למה הערבים חייבים להידבק אלינו למה?

ShukyD

New member
והנסיון לסלק אותי מהבית שלי

תוך כדי שהורגים את המשפחה והחברים שלי רק כי הם יהודים הוא לגמרי לא גזעני נכון? זה מה שנקרא פעולה לגיטימית.

איתי בל

New member
הטיעון הנגדי שלך מגוחך

הוא היה גזעני כלפי ערבים אז אתה אומר כן אבל הם היו גזענים קודם אז זה בסדר? זה כבר ילד קטן

ShukyD

New member
הכוונה שלי הייתה <וטעות שלי, שכחתי לציין>

שאין מקום להשוואה עם שחורים כי שחורים לא ניסו לעשות שומדבר כזה לאף אחד

bibaso

New member
בכל אופן מה שיוצא מתגובתך זה

שאי אפשר בשום מצב להאשים אף יהודי בגזענות כלפי ערבים, לא משנה מה הוא יאמר (או יעשה).

ShukyD

New member
בהחלט אפשר..

אבל לא על כל פיפס וטח לא כשאין סיבה נראית לעין עושה רושם שאתם סתם מחפשים עם ההשוואות האלה והקביעות.. הוא לא הסית לשומדבר, לא קרא מוות לערבים, לא טרנספר ולא כלום סך הכל אמר את דעתו, לא תמיד זה בגלל שנאת חינם.. לפעמים כן, אבל לא תמיד. זכותו אנשים פה אמרו דברים יותר גרועים על אשר ואותי מעצבנת הגישה הזאת של עדיף לשאוב את השנאה כלפי פנים מאשר להוציא אותה החוצה אם כבר היא קיימת

bibaso

New member
אתה מערבב 2 דברים

קודם כל - אם אפשר עקרונית לאמר על יהודי שיצא גזען על התבטאות או מעשה כלפי ערבי, ואם עקרונית קריאה להפרדה על רקע גזעי היא גזענות, אז אפשר לקרוא למי שאמר את זה גזען. אם להוריד את ההודעה או לא - זה לא משנה את העובדה שהבן-אדם גזען.

מה יא

New member
שניה פיספסתי משהו../images/Emo96.gif

רנין ברחה מבית האח הגדול כדי לגרש אותך מהבית שלך?

Yaki J

New member
לא רק ההודעה- גם המגיבים פאתטיים

כלומר- ההודעה פאתטית לחלוטין וילדותית. היא אפילו גובלת בגזענות. מה שמצחיק אותי זה שחלק מהמגיבים אליה (המגיבים הנורמליים - לא להעלב) הם כאלו שאם תבדקו אחורה בפורום תראו הודעות שלהם שנוטופות שנאה וארס בכל מה שקשור לדתיים והודעות מסריחות ומצחינות מגזענות ושנאה למזרחים. לקרוא למגיב גזען בזמן שחלק מכם לא יותר טובים ממנו - פאתטי.

באותה המידה אפשר לכתוב

את אותו הדבר שמכסח השדים כתב בהודעה המקורית שלו עם הבדל קטן ובמקום המילה ערבים לכתוב את המילה נשים . משהו בנוסח הבא : מה יש לנשים הללו ? הן לא מניחות לנו לצפות בטלבזיה ואז הן גם מופיעות בכל התוכנית . אפילו בכל תוכנית ספורט יש היום נשים באולפן . דיי חלאס שיפסיקו להידבק אלינו , תנו לנו לראות תוכנית אחת בלי נשים . עכשיו תמשיכו את הדיון שלכם האם זה יותר גזעני או יותר מטופש . והאם זאת דעה לגיטימית לפי דעתכם והאם מותר למישהו להגיב ולכתוב לאותו מכסח השדים שהוא גזען או לא . ובטח ובטח לא התכוונתי להיכנס לדיון המעמיק האם גזענות כלפיי רוסים היא זהה או שונה מגזענות כלפיי ערבים והאם שינאת התרבות הרוסית היא שונה מגיזענות ( התשובה להערכתי היא שכן , יש הבדל אבל זה מטופש בעיניי בערך באותה המידה ) . לא התכוונתי להפריע לכם בדיון עצמו . הכל נכלל תחת הערך חופש הביטוי וזכותו של כל אדם להביע את דעתו . הבעיה מתחילה כאשר משלבים את חופש הביטוי יחד עם הוירטואליות האנונימית של האינטרנט . כי אז אנשים שפולטים אמירות מביכות ( במקרה הטוב ) לא באמת משלמים את המחיר על אמירת אותן האמירות . ואני לא מתכוון למחיר במובן של משפטים ועו"ד וכאלה . אלא פשוט אם אדם היה אומר את המשפט הזה במסיבה הוא היה נמדד בקרב חבריו על פי האמירה הזו . כאן כל אחד פולט שטות ונמלט לעבר תהום הנשיה ומשאיר מספר אנשים שממשיכים לדוש ולדון בזה הרבה אחרי שהוא נעלם כבר מהאופק פושט ולובש צורה וכינוי אחרים .

פשששש כמה עורכי דין יש לבחורה

הערביה בתוכנית האח הגדול מה קרה? מה בסך הכל אמרתי שאני מבקש בתוכנית אחת שהם לא ידפחו את עצמם לתוכניות שלנו גם ככה הם לא מסתכלים על הערוצים הציונים אז למה הם צריכים להראות לנו הנה אנחנו קיימים במדינה הזו אנחנו יודעים שהם כן רק תנו לנו להשתחרר מכם ולתוכנית אחת לשכוח שאתם כאן ולכל היפי נפש שתקפו אותי מעניין מאוד שיש לכם כאן תגובות גיזעניות על עדות בקרב היהודים אבל על הפלסטינית אתם יודעים להגן חחחחחחחחח מראה לי עם מי יש לי עסק

איתי בל

New member
למה לא אמרת את זה על רוסים

אם כבר רוסים השתלטו על רוקדים עם כוכבים השתלטו על השרדות הרוסים בכל מקום! חוץ מזה אני חושב שזה מצוין לתוכנית כזאתי דווקא זה יצר בהתחלה אחלה אקשן בארוחות שישי ותמיד בחגים והביאו גזען ודתי אני חושב שלתוכנית הזו זה נתן המון טעם וכמו שאמרת אנחנו חיים במדינה הזו וערבים הם חלק בלתי נפרד מהמדינה הזו תרצה או לא תרצה גם האמריקאים הם חלק בלתי נפרד בעיקר כי אנחנו תוספים אותם שלא יזוזו והם לא בדיוק יהודים שומרי מצוות בתוכנית הזו זה טוב זה אחלה ורנין נתנה עניין לתוכנית

אם המושג

עורכי דין עבורך מייצג אנשים שחושבים לפניי שהם פולטים איזו שטות לפורום , אז אני אתגאה להיות עורך דין . אם עורכי דין עבורך אלה אנשים שלא יסתתרו מאחורי המשפט " מה בסך הכל אמרתי " כאילו שאתה איזה שה תמים , גם אז אתגאה להיות עורך דין . לגבי השאלה " אז למה הם צריכים להראות לנו הנה אנחנו קיימים במדינה הזו אנחנו יודעים שהם כן רק תנו לנו להשתחרר מכם ולתוכנית אחת לשכוח שאתם כאן " ( נדמה לי שזו שאלה למרות שזה מנוסח כדיאלוג של שאלה ותשובה ...) אז התשובה שלי היא : הם צריכים להראות שהם חלק משום שהם חלק מהמדינה ( תאהב את זה או לא , עם עובדות קשה להתווכח ) . ואני באופן אישי מעדיף את אלה שעדיין מנסים להראות סימנים מסויימים של רצון להידברות והשתייכות מאשר כאלה שרוצים להבדיל בנינו לבינם ולהיפך . אני יכול לענות לך בציניות שגם אתה יכול לא להסתכל בתוכנית ולא להגיב כאן בפורום ושגם אני הייתי רוצה שיהיה פורום נטול אנשים מהסוג שלך . כי כשאני בא לכאן לפורום אני בא על מנת לשכוח שיש אנשים מהסוג שלך . כן , אני יודע שהם קיימים . אבל אני פשוט רוצה מקום שאליו אני יכול לברוח מהדיעות שלהם . אבל במחשבה שניה זה נראה לי לא לגיטימי לכתוב משהו כזה . אז פשוט אכתוב לך שעל פי כל הסימנים אתה צריך לבוא בטענות אל ההפקה ולא אל הערבים . זה האינטרס של ההפקה שיהיו גם ערבים בתוכניות מהסוג הזה . אז זה לא מדוייק לכתוב שהערבים נדחפים וכאן זה גם לא האתר של קשת ( ושם נמצאים קברניטי ההפקה הזו שאתה צופה בה בשאת נפש ) . כאן לא נקבע מי יהיו המתמודדים , אם זה באמת בדמך הייתי מצפה שתפנה לגורמים המתאימים ולא תפרסם כאן את פנייתך הנרגשת כי כאן אין בה ממש תועלת . ומעניינת אותי שאלה נוספת ... גם החרדים מקפידים שלא להסתכל בערוצים הציוניים , אז גם להם אין זכות לייצוג בתוכניות טלבזיה ? או שמדובר רק בתוכניות טלבזיה ספציפיות שאתה אמור להחליט לגביהן ? ואגב , אתה לא היחידי שהבין " עם מי יש לו עסק " .

למעלה