למה אולמרט לא הפציץ את כינוס הטרור

חלק גדול ממצביעי קדימה מגיע מהעבודה

ממרץ ושמאלה... ביישובים המבוססים ביותר, שתושביהם מזוהים עם מרץ והעבודה, קדימה גרפה את כל הקופה. ועדיין אני לא מדבר על יו"ר המפלגה, ועל ההשפעה הפוסט-ציונית בה הוא נתון מחוג משפחתו הקרוב, ולא על שמעון פרס...

vantan

New member
אלה לא העמדות של מצביעי העבודה

ואפילו לא של רוב מצביעי מרצ. משפחתו של אולמרט לא רלוונטית לנושא כמו שאחיינו של ביבי או בנו של ארנס לא רלוונטיים.

טלמ

New member
../images/Emo45.gif

בעקבות חוסר החיבור שלי, לא ההודעה שלי נמחקה נכון?

vantan

New member
מילים ריקות, כמו צ'ק ללא כיסוי

"ההוראה לביצוע הפיגוע האחרון בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב יצאה בדמשק ודיווח על הביצוע הועבר חזרה לדמשק", כך גילה היום (ו') ראש הממשלה, אהוד אולמרט, לחברי ועדת ההקצבות של הסנאט האמריקני שנועדו עמו בצהריים בירושלים. אולמרט הפנה אצבע מאשימה אל מפקדות הג'יהאד בדמשק. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3242018,00.html אז מה המסקנה, אולמרט ?

טלמ

New member
שלך יהיה נסיון ביטחוני מוכח, ניסיון

ומקורות מודיעין מהטובים בעולם, תבקר את המדינה

Haemek

New member
מה הקשר?

גם לשרון ולרבין ולביילין היה נסיון ביטחוני מוכח ומקורות מודיעין, ובכל זאת ריסקו כאן יהודים אל כל העצים בסביבה. אז מה אתה אומר שאסור לבקר? הרי אם אתם מהצד השמאלי של המפה, שקיפות וביקורת כבר אינם לגיטימיים? למה? כי אתם עכשיו בשלטון? למעשה, מהכירותי עם השמאל, זה ממש מה שהשמאל טוען: אם אני לא בשלטון, אני "סרבן גאה ולא מתגייס" ואם אני בשלטון: "מה שמך למבקר, מה אתה מבין בכלל, מה אתה בכלל מבקר את המדינה?". טיפוסי לקצוות.

bhnadav

New member
האם ואנטן

היה חבר הקבינט המדיני-בטחוני ב-3 השנים האחרונות?

bhnadav

New member
באמת?

ממלא מקום ראש הממשלה כחבר בוועדה לענייני ביטחון לאומי (הקבינט המדיני-בטחוני) הוא מינוי על פי חוק.

Haemek

New member
אולמרט היה ראש עיריית ירושלים

ויש לך ספק איזה הרס הוא גרם שם? ועל זה קראת לו להתפטר מנסיונו הנואל להפוך לראש ממשלה? הוא הרי פקיד קטן ואפור, קילקל כל מה שהוא נגע בו, אבל לפתע אתה מביא אותו כאורים ותומים בעינייני ביטחון. מאיפה הבאת את השטות הזו שהוא מבין בבטיחון? בניהול עיר הוא לא מבין, אז פתאום הוא מומחה לביטחון?

bhnadav

New member
../images/Emo12.gif

התגובה מופנית אליי?
אני דיברתי על ירושלים? אני דיברתי על מומחה בביטחון?
נאמר שאולמרט לא מבין יותר מואנטן בסוגיות בטחוניות, ואני הגבתי שלא ואנטן הוא זה שהיה חבר בקבינט ב-3 השנים האחרונות. לא אמרתי שאולמרט מבין בביטחון וגם לא שהוא מומחה בביטחון, אבל אם זה המסקנה שעולה מחברות בקבינט הבטחוני - אז תודה רבה. חמור קופץ בראש.

טשאפק

New member
אני אמנם לא מסכים עם ונטן

בנושא הזה, אבל עמדתו לגיטימית. הניסיון שלך להשתיק אותו, או כל אזרח אחר, בטענה שאינו מבין מספיק בבטחון או שאין לו מודיעין, הוא פסול ואנטי-דמוקרטי.

טלמ

New member
יש ביקורת ויש ביקורת

קודם כל אני חושב שבנאדם בא לבקר גוף ממשלתי כלשהו הוא צריך לבדוק את כל העובדות ולא להחליט על פי מראית עין, זה בורות בעיני. והביקורת שהוא כתב כאן כתובה במילים שלא מתאימות.

vantan

New member
פה זה לא סמינר של גב' בבלי על

'נימוסים והליכות'. צריך לקרוא לדברים בשמם, בלי עלבונות אישיים, ואם צריך - גם עם אירוניה כמתחייב.

טשאפק

New member
אתה וחברך לא הערתם לו על הסגנון

וגם לא התייחסתם עניינית לדברים, אלא אמרתם שאין לו די ידע בטחוני ומודיעיני מכדי לקבוע, כלומר שצריך לסמוך על הממשלה שיודעת יותר טוב. זו צורת מחשבה מסוכנת עבור אזרחים בדמוקרטיה.

טשאפק

New member
הנה דברי נדב

>>> באיזו רשות אתה מבקר אי עשיית פעולה כמו הפצצה של כינוס בלב דמשק?! ממתי צריך אזרח "רשות", כדי לבקר את הממשלה, בין על מעשה ובין על אי-מעשה, בין בנושא הבטחוני ובין בכל נושא אחר?

bhnadav

New member
אני חוזר בי מהמשפט הזה.

הוא היווה חלק מהרוח הכללית של הדברים שלי שלא נגעה לענייני "רשות" חוקית או משהו בסגנון הזה. מצער שזה מה שלקחתם מהעניין.

טלמ

New member
לא צורה מסוכנת

שאזרח רוצה לבקר פעילות של המדינה, וכידוע יש המון, שיעשה את זה בדרך הנכונה. לכתוב שהיה צריך להפציץ את הכינוס בדמשק בלי לדעת מה המקורות המודיעינים חושבים, מה היכולות הביטחוניות שלנו ומה ההשלכות הדיפלומטיות זה בורות. אם מישהו רוצה לבקר את המדינה שיבדוק את השטח לפני זה

טשאפק

New member
מסוכנת מאד

קרא את דבריך שלך. "(כ)שלך יהיה ניסיון בטחוני מוכח, ניסיון מודיעינ מוכח, מקורות מודיעין מהטובים בעולם, תבקר את המדינה". ועד אז? שב ושתוק כמו אזרח צייתן.

למעלה