למה אתם כל כך שונאים את שפרה?

lavender4

New member
פשוט מאוד, רק משום שהיא יצאה נגד הבובליבים

זה לא העיניין של שיפרה בתור בנאדם זה רק משום שהיא מספיק בעלת חוט שידרה בכדי לומר את דעתה. הבובליבים לא אוהבים את זה ולכן אנשים פה שאוהבים את הבובליבים (או אחד מהם) לא אוהבים את שפרה. השנאה כלפיה היא רק בגלל שהיא, כמו שאיתי אומר "לא באה טוב לבובליבים" אם ונסה היתה יוצאת נגד הבובליבים אנשים פה היו שונאים את ונסה. אם איתי היה יוצא נגד הבובליבים אנשים פה היו שונאים את איתי. חשבון פשוט.

אתה הולך על הקלאסיקה: ההמון טיפש וולגרי

נמוך ומרושע, המיעוט אינטלגנטי, מעודן יפה ונכון. עם החשבון שלך 'מאדם גליוטין' היתה חוזרת כהרף עין, או שהיו כאלו שיחליפו את המורה שלך לחשבון. המציאות פה בפורום מצביעה על כך שציבור התומכים בבובלילים משכיל יותר מתומכי שפרה, ולצערי זו עובדה.

lavender4

New member
אני הולכת על המציאות שאני רואה פה בפורום.

איך אתה בכלל יכול להגיד שציבור התומכים בבובלילים משכיל יותר מציבור תומכי שפרה? אנשים שרושמים פה את השם של שפרה עם ע בסוף הם אנשים משכילים? אנשים יורדים על שפרה בצורה רדודה ללא בסיס. מדברים פה על חצאי מילים שלה, מוציאים אותם מהקשרם ובונים משהו מלוכלך להגיד עליה. על כל פיפס קטן שהיא עושה בונים שירשורים ענקיים. אומרים פה שהיא רעה. איך אפשר להגיד שהיא רעה? הרי הכל כאן עיניין של פרספקטיבה, אם אתה אוהב את יוסי ועינב אז שפרה רעה בשבילכם. אם אתה אוהב את שפרה אז הם הרעים בשבילכם. להגיד ששפרה רעה זו הסתכלות מאוד מצומצת ורדודה.

בובלילים קופי אדם, ניאנדרטליים- זה יותר טוב ?

אשמח להתמודד עם כל טיעון שלך, רק נמקי את המשפט הבא שלך : " מדברים פה על חצאי מילים שלה, מוציאים אותם מהקשרם ובונים משהו מלוכלך להגיד עליה.על כל פיפס קטן שהיא עושה בונים שירשורים ענקיים." כדי שאוכל לענות לך. למה בדיוק את מתכוונת ? ואנשים זועמים שאומרים שהם שונאים את שפרה וכותבים שפרע, פשוט חשים באי נוחות רצינית כשהם רואים את שפרה הופגת אדם מבוגר עילג ולא משכיל למטרה שמקדשת את כל האמצעים, והאמצעים שהיא משתמשת בהם לא מוסריים, לדוגמה השימוש בהתמכרות קשה לסיגריות כנגדו, עידוד בידוד חברתי כנגדו במצב הזה וועוד...

lavender4

New member
ראה שרשור השיחה של צבר ושפרה בנושא הצבא...

אנשים פה שמעו משפט אחד והוציאו את כל הנושא מהקשרו. בכל מקרה אני לא יורדת לרמה הזאת, אני לא אקלל או ירד על הבובוליבים. בכל מקרה הנושא פה זה לא הם אלא היחס של אנשים כלפי שפרה.

יקירה, הנושא הוא אותו נושא ובלתי ניתן להפרדה.

אי אפשר לומר שמתאכזרים לשפרה עם שפת ביבים, כשמנגד תומכי שפרה נוהגים באותה הדרך. אין מדד לבדוק מי יותר ומי פחות באשכול כזה או אחר, שלא לדבר על זה שמחוץ לפורום השנאה היוקדת כלפי הבובלילים היא קשה הרבה יותר מכאן. התנהגות הציבור לרוב היא אמיתית ומשקפת הרבה, שפרה הביאה את זה על עצמה כשהשתמשה בכלים פסולים בכדי להוציא אחד מדיירי הבית החוצה. הנושא הוא היחס השלילי אל שפרה - הסיבה היא היחס הפסול של שפרה ליוסי. מעודדת מניעת סיגריות מיוסי כעקרון (כך לדבריה) רק בכדי להקשות עליו את השהות. מעודדת אנשים להתרחק ממנו ע"מ להקשות על מצב רוחו ועל נסיונות הגמילה שלו מסיגריות. רוב מוחץ מהציבור רואה בכך מכה מתחת לחגורה, פסול מוסרית ונראה רע שבעתיים בטלויזייה.

דלשון

New member
ובואי תסבירי לנו גם מה הופך אדם משכיל ליותר

טוב מאדם לא משכיל ? מה אנשים לא משכילים לא טובים בשבילך הם נחותים מדי לרמה שלך ? ועוד זה בא מאנשים שמציגים את עצמם בדרך כלל כנאורים ממש צביעות לא ? אין פלא שאת תומכת בשיפרה וצבר את בדיוק כמוהם. הפורום הזה מתחיל להזכיר תקופות חשוכות בהיסטוריה האנושית השם ירחם.

lavender4

New member
תסתכל על ההודעה שעניתי עליה

ה'אח השפוי' טען שאוהדי הבובליבים משכילים יותר, ואני עניתי לו שלדעתי הם לא. אז דבר איתו. וגם על זה דיברתי עם ה'אח השפוי' (שדרך אגב קוטל כל מי שיש לו דעה חיובית על שפרה) יש פה אנשים שקוראים/שומעים חצאי דברים ומקטלגים אותם כפי שהם רוצים.

MEYTAL 14

New member
וונסה בתחילה גם הייתה נגד יוסי, ועדיין אהבתי

אותה מאוד, בדיוק כמו עכשיו, מבחינתי שתהיה בגמר. שיפרה זה ספור אחר לגמרי.

MEYTAL 14

New member
וונסה בתחילת התוכנית תמיד

הצביעה ליוסי או לעינב, הריב שלה על סיגריות מעפנות היה פשוט פאטתי והיא הוציאה את יוסי הכי מגעיל שיש, ועדיין היא מקסימה לדעתי.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif

איך היא העזה לעמוד על שלה? באמת חצופה. אם יש דבר שהרגיז אותי- זה שהיא לא עשתה את זה הרבה הרבה קודם. כבר בסיפור של ראש השנה היו צריכים להיכנס בעינב ואשר והכפייה הדתית שלהם ולא לשתוק להם. ויותר מזה- כבר בשבוע השני כשרנין הרגישה לא בנוח עם הקידוש- כעסתי שהיא לא פותחת את הפה שלה ועומדת על שלה מול אשר ובובליליו. כולם שתקו להם יותר מדי זמן, ועכשיו כשהם התעוררו ועומדים על שלהם- כל האספסוף ותומכיו מתלהמים. פרצופה של המדינה

בהתחלה ממש חיבבתי אותה

היא הייתה נראת לי בחורה איכותית ואינטליגנטית. במבט ראשון היא נראת באמת בחורה חברותית, חייכנית וסימפטית. אבל לאט לאט למדתי "להכיר" אותה ולהבין שהיא לא כ"כ נחמדה כמו שחשבתי בהתחלה עד כדי כך שאני לא מסוגלת יותר לראות ולשמוע אותה. למה? בגלל שהיא מתנשאת וחושבת שהיא מבינה הכי טוב מכולם. בגלל שהיא לא אמיתית- החיוכים והצחוק שלה מזויפים. בגלל שהיא חושבת שלהיות בחברתה זה פרס- לא אהבתי כשאמרה ללאון שהיא לא רוצה לדבר עם יוסי כדי "לא להקל עליו את השהות בבית"- טוב שהיא לא גובה מחבריה צבר, לאון ורנין כסף עבור כל דקה שהם שוהים בחברתה. היא אמרה ללאון (אפשר לראות את זה בדו"ח יומי) שאם יש לה שעה "להקדיש מעצמה" אז היא מעדיפה לתת את זה לו ולא ליוסי כי היא מעדיפה שהוא יהיה לבד בחדר ויהיה לו קשה. כאילו שלא מכבודה לשבת בחברתו, כאילו שהוא לא בן אדם בדיוק כמו לאון וצבר אהוביה. היא מצטיירת לי כבחורה רעה, לא כבן אדם עם רגשות. אני לא יכולה להגיד שאני שונאת אותה, אבל כן יכולה להגיד שהיא הבן אדם הכי מאוס שנשאר בוילה.

lavender4

New member
אנשים הפכו אותה פה למרשעת.

היא בחורה אכפתית, אוהבת,משכילה, חכמה, אינטילגנטית, חזקה בדעותיה, יפה במבפנים ומבחוץ, . אם היו מקשיבים בצורה אובייקטיבים יותר לדברים שהיא אומרת היו יודעים זה פה. אבל כל כך עסוקים בלקטול אותה בפורום הזה. היא כל כך לא מרשעת, וההפסד כולו שלכם.

jaycom

New member
נכון הפסד שלנו

חבל שיותר לא נראה איך היא סורגת עם הקטטוס שהיא מאוהבת בו ולא נשמע את הצחוק המתנשא הזה.. מי קבע שהיא חכמה ואינטילגנטית??? יפה מבפנים ומבחוץ? חחח בסדר.............. אכפתית? ברור שאכפתית, רק מעצמה.. חזקה בדעותיה זה נכון, מודה ומתוודה. אבל זה לא אומר שהדעות שלה נכונות...

סתונית5

New member
מי קבע ששפרה אינטליגנטית? לפחות שני גופים

צה"ל שקבע שהקב"א שלה 55 ובצלאל. אני מהמרת שהוציאה בפסיכומטרי לפחות 750 . מצפיה והקשבה לה 55 יום לי אין ספק שלא טעו. היום בזמן ששפרה וצבר התווכחו על השירות הצבאי, מול שירות לאומי והשתמטות, בחדר של עינב שוחחו איתי וונסה ועינב על סגולות הנוטלה, ניתוחים פלסטיים ועוד נושאים ברומו של עולם. לי ברור לגמרי באיזו שיחה הייתי מעדיפה להשתתף.

למעלה