למה הוא כל הזמן מחמיא לנשים שהן לא אני??? :/

Goldfield

New member
למה הוא כל הזמן מחמיא לנשים שהן לא אני??? :/

חייבת את דעתכם.
יש לי חבר כבר שנה וחצי. אנחנו בקשר מאוד רציני שמתקדם לכיוון לחתונה, אבל הבעיה שהוא מאוד פלרטטן וכל הזמן מחמיא לבחורות - בפייסבוק, בפורומים ובמציאות.
מחמאות כמו: "את סקסית, איזו יפה את, איזו תמונה יפה של עצמך העלית לפייסבוק, אם הייתי רווק הייתי יוצא איתך" ועוד.
מחמאות שהוא כמעט ולא אומר לי!
יש לו המון ידידות והוא מדבר איתן גם בטלפון ובסמסים. הוא מאוד אוהב להתכתב עם אנשים, גם בנים וגם בנות -
אבל לפעמים אלו אפילו ידידות שהוא היה פעם יזיז שלהן או יצא איתן פעם, ומאז נשארו "ידידים".

מה אתם אומרים? האם אני צריכה לחשוש לגבי זה?

Berethor

New member
זה יכול להיות חשוד אבל זה יכול להיות גם סתם

באופן עקרוני כל עוד זה נשאר ברמת הפלרטטים בלבד זה לא כל כך נורא, ויש גם בחורות שמתנהגות ככה שיש להן חבר.

Goldfield

New member
מהו האינטרס לדעת? למה הוא עושה את זה? >

למה הוא מרגיש צורך לפלרטט עם בחורות? הן בד"כ לא מחזירות לו מחמאות, כך שזה לא חסך במחמאות ובתשומת לב, כי אני נותנת לו המון תשומת לב ומחמאות. אז מה זה יכול להיות? איזה חלל הוא מנסה למלא בדיוק ע"י מחמאות לבחורות ?

Berethor

New member
לפי מה שהבנתי מבחורות שעושות את זה

מדובר בסוג של רצון של צומי ולהראות שהן יכולות. זה גם משהו שעושה להן את זה אבל פה הן כבר לא עוברות את הגבול אלא משאירות תחלק שיותר מזה לבית. אם את נותנת לו הרבה הרבה צומת לב ובת זוג טובה אז זה לא באשמתך שהוא ככה, זה לא מתוך מחסור אלא פשוט הוא טיפוס כזה. אם זה מפריע לך אפשר להבין למה, זה באמת התנהגות לא הכי נאמנה, מצד שני יחסית לאם היה עושה מעבר לזה עם אחרות זה עוד פחות נורא.

אייבורי

New member
ברור

תשמעי, המחמאות לאחרות זה לא גורע ממך
אבל העובדה שהוא לא מחמיא לך
דורשת פטיש גדול בראש.

חינוך בסיסי של הגבר זה דבר הכרחי, אבל רק שתדעי
מה שאת מחנכת הבאה בתור מרוויחה

אייבורי

New member
אין לי מושג

נשמע שאתם בקשר יציב שיש בו סטטוס קוו
הוא מפלרטט ואת מקבלת את זה
מצד שני, נראה לי שזה הורג אותך ברכות.

הייתי מציע שתפתחי את זה איתו, בשיחה טובה ונעימה
הייתי הולך לכיוון החיובי ולומר שתשמחי לקצת יותר תשומת לב
וקצת יותר מחמאות.

תשמעי, זה לא נדיר שגברים לא מחמיאים לבנות הזוג שלהם
זאת טעות בסיסית, כן נדרש לכוון את הגבר להתנהלות הולמת יותר.

יש גם הבדל בין גבר שפחות מחמיא

לגבר שמפלרטט עם נשים אחרות בהגזמה.

במקומה, ברגע שהוא היה מגיב למישהי אחרת: " את סקסית ואם הייתי רווק הייתי יוצא איתך"
הייתי מוסיפה תגובה: "עכשיו אתה יכול, לך על זה".

מסכימה איתך לגבי עתיד הקשר. אם עד היום זה לא גרם לה ללכת ועוד היא מגדירה את הקשר כרציני שמוביל לחתונה, יש סיכוי שייקח זמן (אם בכלל) עד שהיא תוותר עליו ובינתיים תמשיך לנשוך את השפה.

אייבורי

New member
בהגזמה ?

אולי אני באמת זקן מדור אחר

אבל ביננו, כולה מדובר באיזו הודעה מעפנה בפייסבוק

אני חושב שעדיף לשאול את פי האתון להתנהלות הלא מוצלחת שלו.

ממש לא סתם הודעה מעפנה בפייסבוק

הוא כותב הודעות מעפנות כאלה על בסיס קבוע.

תחשוב גם על המסר שעובר לאחרים: "כן, יש לי חברה, אבל אני לא שם עליה ועדיין ממשיך לפלרטט חופשי כמו רווק".

אייבורי

New member
תשמעי

ההודעות שלו מעפנות
ההתנהלות נפסדת

אבל החשיבות שאתם נותנים לפייסבוק בחייכם, בעיני הזויה

סביר להניח שרוב הנשים שהוא מגיב להן, אין מצב שיפגשו במילניום הנוכחי
אפילו לא לקפה

אייבורי

New member

למען הסר ספק, אני מסכים איתך לגמרי שההתנהגות שלו
איננה מוצלחת או מקובלת

עיקר הויכוח הוא דרכי הפעולה, נטיית הלב של צעירים היא שבירת כלים מיידית.
אני חושב שזוגיות היא תהליך נבנה, היא תהליך של למידה וחברות
שבירת כלים עושים רק כשאין יותר מקום לשיפור או התקדמות.

זוגתי וגם אני לעיתים מפלרטטים, זה חלק מהאישיות שלנו
אבל הגבולות אצל שנינו ברורים לגמרי, חלק מהגבולות נכתב בכאב ודם.
מצד שני, אנחנו מאפשרים לעצמנו להיות עצמנו, להיות חלק מהדברים שאני אוהב בה, מצד שני, הגבולות מאפשרים הרגשת אמון וביטחון

Berethor

New member
גם לדעתי הקלות שאומרים לזרוק אותו מוגזמת

כולה מדובר בכמה מחמאות שהוא נתן לנשים אחרות, אפשר לחשוב שהיה שם משהו מעבר לזה איתן. אני מבין שיש אנשים שזה מאוד יפריע להם, אבל לדעתי זה לא משהו מספיק רציני כדי להיפרד עליו בלי לחשוב. אלא אם כן היא חושדת שמאחורי גבה זה אולי גולש גם ליותר מזה ולא סומכת עליו, או לחלופין שבעתיד יקרה משהו כזה וכן יש סיבות לחששות כאלה מצד אחד אבל מצד שני אם הוא מסתפק רק בזה אז זה לא נורא.

מסכימה איתך שהיום הנטיה לשבירת הכלים מהירה

מבעבר, אבל לא רואה סיבה להתעקש על זוגיות שלפני הנישואים מתנהלת בצורה מעוותת. בעיקר, שלשמחתי, אני דווקא מוקפת במודלים חיוביים לזוגיות ארוכה ואני יודעת שהם קיימים ולא צריך להתפשר בתחילת הדרך על התנהגות בן הזוג.

גם אתה וגם זוגתך מפלרטטים ואם זה מקובל על שניכם- אשרכם. כאן מדובר במצב שלה זה מפריע (ואגב, לא בטוח שהוא היה מרוצה ממצב בו היא הייתה הפלרטטנית) ויש לי הרגשה, שאתה חכם מספיק לא לחסוך מזוגתך מחמאות להפוך את הפלרטוט עם אחרות על חשבונה.

כתבתי (אולי לא לך) שתנסה קודם להעלות את זה בפניו, לראות אם יהיה שינוי. אני פשוט בספק אם יהיה שינוי- כי הוא כזה ואם לה זה מפריע, הם לא מתאימים.

אייבורי

New member
רק להזכירך

המודלים החיובים שסביבך, שליש מהם יתגרשו

חלק מהסיבה של גירושים, היא התנהלות כפי שמקובל והדחקה של רצונות ואישיות, וכמו כל סיר לחץ, סופו להתפוצץ או לשחרר שפריץ אדים מכאיב.

הציפיה לקבל מושלם היא שגיאה, צריך להבין שאין שלמות ויש פשרות
השאלה אם הוא יעשה מאמץ קל לפלרטט גם איתה והיא קצת תעלים עין מהפלרטוט עם אחרות, האם היא יכולה לחיות עם זה בשלום.

למעלה