אם המושג
עורכי דין עבורך מייצג אנשים שחושבים לפניי שהם פולטים איזו שטות לפורום , אז אני אתגאה להיות עורך דין . אם עורכי דין עבורך אלה אנשים שלא יסתתרו מאחורי המשפט " מה בסך הכל אמרתי " כאילו שאתה איזה שה תמים , גם אז אתגאה להיות עורך דין . לגבי השאלה " אז למה הם צריכים להראות לנו הנה אנחנו קיימים במדינה הזו אנחנו יודעים שהם כן רק תנו לנו להשתחרר מכם ולתוכנית אחת לשכוח שאתם כאן " ( נדמה לי שזו שאלה למרות שזה מנוסח כדיאלוג של שאלה ותשובה ...) אז התשובה שלי היא : הם צריכים להראות שהם חלק משום שהם חלק מהמדינה ( תאהב את זה או לא , עם עובדות קשה להתווכח ) . ואני באופן אישי מעדיף את אלה שעדיין מנסים להראות סימנים מסויימים של רצון להידברות והשתייכות מאשר כאלה שרוצים להבדיל בנינו לבינם ולהיפך . אני יכול לענות לך בציניות שגם אתה יכול לא להסתכל בתוכנית ולא להגיב כאן בפורום ושגם אני הייתי רוצה שיהיה פורום נטול אנשים מהסוג שלך . כי כשאני בא לכאן לפורום אני בא על מנת לשכוח שיש אנשים מהסוג שלך . כן , אני יודע שהם קיימים . אבל אני פשוט רוצה מקום שאליו אני יכול לברוח מהדיעות שלהם . אבל במחשבה שניה זה נראה לי לא לגיטימי לכתוב משהו כזה . אז פשוט אכתוב לך שעל פי כל הסימנים אתה צריך לבוא בטענות אל ההפקה ולא אל הערבים . זה האינטרס של ההפקה שיהיו גם ערבים בתוכניות מהסוג הזה . אז זה לא מדוייק לכתוב שהערבים נדחפים וכאן זה גם לא האתר של קשת ( ושם נמצאים קברניטי ההפקה הזו שאתה צופה בה בשאת נפש ) . כאן לא נקבע מי יהיו המתמודדים , אם זה באמת בדמך הייתי מצפה שתפנה לגורמים המתאימים ולא תפרסם כאן את פנייתך הנרגשת כי כאן אין בה ממש תועלת . ומעניינת אותי שאלה נוספת ... גם החרדים מקפידים שלא להסתכל בערוצים הציוניים , אז גם להם אין זכות לייצוג בתוכניות טלבזיה ? או שמדובר רק בתוכניות טלבזיה ספציפיות שאתה אמור להחליט לגביהן ? ואגב , אתה לא היחידי שהבין " עם מי יש לו עסק " .