למה שלא....

Blackice

New member
ולסיום-

תמונה בשביל המצברוח ללילה
ארז *חוגג על האינטרנט המהיר החדש*

חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

איזה תמונה קורעת...
הוא נראה כמו איזה ילד קטן בגנון שבוכה לגננת כי מישהו לקח לו את המכונית-צעצוע...

sarah

New member
:-X ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo3.gif

כל מילה נוספת מיותר *נחנקת וכו´*

TwelveEyes

New member
*מזילה ריר* ../images/Emo99.gif

*מעדיפה את התמונות של ארז על פני התמונות של שרה* *מתחמקת מסקילה*

sarah

New member
|גרזן| הערפדים שלך אכן יותר יפים

אבל עדיין |גרזן| :-X |מוות|
)

resputin

New member
אני שוקל משהו בקשר ל´רוקי´..

אני יודע שבטח לא יהיה לי ז´ לזה עד אז, אבל מתחשק לי לעלות קצת את הGOTH לאותו הערב.. אני מניח שאני אלבש שחור, אולי אני אבוא עם חולצה קרועה, אהפוך את העור שלי ליותר לבן (איפור..? אני מניח.:) ), כמובן שאיפור כהה ומרוח בעיניים, אולי אפילו צלליות כהות מעל העיניים.. הכל תלוי אבל באם יהיה לי כח.. ואם אני לא אמרח איפור בכל מקום

../images/Emo6.gif

זה משעשע אותי.. *נא לא להרוג אותי* מטבעי יש לי עור חיוור (סבי-סביי מוצאם ברוסיה), כהה מוזר מסביב לעיניים (מוצאם של אבות אבותיי היה מהודו..), ואני לובשת כמעט רק כהה.. אני פשוט מרגישה לא בנוח עם צכלצ או ורוד עם נצנצים *נא לא להרוג אותי!!!* הממ אבל אני לא נראית GOTH כן כן כן כן אני מתלבשת כמו חנונית.. לא כונפה או משהו, עם סטייל, אבל חנונית עם סטייל
יווו אני כל כך הולכת להתגנדר
אם אני אבוא לשם..

resputin

New member
אני לובש כהה,

לרוב- אבל לא GOTH, לצערי.. :) אני לבן, אבל לא חיוור וכהה סביב העיניים רק אם אני לא ישן מספיק בלילה\נותן לחברות שלי לאפר אותי..:))

LeeCooper69

New member
ולסיכום....

אנשים!!!! אתם בנאליים ביותר! ד"א.... אני ממש מרוצה! 90 (!!!) תגובות בשלושה ימים זה אשכרה מצויין! למרות שחלקחם סטיתם מהנושא אבל בזכותכם הבנתי שאני, כנראה, נמשך לערפדים.... במיוחד לאחרון שהופיע בתמונות!. וזהו.... תמיילו לי ב- [email protected] ו באיציק (ICQ)- מספר 170600744.

RaniM

New member
חחח.... סדינים לבנים -סגולים? ...

יא חתיכת אוחצה מזעזעת!!!!!חחחח..... תפרוש בשיא..... חחחח..... ניפגש מחר כוסון! אתה מתקשר שאתה בא?

למעלה