למה הערבים חייבים להידבק אלינו למה?

למה הערבים חייבים להידבק אלינו למה?

מצד אחד לפלסטינים יש בעיה עם הטלויזיה הציונית מצד שני הם מתעקשים להידבק אלינו גם במסך הם הגיעו אלינו בפורייקט Y הם הגיעו אלינו בכוכב נולד הם הגיעו אלינו בלבס מאחים ב הוט הם הגיעו אלינו בתוכנית שעביר הגיעה אליה הם הגיעו אלינו בתוכנית עבודה ערבית הם הגיעו אלינו גם בתכונית הזו דיי חלאס תפסיקו להידבק אלינו תנו לנו לראות תוכנית אחת בלי ערבים

ShukyD

New member
הם אזרחי ישראל

לא פלסטינאים לא משנה כמה יגדירו את עצמם ככה וכי הם חלק מהחברה הישראלית, כמו שתשאל למה מביאים ערסים או למה מביאים פלוצים שחושבים שהם מרכז העולם והם חייבים "להדבק אלינו" כי אנחנו נותנים להם זכויות, אז זה לא ממש להדבק אלא להיות חלק מאיתנו בנוגע לזכויות שלהם אם מגיע או לא, זה כבר דיון אחר ואין טעם לפתוח אותו כאן

galacticat

New member
למה הגזענים חייבים להרים את ראשם המכוער למה?

מכסח השדים ,אתה מוזמן לכסח את השדים הגזעניים שממלאים את ראשך ובאותה הזדמנות לחזור למאורה החשוכה ממנה הגחת ולא לשכוח לסגור את הדלת אחריך .

קארין 555

New member
די למתייפייפים פה ! משחקים אותם בעד דו קיום !

זה מה שהוא חושב וזאת דעתו ותמודדו , זה שתגידו לו לשתוק זה לא אומר שהוא יפסיק לחשוב ככה

Fairywitch

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo191.gif

גזען. אגב, כולנו נשמח אם ההודעה הזאת תימחק. זה רק יוסיף כבוד לפורום.

איתי בל

New member
ואנחנו לא נדבקנו אליהם בכלל

כל תייר שמגיע לכאן שיר מלמדים אותו להגיד אחלה ונותנים לו לאכול פלאפל וחומוס זה כאילו... ברוך הבא לישראל אבל... תראה איזה מגניבים הערבים כוסעומו המדינה הזאת!

ShukyD

New member
../images/Emo6.gif אנחנו מושפעים מהם והם מאיתנו

אנחנו שונאים אותם והם שונאים אותנו אנחנו אוהבים אותם והם אוהבים אותנו אין מה לעשות תמיד יהיה "מתח מיני" בין יהודים לערבים והדעה שלו לגיטימית לגמרי, לכל בנאדם יש זכות לדעה משלו הוא לא אמר פה אפילו מילה אחת רעה <בטח לא שנוגדת את התקנון> על ערבים ככה שכל אלה שביקשו שההודעה תמחק או שיצאו בקריאות שהוא גזען, תרגעו, כמו שאתם מביעים את דעתכם ואף אחד לא קורא לכם "בוגדים" או כל דבר אחר שעלול להשתמע מכך.

איתי בל

New member
הוא כן כתב הודעה טיפשית

אבל זכותו להיות טיפש ואני מכבד את זה שאתה מאפשר לו את הזכות השפוטה הזו והודעות טיפשיות האמת לא חסר פה...

ShukyD

New member
בדיוק. ואם צריך נוסיף לתקנון עוד סעיף

שנקרא לו "הזכות להיות טיפש \ להביע דעה טיפשית" זכות לגיטימית שלא פוגעת באף אחד וגם כל אחד וההגדרה שלו ל"טיפשי \ לא טיפשי" אני בכלל לא הסתכלתי על ההודעה שלו בתור משהו שאמור להיותטיפשי או לא מבחינתי זו הדיעה שלו וכמו שאמרתי זה לגיטימי ואתה המדד שלי כי גם אם זה מבחינתך טיפשי, אתה לא קמת מולו ויצאת עליו ואני מכיר את הדעות שלך בנושא... אז אני יודע שאין פה שומדבר רע

איתי בל

New member
מחנה השמדה

אגלה לך סוד אנשים טיפשים... לא מקבלים כוח ולא יודעים איך לעשות דברים נוראיים הם טיפשים

למעלה