למה שלא....

LeeCooper69

New member
בקשר לסדינים הלבנים...

תגידו לי?!? החלטתם להתנפל עליי רק בגלל הסדינים?!? לבן מסמל טוהר... מסמל שהוא בחור נקי... וזה פשוט נראה יותר אירוטי... אני קורא פה תגובות ובכל מקום קוטלים אותי
אבל אני עדיין שמח
ואפילו צוחק
אז ככה... עכשיו שהסברתי את הסדינים.... כל מי שיש לו סדינים לבנים.... האמת שזה לא כזה חשוב.... זה סתם... לתוספת האירוטיקה... אני גגם מתאר את הקירות שלו... ואיזה תמונות יש עליהן (מודרן-ארט) ואיפה המיטה שלו ואת המסדרון שרואים מהזוית בה אני נמצא... הכל!!! אני מתאר לפרטי פרטים.... להשלמת האפקט... כולם מוזמנים לכתוב לי תגובות.... אני מופיע בספר איציק (ICQ) של שרימפי (שאין כל קשר בין הכוכב ליד השם שלה לסלקום, יש לה 050...)
ולכולם... המשך ערב לבן!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif אוהבים אותך

ואני אישית כבר הבנתי את העניין עם הסדינים.. אבל זה עדיין מצחיק

Deeper Boy

New member
הממ...

אין לי סיטואציה קבועה... אבל יש לי חלום קבוע של בחור אחד :) יש לו שיער חום ארוך וחלק, הוא תמיד לובש את אותו זוג מכנסיים שחור. אין לו חולצה אף פעם (ויש סיבה טובה למה אין לו). החזה שלו חלק כמעט לגמרי למעט שביל אל התחתונים, והוא שרירי אבל לא יותר מדי. יש לו עיניים חומות ענקיות והוא מנגן על גיטרה חשמלית את אחד מהריפים של Stairway to heaven. הוא יושב במסדרון חשוך למדי עם אור צהבהב אחד מעליו. אני מתקרב אליו לאט, ואז הוא מפסיק לנגן ומחייך אליי. ואני מרגיש שאני מאוהב בו לחלוטין... ואז בערך החלום נפסק. היו רק פעמיים או שלוש בהן הוא לא, ואז התקרבתי אליו וגיליתי שהוא ערפד. הוא נשך אותי בצוואר והתחיל למצוץ משם דם, אבל הרגשתי עם זה טוב. כמו... אורגזמה. בסגנון הזה.

TwelveEyes

New member
זה מה שקורה...

כשקוראים יותר מידי אן רייס :))) יש לי איזה פטיש כזה לבנים עם שיער ארוך ועור חיוור :) שלא לדבר על מעילי עור... מממ..

sarah

New member
הו כן :) |ערפד|

הייתי מעריצה מטורפת של כל הערפדים באשר הם עד לפורים שעבר, סגדתי לערפדים וכמובן שאם הייתי מוצאת לי פנטזיה באותה הזמן היה שם ערפד ללא ספק. ציירתי כל הזמן ערפדות
אממ... יש לי אוסף מכובד של תמונות ערפדיות במחשב ו...
עכשיו קצת פחות אבל עדיין תמונות-ציורים של ערפדים, או בעצם- בעיקר ערפדות גורמים לי לצמרמורת נעימה
מה שמוביל אותי לעוד 2 סעיפים: א)עד לפני מעט זמן לא יכולתי שיגעו לי בצוואר באופן מפתיע- אבל אז חברה שלי שעלתה על זה השתמשה בזה כדי להקפיץ אותי כל הזמן ובסופו של דבר להרגיל אותי לזה...
ב)נהוג אצלי בבי"ס לתת נשיקות דודתיות על הלחי בבוקר/ערב לכל מי שמיודדים איתו מספיק אך אני התרגלתי בחופש לתת חיבוקים כך קורא שאנשים שמצפים לתת לי נשיקה בלחי נמשכים לתוך חיבוק ואז מה שקורה זה שהם בטעות נותנים לי נשיקה בצוואר
חחח... הנה סוף סוף אני בזה מישהו באעבה, שרה
|חרגול|

Deeper Boy

New member
*חיוך מאוזן לאוזן*

דווקא לא קראתי הרבה של אן רייס, אבל הגיע הזמן שאני אמשיך... מזמן כבר לא קראתי משהו שלה. נו, נחדש את המנוי לספריה העירונית. אגב, למישהו יש עותק של התפוז המכני? יש לי בוחן בקיאות עליו ביום שלישי וכל העותקים נלקחו מהספריה של בית הספר :( המממ... עור חיוור לאו דווקא מושך אותי, תלוי באיזה מצב הוא, אבל שיער ארוך - בהחלט. מאוד. בהזדמנות זו אפנה אתכם לקליפה של מדונה Deeper and deeper בו יש את אחד מהבחורים היותר יפים שראיתי, עם שיער חום וארוך :) ערפדים... תמיד משך אותי, איכשהוא. אני צריך לראות שוב את ראיון עם הערפד :) שרה כפרה (יצא חרוז), הכל בסדר שם? להביא לך מים? שלא תמותי לי שם חל וחסיסה...

resputin

New member
מה?!

עושים לכם בוחן על התפוז המכני, בעוד שלנו גורמים לכתוב מכתבי תלונה על טרור במטוסים?! מה הולך פה?! רספיוטין, ששובת מעכשיו בכל מה שקשור למע´ ללימודי אנגלית. ואתה יכול לשכור את הסרט, המהמם..:))

נס ציונה

אבל לא נראה לי שאתה הולך פשוט לבוא, לקחת את הספר וללכת..
אני יודעת איך זה הולך! בהתחלה זה רק "אוו אני עוד שבוע מחזיר לך.." ולפני ששמים לב עוברות שנתיים ואני שוחכת מזה לגמרי, ואתה רק יושב לך בבית ומגחך לך בזדוניות..
אני יכולה לתת לך לינק לאיפה שיש את התסריט השלם של הסרט אם אתה רוצה.. או לרשום לך פה פיסקאות מתוך הספר.. (לא יותר מיד
זכויות יוצרים ושיט..
)

הממ ../images/Emo3.gif

לומדת בחולון...
המ זה מזכיר לי שהיום הייתי בקניותר ^-^ וראיתי שפתחו מלאאא חנויות חדשות ושוות.. (ושיש לי רק 4.20 ש"ח..
) המנמ בדיוק הלכתי עם חולצה עם ציור של אישה בלבוש מינימלי אוחזת באקדח סיכות (
שרה) אני חושבת שזה די משך תשומת לב.. ראית אותי אולי? (משום מה בימי שישי בצהריים באים הרבה אנשים לקניון..
)

yaron4all

New member
איזו הצטרפות מקרים../images/Emo70.gif

אני הייתי שם בערך בין עשרה לשתיים ושתיים ועשרים... אבל לא נראה לי שראיתי אותך... הלכתי לקנות משו בקסטרו, אבל לא
לא יהיה להם את הדברים הטובים במידה סמול
בעעע... חיחי

../images/Emo12.gif

טוב.. איזור הקסטרו וכו´ הוא לא בדיוק האיזור שאני מסתובבת בו..
אני מסתובבת בחנויות של השמעטס, ולפעמים עוברת סתם באזור של המסעדות כדי להסתכל על האנשים טוב, נו, מה את רוצה מבנאדם עם ארבע שקל עשרים?!
(נכון שזה נשמע לפי זה כאילו יש לנו קניון ממשששש גדול?
)

yaron4all

New member
המממ...

הייתי למעלה כדי לקנות את הדיסק של שאקירה ברדיו דיסק... היו שם מליוני ילדים

Deeper Boy

New member
רספוטין, זה בכלל לא לאנגלית...

אלא לספרות מורחב... אנחנו משווים בין הסרט והספר במסגרת יחידת הספרות-קולנוע שלנו. לכן אסור לי לראות את הסרט עד שאקרא את הספר... אז גם התסריט לא יעזור :) וכן, נס ציונה זה באמת קצת רחוק... אז זו בעיה. באמפ. אני כבר אמצא עותק. בכל מקרה, תודה :)

למעלה