למה שלא....

LeeCooper69

New member
למה שלא.... ../images/Emo32.gif

למה שלא כל אחד ירשום מה הפנטזיה שלו? בואו נתחיל עם שלי.... הוא גבוה, שרירי, אולי בלונדיני או עם שיער חום-קצר.... העיניים שלו בצבע דבש... חומות... הוא מתקרב אליי לאט ומוריד ממני את הבגדים... אניחנו עושים את זה אצלו, במיטת פוטון עם הסדינים הלבנים... הקירות צבועים בצבעים מיוחדים... אנחנו לא עושים את "הכל"... רק אוראלי... (לא נראה לי שאני יכול לפרט יותר... נכון שרימפי?) מי שירצה אני אפרט לו בICQ...

dannnnnna

New member
חשבתי שאני היחידה שסדינים לבנים זה

סקסי בעיניה..
תמיד אמרו לי שזה מוזר.. דנה לא מוזרה יותר
(קוראים לאיקון הזה טמבל .. זה מוצא חן בעיני)

resputin

New member
תגידו, מה נסגר עם הסדינים..?

אנחנו מנסים לפנטז, או להיות דקורטיביים..?

resputin

New member
../images/Emo6.gif (הרגע נזכרתי בעוד משהו)

כבר סממן ראשוני שרואים שזה פנטזיה של הומו, הוא מתעניין במצעים
סתם סתם, בצחוק- לא להעלב..

הפנטזיה שלי...../images/Emo3.gif

לא משו מוגדר מישהי גבוהה יחסית עם כובע כזה שחור קסקט לא יודעת...זה ממש מושך!! טוב לא משנה...

LeeCooper69

New member
לא נעלבתי...

דווקא צחקתי... אני נורא פרטן בפנטזיות שלי... אני אפילו מתאר איזה תמונות יהייו על הקירות?.. זה מעיד על אופי הבנאדם... :)

LeeCooper69

New member
זה תמיד היה משהו חשוב בשבילי...

אוי... זה מעיד על היגייניה... טוהר וכל השיט הזה... אם יהיה מעל הסדינים גם שמיכת סאטן סגולה זה יהייה טוב...

resputin

New member
תראה,

אני לא ידוע מה איתו- לי עושה את זה גבר שרירי חלק וערום בין הסדינים האלה, באמת לא אכפת לי איזה צבע הם יהיו (כל עוד זה לא צבע פונץ´-בננה, או משהו זוהר בחושך..
)

dannnnnna

New member
מה רע בסדינים זוהרים?

דווקא נשמע מש אדיר!! *מסתכת על המיטה (החדשה אגב) ומדמיינת את זה* כן בהחלט יהיה אדיר..

yaron4all

New member
אוף../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

גמני רוצה מיטה חדשה... אבל לא קונים לי

יש דרך להפוך סדינים לזוהרים..

אבל אז כל החדר יראה זוהר.. וזה פשוט מאד: מנורה אולטרה סגולה, נותנת אשליה שכל מה שלבן זוהר!

dannnnnna

New member
לא רוצה שהכל יהיה זוהר רוצה סדינים

זוהרים..כאילו צהובים זוהרים או ורודים זוהים כאילו כמו מרקרים כאלה.. ועוד דבר.. מנורה אולטרה סגולה יקרה.. ולי אין כסף דנה יותר מדי באינטרנט פחות מדי לומדת

בריתני וקריסתינה הָל כוֹף היָאם!

או שלא
המ.. לא חשבתי אף פעם על משהו ממש (
כמה מוזר מצידי. אני בד"כ חושבת על הכל..) לפני כמה ימים היתה לי שיחה עם שרה על האישה האידיאלית
אבל זו לא הכוונה פה, אני מניחה, הכוונה כאן היא לפנטזיה מינית וצריך לתאר פה איזו סיטואציה תוך תיאור בן/י/ת/ות הזוג, הרקע, הפעולות לפי הסדר, וצבע הסדינים.. @.@ תנו לי יום לחשוב על זה. עכשיו לילה ואני עייפה.. אולי אני אחשוב על משהו בבי"ס, בטח תהיה לי הרבה השראה מכל המורים החתיכים (NOT!) והמורות הכוסיות (אממ טוב יש כמה
) שלי. בעה. או שלא.

TwelveEyes

New member
:)

בשם כל אוהבי הסלאש בפורום: תמשיך! תמשיך! D: הפנטזיות שלי הן יותר מידי אן-סי 17 בשביל הפורום הזה :) מה שבטוח, הסדינים אף פעם לא לבנים. בעצם, אני לא כ"כ שמה לב לסדינים :) ובטח לא לצבעים של הקירות :)

LeeCooper69

New member
אנד דה ווינר איז....

אחלה פנטזיה.... אולי הכי טובה... למה?!? כי היא לא מתעסקת בסקס.... כל הכבוד!!!

ייפ, תנקס... ../images/Emo168.gif

סקס זה לא הדבר, כאילו זה טוב, זה כיף, אבל זה לא מספק, לפחות לא מבחינה רגשית...

למעלה