למה אתם כל כך שונאים את שפרה?

עינת י

New member
ממש "גאונת הדור"

למשל עכשיו היא אומרת שצריך לאכול חלבון וחומצות אמינו. רק חבל שהיא לא יודעת שזה אותו דבר: חלבון מורכב מחומצות אמינו. אוף התעייפתי מלהקשיב לסבתא יכנע.

איתי בל

New member
לזה לא דרוש חוכמה דרוש אסטרטגיה

יש הרבה אנשים טיפשים מאוד שההמון אוהב אותם ראה בריטני ספירס פריס הילטון אם היא הייתה מספיק אסטרטגית לחשוב מה הקהל בבית אוהב יתכן ולפני התוכנית הייתה משתזפת עושה מעצמה מזרחית מתנהגת כמו עמך ומתופפת על הכרס במקום זה היא לא שמה זין והיא פשוט היא עצמה בלי לחשוב אם אתהב אותה או לא זה לא עושה אותה לפחות חכמה

ח מ ס ה

New member
לו היתה כה חכמה לא היתה משתתפת בתוכנית

זו מלכתחילה....... כדי להצליח בתוכנית זן נדרשת יכולת אסטרטגית ואסטרטגיה היא אחת הנגזרות של החכמה.

איתי בל

New member
זה נכון

ואמרתי עוד קודם...שפרה אמרה שאם הקהל מעדיף לראות בנאדם שקורא לבת שלו כלבה מאשר אותה או את שי היא לא רוצה להיות בתוכנית על זה אמרתי מי שהולכת לתוכנית ריאליטי בחיפוש אחר קהל איכותי שלא תתפלא שתחזור הביתה מהר זו לא הייתה החלטה חכמה מספיק איתך במאה אחוז וכן צריך אסטרטגיה כדי להצליח בתוכנית אפשר להגיד שכל אסטרטג הוא חכם אבל לא כל חכם הוא אסטרטג יתכן ושפרה חכמה אך לא אסטרטגית יתכן ושפרה גם בכלל לא חכמה מה שבטוח..שעדיין..אחרי כל זה היא יותר חכמה מאנשים פה וזו עובדה

droriko

New member
לא שמה זין על מה אנשים חושבים?

אז למה היא הלכה לבכות לשי ולאח הגדול שהיא לא יכולה לסבול את זה שלא אוהבים אותה בבית?

איתי בל

New member
בו ניפול לקטנות

גילית שעכשיו בנאדם הוא רב גוני ולפעמים הוא שם זין ולפעמים לא שם זין ולא בוחר דבר אחד וככה הוא כל הזמן זה כמו שתגיד לי יוסי מצחיק אז למה עכשיו הוא יושב על כסא ולא מצחיק?! חוץ זמה יש הבדל בין לשים זין על מישהו שיושב בבית שאתה לא מכיר ובין אדם שאתה גר איתו באותו בית ברור שקשה לה שאנשים יפסלו אותה רק כי היא דתלשית

קפרי

New member
המשפט האחרון , אנשים לא שונאים וסולדים

משהוא כי הוא חכם או טיפש, יש המון סיבות לאהוב ולהתחבר, לאנשים קל להתחבר למי שדומה להם , אגב, שיפרה מאוד מוכשרת וכישורים זה חלק מחוכמה, חוכמה היא מילה מאוד כללית לרמת משכל של האדם היא מורכבת מהמון דברים. מה שבטוח היא הרבה יותר...מאחרים שם, או רובם לפחות. אגב, רק להסביר את עצמי: הבן הגדול שלי חכם (למד לתואר בגיל 16 מתמטיקה) והוא יותר מופנם, פחות חברותי מאחיו שהוא ילד רגיל שזורם, סימפטי ויש לו מלאן חברים וחברות. אינטליגנציה שיכלית שונה מאינטליגנציה ריגשית. ומהיכן את יודעת מי הצופים שלא מחבבים אותה?

idodo cohen

New member
מדוייק, ומאוד מצער../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה בהחלט ההסבר היחיד שמניח את הדעת.

אכדית

New member
שונאים זו מילה גדולה מדי

חפשו במעשים שלה, אל תחפשו לאיזה חתך שייכים מעריצי הבובלילים או כל דבר אחר. קשה להאמין שפשוט לא נעים לנו היציאות וההתנהגות שלה?

קמבילי

New member
יש לך טעות אופטית ובלבול בין שנאה למיאוס

היו פה כבר קודם ונמצאים פה גם היום אנשים שלא סבלו את שפרה מהרגע הראשון בגלל צורת הדיבור "המתנשאת" שלה. אני לא ביניהם ואף פעם לא ראיתי בה מתנשאת. להיפך, כתבתי באיזה מקום שאמנם היא לא מדברת עם חי"ת ועי"ן אבל בכל זאת יש לה מספיק שגיאות בעברית כדי לא לראות בה מתנשאת (זה בציניות על הביטוי "מתנשאת" אם לא הבנת). בכל זאת שפרה הצליחה להמאיס את עצמה גם עלי ועל רבים אחרים כאן, וזה התחיל במתקפה שלה ושל צבר על ליאון שהעז לומר שהוא שמח על כך שהכיר את אשר. מאותו רגע ההידרדרות היתה מהירה. עכשיו, אחרי לכתו של שי, שפרה התירה את חרצובות הרכלנות שלה, אולי בגלל תחושת בטחון מוטעית שנובעת מזה שקיבלה יותר קולות משי. היא מלכלכת נון סטופ על כל "האחרים" כולל איתי, בעידודו המחוייך של צבר. היא אפילו כופה על ליאון להתרחק מהם. אפשר לשמוע את שי מדבר מגרונה, וזה היה בולט במיוחד בהתקפה שלה על יוסי על שקרא לה "שרמוטה". הבחורה שאמרה שאשר יכול ללכת להזדיין ולשבת לה על החור של התחת התחללה לשמע הקללה. הבחורה שבקנטרנות מכוונת רבה עם יוסי על קופסת טונה ולחם חי דורשת שיכבד אותה כפי שהיא מכבדת אותו. אם כך יש פה אנשים רבים שלא "שונאים" את שפרה אבל בעיקר כועסים עליה, ומואסים בה, וביתר שאת בגלל האכזבה ממנה. אם איתי או ונסה יועמדו מולה להדחה אצביע בשבילם. ליוסי ולעינב אין צורך להצביע כי הם במילא יקבלו קולות. ועדיין בסולם הרוע שפרה נמצאת מתחת לצבר שנמצא מתחת לרנין. מקווה שעזרתי.

droriko

New member
די!! נמאס כבר!!

לא , אנחנו לא חושבים ששפרה שטחית רק כי היא מדברת במילים גבוהות , תלמדו לקרוא! ותפסיקו ליהות שטחיים ומכלילים!! פשוט תת רמה

איתי בל

New member
יפה... קודם כל מזל טוב למדת מילה חדשה

ועכשיו אתה יודע להשתמש בה כי שטחית... הייתה ממש מטופשת עכשיו אתה מדבר נכון... פשוט אין לך מושג למה אתה באמת שונא אותה אתה קורא לזה מתנשאת וגם כשהיא דיברה באנגלית חשבת שהיא מתנשאת מה זה להתנשא? אם למדת כמו שצריך זה בנאדם שהוא חושב שהוא יותר טוב ממך שהוא מעלייך שהוא דמבר בשפה מסויימת כאילו הוא ברמה הזאת והוא דמבר אל פשוטי העם מה שמוכיח יופי את הטיעון שלי כי זה לא ששפרה באמת מתנשאת...היא פשוט חיה את החיים שלה מדברת איך שנוח לה אבל אתה כן הרגשת שמתנשאים מעלייך זה כמו שלאון עכשיו בשידור שר אותי זה מאוד מעצבן שכבר שמתי על מיוט...באמת התעצבנתי לאון...הוא לא מעצבן... לאון שר אף אחד שם לא מתעצבן מזה לאון לא מעצבן אני מעוצבן ואני חכם מספיק כדי לא לשנוא אותו על זה כי אני יודע שהוא לא מעצבן אותי בכוונה אני פשוט עצבני אתה לעומת זאת לא חכם מספיק כדי הלבין ששפרה לא מתנשא מעלייך... כשהיא מדברת עם אחותה בטלפון באנגלית היא לא יודעת שאתה שם בכלל היא לא מתנשא אתה פשוט מרגיש שמתנשאים מעלייך ומה זה להתנשא? להגיד אני ברמה מעלייך שזה אומר? ששפרה יותר חכמה ממך ואתה מרגיש מתחתיה ולכן אתה שונא אותה אז נכון אתה צודק... אתה מרגיש שהיא מתנשא מעלייך אבל היא לא...אתה פשוט מרגיש ככה ואתה פשוט צריך להבין לא שלנוא אותה על זה כמו שאני לא שונא את לאון כי הבעיה לא בה והבעיה לא בלאון הבעיה היא בך

droriko

New member
תקרא לזה איך שתקרא לזה

זה שהיא מדברת עם אחותה באנגלית זה מעצבן אוית בדיוק כמו שמעצבן אותך שליאון שר . ההתנהגותש לה מעצבנת אותי, אתה רוהצ לקרוא לזה שנאה? אתה רוצה לקרוא לזה שנאה? תקרא לזה שנאה . אני יודע בתוך עצמי שכשזה נוגע לחכמה יש אנשים יותר חכמים ממני בעולם וליהות אגו מניאק ולשנוא את כל מי שמאיים עלי בתחום הזה זה טיפשי מיסודו מבחינתי, ככה שלא , אני לא מקנא בה כי היא יותר חכמה ממני כביכול . חוץ מזה שמספיק הסברתי בצורה עניינית למה שפרה היא פלצפנית מתוסבכת ולא אינטלקטואלית אמיתית. ואגב התכוונתי לכתוב מתנשאת , אבל לא שמתילב ובגלל זה תיקנתי ,ווזה הסתמך על הודעה שקדמה לי שהשתמשה במילה "מתנשאת" ככה שאי אפשר להגיד שלא הייתי מדוע לקיום המילה , אבל מה זה משנה לך, אתה תמיד היית ותמיד תישאר אפס קטנוני ונודניק.

איתי בל

New member
זה אחלה שהיא מעצבנת אותך

לבריאות אחי תתעצבן אבל תראה אותי ותראה אותך לאון עצבן אותי..שמתי על מיוט המשכתי הלאה לא פתחתי עצומה נגדו... לא הגברתי את הווליום לחפש לתפוס אותו על קטנות להפך הורדתי ווליום לא פתחתי קבוצה בפייסבוק ולא חיפשתי לנתח למה שונאים אותו או לחפש תירוצים לכך הורדתי ווליום... למה? כי לאון לא אשם שהוא מעצבן אותי הילד החמוד הזה סך הכל שר שיפרה לא אשמה שהיא מעצבנת אותך הבחורה החמודה הזו סך הכל אמרה מילה עם 5 הברות וכשאחותה פנתה אליה בנאגלית היא חזרה אליה באנגלית סו פאקינג וואט? זכותך להתעצבן אבל תהיה חכם מספיק להבין ששפרה לא אשמה שאתה עצבני ושפרה לא פלצנית...היא כן מתוסבכת אבל זה לא קשור ובטח לא סיבה לשנוא אותה גם אתה היית מתוסבך אם היית בא ממשפחה כמו שלה וזהו...בחורה חמודה לא עשתה רע לאף אחד בזבוב לא הייתה פוגעת מותר להתעצבן אף אחד לא יגיד לך שלא אבל מה היא אשמה כפרה עלייך מה אתה רוצה ממנה... שתפסיק לדבר? שתפתח סלנג חדש עממי יותר? שתדע רק עברית? בחייך בחורה דיילת מתעסקת הרבה עם אנגלית אחותה היא אמרה שהייתה באמריקה נראה לי היא בסבבה שלה מדברת אנגלית כשפת אם גם אני מדבר אנגלית עם חברים לפעמים חלאס... תתעצבן אבל תעזוב את הילדה

איתי בל

New member
אבל תראה איך אתה מדבר עליה כאן

תראה איזה מחשבות רצות לך בראש איך שהיא דיברה באנגלית היה חייב לדבר עליה מלוכלך כאן... אחי תשחרר מה יש לך שלנוא דמות בטלוויזיה למה אנחנו במזבזים את הזמן בלדבר על זה בכלל דוגרי זה פתטי אני מחבב מאוד את שי אבל אם זה היה פורום שהיה מדבר רק טוב על שי ומעריצות ושמים פוסטרים שלו ופותחים עצומות לבחור את שי להנהיג את כל מדינת ישראל הייתי יוצא על אנשים פה בדיוק באותה צורה די...דמויות ריאליטי לפעמים הם מעצבנים אנחנו צופים בהם 24 שעות בטח שיעצבנו לפעמים צריך לשים מיוט וזה עובר...מכאן ועד לשנוא או להגיד שהם פלצנים בגלל זה... לאון יש לי רק דברים טובים להגיד עליו למה שאדבר עליו מסריח כי התעצבנתי דיי חליק...

droriko

New member
זה לא סתם דמות ריאליטי

מדובר בבחורה שתקועה לי במסך כל פעם שנאי רק פותח אותו. אנחנו לא מדברים כל תוכנית ריאליטי רגילה שמראים לך רק חצי שעה מתוך שבוע שלם . בהאח הגדול אתה כאילו חי איתם ביחד, נוצר קשר רגשי מסויים עם המתמודדים, אי אפשר להתכחש לכך .

למעלה