לכל המסוממים, בין אם הקלים

my self

New member
../images/Emo6.gif

ההודעה הזו היא מנת יתר (מזוקקת) של מוסרנות וצדקנות מגוכחת, אין ספק. טייגר, אולי לשרשר אותה תחת:
הודעות מזיקות לבריאות ? אז באמת, שמעו לעצתו של אבי. הפסיקו לבזבז זמנכם על חיפוש האושר (שממש, אבל ממש overestimated), ותפסיקו לעשן כל היום, יא מסוממים. גם אל תקשקשו שסמים קלים פחות מסוכנים מאלכוהול, אבי שמע והעביר תקליט (==הוכחה ניצחת לצדקתו של אבי). גם אל תגידו לי שיש לחייכם משמעות או מטרה. לא יכול להיות - אתם מעשנים גראס.

liquidream

New member
עסוק?

"אדם עסוק, אשר יש לחייו מטרה ומשמעות, אין לו פנאי לסתום חורי שעמום בחומרים שונים ומשונים." "עסוק" כמו העכברים שרצים על הגלגל ומירוב "עיסוק" לא מבחינים בחוסר התוחלת של עיסוקם?

avigimel

New member
לא, עסוק במטרה ובמשמעות

לא עסוק בלהעביר את הזמן. עצם העובדה שאתה מרגיש בריקנות בחייך, מרגיש שאם אתה לא לוקח סמים החיים שלך משולים לעכבר הרץ על גלגל שוב ושוב, זה מקור הבעיה. קרא את ההודעה שלי על אושר.

Wedwil

New member
הו משמעות...

בהרבה דיונים על ליגליזציה שמעתי את מה שאני אוהב לקרוא לו "הצד השני" טוען לחוסר משמעות. רוב הטיעון מסתכם ב"לאדם שמקסס/מגלגל/מעשן וכו אין משמעות לחיים". ובכן קדושים וקדושות שלי כל מה שאני יכול להגיד על זה הוא שאני מקנא בכם. אני מקנא במשמעות האדירה שאתם מוצאים בחתיכות נייר עם תמונות עליהן או במשמעות האינסופית שאתם מוצאים בכמה כימיכלים שהמוח שלכם פולט (לא כימיקלים מבחוץ) כאשר אתם שמחים, נרגשים, מנצחים, מפסידים, מרוויחים, מרוששים, לומדים, מסתכנים, עוזרים לאחרים וכאשר אתם נלחמים על אידיאולוגיה/דת/אמונה. כן כן "צד שני" יקר שלי, רוב אותם דברים אשר נותנים משמעות כה גדולה לקיום הפתטי שלכם הם רק כמה תערובות (חלקן מסובכות יותר וחלקן מסובכות פחות) של כימיקלים במוח שלכם. הידעתם? THC, החומר הפעיל במריחואנה, נקלט במוח בקולטנים מיוחדים המיועדים לו. קולטנים אלו הינם קולטני שימחה אשר מופעלים ממילא כל פעם שאנו שמחים.

אבת

New member
אבת

חמודי אני לא יודעת עם אתה בז למסוממים או לא אבל אתה בטח זקוק לתשומת לב כי לכתוב בפורם סמים שאתה בז זה רק בקשה לתשומת לב בכלל בלי קשר לסמים אז יש לי הצעה בישבלך , תכתוב בפורום של מולדת שחייבים לתת לפלשתינאים עצמאות מיידית או בפורום גאווה שצריך להוציא את ההומוסקסואליזם מחוץ לחוק ואם עדיין תזדקק לתשומת לב קח ג´יינט אולי זה יעזור לך , מסכן שכמוך בחיי אני מרחמת עלייך ומאחלת לך רק טוב

avigimel

New member
נכון, אני באמת טורח כאן מאוד

לא בשבליכם, אתם כנראה אבודים. אלא בשביל אנשים שעוד לא התנסו בסמים, וזה נראה להם "מגניב", והם באים לכאן לקבל אינפורמציה. חשוב שישמע כאן גם הקול השפוי. כי מטבע הדברים לפורום הזה יתקבצו כמעט אך ורק מצדדים בסמים, ולא זו המטרה.

tiger

New member
עכשיו אתה קובע לנו מה מטרת הפורום?

לא היגזמת... אתה באמת חושב שאתה יודע הכל ? שהיבנת וירדת לעומק הדברים...שתפסת מייד במה מדובר? שהיבנת את המטרות של הפורום ואת המנהלים שלו? ושהכל כל כך פשוט כמו שאתה חושב... תאמין לי שלא היבנת כלום ושתחשוב שהיבנת שוב משהוא רק תגלה שחזרת להתחלה. אני לא תמיד מבין את המטרות של עצמי ולא תמיד יש לי מטרות מוגדרות אז מי אתה שתיכנס לנו לכאן ולוורידים ותחשוב שאתה יכול ליהיות כאן הראשון שהבין ויודע מה המטרות של הפורום הזה? איינשטיין? פרויד ב (או גימל)...אני לא בטוח שיש לך את האומץ והיכולות לתפוס עד הסוף אפילו את המטרות המוצהרות של הפורום...

avigimel

New member
אולי אם תפסיק לגמרי עם הסמים

תצליח סוף סוף להבין מה המטרות שלך

tiger

New member
למה מה הקשר?

עוד לא שמעתי על קשר כזה ובחיי ששמעתי על הרבה מחקרים מסוגים שונים על ההשפעות של סמים על נפש האדם אבל על הקשר בין המטרות שלי לבין סמים...איכשהוא עד היום אני מגיע לכל מטרה שהיצבתי לעצמי ככה. רציתי להישתמש בהרואין... היצלחתי.... רציתי לטוס להודו ללטף פרחים של גרס בשדות...נסעתי היגעתי ליטפתי חזרתי. רציתי לימודים:למדתי.רציתי חברות-יש לי...בית.מישפחה...איזה עוד מטרות אתה מחפש או אחרים מחפשים בכלל בחיים האלה? אבטיח קר ביום שיש ליד הטלביזיה עם הסרט בערבית?יש.רציתי פורום לסמים קלים בתפוז...יש. אתה רואה אני מזהה מטרות מיתמקד עליהן וכמו טיל מונחה לייזר של נחישות אני מיתמקד בהן ולא משנה איזה חומרים או דלק מוצק הטיל הזה לא יצרוך בדרך הוא למטרה שלו יגיע...למה? כי אני רקדן.זה למה,,,לא יודע למה.אולי לך יש תשובות להכל כי המוח שלך הרי צלול יותר מישל כולנו כאן ביחד... t

avigimel

New member
כרגיל, דבריך מלאי סתירות

אומר משהו אחד ברגע מסויים, ודקותיים אחר כך אומר את היפוכו. אתה כתבת כאן ש "אני לא תמיד מבין את המטרות של עצמי ולא תמיד יש לי מטרות מוגדרות", ועניתי לך שאם תפסיק עם הסמים אולי תתחיל להבין את המטרות שלך. ענית לי כי אתה מבין. עזוב, את הטעות שלי עשיתי כאשר שוב נגררתי לויכוחים עם אנשים מסוממים. אנשים כאלו אינם רציונלים, אינם מחוייבים לכללי ההגיון, וחבר שאני מבזבז את זמני היקר על ויכוחים עקרים. עוד נקודה - מקודם אמרת (או שקשכפית, איני זוכר) שלא אתה יזמת את הקמת הפורום, אלא הנהלת תפוז פנת אלייך וביקשה ממך. וכאן אתה טוען כי "רציתי פורום לסמים קלים בתפוז". כמובן, מלא סתירות. ואני מלא גאווה בך שאתה מגשים את כל מטרותיו כמו טיל ממוקד למטרה, ביניהן לקיחת הרואין וליטוף שדות בהודו. מעניין אותי מה למדת, אבל אני לא מניח שזה משהו מסובך מדי. בקיצור, לפני שאלך לתמיד אגלה לך עוד סוד - להציב מטרות צריך גם לדעת. אדם יכול להציב לו מטרות שונות ומשונות שלא יקדמו את עצמו במאום (כגון, המטרה שלי היום ללכת לישון.... המטרה שלי היום לרצוח בן אדים...). היו שלום, ומקווה שתחיו בשלום עם מצפונכם אם בגללכם יגיע ולו רק אדם בודד אחד לסמים.

BlueCarrera

New member
תתעלם ממנו...

עזוב. אין טעם לענות לילד. הוא מצפה שמישהו יקשיב לו שהוא לא מקשיב לאף אחד.

אבי,סע לשלום המפתחות בפנים...

וכשתהיה מסוגל להבין את הדרך השונה,וכשתתבין שאנחנו בני אדם ולא "מסוממים",אתה תהיה פה יותר ממוזמן. אבל עד אז,אטימות לא תתקבל פה בברכה. אני מקווה שתחכים יום אחד ותדע לקבל את השונה. יום טוב,

tiger

New member
דברי סטומים ומלאי סטירות ושלך חוכמה

וטוב טעם...יאללה תרוויח מה אתה רוצה מחיי? בהודעות שלי יש הרבה סטירות ואם תמשיך לחפש אני גם מבטיח לך שתימצא עוד כמה וכמה.מה אני ראש הממשלה? או שר הביטחון (שגם הדברים שלהם לא תמיד יותר ברורים)... זה אפילו מחמיא לדעת שיש אנשים שכל מה שמעניין אותם בחיים זה לחפש את הסטירות בהודעות שלי ועדיין הם חושבים שיש להם חיים עם מטרה... תודה אבל אני מעדיף את שלי...כולל הסטירות. ואני המצפון שלי מספיק נקי מעצם הידיעה שלא עודדתי מעולם אף אחד להישתמש בסמים ואתה יכול לחפש מהיום ועד להודעה חדשה איפה עודדתי מישהוא להישתמש בסמים ואני מוכן להבטיח לך מעכשיו:אין דבר כזה,לא היה ולא יהיה.זה הכל בראש שלך...המוח שלך כל כך מורעל שאתה אפילו לא מצליח להבחין ולמקם את המקום מימנו אני כותב או שהמקום הזה כל כך מפחיד אותך בעצם הקיום שלו שאתה ממהר לנסות ולהכניס אותי לשבלונות המוכרות לך אבל תיסלח לי שאני לא מתאים את עצמי לשם.אני מעולם לא עודדתי אף אחד להישתמש בסמים קלים או קשים ואני לעולם לא אעשה זאת.אני אומר תמיד את האמת על הדברים האלה והאמת זה הדבר שהכי מפחיד אותך ותחשוב עם עצמך למה האמת הזו כל כך מפחידה אותך... למה דווקא אתה ניכנסת לכאן מיכלכלכלכל אלה שחושבים אולי בדיוק כמוך ומי כמוני יודע כמה מאות אלפים כאלה יש ועדיין רק אחד אביגימל שמו לקח את הדברים כל כך רחוק...לדעתי יש לך הרבה עבודה לעשות על עצמך.יש לך בעיה רצינית עם המיצאות החדשה של החיים בעולם הזה שאתה לא מוכן להכיר בה...למה? מה כל כך מפחיד את אביגימל.... ואל תידאג למצפון שלי הוא נקי.כמו חדש.אני מעולם לא היכנסתי איש לעולם הסמים ואין לי כל כוונה לעשות זאת. t

tiger

New member
אתה יכול להמשיך לחפש סטירות עד מחר

אני גם מבטיח לך שתימצא כמה וכמה. זה אפילו מחמיא לדעת שיש אנשים שכל מה שמעניין אותם בחיים זה לחפש את הסטירות בהודעות שלי ועדיין הם חושבים שיש להם חיים עם מטרה... תודה אבל אני מעדיף את שלי...כולל הסטירות. ואני המצפון שלי מספיק נקי מעצם הידיעה שלא עודדתי מעולם אף אחד להישתמש בסמים ואתה יכול לחפש מהיום ועד להודעה חדשה איפה עודדתי מישהוא להישתמש בסמים ואני מוכן להבטיח לך מעכשיו:אין דבר כזה,לא היה ולא יהיה.זה הכל בראש שלך...המוח שלך כל כך מורעל שאתה אפילו לא מצליח להבחין ולמקם את המקום מימנו אני כותב או שהמקום הזה כל כך מפחיד אותך בעצם הקיום שלו שאתה ממהר לנסות ולהכניס אותי לשבלונות המוכרות לך אבל תיסלח לי שאני לא מתאים את עצמי לשם.אני מעולם לא עודדתי אף אחד להישתמש בסמים קלים או קשים ואני לעולם לא אעשה זאת.אני אומר תמיד את האמת על הדברים האלה והאמת זה הדבר שהכי מפחיד אותך ותחשוב עם עצמך למה האמת הזו כל כך מפחידה אותך... למה דווקא אתה ניכנסת לכאן מיכלכלכלכל אלה שחושבים אולי בדיוק כמוך ומי כמוני יודע כמה מאות אלפים כאלה יש ועדיין רק אחד אביגימל שמו לקח את הדברים כל כך רחוק...לדעתי יש לך הרבה עבודה לעשות על עצמך.יש לך בעיה רצינית עם המיצאות החדשה של החיים בעולם הזה שאתה לא מוכן להכיר בה...למה? מה כל כך מפחיד את אביגימל.... ואל תידאג למצפון שלי הוא נקי.כמו חדש.אני מעולם לא היכנסתי איש לעולם הסמים ואין לי כל כוונה לעשות זאת. t

נה נה ננה נה ../images/Emo151.gif

אין לי כח לוויכוחים אין לי כח להרצאות... וואלה בנאדם הדבר היחיד שבא לי לעשות זה להוריד ראש ולשפןך עליך את מי הבאנג הצוננים. אתה בנאדם אטום וממש לא ידידותי לסביבה (כמו פרינגלס בעצם). לא ממש שווה להקשיב למה שיש לך לומר כי אתה מדבר שטויות ובנאדם לא יכול להיות נגד משהו שהוא אף פעם לא ניסה.... אין בזה שום היגיון. אז אל תשתה ואל תיקח סמים- אבל כשתהיה בן 70 תצא לפנסיה ותקבל שעון זהב ותחשוב לעצמך "מה בעצם עשיתי בחיים שלי? עבדתי, למדתי, התחתנתי הבאתי ילדים... חייתי חיים בורגנים..." גיוועלד זה מה שיש לי להגיד אז לך ותחיה את החיים הבורגניים שלך ואם בגיל 70 תרגיש "מאושר" אני באמת אהיה מאושרת בשבילך אבל אבי... אתה יודע מה? באמת שלא נראה לי שזה יקרה. וזה לא קשור לסמים או לאלכוהול- זה קשור לאטימות שלך בפני הנאות החיים. הדיבור שלך מתנשא אבל תאמין לי שאני מכירה אנשים כמוך... וכמה שתנסה להתכחש לזה- אתה מדבר מתוך קנאה. קנאה על כך שלנו יש את האומץ להנות, האומץ לעשות שינוי. אתה יודע טוב מאוד שגראס הוא לא ממכר והוא לא עושה נזק נוראי לגוף אבל אתה מעדיף לחיות בבועה שלך כי פשוט אין לך את האומץ לצאת ממנה. שיהיה לך לבריאות נושי-מסטולה-בטבעי

ניק1

New member
תעשה טובה..!

אתה מדבר כאילו אתה חיי בעולם אחר, או באגדות!! לא לכולם החיים פשוטים כמו לך...! יש כאלה שהסם עוזר להם ליברוח מהמציאות שהם נימצאים בה, אתה לא חייב להסכים איתם, אבל אתה גם לא צריך לתת להם דין וחשבון! אז לך ותימצא לעצמך חיים!!!!!!

BlueCarrera

New member
אתה בן אדם טיפש...

אם אתה לוקח סמים או אלכוהול על מנת לברוח מהמציאות שאתה נמצא בא. אתה תהרוס לך את החיים תוך זמן קצר. להשתכר ולהתמסטל זה טוב, אבל שזה לא עובר את גבול הטעם הטוב.

למעלה