לכל מי שטען שישראל לא מדינה כובשת:

LHOswald

New member
תגובה

נו בטח, הערבים הם כולה מלאכים ללא כנפיים, עם peaceful כזה, והיהודים ההרסניים האלה כבשו חצי מהעולם ועוד מתחצפים, אין גבול, באמת.

Rotema3

New member
זה בדיוק העניין,

המתיחות בין ישראל לפלסטינים נובעת מהכיבוש, ומאחזיתנו בשטחים האלו. ברגע שנלך לקראתם, ונצא סוף כל סוף מהשטחים-לא נצטרך עוד את המחסומים, לא נצטרך עוד להגביל כ"כ הרבה בני אדם, וניתן להם סוף סוף לחיות. אל תוציא את הפלסטינים כיחידים שרצו להכנס למלחמה, ישראל נכנסה, ישראל כבשה, ישראל נשארת בשטחים הכבושים.

One Echoe

New member
יצאנו מעזה.

אני לא רואה שבעזה יש רגיעה. את יכולה עד מחר להמשיך לצעוק ישראל מדינה כובשת, כשתביני שזו שטות מטומטמת של שמאלנים, תחזרי אלי.

Rotema3

New member
לא אחזור אליך.

הזלזול שלך חוצה כל גבול. ישראל מדינה כובשת
.

One Echoe

New member
איזה זלזול?

זה גם מזלזל בי שאת קוראת למדינה שלי כובשת. אל תקראי למדינה שלי כובשת.

Rotema3

New member
../images/Emo46.gifכשאתה תבין שאתה אומר שטויות

של ימנים, תבין.

One Echoe

New member
זה בכלל לא קשור לימין.

זה קשור להיגיון, ולאכפתיות מהמדינה שלך. משהו ששמאלנים קצת איבדו, לטובת שנאת החינם. אני כבר הייתי בסרט של לחזור ל67...אני יודע בדיוק מה את חושבת.

Rotema3

New member
אתה לא יודע, ואל תתיימר לדעת.

ז שאתה חושב אחרת, לא הופך את כל השאר להוזים. מכאן נובע הזלזול שלך. האכפתיות שלי מהמדינה מתבטאת בכך שאני רוצה שהיא תהיה מדינת צדק, תפסיק להיות מדינה כובשת, ומעגל הדמים ייפסק. כאן סיימתי את הדיון איתך.

One Echoe

New member
חחחח.

מדינת צדק, ומעגל הדמים ייפסק. נשמע כמו איזה סרט הוליוודי. אני יודע בדיוק מה את חושבת.

AB17

New member
אין לה תגובה ראויה

אז היא שמה כל מיני סימנים, ומנסה להתחמק.

יוֹאב

New member
כובשת = שם פועל

ברגע שהמדינה שולטת על רצועת עזה (כבר לא) ועל יהודה ושומרון (עדיין כן) ועל מליוני אזרחים מעם אחר, היא כובשת. ללא קשר לקונוטציה השלילית של המילה שנוצרה כאן בדיון. עכשיו אתה יכול להתווכח - האם אתה בעד הכיבוש או נגדו, אבל מה לעשות? הוא קיים.

One Echoe

New member
לא, הוא לא.

ואם אתה אומר שהיא כובשת, תפרט גם איך למה, וכמה. וגם תמנה מדינות שבאמת כובשות. אתה אומר את זה כאילו מדינת ישראל רוצה להתעשר ומתעללת באנשים סתם. אם אתה מדבר על ההתנחלויות, זה באמת כיבוש. אבל הכיבושים ב67 הם לא "כיבושים".

יוֹאב

New member
מה זאת אומרת איך?

זו הרי עובדה. יו"ש היו שטחים ירדניים, הפלסטינים שיושבים בשטחים האלה, מעולם לא היו ישראלים. הם עם אחר. אתה אוחז בהם בעזרת הצבא והמשטרה שלך. אתה כובש. עובדה.

למעלה