ללה בוקר צהרים וערב

צהרייייםםם וגם ראיתי כיפה אדומה../images/Emo13.gif

יווואוו לא כתבתי פה מאתמול בצהריים
אתמול אני וספירוש הלכנו למלון של דודים שלי בת"א והייתי אמורה להישאר שם יומיים אבל ביגגלל בדוקוסלב של אגם לא הלכתי(למרות שיש לזה 7 שידורים חוזרים
) והיה כל כך מצחיקקקקקקקקק!!!!! ואני וספיר(שהיא ישנה אצלי) הלכנו עכשיו לראות כיפה אדומה
איזה שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!! חשבתי אני הולכת למות שם מרוב שלמותת איזה מתוקיתת
רעות ואיילה
שמחה שנהנתן מתוקות!!
רעות רק אליי את לא באהההההההההההה???
אני יזכור לךך!!
ואיילה
איפה את רואה את הדוקוסלב??
אהה וגם אני קניתי את היומן כברר- מושלםםםםםםם!!!

יעל 13

New member
צהריים....

הייתי בבצפר החדש...התרשמתי ממנו לאללה...אבל אין לי כוח לכתוב כי אני חולה ובקושי אני מחזיקה עט...מקודם ביקשתי מאמא שלי שתפתח לי את הקולה כי לא הצלחתי...אז אני אכתוב בערב אולי

היללי 2

New member
צהריםםם../images/Emo23.gif

הייתי בקיטנה של חברה של אמא שלי אני כיאלו עוזרת לה והיא משלמת לי ואני ניקרעתי היום ואיאיזה ילדיםם כ"כ מעיפים...
בעע הלכתי למיטה לכמה שעות... ואיללה
באמת יש לה בבית 7 קומות???ניראלי לנו בעיר אין כזה דבר.. אולי בנין אבל בית??ששל משפחה אחת
??

היללי 2

New member
חחחח דסי>>../images/Emo23.gif

זה לא כ"כ פשוט ילדים
היתה שם ילדה בת 4 והיא ניראת בת 3 והיא כזאת פיצית מאמי כזאאאתת עם שיער בלונדי שהלמטה מחומצן אבל גם למעלה יש לה בלונדי טבעי והוא ארוך מגיע לה עד כמעט אחרי הטוסיק ויש לה פוני כזה גדול והיא ילדה מזה יפה ומדברת כיאלו חבל"ז..ועל השניה הראשונה היא נידבקה בי והיא עושה לי...גם לאמא שלי קוראים הילה... חחח היא חיירפנה אותי אבל היא כזאת מתוווקההה

כמו בדודה שלי טליה..מתעליה..../images/Emo41.gif

ילדה כל כך מהמממתת אין אני מתה עלייה..היא כל כך יפה..=] עיניים כחולות כאלה יפותת והשיער שלה כזה מהממם הכול בלונדיני אבל גוונים של בלונדיני וזה טבעעייי שלה עם גוונים זה מהממםם והיא שזופה מאוד כי היא אוהבת ללכת לבריכה..והיא כמעט כל יום הולכת עם אמא שלה ואח שלה החמודד שגם עליו אני מתהה והוא גם מהממםם..מתה על שניהם הכי מתוקיםם בעולםם אין על ילדים קטנים..למרות שהוא יותר קטן אבל אני אוהבתותה ואותו אותו הדבר..:] והיא עולה כבר לא' אבל היא מתוקה ומהממת ואני מתעלייה..=]

למעלה