לכל חברי הפורום...

ESU Boscorelli

New member
אברהם...

דבר ראשון לא ענית לי לגבי זה שלא התכוונתי לפגוע בך... אתה לא מרגיש ככה עדיין נכון??? ואם הבנתי אותך נכון אז סורי... לא מאמין בעולם הבא... אם לא אז פרט

דברי יצאו מהקשרם וגם

בס"ד בפתח לדבריי בהם אגיב על הנאמר ע"י אציין כי סלחתי לך ואין לי עליך לא כעס ולא שנאה אלא, הבנה ורצון שתבין את דבריי אני מאמין באמונה שלמה על קיומו של העולם הבא וכל כוונתי בדברים היתה להסביר כי היות ואנו לא בקיאים בדרכי ההנהגה האלוקית ולא מכירים את סיבת בריאתו של כל אדם במצבו (ודע לך כי הדברים הנאמרים ע"י הם מהשקפת עולמי הפרטית אשר אותה מלווה מגבלה פיזית ואני מרותק לכיסא גלגלים) והדברים כנסתרים בשמים, בעולם הבא עליו דיברתי, עלינו להסתכל על כל אחד מבני האנוש בעולם ולהבין שלמעשיו יש חלק לקראת התכלית הכללית של הבריאה. וגם אם תראה את אותו רשע אשר מעשיו לרעה יוצר הוא את ההבחנה שבין הטוב לרע, בין הצדיק לרשע וכל כוונת עונשו על שבחר להיות דוגמא שלילית, שלילית אך עדיין דוגמא. לכן גם אם תראה כאלה שכל מטרתם היא להעמיק בלימוד תדע לך שיתכן ולזה הם נועדו ליצור את ההבחנה שבין הדת היהודית לדתות השונות. אם לא יהיו כאלה שיעמיקו בלימוד איך וכיצד נדע לנהוג בכל מהלכי החיים כבד כל אחד באשר הוא, חילוני, דתי אברך ושלא, לכולם יש חלק ומטרה אברהם רואש

yoyo10

New member
הגדולה של האדם היא ביכולתו להודות

בטעיות לוהתנצל כל הכבוד

ESU Boscorelli

New member
לטעות זה אנושי...

לסלוח זה אלוהי... אני שמח שקיבלתם... ואם לבן אדם אין אומץ להתנצל אז שיילך לחפש איפה הביצים שלו מוחבאות... אני שמח שאפשר להגיע להבנה והדדיות פשוט עוברים ימים קשים אבל חפיף... זה הכל בכיף... מישהו (לא זוכר את הכינוי) אמר שנצרטך לחיות אם המשתמטים בהדדיות אז בחיים לא!!!! יש סליחה והדדיות אבל עד גבול מסויים! אני בחיים לא יחייה בשיתוף עם כאלה! וחלאות ברחוב? נכון... צודק יש... כמו בכל מקום אחר בעולם... ובגלל זה אני מקווה שיגייסו אותי למשטרה אחרי צבא לנקות קצת חארות ולכלוך מהרחובות

mayakol

New member
לנקות קצת חארות ולכלוך מהרחובות??

יש דרך יותר יפה ועדינה להתבטא.

mayakol

New member
אני לא בטוחה שאצלו חלאות ודתיים

או יותר נכון חרדים (אוי... ההפרדה הזו...) הם לא אותו הדבר. ונחמד שאתה יודע מה אני מצפה שתגיד... אבל אני לא ממש יודעת- מה ציפית שאומר?

ESU Boscorelli

New member
יש לך אי הבנה...

אני רואה שאת כרגע באה נגד... חלאות מבחינתי חלאות הם פושעים! נרקומנים מסוממים רוצחים אנסים גנבים ועוד ולא נראה לי שהדתיים משתייכים לקבוצה רק בגלל שהם דתיים... אז לא זה לא אותו דבר... חארות... צריך להעיף לכלא ולהתחיל להכניס פה עונש מוות לגב הדתיים? אלה שלא עושים צבא כמובן... הם לא יתקרבו אלי אני לא אליהם לא מעוניין במגע איתם הם מבחינתי סוג ב' דיסטנס

mayakol

New member
כנראה לא הבנתי אותך שוב...

פשוט כתבת דברים דיי שליליים על החרדים ואז כתבת על חלאות ויתכן שקישרתי בין שני המשפטים שלא בצדק... אבל שוב לא הבנתי אותך כנראה (או שאני מקווה שלא הבנתי-) עונש מוות לדתיים שלא עושים צבא????? מבקשת הבהרה~!

ESU Boscorelli

New member
לא!!!!

מה פתאום!!!!! זה עדיין לא מצריך עונש מוות!!! עונש מוות נועד לרוצחים ואנסים ומחבלים ומסיעהם

Huan

New member
זה דורש דיון בפני עצמו.

האם לך יש זכות להחליט על חייהם של אחרים? אפילו אם הם עשו דברים נוראיים, האם לך מותר לשחק את עצמך "אלוהים" ולהגיד מי למוות ומי לחיים? האם עונש מוות הוא עונש יותר חמור מהתייבשות בכלא עד סוף החיים? האם אתה צריך לרדת לרמתו של הרוצח עצמו, על מנת להעניש אותו? האם אתה לא צריך להפגין בעונשו עליונות מוסרית?

בת יפתח

New member
../images/Emo140.gif

מתנצלת גם שלא הבנתי שזה נבע מעצבים, והחזרתי במקום להתאפק ( היה כאן קצת לשון הרע.) מחול לך. גם לי ?

למעלה