ללה בוקר צהרים וערב

פוסה

New member
בית שבע קומות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

הייתי מתה לבית כזה.. אבל היית נאבדת בתוכו
איילה אפשר לבוא לסיור אצלך בבית
?

אייללוש

New member
זזתי לבריכה../images/Emo3.gifבאו אלינו אורחים-]

באו אלינו החברה הכי טובה של אמא שלי עם הבת שלה ועם הבת של הבת שלה
אז ביי

צהריים!=]../images/Emo41.gif

קמתי כל כך מאוחר אתמול וגם היום..אתמול קמתי ב-1 ומשו והיום ב-1:45 בקיצר אתמול היינו בהכנסת ספר תורה שסבא שלי עשה לדוד שלי ז"ל שנפטר בגיל 10 בתאונת אופניים והוא עשה לו שנים והשקיע המון בספר הזה ולפני כמה ימים סבא שלי פונה לבית חולים מפני שהמצב שלו לא היה משו ואמרו שהוא עבר מס' ארועים מוחיים ואתמול הוא רצה מאוד אבל מאוד להיות בהכנסת ספר כי זה היה לו מאוד חשוב הספר הזה שהוא עשה לכבוד הבן שלו והוא בכה המון כי הוא רצה להגיע ובסוף הרופאים אישרו לו להגיע לשם והוא היה מאושר עד השמיים כל כך מאושר שאי אפשר לתאר ככה אמרו לי שהודיעו לו שהוא יכול להגיע הוא היה עם מלווה אמבולנס צמוד אבל בכל זאת הוא היה מאושר לקחו אותו ועשו איתו את כל התהלוכה עד לבית הכנסת ובהתחלה אני ואחותי לא יכולנו להגיד לו שלום כי הוא ישב איפה שהגברים אז בתהלוכה הלכנו ואמרנו לו שלום וזה כל כך שימח אותי שהוא ראה אותי וחייך זה עשה לי שמחה בלב ואח"כ בתהלוכה היה ממש ממש יפה שרו שירים והשתוללו והכול והיה נורא שמח וכיףף ונישקתי את הספר וגם בבית הכנסת שהגענו הוציאו עוד ספרים אז נישקתי את כולם נראלי..:]]והיו זיקוקים והכול והיה יפה מאוד סבא שלי השקיע באירוע הזה המוןןןןן..הוא גם נאם אבל הנאום היה מוקלט כי הוא לא יכול לדבר הרבה.. ואח"כ הלכנו לסבתא שלי הביתה חלק הלכו הביתה וחלק נשארו חיכינו שאבא שלי יחזור למה הוא עשה ליווי לבית חולים שהחזירו את סבא שלי..ואני מקווה שב"ה הוא ישתחרר בקרוב ואמן שהוא יחזור ויהיה בסדר..:]] האא..והם עשו כזה מכרז של הכתיבה של האותיות האחרונות של הספר ואבא שלי קנה את האות ה והיה נורא כיףף בקיצור!:]] זיווש דבריתי מאמי ותרגישי טוב!=] רעות שמחה שנהנת..:] מיכלי נתגעגע המוןן תהניי מלא ותחזרי עם תמונות וחוויות..:]] סורי על המגילה..מי שקורא תודה רבה! המשך יום מקסים..=] -שירק'י-

שירוושש יפשליייי../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

שמחה שנהנתתת :) ושסבא שלך ירגיישש טוב בעזרת ה' :) ותודהההה!! אוהבתותךך מלאןן

שירו'ש! איך ריגשת אותי...

אני שמחה שבסוף סבא שלך יכול היה לבוא... שתהיה לו החלמה מהירה...! שמחה שנהנת

למעלה