למה שלא....

LeeCooper69

New member
אז"ש (אז זהו... שלא!)

סקס מספק אם אתה אוהב את הבנאדם.... עברתי את זה.... תאמין לי.... וד"א... לכולם: אני ממליץ על סקס עם מי שאתם אוהבים כבר בפגישה השנייה... אם הסקס לא טוב אז לא שווה להמשיך את הקשר... אם הוא כן טוב אז חבל"ז איזה קשר יש לכם... וטוב שעשיתם את זה לפני שנגמר
גם זה קרה לי

TwelveEyes

New member
נו באמת...

רק בגלל סקס לסיים קשר? איזו גישה גברית טיפוסית זו..

dannnnnna

New member
למה גישהגברית טיפסית?

אם לא נהנים אחד עם השני אז לא עדיף להשאר ידידים ולחפש מישהו אחר שכן נהנים איתו? דנה..

TwelveEyes

New member
כן, אבל...

הוא אומר שאם הסקס לא טוב, עדיף לזרוק את כל הקשר לפח ולהיפטר מהבנאדם. אני לא אוהבת את הגישה הזו של הדפוק וזרוק..

white star

New member
זה לא דפוק וזרוק

אני בתור גבר רואה סקס כחלק די אינטגרלי מקשר ואם זה לא טוב אז...אחותי מצטער אתה לא מתאים ובהצלחה

עכשיו -

שים את זה באמצע גשם..ורוח..שמיים אפורים מעננים אך ללא מעילים מגושמים. וגם בלי מטריות או כלום שיער רטוב..
ואנשים רועדים מקור הפזמון השני של Champange Supernove ברקע מקום נורא יפה כזה, בישראל בלבד
אולי..חורשה חמודה כזאת... עם ספסלים-שולחנות חמודים כאלה מעץ של קק"ל, שאף אחד לא יושב בהם - המקום נטוש לגמרי כי כולם ברחו מהגשם מלא בוץ מתחת לרגליים.. זהו. עכשיו זה רומנטי..

זה מכניס בי געגועים למה שלעולם לא

היה לי...
אבל זה ממש רומנטי, וממש מה שהולך לקרות ברגע שאני אמצא לי איזה חבר חמוד... אם יש לכם עוד דרכים לתאר את הפנטזייה שלי, תצרפו...

LeeCooper69

New member
משהו קטן....

יופי על הפטריוטיות.... וחבל שתקבלי דלקת ריאות.... ולמה השיר המזעזע?!? בקיצור... את אמרת בעצמך.... היי עצמך... אם אנשים מספיק מטורפים לאהוב את זה....

../images/Emo140.gifמממממ

אני חולמת על נערה חמודה לא גבוהה (שלא תיהיה רולה), רזה, עם שיער קצר (לא חייב קוצים...אפשר סתם משהו פרוע וחמוד) ואז היא באה אליי ואומרת לי בואי שמרי לי שניה בשירותים ואני כמו בובלה קטנה הולכת אחריה בעינים עצומות אך מפוחדות טיפה... ואז היא מכניסה אותי איתה לשירותים וכו וכו רצוי ש...: א. השירותים לא יהיו מסריחים מריח של פיפי/קקי/פלוצים/קיא..ועוד דברים שעדיף שאני לא יפרט ב. עדיף שזה יהיה בשירותי הנכים ג. רצוי שיהיו כמה בתי שימוש שם בשביל שלא יווצר תור ארוך ונשים לחוצות לא יתחילו לדפוק בדלת *פנטזיה קצת מטורפת ומגעילה אבל כל אחד עם הבעיות שלו ##תתחשבו בזה שעבר עליי יום קשה בבי"ס## בהצלחה לכולן/לכולם: חוטינו´ש @איזה ניק מכוער@

מזעזע?../images/Emo7.gif אני אוהבת אותו! ../images/Emo3.gif

ומה כולכם מתרגשים מאיזה דלקת ריאות קטנה... תחשבו אי אילו מחלות מוזרות אפשר לחטוף מחול שנכנס למקומות לא רצויים ובכלל, בלילה על חוף ים נורא נורא קר, מניסיון. החול המחורבן שורף כמו שלג כשנוגעים בו.. אבל מה זה משנההה בכלל הו הו שפעת דיברנו על פנטזיה.. לא על כל הדברים שמסביב (חוץ מצבע הסדינים)
וגם יש הרבה חופים מזוהמים.. יכולים להיות זרוקים בחול מזרקים עם מחטים מזוהמות באיידס של כל מיני מסוממים.. שלא נדע מצרות... ושלא תדעו כמה זיהום יש בבתי שימוש ציבוריים
*מתחילה להינות מכל העניין* ובטח נורא קל לחלות גם ממים קרים של נהר בלב היער.. ואם המים לא לגמרי קרים אז יכולים לשרוץ בתוכם כל מיני בע"ח משונים.. כמו עלוקות, ואם זה יער עבות יש סיכוי גדול שיש בו כל מיני חרקים מעופפים למיניהם - עשים, זבובים מוצצי-דם, יתושים נשאי מחלות למיניהן, ואף עטלפים ערפדיים (אוקי.. אולי בלי עטלפים ערפדיים..)
מוהאהאהאהאא!!!
אל תהרסו לי את הפנטזיות. מרושעים שכמוכם.
אני יודעת להשיב מלחמה

TwelveEyes

New member
וויזמיר...

תאמיני לי, מנסיון אישי - אל תגשימי את הפנטזיה הזו. זה נשמע מאוד רומנטי, אבל לא ייצא לך מזה כלום חוץ משבועיים שפעת 0_o אוקיי, בוא נראה. אני והיא לבושות בשמלות לבנות, רודפות אחת אחרי השנייה ביער בעוד שתינו מצחקקות. אנחנו מגיעות למפל והיא נעצרת בבהלה, אבל אני דוחפת אותה אל תוך המים. היא מתחילה לצרוח שהם קרים ומתרוממת.. וכל השמלה נדבקת לגוף שלה ומבליטה את כל מה שצריך להבליט.. היא מסמנת לי עם היד לבוא אליה ואני מצייתת, אפילו שאני יודעת מה היא רוצה.. וכן, היא מושכת אותי אל תוך המים ואני קופאת מקור.. אז אני תופסת אותה ושתינו מתחילות להעביר ידיים אחת על השנייה בניסיון להתחמם.. ואני אעצור כאן, כי מפה זה הופך לדי פורנוגרפי :) ו: סוף נובמבר, שעת לילה מאוחרת\בוקר מוקדמת. אני יושבת על חוף הים בין עצי דקל, לבד לגמרי. הוא מגיע משום מקום במעיל עור שחור ארוך ומחייך אליי. הוא נראה כמו אחד מהערפדים של אן רייס. אני מחייכת בחזרה והולכת אליו. הוא אוסף אותי בזרועותיו ומנשק אותי - לא צרפתית, לא רגילה.. אחת מהנשיקות העמוקות האלה, שנמשכות ונמשכות ונמשכות עד שהוא מפסיק ומעביר את הידיים שלו בשיער שלי. ואז הידיים שלו יורדות למטה... וכאן שוב, אני אפסיק, כי זה נהיה פורנוגרפי למדי :)

TwelveEyes

New member
תן לפנטז בשקט! :p

באותה מידה יכולתי לשאול אם הסדינים לא מתלכלכים...

dannnnnna

New member
חוץ מהקטע של השמלות הלבנות זה

מזכיר בצורה מפחידה את הפנטזיות שלי
ספוקיי דנה

resputin

New member
זה מאוד רומנטי, גם הדלקת ריאות

שתחטפי אח"כ תשאיר אותך במצב אקסטרא-רומנטי :)

fayd הפשוש

New member
אוקי עכשיו תורי...

הפנטזיה הכי גדולה שלי כבר היתגשמה אם החבר שלי לשעבר זה היה משהו כזה בערך: השעה המיוחדת שלנו (השעה האהובה אלי בשעות היום זה בערך חמש וחצי בבוקר שעון קיץ כשהשמש עוד לא ממש זורכת אבל כבר איין חושך אז יש אור קר כזה ויפה) בים, אני והוא אם כוס יין אדום (לא אוהב לבן) ונרות שחורים ארוכים על שמיכה ליד המים ואז נשיקות רכות כשלאחר מכן היתעלסות עדינה ואוהבת על החול שהוא עוד קר מחשכת הלילה ולאחר מכן להישאר חבוקים עד שכימעט עולה השמש ואז שחיה בעירום במים (כשעוד איין שמש) ואז לישכב להיבש.... זה מה שהיה וזו אחת מהחוויות הכי טובות שהיו לי בחיים (אם מתעלמים מהעובדה שתפסו אותנו אחר כך הזקנים שבאים בבוקר לים אבל זה היה דיי משעשע)! זאת הפנטזי ההכי גדולה שלי אבל מכוון שהיא היתגשמה אני צריך לחשוב על פנטזיה אחרת....

מעניין..

פארק, יורד גשם, שנינו לבד, מדברים(פשוט מדברים) ומתחילים בספונטניות לנשק
ללא הפסקה אחד את השני, לאחר כמה דקות ככה מתחילים לרוץ לאגם שנמצא בקרבת מקום.. נופלים למים *
*(ההמשך הוא פורנגרפי, כך שעדיף שאני הסיים כאן..)*
*

למעלה