לכל מי שאימץ בני 3-5

Daria34

New member
יש לי הרבה פתרונות.

אבל מי ששולט בלובי של אימוץ הם האנשים עם כסף שמעניין אותם רק האינטרסים
של עצמם. חייבים להמשיך להניע את הגלגל של סיפוק הילדים..
אם יעשו מי שבאמת צריך לא היו ילדים לענות לביקוש. מעטים מאמצים מטעמים הומיינטרים וכול יום אנו עדים כמה זה לא עובד..

KallaGLP

New member
מי אלה "אנו"?

דברי בשם עצמך. אני מכירה הרבה יותר דוגמאות שבהן זה עובד מצוין, כולל הדוגמה האישית שלי. מנגד, אני מכירה גם קשרים ביולוגיים שלא עובדים טוב בכלל, ככה שזה לא הכל עניין של אימוץ או לא, אלא גם עניין של מזל.
וזה יפה מאוד שיש לך פתרונות. אבל כשאני מדברת על פתרונות, אני מדברת על פתרונות מעשיים, שהמדינות מוכנות ליישם, כי כל עוד אין כאלה, עדיף לילדים שיאמצו אותם אנשים זרים מאשר שיחיו במוסדות וברחובות בארצם.

Daria34

New member
נו קאלה, למה זה עולה 20000אלף דולר?

תפסיקי עם המנטרה הילדים היו במוסדות ברחוב..... כי לא יאמצו אותם....זה לא עובד עלי....

Daria34

New member
נו קאלה, תפסיקי

עם המנטרה הילדים היו במוסדות ברחוב..... כי לא יאמצו אותם....זה לא עובד עלי....מוסד האימוץ מזמן הפך להיות תעשייה. שעושים הכול לשמר אותו על חשבון הנפש של הילד.
לאט לאט נסגרים השערים כי האמת יוצאת החוצה.ומה שהכי עצוב עוברים לתעשייה אחרת שפוגעת בזכויות הילד והאישה בצורה הכי קשה.

fannyd

New member
הילדים לא צריכים לשלם את מחיר הציניות

של מבוגרים. עבורי לאמץ ילד מבית ילדים שלא נמצא לו דורש בסידור פנים ארצי משמע לפדות אותו לחיי חירות. עבורי זה בדיוק כמו לפדות את גלעד שליט לגביו היה קונצנזוס כמעט מקיר לקיר. הרשויות במדינות החוץ מנסות להילחם בשחיתות, לא תמיד בהצלחה, ובמדינת ישראל הפיקוח בידיים לא נכונות. את הפגעים צריך לתקן, אבל לא על חשבון הזכות של הילדים לחיים. לגבי ערוץ הפונדקאות יש לי הסתייגות מאד גדולה וזה בלשון המעטה, אבל לא בו מדובר.

Daria34

New member
אפשר לפדות הרבה ילדים לחרות עוד לפני הגעתם

למוסד. את מתכוונת לפדות ילד שגם לי יצא מזה משהוא.

KallaGLP

New member
לפדות ילד לחרות?

מה, הוא חיית בר שצריך לשחרר בטבע?

fannyd

New member
ועוד משהו

כנראה מעולם לא פגשת תינוקת עגומה, חנוטה בבגדים לא שלה, קטנים ממידתה, בוכה ללא הפסקה, מנסה להגיד "רע לי". כנראה לא חווית את אחיזת הצבת של ידים הקטנות, את הראש שכל כך מהר ידע להתמקם על הכתף... כנראה לא פגשת ילדים שנפתחו כמו פרח וגדלו לתפארת.

זואילי

New member
מן הסתם היא גם

לא פגשה תינוקת עם טוסיק בוער מתפרחת לא מטופלת, מורעבת וסובלת מהתייבשות.
וגם היא מעולם לא "זכתה" לראות ראשים קטנים מציצים מהחלון
וצועקים מאמא מאמא בעודה מחבקת את ילדתה העתידית ונסה משם כל עוד רוחה בה.
ובטח שהיא לא ראתה ילדה אחרת לגמרי- אהובה, נקייה ומטופלת, שבעה ומלאת חיים עם צחוק בעיניים
ופה שלא מפסיק לשיר- רק חודשיים וחצי אחרי שהגיעה לבית שלה.

אני באמת לא מבינה מה אותה גולשת עושה כאן
ואיך בכלל ניתנת לה במה.

fannyd

New member
בעיני שאלה חסרת משמעות

הטריגר איננו חשוב. חשוב מה קורה ממנו והלאה. נראה שרק מי שחווה מראה של בתי ילדים יכול להבין את זאת.

KallaGLP

New member
מה הקשר?

אלה שני נושאים נפרדים. אין לי מ ושג כמה אמור לעלות תהליך האימוץ כדי שיכוסו כל העלויות וכל אנשי המקצוע יוכלו להתפרנס בכבוד, אך אין לזה קשר לכך שטובתו של הילד לחיות במשפחה ולא במוסד ולא ברחוב. המנטרה שצריך להפסיק היא שלך.

year of the cat

New member
על איזה מוסד את מדברת?

יש ילדים שלא מגיעים למוסד בישראל (משפט הזוי בעיניי, בדיוק כמו להגיד, יש בישראל ילדים שלא חיים במוסד)
וגם אם הגיעו, עדיין יש להם הורים אחראיים, הם לא יזרקו לרחוב בגיל 17 או 18 כמו ברוסיה ואוקראינה, לפחות במרבית המקרים
בסופו של דבר, אנשים מאמצים עם כוונות טובות

בכלל הגישה שלך כלכך הזויה בעיניי שקשה לי להאמין שיש לך ילדים
ילד כלכך זקוק למשפחה, ליציבות, לאהבה, לסביבה תומכת, לחינוך, להדרכה
שום דבר מאלה לא נמצא, בכמות סבירה, בבתי ילדים

לא ברור לי איך מישהו יכול להעדיף להשאיר את הילדים בבית ילדים
העיקר שישארו באותה מדינה
הרי זה אבסורד
זה בטוח לא טובת הילד

זכור לי שבזמנו הבאת קישור לאיזה תוכנית שתמכה בהפסקת אימוצים בינלאומיים ברומניה בניצוחו של האיחוד האירופי
אחת הדוגמאות שם היתה אישה אחת שכעסה עלכך שמסרו את הילדה שלה לאימוץ בינלאומי
היא עצמה השאירה את הילדה המדוברת בבית ילדים "כי לא יכלה לגדל אותה", התחתנה עם גבר אחר ועברה לגור איתו במקום מרוחק עם שלל ילדיהם
היא הסבירה שאין לה כסף אפילו לבקר את הילדה בבית הילדים
ושלא היתה לה יכולת להגיע לבית המשפט שדן באימוץ
אבל היא כועסת מאוד שמסרו את הילדה

ולאיחוד האירופי זה נראה הגיוני
האבסורד בשיאו

Daria34

New member
את גם יוצאת בהצהרות ...לא מבוססות אם כבר.

The road to hell is paved with good intentions.

Daria34

New member
על איזה ילדים את מדברת שנת חתול?

תעשי לי טובה.....גם אני קוראת בלוגים וספרים על חוויות אימוץ...רוב הילדים הפנויים
לאימוץ הם חולים ונכים....
..

Daria34

New member
אני מאוד עונה לעניין. וטוב שרומניה החליטה לא

בנובמבר לא לפתוח את שעריה.
את פשוט מתמקדת במה שנוח לך. ועוד איך מלא ילדים מגיעים למוסד או שמסממים
אותם כדי שיצליחו להתמודד איתם.
ושזה לא הולך מאשימים את הגנטיקה.

למעלה