לכל מי שטען שישראל לא מדינה כובשת:

LHOswald

New member
יש הבדל קטן

היהודים ממשיכים לשמור על המסורת שלהם אלפי שנים ועדין חושבים שזאת היא הארץ שלהם. האיטלקים של היום לא שומרים על המסורת דאז. חוץ מזה, כנ"ל, נשארה אצלם מדינה לא רעה בכלל. אם הם היו מסתובבים בגלות, תסמוך עלי שהם היו היום נלחמים על הארץ שלהם.

אני הייתי באיטליה

האיטלקים משמרים ומתגאים בהיסטוריה שלהם. אבל שוב, לא זו הייתה הנקודה שלי.

LHOswald

New member
תגובה

ברור שהם גאים. אבל שומרים? באיזה צורה מעשית זה בא לידי ביטוי? גלאדיאטורים אולי? עוד משהו? הכוונה היתה שהיהודים ממשיכים לקיים את המסורת בצורה מעשית בחיי יום יום, לא במוזאונים.

ישראל היא לא מדינה כובשת...../images/Emo70.gif

היא מדינה שמגנה על עצמה...!!!! ותקראי את כל כולה של ההגדרה מדינה כובשת.

../images/Emo60.gif אז זהו שלא

נניח שכבשנו אותם אז? מה אתם רוצים להגיד בזה? כל השטחים אי פעם נכבשו ע"י מישהו.

רולדההה

New member
כבשנו אותם באכזריות. ../images/Emo98.gif

ואנחנו לא מאפשרים להם לחיות. עזבי עכשיו את הקטל הברוטלי ואת היד החמה על ההדק של צה"ל (על זה אני לא אתווכח, כי אני לא ראיתי במו עיני ואין לי מושג אם כל המקרים האלה היו מוצדקים או לא ובאשמת מי) אבל אנחנו לא מאפשרים להם גישה לגידולים החקלאיים שלהם. אין להם חופש תנועה. הילדים שלהם מתים ממחלת כי אין להם בתי חולים. הביוב זורם ברחובות ואין מים. לאנשים האלה אין סיבה לחיות. למה שלא יתאבדו?

One Echoe

New member
למה שלא יתאבדו?

את בעצם מצדיקה את הג'יאהד? התאבדויות זה סוג של מלחמה שמנוגדת לכל חוק או חוק אנושי או רדיקלי. איפה בדיוק אנחנו לא מאפשרים להם לחיות?

רולדההה

New member
אני לא מצדיקה התאבדות אף פעם. ../images/Emo98.gif

אני כן אומרת שאם אנחנו רוצים למנוע מזה לקרות אנחנו צריכים להבין את המניעים שלהם. כתבתי הודעה שלמה על הסיבות למה אנחנו לא מאפשרים להם לחיות וזו במקרה הייתה ההודעה שעליה הגבת.

One Echoe

New member
את כן מצדיקה.

את אומרת שבעצם זה בסדר שהם מתאבדים, כי זו אשמתינו. אני אישית הייתי טומן את הראש בחול אם היה יוצא לי משהו כזה מהפה, נו, שיהיה. בכל אופן, קראתי את זה, ורציתי שתהיי יותר ספציפית.

רולדההה

New member
אני אומרת שאני רואה סיבות לכך. ../images/Emo98.gif

אני אומרת שאנחנו צריכים להפסיק לתת להם לגיטימציה. אני לא רואה בזה הצדקה, לקרוא לשינוי אצלנו. אבל אתה פשוט נהנה לשים לי מילים בפה, אז שיהיה לך לבריאות.

One Echoe

New member
אני פשוט לוקח את מה שאת אומרת,

ואומר את זה בישירות, משהו שאת לא עושה-אבל מתכוונת אליו. נותנים להם סיבות=את מצדיקה את מה שהם עושים. את חיה בסרט אם את חושבת שאנחנו אשמים בפיגועים שלהם, מה תגידי על אל קעידה? גם צריך להיכנע להם ? גם איתם יש בעיה? כל העולם אשם בזה שהוא לא דתי? את שמה לב מה את אומרת? אגב, הפיגועים של הערבים התחילו עוד בשנת 1936. עוד לפני ה " כיבושים ".

רולדההה

New member
כבר הסברתי על סוגי הטרור ../images/Emo98.gif

מתישהו, אסביר שוב בהזדמנות. בעיקרון, ישנם שני סוגי טרור- הדתי וטרור היאוש. רוצה לנסות להבין איזה משניהם הוא הטרור של הפלשתינאים?

One Echoe

New member
וזה מה שאת לא קולטת.

גם אל קעידה נלחמים מ " יאוש ", יאוש דתי. אותו דבר הפלסטינאים, האיסלאם עצמו מעודד ג'יאהד. וכמה שתפרידי את זה, לא תצליחי.

למעלה