ללה בוקר צהרים וערב

צהריייייייייייייייייייייייייים

יפיםם שלי התגעגתיייי אלייכםםם
אני עדיין חייה לי פה בפרדס חנה...
יש לי עדיין ת'ימאוות הזאתיי היא נגמרתת יום חמישי אבל אני נשארת פה עד יום שבת או ראשון לו'דעתת עדיין
מיכי נסעהה למחנהה
[גמאני הייתי צכה לסווע אבל בגלל שאני פה אז לא יכולתי....
] אני ידבר איתה במשךך היוםםםםםםםםםםם
איילהה התגעגתיי אלייך!למה לעע שלחת לי אסאמס שחזרת מהמחנה
אני רוצה עכשיו[שאתת קוראתת ת'הודעה שלי]אסאמס לפלא שליייי!!!! קייצר התגעגתיי אלייכםם אהוובים שלייייייי אני ירשוםם כבר מחר כי אני צכה ללכת לעשוות משוו
אוווהבתת המוווון!
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
פטרי שלכם

אלוהים ישמוררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני קמה משנה מול הטלוויזיה ומה אני קוראת? נפילות קטיושות על קריית שמונה וצפת פסדרר... אחר כך אמא שלי אומרת לי: "שירררררררר את לא מבינה איזה שריפות יש בקריית שמונה אני כזה מהה??
היא אומרת לי כל הההר של צוק מנרה עולה באשששש (ואז זה החזיר אותי 3 וחצי שנים אחורה שהייתי בקריית שמונה וכל העיר עלתה באשש ואני לא רוצה להיזכר בזה אפילו יש לי צמרמורות
) בקיצור אמרתי לה איך זה קרה?? היא אומרת לי "זרקו טילים"!!!!!!! אחר כך היה הכי מפחידד... אני יעשה את השיחה שלנוו... -היא אומרת ליי "שיר גם מרכז 8 נישרףף!!!!!! - מההההה??
איזה מרכז 8?? הקניוןן - כן! -מהה?? איך זה קרההההה?? - לא יודעת בטח זרקו טילים על התחנת דלק(יש לפני תחתנת דלק) ואז פתאום היא אומרת ליי וואיי אולי קרא משהו למיסעדה של אברהמי???? כי לדוד שלי יש בתחנת דלק מיסעדה וכל התחנה עולה באששש!!
וחצי מהדודיטם שלי בקריית שמונה וחזרו עוד כמה להלוויזיה של לירן סעדיה
אימאלהההה

היללי 2

New member
שיאו קמתי משינהה../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

ישנתי מ3 וחצי עד 6 ארבעים.. ואו זה יותר מ3 שעות

ערב טוב!../images/Emo41.gif

היה יום משעממם..:/טוב כי חצי ממנו הלך כי רק ברבע ל-2 קמתי..אבל מחר אני מקווה לקום מוקדם יותר..=] המשך ערב מקסים לכולם!=] -שירק'י-

יעל 13

New member
ערב חראא

אני מקיאה בלי סוף, יש לי סחרחורת, לא קמתי מהמיטה היום מאז שרשמתי את ההודעת צהריים...אני בקושי זזה...כל פעם שהיה טלפון הרמתי ונפל לי הטלפון...ועד שהצלחתי לענות זאת הייתה הודעה קולית...איזה עצבים חטפתי עליהם! יש לי את המחנך הכי חמוד בעולםםםםם ויש לו עיניים כחולות!!
התרשמתי מהבצפר החדש לאללה... יאללה עפתי לישון עוד פעם...אני מקווה שהפעם זה עד מחר

אייללוש

New member
לילה מפחיד../images/Emo10.gif

ראיתי בית השעווה ובא לי להקיע מכל הדם
יעל תרגישי טוב רעות מקווה שנהנת וכ"ל שיר עם האירועים המשפחתיים שלכן וכו'
ללה טוב לכולם ולילה שקט
אני

כפרעליכםםםםםםםםםם../images/Emo110.gif

יעללללל תודה על האססמססס... לא עניתיי לך כי ראיתי רק ב6 תהודעההההההה וגם אז חשבתי שנגיע עוד מעט והיו פול פקקיםםםם... אז סוריי אני אדבר איתךך

למעלה