טוב, אז ההמלצה שלי כזאת
יש שיעורים בפיסיקה שמתחילים בשעה 8, פעם בשבוע, תתרגל לזה. באופן כללי בפיסיקה + תרגולים תצטרך להיות. בכימיה אין ממש הכרח, אפשר לקרוא את הספר באנגלית או תרגום לעברית, או סתם לעבור על מצגות\סיכומים. בביולוגיה גם אין הכרח להיות, מספיק לעבור בבית על מצגות+סיכומים (ויש סיכומים מעולים). בסטטיסטיקה צריך להיות, אבל ההתחלה די קלה ורק משיעור 4-5 זה נהיה בעייתי. לכימיה אורגנית צריך להגיע אבל זה מתחיל רק משבוע 8, שעד אז כבר תהיה במעונות או בדירה מן הסתם. להתנסות קלינית גם כן חובה להגיע, אבל לא נורא. יש גם קורס בחירה, וגם לגביו אתה צריך להסתדר אבל לדעתי עדיף לקחת את זה של סמסטר ב', אין בו חובת נוכחות והוא קל יותר (בכל מקרה אין צורך שתהיה בקורסי הבחירה שאתה לוקח). בכל מקרה ובכל מצב החודש הראשון הוא די בזבוז זמן חוץ מפיזיקה (וביולוגיה - שלא צריך להיות בשיעור אבל כן לדעת את ההרצאות). ככה שאני ממליץ לך להגיע אך ורק לפיזיקה ולתרגולים שלה, שזה ייצא לך ליסוע לי-ם פעמיים בשבוע, וזה עד שתתאפס על עצמך בקשר לדירה או למעונות (אני מניח שתמצא - עד אז). סך הכל פיזיקה זה בגבעת רם שזה יחסית קרוב לתחנה מרכזית, מה שאומר זמן נסיעה מהבית עד האוני' לא יותר משעתיים כולל הכל door to door. זה יבזבז לך 8 שעות בשבוע על נסיעות, לעומת 4 שעות שהיית מבזבז ממילא, ובינתיים כבר תסתדר. חשוב לציין שאת כל זה אני אומר באחריות מלאה, ולא בתור הצעה קלילה. אני באמת חושב שזה אפשרי לחלוטין ולא ממש טומן בחובו סיכונים - אם כל מה שציינת נכון.