ממליץ לשמור את הקישורהודעות חשובות ופוקחות עיניים שכתבתי בפורום אקטואליה ושהועתקו לפורום זה בעקבות נטיית הרודן למחוק את הודעותיי ללא סיבה
אני מעביר את אקטואליה לכאן כי בקריית טבעון יושב עבריין מרשתת שמוחק רבות מהודעותיי ללא סיבה. ההעברה לכאן היא ביטוח כי אם הוא מחק שם, לפחות נשאר כאן.מה אתה מעביר את אקטואליה לכאן.
לא מענין
פושקוש - נער הייתי וגם זקנתי.אני מעביר את אקטואליה לכאן כי בקריית טבעון יושב עבריין מרשתת שמוחק רבות מהודעותיי ללא סיבה. ההעברה לכאן היא ביטוח כי אם הוא מחק שם, לפחות נשאר כאן.
עזוב. בסוף כשיימאס לי, אגיש נגדו תלונה במשטרה, ואז נראה את גבורתו הדומעתפושקוש - נער הייתי וגם זקנתי.
אם מוחק מגיע לך. באיזו זכות אתה מפרסם כתובת של אדם? חצוף!!
ומכאן, אני חוסם אותך לעד.
תצרף אליך את dw וכוכבית.עזוב. בסוף כשיימאס לי, אגיש נגדו תלונה במשטרה, ואז נראה את גבורתו הדומעת
יהיה מעט בעייתי לתבוע אדם שיעלה בידו להוכיח אי שפיות... חוצמזה.. אם אין התייחסות מלאה לאדם הרלוונטי ואנו עוסקים 'רק' בכינויים ברשת...תצרף אליך את dw וכוכבית.
גם תביעה אזרחית על הוצאת דיבה ללא הוכחת נזק לא תזיק....
איזה הוצאת לשון הרע תגיע לפורום שכוח אל זה ?יהיה מעט בעייתי לתבוע אדם שיעלה בידו להוכיח אי שפיות... חוצמזה.. אם אין התייחסות מלאה לאדם הרלוונטי ואנו עוסקים 'רק' בכינויים ברשת...
ודווקא בקטע הזה, היה כבר מי שהופיע תחת שמו האמיתי והוא גם רשם מס. ת.ז. , כתובת ומס. טלפון של עצמו, תוך שהוא טרח וגינה אנשים לא מעטים בשמם המלא.. אז אולי "בקרוב" נוכל לבדוק, מה יהא בכוחה של תביעת הוצאת לשון הרע לחלוב מאחד שכמותו...
עוד בן-אדם שאף-אחד בשום-מקום לא מכיר ולא שמע עליו, שלא קשור לכלום, שאין לו מושג מה קורה פה או על מה מדובר, שהגיע ככה פתאום משום מקום ושאפילו אלוהים בכבודו ובעצמו לא ידע להגיד לי מאיפה הוא נפל עליי, וחושב שיש לו זכות להביע דעה או עמדה.תצרף אליך את dw וכוכבית.
גם תביעה אזרחית על הוצאת דיבה ללא הוכחת נזק לא תזיק....
גם נגד מחפעזוב. בסוף כשיימאס לי, אגיש נגדו תלונה במשטרה, ואז נראה את גבורתו הדומעת
רון? מי זה רון? זה שהד"ר החיפאי מתכוון לתבוע אותו והוא ייאלץ להוציא מסמך מפסיכיאטר, שהוא אינו כשיר לעמוד לדין, או שהוא לא יעשה זאת ואז הוא יפסיד חלק נכבד מהונו לטובת אותו רופא?גם נגד מחפ
גם נגד רון
ורבים אחרים יצרטפו לעדות נגדך
חבל עליך משה...
מושון מושון....פתאום הפכת להיות מומחה למשפט הא ? חחחרון? מי זה רון? זה שהד"ר החיפאי מתכוון לתבוע אותו והוא ייאלץ להוציא מסמך מפסיכיאטר, שהוא אינו כשיר לעמוד לדין, או שהוא לא יעשה זאת ואז הוא יפסיד חלק נכבד מהונו לטובת אותו רופא?
לרון באמת יש בעיה עכשיו. אבל אני זיהיתי אצלו בעיות עוד לפני שנים. עכשיו זה פשוט החמיר מאוד.מושון מושון....פתאום הפכת להיות מומחה למשפט הא ? חחח
ירדת לחייו של רון המסכן - דחפת את האף המשועמם שלך לחייו האישיים במקום להניח לו לנפשו.
אתה אדם אומלל יותר מרון.
שאלוהים יעזור לך ...אבל לדעתי אפילו הוא לא רוצה שום קשר איתך
איזה משטרה נורמלית תגבה תלונה מאחד כמוך ?עזוב. בסוף כשיימאס לי, אגיש נגדו תלונה במשטרה, ואז נראה את גבורתו הדומעת
אתה יכול לחסום, הוא מחליף ניקים בתדירות גבוהה יותר מאשר אתה מחליף תחתוניםפושקוש - נער הייתי וגם זקנתי.
אם מוחק מגיע לך. באיזו זכות אתה מפרסם כתובת של אדם? חצוף!!
ומכאן, אני חוסם אותך לעד.
נכון. אתה צודק. אני באמת לא מחליף תחתונים מדי יום...אתה יכול לחסום, הוא מחליף ניקים בתדירות גבוהה יותר מאשר אתה מחליף תחתונים
הוא לרוב מעדביק, כך שלוקח לו בדיוק כמה שניות לעשות זאת, פחות אפילו מאשר הזמן שלוקח לו לפתוח ניק חדש.נכון. אתה צודק. אני באמת לא מחליף תחתונים מדי יום...
אבל כשאני מזהה שהוא זה "ההוא", אני דווקא כן חוסם. אז נכון. אין לי שליטה על הצואה שהוא מותיר בפורום הבורסה ושוק ההון, בצרכנות או בציפורי לילה, אבל אם הוא נהנה לכתוב מגילות? שיבזבז את לילותיו. מה'כפת לי.
ברור. הוא רק הגחיך את עצמו, הראה עד כמה הוא חסר מושג ואין לו שמץ של מושג על מה הוא מדבר או מה קורה פה בכלל, ודרך כך עד כמה דעתו באמת לא שווה שום דבר ואת עצם זה שאפילו אין לו זכות בכלל להביע דעה בנושא.אתה יכול לחסום, הוא מחליף ניקים בתדירות גבוהה יותר מאשר אתה מחליף תחתונים
מה?פושקוש
מה?נער הייתי וגם זקנתי.
לא. מוחק ולא מגיע לי כי בהודעותיי לא נפל כל פגם. זאת הסיבה למה הוא עבריין מרשתת. טוב, נו. זה וההטרדות המיניות (אמר לגולשת שהיא פרה ושהוא יזריע אותה בצורה שהכתה אותה בהלם, שיתקה אותה מרוב פחד וגרמה לה כמעט להגיש נגדו תלונה במשטרה) והקללות שהוא מקלל את הגולשים (אמר לגולשים שהם יכולים "לקפוץ לו", שהוא עושה להם "אצבע שלישית", שהם "נחשי צפע", שהם "טיפשים", שהם "זבל", שהם "המיץ של הזבל", שהם "מאוסים", שהם "עלובי נפש", שהם "אהבלים", שהם "הומואים" ואיחל להם מוות מקורונה) וזה שהוא מוחק לאנשים הודעות כי ניצחו אותו בדיון ואין לו מה לענות וזה שהוא משנה הודעות של אנשים בציטוטים שלו אותם בתגובות שלו כדי להציג את זה כאילו הם כתבו דברים אחרים ממה שהם כתבו (וקיבל על כך איום בתביעה מגולש אחר) וזה שהוא חוסם אנשים לצמיתות על לא עוול בכפם וזה שהוא עובר על חוק יסוד כבוד האדם וחירותו כי הוא פוגע בחופש הביטוי של הגולשים (או במקרה שלי, מנסה) וזה שהוא מתעלל התעללות סדיסטית בקשישים גוססים חסרי ישע.אם מוחק מגיע לך.
שני דברים. ראשית כל, עיר מגוריו של אדם היא לא הכתובת שלו. כתובתו של אדם היא העיר שלו, השכונה שלו והרחוב שלו, לכל הפחות. אפשר שלא יהיה מספר בית/בניין ושלא יהיה מספר דירה ועדיין יהיה אפשר לקרוא לזה "כתובתו של אדם".באיזו זכות אתה מפרסם כתובת של אדם? חצוף!!
עבריין המרשתת מקריית טבעון חוסם לצמיתות את כל חשבונותיי ועל לא עוול בכפי מזה כמעט שנה, כאשר עד כה כבר חזרתי כמה עשרות פעמים בכמה עשרות חשבונות, כאשר על-אף חוסר התועלת שבדבר מכיוון שפתיחת אימייל זה שתי דקות ופתיחת חשבון בתפוז זה עוד שתי דקות, העבריין ממשיך לחסום ללא סיבה עוד ועוד ללא סוף.ומכאן, אני חוסם אותך לעד.
תודה לך, אך אין צורך להגן עליי. ראשית כל, הוא לא יכול לתבוע אותי כי אין לו על מה. זה דבר ראשון.בקיצקוצ - חבל"ז
חסמתיו. זהו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.