למישהו &#

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo207.gifקניתי את זימר 483 D:

הוא כזה דיסק טוב

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה רבה ^^

חסר לי רק את שראיי וישלי את כל הדיסקים שלהם מישהו יודע איפה אפשר לנהשיג אותו?;; אני לא מוצאת בשומקום

SpongBobit

New member
המ...יש בתו השמיני ובטוואר רקורדס [:

אני מחכה לגירסא השנייה שלו ;;

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלא מצאתי בטאוור, זו*ות. ;;

אני אנסה שוב, אבל תודה ^__^

PerfectSP

New member
יש בתו השמיני בירושלים../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

בשישים או חמישים שקל
אל תקנו מהטאוור,הם סתם גנבים

PerfectSP

New member
חחח אז יפהXD ../images/Emo190.gif

כי בהרבה דברים הטאוור פשוט יקרנים... למשל הדיסק החדש של אוונסנס עולה שמה 80 ובתו השמיני 60...XDD

SpongBobit

New member
../images/Emo207.gif רוצה לשתף במשהו..../images/Emo9.gif

בכיתה שלי, כולם כמעט יודעים שאנ אוהבת (מעריצה שרופה ליתר דיוק
) של ט"ה. ובכוונה זורקים לי ולחברות שלי הערות כמו : ביל ההומו, את אוהבת נאצים וכל הזבל הזה. אבל היום, אתם לא תאמינו לאיפה זה הגיע. ילד אחד ( שהיה די ידיד שלי
) כתב על השולחן שלו בענק ביל דה גיי (באנגלית כאילו) זה לא כ"כ עצבן אותי, שיעשה מה שבא לו..אני לא אכריח אותו לשמוע אותו ולא אשכנע אותו, העיקר שאני יודעת את האמת
והוא חיפש טוש לא מחיק כדי לעבור על זה, ורק לי יש..אבל פחחחח...מי אני שיביא לו כתוב דבר כזה !? והוא שאל את כל הכיתה למי יש, ולאף אחד לא היה.. ובמקרה הייתי עם הטוש ביד והוא פשוט חטף לי טת זה מהיד, ובאתי לקחת לו את זה והוא עיקם לי את היד וזה כ"כ כ-א-ב! אני בכיתי שעתיים ברצף בגלל זה, והיד שלי התנפחה וממש ממש שרפה ולא יכולתי לכתוב. כאילו, זה כ"כ עצבן אותי !! למה אכפת להם שאני אוהבת אותם ? אני אוהבת אותם, לא הם.. אני כבר ממש לאא סובלת את זה, וזה לא שאני עושה משהו רע..

Bill Kaulitz 89

New member
כנסיי גלו'ש :]

זה עוד בסדר מה שהולך אצלך ! לך עוד יש חברות שאוהבות את ט"ה .. אני לבד :'( כולם בבצפר שלי שונאים אותם .. כולם אצלנו בבצפר פרחות ופאקצות נוראיות בעעעע ואמממ .. לי פעם לקחו ת'פאלפון בכוונה ומחקו את כל מה שקשור לטווקיו מהפאלפון .. קווקזים מסריחיייים ||: בעעעע ! שומעים מזרחית ודכאון כל היום ורוצים להשמיד את אוהבי ט"ה מהעולם .. מגעילים .. ואם כבר רוצה לשמוע בדיחה משמחת .. נדמה לי אני יודעת למה ביל חולה .. זה בגלל שהוא לא סותם ת'פה בראיונות :D שחשבתי על זה הפקעתי פה מצחוקק :]]]

למעלה