למה הערבים חייבים להידבק אלינו למה?

איתי בל

New member
השפיע רק עליו

רק בעולמו שלו הגיע להיות מלך ועשה בו מה שטמבל עושה בעולמו שלו יכול לעשות כרצונו

Jason2

New member
אי אפשר לדעת מה יצא מהם

מגיל צעיר. אבל זה לא רק הטפשות אלא הנסיבות. אתם באמת רוצים לדון בזה עכשיו? לא יודע אם יש לי כח.

galacticat

New member
אלברט איינשטיין טען שיש שני דברים

שהם אינסופיים -גודלו של היקום והטיפשות האנושית (ואם אינני טועה הוא גם הוסיף שהוא לא סגור לגבי היקום...)

Fairywitch

New member
מתנצלת אם עלתה ביקורת מדבריי../images/Emo140.gif

היא כוונה להודעה ולכותב ההודעה ולא אליך או אל הפורום

ShukyD

New member
ברור לי שזה כוון אליו, ועדיין...

אין סיבה לקרוא לו גזען הוא לא עשה פרובוקציות ולא אמר שומדבר לא במקום זכותו לדעה כזאת כמו שזכותך לדעה אחרת לך לא קוראים בשמות אז אל תקראי לו בשמות יש אנשים שיש להם נסיון פחות טוב עם ערבים ממך יש אנשים שבאמת פחות מקבלים יש אנשים שבאמת ובתמים ירצו לדעת למה צריך ערבי בכל תוכנית.. לדעתי הנסיון הזה לדחוף ערבי לכל תוכנית ולהגיד "הנה, אנחנו שווים", זה מה שמראה באמת על קושי בקבלת האחר אחרת הם פשוט היו חלק מאיתנו בלי שום הפרדה ובלי מאמץ להראות כמה אנחנו מקבלים אותם..

Jason2

New member
הוא אמר שהוא רוצה

לראות תוכניות בלי ערבים ואני הזמנתי אותו להפסיק לצפות, נראה לי שזה הפתרון בשבילו.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifוכשמישהו אומר שהוא רוצה תכנית בלי

ערבים/מזרחים/רוסים/נשים/הומואים/שמנים/שחורים/וואטאבר - אי אפשר לומר שהוא לא גזען. וזה הדבר האחרון שאני הולכת להגיד כאן בנושא.

Fairywitch

New member
לא הולכת לדון על זה כאן-

אני באמת לא מרגישה שזה המקום מהמון סיבות. שלחתי מסר

איתי בל

New member
לא הוא נראה לי גזעני

אני אישית לא אוהב רוסים ואם היו מביאים רוסיה כבדה זה היה מציק לי בעין ג'ם ג'ני... לפעמים יש לה יציאות אבל אני לא גזען למרות שאני סולד מרוסים אבל הוא ספציפית נראה לי כן גזען... אבל בסדר אין טעם להיות גזען לגזענים הגונה מגנב אינו פטור

ShukyD

New member
למה נראה לך שהוא גזען?

אפילו האמירה שלך על רוסים הייתה מעבר לאמירה שלו על ערבים.. אז מה ההבדל? כמו שזכותך לא למות על רוסים זכותו לא למות על ערבים ולג'ייסון - הוא אמר שהוא רוצה תוכנית אחת בלי ערבים, לא "תוכניות" בלי ערבים אז שיראה זאפ לראשון ונגמר הסיפור, זה הכל.

Jason2

New member
ביננו

כולנו יודעים למה הוא בדיוק התכוון ובוא נגיד שהוא לא גדול אוהבי האדם.

איתי בל

New member
זכותו גם להיות גזען

מותר לך להיות גזען כל עוד זה נשאר בראש שלך ואתה לא רוצח אף אחד ולא שם לאף אחד רגליים תהיה גזען הוא באופן ספציפי נראה לי באמת גזען אולי אני טועה אני פשוט שונא רוסים לא כי הם רוסים אני שונא את המבטא שונא את המנהגים רנין אם לא הייתה אומרת שהיא ערביה אף אחד לא היה יודע את זה יוסי ושי יותר ערבים ממנה אם היית אומר לי שרנין רוסיה לא היה מזיז לי לו בכל זאת הזיז זה ההבדל הדק ביני לבינו

ShukyD

New member
שטויות, שמים לב לזה.. ולפעמים, האופי

הרבה יותר משמעותי ממבטא או מנהגים זו פשוט תרבות שונה.. היא ממש לא "אחת מהם". ובכלל אפשר מקילומטרים לזהות תסביכים של נשים במגזר הערבי כי זה לא נשי לשחק משחקי אגו על "כבוד" מצד שני זו התרבות שהן גדלו לתוכה.

איתי בל

New member
לא חושב

אני חושב שאם היו רוצים לעשות ניסוי חברתי לא היו מגלים שרנין ערביה אף אחד לא היה יודע אף אחד לא היה חושד ואני בטוח שהמחשבות לגביה היו אחרות הרי כשאתה רואה אותה בוכה אתה ישר חושב על תסביכים של נשים במגזר הערבי ועושה אחד ועוד אחד ואם היו אומרים שיוסי ערבי למשל.... מה שאפשר למכור בקלות הוא יודע ערבית יותר טוב ממנה הוא מכיר את התרבות יותר טוב ממנה ואפשר לחשוב ככה בקלות היו חושבים שהוא איזה ערבי רפימיטיבי וטיפש שחושב כמו פעם... אבל הוא ערבי יהודי או יהודי ערבי אז הוא סתם מבוגר שצריך לכבד רנין ערבייה לייט

ShukyD

New member
אני לא מזהה ערבים לפי סטריאוטיפ

ערביה לייט או לא ערביה לייט יש ערבים של פעם מהבדיחות, יש ערבים של היום שהם יחסית מודרנים יותר ואת כולם אפשר לזהות לא משנה כמה הם נראים כמונו מבחינת האופי זה הרבה יותר קל למי שיודע לשים לב ואפילו מבחינת מראה, תמיד תמצא הבדלים בין יהודים מארצות ערב ללא יהודים.

למעלה