רוב הזמן נח
Well-known member
למה בטווינינגס כשאתה מוריד מהקופסה את הניילון יש פס דק שכזה שהם הוסיפו שם?כמוני כמוך.
למה בטווינינגס כשאתה מוריד מהקופסה את הניילון יש פס דק שכזה שהם הוסיפו שם?כמוני כמוך.
אין לי מושג ירוק. הקופסאות שאני קונה מגיעות ללא עיטוף נוסף, יעני אפשר למשש את הפח.למה בטווינינגס כשאתה מוריד מהקופסה את הניילון יש פס דק שכזה שהם הוסיפו שם?
יש בניילון סרט נראה לי מחומר מתכתי דק, נראה לי שדומה לפס שפעם היו שמים בשטרות הכסף. נראה לי שזה בשביל למנוע זיופים.אין לי מושג ירוק. הקופסאות שאני קונה מגיעות ללא עיטוף נוסף, יעני אפשר למשש את הפח.
לי נראה שזה בשביל לפתוח את העטיפה. כמו בקופסאות סיגריות.יש בניילון סרט נראה לי מחומר מתכתי דק, נראה לי שדומה לפס שפעם היו שמים בשטרות הכסף. נראה לי שזה בשביל למנוע זיופים.
לא. אין לו קטע שיוצא החוצה בשביל לתפוס ממנו.לי נראה שזה בשביל לפתוח את העטיפה. כמו בקופסאות סיגריות.
בחדשים אין "יוצא ממנו" שאנשים לא יפתחו בטעות/בכוונה את העטיפה.לא. אין לו קטע שיוצא החוצה בשביל לתפוס ממנו.
אם משתמשים בסכין אז לא צריך את הסרט שהוסיפו.בחדשים אין "יוצא ממנו" שאנשים לא יפתחו בטעות/בכוונה את העטיפה.
אלא רק בבית עם סכין/מספריים.
בערך - אם רוצים חיתוך נקי אז חותכים איפה שהוא בסרט ואז הסרט חותך את השאר.אם משתמשים בסכין אז לא צריך את הסרט שהוסיפו.
בכלל לא רואים את הסרט הדק הזה. הוא נראה רק אחרי שקורעים את הניילון.בערך - אם רוצים חיתוך נקי אז חותכים איפה שהוא בסרט ואז הסרט חותך את השאר.
מין פשרה כזאת...
אם מסתכלים טוב רואים.בכלל לא רואים את הסרט הדק הזה. הוא נראה רק אחרי שקורעים את הניילון.
תראה, הפס כסף הזה לא נקרע כמו ניילון ולא הגיוני לשלב אותו באריזה, שלם וללא לשונית תפיסה.לא. אין לו קטע שיוצא החוצה בשביל לתפוס ממנו.
אתה בטוח שזה בשביל זה? ולא בשביל להקשות שלא יזייפו את המוצר? כי בנילון יכלו לעשות פתיחה קלה בלי להוסיף פס שכזה.תראה, הפס כסף הזה לא נקרע כמו ניילון ולא הגיוני לשלב אותו באריזה, שלם וללא לשונית תפיסה.
יתכן שהלשונית צמודה ומופרדת רק בחתך. צריך לעבור עם הציפורן, סביב סביב, לשני הכיוונים, עד
שמוצאים את החיתוך. אחרי שמצאת פעם אחת, כבר תדע להבא, איפה זה נמצא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.