למה אולמרט לא הפציץ את כינוס הטרור

vantan

New member
למה אולמרט לא הפציץ את כינוס הטרור

בדמשק בהשתתפות ראש החמאס חאלד משעל וראש הג'יהאד האיסלאמי רמדאן שלח? הרי הוא אמר היום שהטבח ('פיגוע') בת"א בוצע ע"פ פקודות מדמשק. נו, אז מה המסקנה מכך? בהתנהגותו מוכיח אולמרט שהוא נמר של נייר כלפי הטרור הערבי וה'מלחמה' שלו מתבטאת במילים מפוצצות אך חסרות כיסוי ('אגרוף ברזל', בלה בלה בלה) או בהפגזות סרק של דיונות ריקות.

bhnadav

New member
מי אתה בכלל

שתתערב בשיקולים האסטרטגיים של מערכת הביטחון של מדינת ישראל?! מה אתה יודע בכלל?! באיזה רשות אתה מבקר אי עשיית פעולה כמו הפצצה של כינוס בלב דמשק?! זה נראה לך הגיוני?!

Haemek

New member
"לא אסכים לדיונים לגופו של אדם"

כל ההודעה שלך הינה זלזול והטלת דופי בגופו של אדם. "הודעה נוספת שאמצא כלא מתאימה, תלווה במחיקה והרחקת הגולש." אמר מנהל הפורום כאן. אתה תורחק? אני בספק.

bhnadav

New member
ההודעה שלי נכתבה,

לפני האזהרה שמי שיכתוב "הודעה נוספת" יורחק.

bhnadav

New member
ולפני שאתה מסתער

טוב היה אם היית בודק את העובדות, ורואה אילו דברים ואנטן כתב לי כאן, ובמקרה הזה באמת באמת באופן אישי-השמצתי ללא רקע ענייני, כשאני מניח שלזה יניב התכוון בהודעתו.

נדב הוא מהמגיבים העניניים והטובים..

והוא דוגמא לאיש שיח סובלני ושפוי. אני דווקא התכוונתי למגיבים אחרים, כגון זה שהגיב בשרשור הנוכחי והודעתו נמחקה.

vantan

New member
נמחקה כי דעותיו לא התאימו לך

מי שפתח בהתקפות אישיות הוא 'חברך לנשק' נדב שכתב בחוצפה אופיינית 'מי אתה בכלל'. בחברה דמוקרטית אין דבר כזה 'מי אתה בכלל', לעומת זה לבני 16 אין זכות הצבעה. אני כבר לא מדבר על דרך ארץ אלמנטרית מצד נער שכידוע קדמה לתורה, קל וחומר לדברים אחרים.

the new L

New member
אתה חוצפן

מציע שישראל תפר הסכמים שהיא חתומה עליהם! מחרחר מלחמות!

the new L

New member
שקרן

מעולם לא תמכתי באוייבי ישראל ובזכותם להילחם בה. להפך, שירתתי בצה"ל ובכך תרמתי לביטחון ישראל כמו כל אזרח אחר.

vantan

New member
תסביר לכולם את ההיגיון של 'טיעוניך'

אם אינך מכיר ב'זכותם' של הסורים ואירגוני הטרור לנהל נגדנו מלחמת טרור מדמשק. כל הזמן אתה מתחכם ומבלבל את המוח שלישראל 'אין זכות' לפגוע באירגוני הרוצחים היושבים בדמשק כי זאת תהיה 'הפרה של ההסכמים' עם סוריה, כלומר שלישראל אין זכות להגנה עצמית ולאירגוני הטרור בדמשק יש 'זכות חסינות'.

the new L

New member
אם יצאו מתקפות טרור

מסוריה, יהיה מותר לישראל לתקוף את סוריה. כל עוד בסוריה מתבצע אך ורק התכנון, לצערנו לא ניתן לעשות דבר לטרוריסטים היושבים על אדמת סוריה.

vantan

New member
אנחנו רואים את זה אחרת, כמו הטורקים

שלא השלימו עם 'תכנון' פעולות טרור בשטחם מתוך סוריה. ה'תכנון' הוא חלק מפעולת הטרור, לפעמים החלק הכי חשוב.

אם כך, לאמריקאים לא הייתה זכות

לעשות דבר באפגניסטן. מלחמה בטרור, צריכה להיות קודם כל ריצוץ ראשי הטרור, ואלה נמצאים בדמשק ובטהרן.

טלמ

New member
אפגניסטן זה דבר אחר לגמרי

היה הוכחות שהטאליבן משתף פעולה עם אל-קעידה, שבסיסו היה באותה תקופה באפגניסטן. הטאליבן גם היה משטר אימה והתנהג בצורה נוראית לעם האפגני והייתה לגיטימציה לתקיפה

טשאפק

New member
לאמריקאים לא יושבים האמריקאים על

הראש. יש להם זכות לעשות כמעט הכל.

טלמ

New member
מבחינה חוקית ותדמיתי זה איסור מוחלט

תכנון יכול להתרחש בכל מקום, כי בכל מדינה כמעט יש לארגוני טרור "סניפים", פשוט במדינה כמו סוריה, יש המון תכנונים לפעילויות טרור. עד שסוריה עצמה (ארגון טרור הפועל אך ורק משם או הממשל) לא תוציא לפועל פעולת טרור, אין לנו לגיטימציה לתקוף אותם. זה ברור שהם מסייעים, לא בגלוי, לטרור אבל אין לנו מה לעשות. גם מבחינה דיפלומטית זה התאבדות למדינה שלנו, רוב המדינות וכלל האוכלוסייה לא ייראו בעין יפה תקיפה של מדינה אך ורק כי מתכננים בשטחה פיגועים (עם כמה שזה חמור). כרגע עדיף לשבת ולחכות עד פעולה שבבירור תצא מהממשל הסורי ולא נחכה הרבה עד שארה"ב, בריטניה, אוסטרליה, גרמניה ופולין יפתחו במתקפה דומה למה שנעשה באפגניסטן. ישראל מדינה עם צבא חזק מאוד אבל מבחינה דיפלומטית, אנחנו צריכים שמעצמה חזקה, עם תמיכה של מדינות אחרות תפתח במהלך. נוכל להיות רק תומכים או לפעול בצורה מצומצמת.

vantan

New member
אתה וידידך מתאימים לחד"ש, לא לקדימה

אפילו החלקים השפויים של מרצ לא מדברים ככה.

טלמ

New member
אם אני מתאים לחד"ש

אז דב חנין חייב לשלוף אידיאולוגיה טרוצקיסטית קיצונית כדי לברוח ממני

למעלה