למה אתם כל כך שונאים את שפרה?

quarantine

New member
ראיתי. והיא לא הודתה. הבנה בסיסית.

תראה שוב את הקטע. לא הבנת נכון.

mooolly

New member
היא מחקה, הודתה בזה, ולא יעזור מה יגידו...

כבר אמרתי קודם, לאנשים פה יש תפיסה סלקטיבית, הם יוציאו אותה בסדר מכל תקרית. היא מחקה והודתה בזה ואין על מה להתווכח.

היא מחקה, תשמעו קטע מצחיק, אמא שלי שמה לב

כששפרה אופה היא אוכל את כל התבנית לבד. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DanaBlanc

New member
אם היא הייתה מוחקת

זה מניסיון להעניש את יוסי אבל היא קנתה בשבילו קמח מלא אז מה הקטע פה? היא לא הייתה עושה איזה משהו כדי שיעלו עליה או משהו שלא יעזור. חוץ מזה רק יוסי בדעה הזאת עינב עצמה אמרה שבסוף לא רשמו.

איתי בל

New member
בזמן שעושים תקציב

יש המון מחיקות רק עכשיו הם עשו תקציב גילו שהם חורגים מהתקציב ב50 שקל התחילו למחוק... אם תשים לב מתחת לכיתוב יש מיחוק וגם מצד שמאל יש המון מיחוק ומי שכותב את הלוח זה שי בכלל אז.. בחייך..שפוי? על מי אתה מנסה לעבוד

quarantine

New member
אני אישית לא שונאת. אבל אני לא סובלת אותה.

ישנם תכונות מסויימות שגורמות לסלידה. והמידות המכוערות האלה פוסלות אצלי את האדם. עד שאני אראה שהוא ישתנה. לצערי שיפרה הראתה פה הרבה צדדים כאלה. מקווה שתתפקח ותבין את הרמז של אחותה.

למה? אז ככה יהירות,שחצנות,מוחצנות,אגואיסטיות

צדקנות,טיפשות (ועוד איך),בטוחה שהיא הכי חכמה הכי אינטיליגנטית הכי מיוחדת הכי ליברלית הכי מעניינת הכי מוכשרת הכי יצירתית הכי אישה (בעעעעע - שניה הלכתי להביא דלי להקיא),בנוסף לכל זה היא חושבת שאנשים פשוטים ועממיים נחשבים ל"יהודים סוג ב'" ו"שאריות אדם"...(אין יותר גרוע מזה ושוב אני מאוווד מקווה שישימו את הקטע הזה בערוץ 2 מחר) וכל התכונות האלה מה הופך את שיפרה????. בת אדם מאוד מאוד מאוד טיפשה!!!!~

DanaBlanc

New member
כי היא הייתה צריכה ללכת ולא שי D:

סתם האמ.. לא שונאת אותה. היא אינטילגנטית אבל היא גם משעממת ברמות.

האמת היא שיוסי היה צריך ללכת...אבל בגלל

מה שקרה עם שי...לא היה סיכוי שיחזור...כי לא מספיק שמישהו יזרוק לו הערה לגבי הוילה ואין דרך חזרה...

MEYTAL 14

New member
לא שונאת אף אחד, פשוט לא אוהבת אותה. בגלל...

שהיא הבחורה הכי רכלנית בווילה, כל היום רק יורדת על עינב ויוסי, מנסה לגרום למתמודדיםאחרים לא לאהוב אותם, רק כי היא לא אוהבת אותם. מעשה ילדותי וטיפשי. מעבר לזה שיש לה קול שלא כייף לי לשמוע באוזן, בכל משפט שלה היא חייבת להוסיף איזה פתגם נדוש, היא חייבת להראות לכולם שהיא שיא החוכמה, היא מצעממת אותי, יש לה משפטים נוראיים על המדינה ועל נושאים מסוימים שגורמים לי לסלידה. מספיק?

blur2

New member
שפרה הכי רכלנית?

כבר הפסקתי לספור את כמות הפעמים שיוסי ועינב קראו לשיפרה סבתא יכנה.

דלשון

New member
תתחיל לספור ותגיש לנו סטטיסטיקה מי הכי רכלן

בבית בסוף התוכנית. רק שעד אז יוסי יהיה עם המיליון בבנק :-.D

DanaBlanc

New member
את מה אתם מגדירים לרכל?

אני לא רואה אותם אבל מדברים על דברים אחרים בבית, כאילו, על מה אתם רוצים שהם ידברו? אין להם שומדבר במשותף חוץ מהאנשים האלה. חוץ מזה, אני מגדירה לרכל כלדבר על מישהו מאחורי הגב כשזה לא קשור עלייך וכשמגיע להשמצה של בנאדם בצורה שמשלבת שקרים הגזמה וכו'. ברגע שאני מדברת על מישו ואני מספרת מה קרה לו איתי ואת דעתי על המקרה זה לא רכלנות, זה לדבר על עצמי ועל דברים שקורים לי וקשורים בי. זה מה שקורה בבית הזה וזהב מה שיקרה לכל אחד מאיתנו במצב שלהם. זה הכל.

jaycom

New member
אם הוא ינסה לספור

הוא יגלה ששיפרה ורנין מרכלות כמו שתי סבתות, שאגב גם סורגות כל היום...

MEYTAL 14

New member
מוזר שכמעט כל שעה אני שומעת משפט מגעיל של

שפרה על אחד מהדיירים, וריכול של יוסי ועינב זה פעם פעמיים בשבוע אם בכלל. אני בטוחה שמספר הריכולים שלה גדול יותר משל יוסי ועינב ביחד.

למעלה