לכל מי שטען שישראל לא מדינה כובשת:

יוֹאב

New member
גם בפעם המיליארד

זה שתגיד לא, לא יצדיק את עמדתך. הסברתי לך מדוע אנחנו כובשים. עכשיו תפריך את מה שאמרתי.

One Echoe

New member
מלחמות שנכפו.

כבר כתבתי, אם בתוך מלחמה אתה כובש מסיבה זו או אחרת - לא להתעשר - מבחינתי אתה לא כובש. אנחנו סך הכל רוצים לחיות במדינה אחת, קטנה. לא מבקשים הרבה. אנחנו לא איזושהי מעצמה שיש למישהו את הזכות לקרוא לה כובשת בכלל. אנחנו מדינה שסובלת וסבלה מאוד כל הזמן מהתנקלויות, וחייבים לעמוד על שלנו. שים לב, שאף פעם אף אחד לא היה לצידינו, אז אם היינו צריכים לכבוש שטחים בכוח בשביל שסוף סוף תהיה לנו מדינה, אני מצדיע על זה.

יוֹאב

New member
מלחמה שנכפתה?

אתה יודע שהמלחמה ש"נכפתה" עלינו הסתיימה לפני למעלה מ-38 שנים?

One Echoe

New member
אתה מוכן להסביר,

למה אתה מתכוון, כשאתה אומר כיבושים של ישראל, או של צה"ל?

Rotema3

New member
די כבר להתכחש לעובדה!!!!!1

אנחנו כן כובשים. כן כן כן. נקודה.

Rotema3

New member
איפה אתה חי?

מספיק להתכח לעובדה. זה ידוע, ובור שישראל מדינה כובשת. פעם אחרונה שאני כותבת את זה, תמשיך להכחיש כמה שבא לך. אנחנו שולטים על שטחים, ועל תושבים שחיים שם, ומנצלים את השליטה לטובת התושבים היהודים על חשבונם. הפלסטינים לא יכולים למחות באף דרך חוקית, זכויות האדם שלהם נרמסות על ימין ושמאל, ירי על אזרחים לא חמושים, גזילת אדמות, הגבלת חופש תנועה, ועוד כ"כ הרבה דברים בגלל הכיבוש הנוראי הזה. כן, אנחנו מדינה כובשת. תגידו עוד אלף פעמים שלא, זה לא משנה פשוט-כלום.

One Echoe

New member
את זו שצועקת שאנחנו מדינה כובשת,

לא אני. אנחנו נמצאים בשטחים שלהם רק בגלל הפיגועים וההתראות.

spoop

New member
על מצוות כיבוש הארץ,שמעת?

אנחנו גאים בזה שאנחנו כובשים! זה שלנו,והערבים הביאו את הכיבוש הזה על עצמם. לא משנה מה ניתן להם,הם ירצו עוד ועוד. פסגת השאיפות שלהם,היא שלא נהיה כאן בכלל!

יוֹאב

New member
זה בדיוק העניין, One Echoe

יצאנו מעזה. מדוע זהו עניין שלך אם יש או אין בעזה רגיעה? אנחנו בחוץ. זה שלהם. שיילחמו שם עם עצמם אם בא להם.

One Echoe

New member
על מה אתה מדבר?

דיברתי על רגיעה מבחינתינו, הם זורקים עלינו קאסמים, גם אחרי שיצאנו מעזה. אבל בכל זאת זה היה צעד הכרחי.

AB17

New member
מעניין מה היית אומרת

אם היית גרה בשדרות, ושבוע-שבועיים אחרי ההתנתקות וסוף "הכיבוש" בעזה, היית חוטפת יותר מ-30 קאסמים בפחות מ-24 שעות. אבל כשזה לא נוגע אלייך אז קל לדבר, ולזרוק משפטים באוויר.

יוֹאב

New member
זה מאוד מעניין

פתאום כעת כשיש ירי קסאמים, אתם מאשימים את ההתנתקות. אפשר לחשוב שישובי הדרום לא חטפו קסאמים על ימין ועל שמאל לפני ההתנתקות. אף אחד לא הבטיח שאחרי ההתנתקות יבוא שלום.

LHOswald

New member
מי הבטיח

שאחרי שנפנה את הכל ותיהיה פה עוד מדינה, שיהיה שלום? על תענה, שאלה ריטורית. אז למה לפנות שטחים? ותספר על המוסר באמצע המלחמה למישהו אחר.

יוֹאב

New member
אתה מגיב לי

ואומר לי על נושא אחד לא לענות, ועל נושא שני לענות למישהו אחר? טוב.

יוֹאב

New member
מלחמה שנכפתה?

אתה נשמע כמו בעל שהכה את אשתו, וטוען שהיא כפתה עליו להכות אותה. חצופה.

למעלה