למה אתם כל כך שונאים את שפרה?

דלשון

New member
עכשיו את יודעת מה הקבא שלה איך בדיוק

חשבתי זה סודי לא ? ואת משארת שהיא הוציא בפסיכומטרי 750 ? מה זה בדיחה ? מילא היית מביאה לנו עובדות מוכחות את משארת דברים ומנחשת ואת מנסה להציג את זה כאילו זה עובדות. אה רגע ועם היא חכמה אז היא אמורה להשתחצן ולהתנשא עם זה על אנשים ?

סתונית5

New member
לא מעכשיו. אני פשוט מקשיבה לשיחות.

וקב"א לא בעיה לברר. בעיקר כשאתה מועמד לקורס קצינים.

קפרי

New member
קב"א אפשר להגיד, אני יודעת מה הק"בא של הבנים

שלי ושל אחיינים שלי, אחרי השירות במיוחד כשזה לא רלוונטי. בבצלאל גבירותיי, בודקים שכלול ציונים עם פסיכומטרי + מבחני כניסה הבודקים כישורים ומקוריות וגם השכלה. העובדות מדברות בעד עצמן.(מלבדה אגב, כולן סרגו כולל עינב-איש מכם לא הפנים זאת?)

קפרי

New member
למי שאין פסיכומטרי-עושים מבחני כניסה ותיק

עבודות, בכל מקרה-חובה בגרות ואנגלית וכמובן יצירתיות שנבדקת במבחני כניסה.

קפרי

New member
צורך לתקן: אין צורך בפסיכומטרי בבצלאל אבל

תעודת בגרות עם אנגלית טובה, מבחני כניסה להתאמת כישורים ותיק עבודות -יש צורך.

סתונית, לא יפה לגייס גופים בעלי קונצנזוס ללא

הצדקה. צה"ל קובע קב"א של 55 להרבה מאוד אנשים לא אכותייםו\או לא ראויים בלשון המעטה או ממוצעים ביותר, ויש לזה אין ספור דוגמאות. יש פיספוסים ויש הצלחות. במקרה שלנו אין זה עלה תאנה ולא לענה, והשתמשת בצה"ל לא בכדי. לגבי ההימור , הוא עדיין הימור סובייקטיבי ולא מחייב המציאות, ולכן לא תקף לעובדות מחייבות. לגבי שיחה כזו או אחרת של הקבוצות וההקבלה בינהם, אתמול יוסי ניהל ויכוח מעניין על השתמטות מול רנין, כשצבר ושפרה הסבירו ללאון איך להרגיש ואיך לחשוב, והשתעשעו ב small talk שלא יעניין נקבי נקבים בגופו של אדם. לי ברורה הנטיה והעדפה שלך, וגם הנסיונות להצדיק זאת ב"עובדות" מאוד אסתטיות.

shy6

New member
בבצלאל לא צריך פסיכומטרי!!

כמה שטיות אנשים כותבים

קפרי

New member
אופס, טעות-שכלול ומבחני כניסה לא פשוטים

לומדת בשנקר עם מרצים משם וגם הבן הצעיר שלי התעניין. (יש קורסים כמו בכל מוסד שהם קלים ומקוצרים למבוגרים, אבל בעיקרון כן צריך ועוד איך צריך וגם, עושים לך מבחני התאמה לא קלים).

shy6

New member
עושים מבחני כניסה לא קלים

זה נכון, אבל זה לא קשור לחוכמה או אינטליגנציה אלא לכישרון אמנותי נטו(בגלל זה לא מבקשים פסיכומטרי)

בלי להתמם-גם אני אשכנזיה, אקדמאית א

אינטליגנטית ולא מתה על הבומבילה מאשקלון. אבל היא לא רעה או רכלנית או סרקסטית או מתנשאת או תחמנית כמו שיפרה. רק שיפרה מתנהגת כמפורט לעיל - ולכן היא בלתי נסבלת

o pie

New member
מאותה סיבה ששנאו את מרינה מקסימיליאן בלומין

ומאותה סיבה שתמיד שנאנו את הילד החנון או השמן בכיתה, ואת הפריק ששומע מטאל. כי הדעות/ההתנהגות שלה מאיימות על צורת החשיבה שהם גדלו לפיה, ויותר קל לשנוא את שפרה מאשר לעצב את צורת החשיבה שלהם בצורה כזו שיוכלו להבין מאיפה הדעות שלה מגיעות.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifעלית על ה-נקודה.

אם כי אני מודה שאני עצמי לא סבלתי כ"כ את מרינה- אבל סתם כי הקול שלה וצורת ההופעה עם תנועת היד ההיא לא מצאו חן בעיניי... האופי/מראה/וכו' שלה לא ממש הזיזו לי. אבל סטיתי מהנושא- בגדול אתה פשוט צודק. אנשים מאוימים מכל מה ששונה מהם והם לא מכירים. צרות מוחין ואופקים.

EMC1

New member
עלית על הנקודה ועכשיו תסתכלי על עצמך.

אנשים מאוימים מכל מה ששונה מהם והם לא מכירים. צרות מוחין ואופקים.

לונה 2

New member
ל EMC1

גם אתה עלית על הנקודה שפרה וצבר באמת מאויימים מכל מה ששונה מהם זר ולא מוכר, כמו: ישראלים מאשקלון.

EMC1

New member

EMC1

New member

quarantine

New member
יש הבדל ענק. מארינה לא עשתה רע לאף אחד.

ולא הראתה צדדים מכוערים באישיותה. הדבר היחיד שהיא עשתה זה להתגאות במה שהיא. והייתה לה סיבה היא הייתה טובה בתחומה. אני חושבת ששיפרה שמה עליה מסיכה ומנסה למכור את הדמות לכולם כדי שיאהבו ויאמינו. לאט לאט נחשפים צדדים כן אמיתיים בה ולצערי הצדדים האלה קצת מכוערים. זה החיים שלה ולדעתי יש לה הרבה ללמוד על עצמה. כמו כל אחד מאיתנו. היא חושבת שהיא מושלמת, ופה כולם רואים הרבה פאקים שלה, זה נותן להם פתח להכנס בה. ונכנסים.

shy6

New member
מי שנא את מרינה??

מלבד כמה מתוסכלים קטנים שכאב להם שהיא לא עשת צבא ,כולם אהבו אותה.

למעלה