למה?

למה?

מה יש לכם עוד באלוהים הזה? הוא הרי נתן לכם גוף ונשמה.. ומכאן אתם ברשות עצמכם... יש כאן מישהוש באמת מאמין בזה שאם הוא יתפלל הוא ימות אחרת ממני? או מכל אדם אחר..? אתם הרי מאמינים במיתוס סך הכל... אז בשביל מה המאמץ? חכמים וגדולים אמרו כבר שאלוהים הוא אופיום להמונים... חבל שבתוך המסיבת טבע הפרועה הזאת שפתחתם לכם בכל העולם אתם לא מצליחים לראות את המציאות. אז מה באמת יש לכם ממנו עוד?....

אלוהים יכול להוות הרבה פונקציות עבור אדם

הוא לא חייב לדבר אל בני אדם, הוא לא חייב להקים את המתים כשהמשיח יבוא והוא לא חייב להיות בעל תודעה (כמו שזרמים גדולים ביהדות תופסים). אפשר כיהודי (ואני לא פונה לאופציה של מערכות אמונה אחרות) למצוא "תפקדים" אחרים שאלוהים יכול למלא עבור אדם. מעניין אותך?

מה מעניין אותי?

לדעת למה אתם הולכים עיוורים במעין כת מוזרה שאף אחד אף פעם לא הוכיח שמושא הערצתה קיים? מי כתב את סיפור הבריאה?

אתם? הערצה?

אני לא מעריץ את אלוהים ולא עובד אותו (ממתין לסקילה...), לא חושב שזה נחוץ לי או לו. אני כן מאמין שאפשר לפעול לי דברים לא מוחשיים ולא הוכחות כקיימים. מישהו אי פעם הוכיח שאהבה קיימת?

מישהו אמר שאני מאמינה באהבה?

נחמד לדעת שאתה לא עובד אותו בצורה עיוורת... אז למה בכל זאת כן? מה ההבדל בין לא להאמין בו לבין לא לעבוד אותו?

את כל כך אנטי שממש אין לי כח להתאמץ בשבילך

אני לא עובד אותו, בצורה עיוורת או לא. מה ההבדל בין אמונה לעבודה או יישום של משהו? - תחשבי לבד, זה ממש ביזוי של האינטיליגנציה שלך.

arriy80

New member
מה יותר אנטי?

לא להכיר בעובדה שיש בורא ומחדש לעולם, או אמנם יש בורא, אבל הוא לא העביר שום מסר לבני האדם בדבר כוונותיו בבריאת העולם, הוא ברא אותו "סתם". אם יהיה אזרח בממלכה שלא יאמין או לא יבין שיש מלך שמנהל את הממלכה שבה הוא נמצא, או שיהיה אזרח שיכיר בגדלותו של המלך, אבל לא יעשה את מה שהוא אומר. מה יותר יבזה את המלך?

אני באופן אישי

היא אהובתו יש בורא עולם יש שכינה יש מלאכים יש עולמות שונים - עליון אמצעי ותחתון + ימני ושמאלי.. וכל הדתות הן אמת כולל פגניות ומעל הכל יש גלגולי נשמות יש סולם וזה לא אופיום ולא להמונים

EmiA

New member
בואי נחשוב

מישהו נכנס לתוך בסיס של סוכנות החלל nasa , והוא רואה שם את החלליל הענקית . הוא נכנס לתוכה והוא רואה תאים עם דלק ותאים עם מזון מיוחד תאים עם מכשירים משונים ותאים שיש בהם מחשבים וכפתורים . הוא מאד נהנה , והוא חשב שזה כמו הלונה פארק שהיה בעיר שלו לא מזמן . בטח מישהו עשה את זה , תכנן משהו מאד מאד חכם , משהו שהאורח שלנו לא יכול בכלל להבין את החכמה שלו , אבל הוא סתם עשה את זה -כדי שאנשים יכנסו וישחקו בכפתורים , ויאכלו את האוכל המיוחד , וילבשו את החליפות חלל , הכל "סתם" בשביל שיהיה לאנשים במה לשחק . הגיוני , נכון ?

EmiA

New member
לכל תכנון יש סיבה

<הוא הרי נתן לכם גוף ונשמה.. ומכאן אתם ברשות עצמכם...> <בתוך המסיבת טבע הפרועה הזאת > הגוף והנשמה והמסיבת טבע הפרועה , הם מכשירים מאד מאד חכמים , שעכשיו אנחנו מצליחים להבין כמה אנחנו לא מבינים את החוכמה שיש בהם ! אז אין לזה סיבה ? אין לזה תכלית ? אנחנו ברשות עצמינו ? נבראנו בשביל "מסיבת טבע פרועה"?

ודאי שלא

הנשמה בגוף בעולם אמצעי היא לא המהות
והגוף הוא הרי הבל ! הנאות הגוף - קל וחומר המעניין שגם יהדות, גם מיסטיקה טיבטית, וגם חלק מהכתבים הנוצריים ועוד כל מיני.. יאמרו לך את אותן אמיתות..בהבדלים די מינוריים בינהם. ומשמעות הקיום..נו זו לא הוכחה לקיום או אי קיום האל. יש בורא עולם אני מכנה אותו "אום" מצידו תכני אותו מוישה זוכמיר ויש גם אלים ויש גם חלוקת תפקידים וסדר ובעיקר יש עידנים ואנחנו צועדים לקראת עידן האור
ויוצאים בהדרגה, מעידן הבצע/הפחד/האדמה

EmiA

New member
מה ודאי שלא?

הנשמה היא בגוף והעולם הוא אמצעי ! היא היא המהות ! לא הגוף! זה לא הוכחה לקיומו של האל ? אז מי אמר שיש נשמה ? פגשת אותה פעם ? דיברת איתה ? צילמת אותה ? אם יש מימד רוחני בעולם , והוא המהות , אז אפשר להבין שהסיבה של העולם הוא משהו רוחני , שאנחנו לא יכולים להבין אותו . לא יודעת מה זה "אלים" . אלולקים נתן שליטה בעולם לשליחים שלו -הרוחניים . אבל הוא שולט על כולם . מאיפה הדבר הזה "עידנים" ? מה זה עידן האור ? איך מגיעים אליו ? מי ראוי להגיע אליו ?

ראוי -????

נשמי ביתי, את ראויה, מכיוון שאת ברואה ויש בך נשמה. -מסר השכינה- (ולמה בכעס??!?) MAKE LOVE NOT WAR (מסר מגו'ן לנון שהוא גם שלמה המלך) וכל מה שאמרת אגב מדוייק אין לנו ויכוח ואני לא ביקשתי שתאמיני בי לצערי מישהו אחר רוצה זאת.. ואני שליחתו..ׁ

EmiA

New member
תודה תודה...

תגידי , של מי את שליחה ? תסלחי לי אבל יש משהו מוזר בהודעות שלך . . . או שאני לא מבינה אותך . איך קיבלת מסר מהשכינה ? מי זאת השכינה הזאת ? מה המקור שלך ? של מי את שליחה ? משהו מוזר פה . . .

אלוהים שוכן בראשנו

יש ה' והוא נמצא בתוך הנפש של כל מאמין. זה כל הסיפור. נורא פשוט. ומי שאינו מאמין יש לו בראש דברים אחרים. עזרתי במשהו?

ארכיאולוגיה בגרוש!

יקירי מוח מיליווני תאים שרק 7-9% מהם מנוצלים ע"י האנושות עד כה ואולי היקום עדיין בחיתוליו ואתה רק פסיק לעומת הנצח ואולי הכל ברא ואולי הכל בראש ואולי ואולי הכל הוא תהליך הנועד ל...? שלך, לאונרדו האחת
- שומרת הסוד

tamarhp

New member
עובדה לא נכונה

המיתוס על "המוח משתמש רק ב10% ממה שיש בו" הוכח כשגוי לפני זמן רב.

למעלה