פייר. ואם הכוסית שלך הייתה מחוץ לחוק? היית מעשן ג´וינט פעם ב, ובז לכל האלכוהוליסטים למיניהם. אתה יודע למה? כי אתה כבש. כבש של החברה. לא משנה בן כמה אתה צא ולמד באהבה נינת

MARMELAD

New member
כפרות, מה אנחנו מתרגשים

בינתיים ה"סטלנים", נרקומנים, וואטאבר, הם אלה שמחזיקים בעמדות המפתח בתקשורת, במסיבות, בחיים. ואנשים מסוגו של אבי ג. הם מסוג הטיפוסים שנהנים מהאנונימיות של הרשת כדי להתנגח בכל מי שנראה להם קצת שונה. אבי, אתה מדבר על טייגר? תבדוק את עצמך. אני לא רואה את טייגר מתנגח באנשים. אותך כבר ראיתי פעמיים. בלי להכיר את טייגר יותר מדי אני יכול לאמר לך שסביר מאוד להניח שהוא שם אותך בכיס הקטן. ואתה יודע למה? לא כי הוא כזה מוצלח, אלא כי אתה ממש לא. אז אנשים כמוך באים והולכים. אתה נולד, הולך לבי"ס, עושה צבא, מתחתן, משכנתא, עבודה כל החיים, מריבות עם המשפחה, ומת זקן וממורמר. תאמין לי אבי, חמש שנים אחרי שתמות כבר לא יהיו יותר מדי אנשים שיזכרו אותך. עצוב, הא? אני גם חושב. אבל טייגר... זה סיפור אחר. כי אם באמת ישתנו העניינים במדינה הזאת, והגראס יהפוך להיות חוקי בהגבלות המתאימות, אז טייגר יופיע בספרי ההיסטוריה של המדינה בתור אחד האנשים שעזרו לחוק לעבור, בעצם זה שניהל את הפורום הזה. אתה יודע מה הקטע אבי, יש אנשים שעושים, ויש אנשים שבוכים. בא לך לבכות? סבבה. אני אביא לך טישו. אבל מה שבטוח זה שלהודעות שלך אני ממש לא הולך להתייחס יותר.

avigimel

New member
ציינת בדיוק את האנשים הלוקחים

סמים. אלו המחזיקים בעמדות המפתח במסיבות ובתקשורת (וכשאתה אומר בתקשורת אתה מן הסתם מתכוון לתקשורת הבידורית, דוגת הדוגמניגישות וכו´, ברור שלא לכתבים רציניים). ההישגים של כל הנ"ל הם יכולתם להיות חברותים ולתקשר עם אנשים מסטולים שכמותם. צדקת. האנשים אשר להם ההשפעה האמיתית בחברה אינם לוקחים סמים, הם צריכים להשאר בפוקוס על מנת להגיע להישגים. שמע, אין לי בעיה שאתה וחברייך ימשיכו להתמסטל. בינינו, יש לזה אפילו יתרון מבחינתי - אתה מוחק את עצמך ומוציא עצמך מהמרוץ ובכך משאיר לי יותר הזדמנויות פתוחות. מפריע לי רק שאתם דנים בכך בפומבי, ובכך סוחפים עוד אנשים אחריכם. ברגע שיותר מדי אנשים מסוממים, זה משפיע לרעה על החברה, גם עם לי באופן אישי זה מועיל. אבל המונח של אחראיות חברתית כנראה ממש לא מובן לך. אין צורך שתענה לי, אני ממילא לא מעריך את דעותיך.

על איזה מרוץ מדובר? מרוץ ירושליים?

אבי,מן הסתם אתה אומר דברים,אל תצפה שאנשים פה יקראו את ההודעות שלך ולא יגיבו,אתה מוציא את עצמך מהמירוץ ( מעניין לאן הוא רץ...) לילה טוב,

avigimel

New member
המירוץ לחיים

העובדה שכל אחד צריך למצוא את מקומו - בתור אדם היכול לספק את צרכי עצמו מבלי להיות לנטל על החברה, למצוא סיפוק מעבודתו ואתגר, למצוא קשרים חברתיים וזוגיים היגרמו לו לאושר.

ולמה אתה חושב שלאנשים

האלה אין חיים? הם לא חיים בזכות עצמם?אין להם עבודה טובה שמכניסה כסף לבנק?הם לא משלמים מיסים?הם לא מסופקים בעבודה? תסלח לי ,אז באמת טעית בפורום,אנחנו לא נטל על החברה,החברה לא מממנת לנו את החיים,אנחנו לא נמצאים במרכזי טיפול או בתי חולים שאתה מממן. מי אתה שתבוא ותחליט מה עושה טוב למישהו,ובגלל שמדי פעם הם עושים משהו שנעים להם הם נחשבנים נרקומנים בעלי שפה מכוערת? אתה רואה ,צרות המוחין שלך מביאה אותך לעמדה מאוד נמוכה מהסיבה הפשוטה שאתה לא מוכן להקשיב לצד השני. כדאי לך לנסות,אני לא אומרת שנשכנע אותך או נשנה דעתך,אבל לפני שאתה בא בהחלטיות כזו לנושא תקשיב לאנשים אחרים,ואל תתקוף. מקווה שהבנת אותי,ואני מקווה שתישאר ולא תעזוב,כי גם לך יש מה ללמוד,בדיוק כמו לשאר ולי... לילה טוב

avigimel

New member
אני כן אתקוף

ואני לא מוכן "לבוא בראש פתוח" אל מנת שתנסו לשכנע אותי מדוע כדאי לאפשר לכל צעיר שמוכן להרוס לו את הגוף והתודעה. כפי שלא ארצה שיתנו לכם לאפשר על היתרונות בהתאבדות. יש דברים שהם רעים נטו. סמים - זה רע. התאבדות - זה רע. אונס - זה רע. לא רוצה להכנס אתכם להתנצחויות מדוע יש בזה גם טוב. הרי בלוגיקה עקומה אפשר להוכיח הכל. מצד אחד אפשר להוכיח כי חייב להיות אלוהים, ומיד אחר כך אפשר להוכיח כי ברור שאין אלוהים. אז הפלפולים שלכם לא מעניינים אותי. מצידי תעשנו ותסניפו כאוות נפשכם - אתם פוגעים בעיקר בעצמכם למרות שגם בשאר האוכלוסיה. אבל לאפשר לסמים להיות חוקיים? לאפשר לכם כאן לדון בכייף שזה עושה? לאפשר לכם לדון ולסחוף אחריכם עוד אנשים שינסו??????????? חוצפה!!!!

tiger

New member
סמים קלים לא הורסים את הגוף ולא

את התודעה. לא שאין תודעות שכדאי לדעתי להרוס.רוב התודעות או המודעויות שלנו הרי מימיילה נוצרו על חרא של בסיס ,דעות קדומות, פחדים ופרימיטיביות, שובניזם ושינאת זרים אחים שכנים וכן הלאה... אני לא מוצא כל רע בהרס של כל התודעות האלה ביחד וחבל שסמים קלים כמו גם הקשים ביותר לא ממש עושים את העבודה החשובה הזו.אתה יכול ליראות את זה יום יום אצל נרקומנים שנישארו בדיוק באותו צד של המפה הפוליטית כמו ביום בו התחילו להישתמש ואתה יכול ליראות איך אנשים שמעשנים סמים קלים ממשיכים להצביע לאהוד ברק בימקום לעלה ירוק...אם התודעה שלהם היתה נהרסת כמו שאנשים כמוך נהנים כל כך לומר כל זה לא היה קורה. האנושות היתה הופכת בין לילה למקום נאור ואנושי יותר אם רק חלק מהתודעה שלנו היה נהרס...אם רק שמינית מהדברים שאתה אומר היו נכונים. לגבי הרס הגוף אני בכלל לא מדבר.אם זה היה נכון אז אולי תסביר לי למה כל כך הרבה ספורטאים (כדורסלנים כדורגלנים טניסאים ועוד ועוד) עושים את זה? אם הגוף היה נהרס אז איך זה שכל כך הרבה שחקני קולנוע עושים את זה (ע"ע מלאני גריפית או ג´וליאנה ג´ולי השוות שלא להזכיר עוד רבים אחרים שכבר מיזמן הפסיקו להסתיר את הפרטים הקטנים וההנאות הקטנות האלה מחייהם הפרטיים).עד כדי כך שזה כבר לא ניוז היום. אם סמים הורסים את הגוף ואת הנפש אז איך איך לעזעזל לפאמלה אנדרסון (ע"ע טומי לי והקלטת הלוהטת בה המלאכית מגלגלת לה להנאתה) יש כזה תחת מדהים וכזו אישיות סוחפת,אני שואל? כניראה שיש אנשים שיש להם את כל המזל ואלה שחושבים שיש להם את כל הסכל לא מבינים את זה...

אולי לא כתבים רציניים...

אבל אני יכול לספר לך שביל קלינטון עישן סמים כשהיה בקולג´. וכמו שאתה רואה הוא ג´נקי שגר ברחוב...

avigimel

New member
מדוע לא לענות לי?

כי לא נוח לך לשמוע? כי באת לכאן כדי להחליף חוויות על ססמים ואני הורס לך? זבשך

tiger

New member
אתה שם לב שאתה היחידי כאן?

לא שלא הייתי מצפה ומקבל בברכה עוד רבים שחושבים כמוך וחיכיתי וציפיתי להתקפות של ועדי עובדים מאורגנות מהדרום אבל רק אתה היגעת. ולא אני לא מנסה ליפגוע רק לומר שניראה לי שיש עולם שם מיחוץ למיקלדת שלך שעבר לידך בלי שראית אותו...המון גדול של אנשים שכבר לא חושבים יותר כמוך או כמו שהיה נהוג לחשוב שכולם חושבים ליפני מיספר די גדול של שנים. תרשה לי לנחש:אתה בסביבות הארבעים.איש עבודה,כל החיים דאגת לדברים ה"חשובים באמת" ולא שמת לב שיש מהפכה שם בחוץ? מיסכן להיכנס לכאן ולגלות את זה זו בטח לא חוויה ממש נעימה. תמשיך לבוא,אני בטוח שבסוף תיראה את הדברים אחרת. אולי תמשיך לחשוב אותו דבר אבל בטוח:תיראה דברים אחרים גם...שזה איך לומר "חשוב כשלעצמו" t

avigimel

New member
טעית בהכל

אני בן 30, שמתי לב ל"מהפכה", ותאמין לי - לא כל מה שההמונים עושים הוא בהכרח טוב. העובדה שהרבה אנשים בוחרים לעשות מעשה מסויים לא מעניקה לו לגיטימיות. אחרת הנאציזם היה לגיטימי, ועוד הרבה דברים אחרים. אני ממש לא מתפלא שאני בין היחידים כאן. אנשים שלא מתעסקים בזה אין להם שום צורך להכנס לכאן "ללמוד" את הנושא ולתמוך במאבק שלכם. הסיבה היחידה שאני נכנסתי לכאן היא לנסות להיות הקול המתריע מהסכנות עבור אלו שעדיין לא התנסו. אך גם אני אפרוש בקרוב מאוד - זה מאוד מתיש להיות היחיד שעונה כל הזמן לחבורת מסוממים המפריחים טעונים דמגוגים ושקריים. מעבר לזאת שהנושא אינו נוגע אלי אישית ולכן לא אבזבז עוד הרבה ממרצי עליו.

BlueCarrera

New member
תשמע, זה כמו שתפעל למען שאנשים...

לא התנסו באלכוהול. שוב אני יסביר לך - תגיד שטעמת יין, לפני שאיבדת שליטה לגמרי, נכון שהרגשת נעים ? אני מדבר איתך לפני שבא הפחד וחוסר השליטה על הגוף שלך, נכון שהרגשת קצת נעים ? גראס זה אותו הדבר. יש לך תמונה בראש של האנשים בפורום כאיזה סמי עם גורמט שהולך ברחוב וצועק שטויות, או איזה היפי שמסטול בכל רגע (גם שהוא כותב לך את ההודעה). אז תתחיל להבין: אנחנו מתייחסים לסמים הקלים כמו שאתה ועוד הרבה אנשים מתייחסים אל אלכוהול - כי זה אותו דבר - בתחושה ובדרך ההתמכרות. אז תבן כבר - המטרה שלנו זה לא שתנסה את זה, ולא שתשכנע אחרים לנסות את זה, אלה שתבין שאין דבר רע בזה, ותתמוך בליגליזציה של זה. למה שתתמוך ? כי אלפי תקים נפתחים מדי שנה עקב עבירות כאלה, חייהם של בני נוער רבים נהרסים, רק בגלל שרצו לנסות דבר שהוא אינו מזיק. ומצד שני, כספים רבים של המדינה נשפכים על עבירות כאלה, במקום לתמוך בדברים יותר חשובים, מבזבזים כסף על פתיחת תיקים על שימוש בדבר שהוא לא מזיק לאדם ולא מזיק לחברה (שוב אני מבקש ממך:תבין סמים קלים דומים מאוד לאלכוהול).

shalvale

New member
הסמים כן מזיקים

ואלפי נערים ניצלים היות ואין להם גישה קלה לסמים. היות והם מפחדים לעבור על החוק. ודי עם ההשוואות לאלכוהול. סיכמנו כבר שמי ששותה על מנת להפיק הנאה אכן בקבוצת סיכון. והסברתי שאלכוהול חוקי היות והרוב המכריע של האוכלוסיה משתמש בו אך ורק לצורך טכסים שונים. יתכן ואם אלכוהול היה מתגלה רק כיום ולא היתה לו מסורת עתיקת יומין, הוא היה אסור. אבל אתה, במקום לדרוש את הוצאת האלכוהול מחוץ לחוק אם כבר, דורש להכניס לחוק עוד חומרים מסוכנים.

BlueCarrera

New member
במה הם מזיקים ?

מה הנזק שלהם ? תסביר לי ? אם פחות מזיקים מסיגריות ומאלכוהול - תשלים עם זה ! ואף אחד ששותה למען להפיק הנאה, לא נמצא בשום קבוצת סיכון, כי אם זה היה כך, כל תעשיית היין, הליקרים ושאר המשקאות החריפים לא היתה מתקיימת. מי ששותה על מנת לפתור את הבעיות שלו, הוא זה שנמצא בקבוצת סיכון.

tiger

New member
דווקא קיבלתי את הרושם שהנושא

קרוב אליך מאוד... אולי אפילו יותר מימה שנידמה לך שאתה מוכן להודות. מעניין שהטענות שלנו הם תמיד טענות של מסוממים דמגוגיות ושל אדוני חכמות ומלומדות (מהעיתונים של סופ"ש)... אני מציע לך ליקרא קצת ספרות מיקצועית. t

למעלה