למישהו &#

SpongBobit

New member
חחחחחחחחח...

גם אצלנו זה הרוב מזרחית, אבל יש את אלה שיותר רוק..אבל הם סנובים בקשר למוזיקה אחרת "טוקיו הוטל זו לא מוזיקה אמיתית" |חננה||פילוסוף|XDD ו2 חברות אוהבות אותן מהביצפר, ועוד די הרבה מבחוץ XDD אבל זה הגיע לרמה שאני לא יכולה לסבול את זה! הוא אשכרה כמעט שבר לי את היד. מישהו רוצה להרביץ לו בשמי ?

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif אני מוכנה לעזור לך !!

למדתי ג'ודו 3 שנים! ח סתם לא למדתי
אבל אני יודעת להרביץץץ

Bill Kaulitz 89

New member
חחח כן הא ? אני מוכנה לעזור גם ../images/Emo6.gif

ושבילי יהיה בריא הוא גם יבוא :]]

3has3

New member
../images/Emo69.gif איזה חולה ../images/Emo11.gif

באמת אל תתיחסי... בגלל זה אני לא רוצה שידעו שאני שומעת אותם... כבר נמאס לי מכל ההערות האלו
ותמסרי ליד שלך שתרגיש טוב XDD

tsofa

New member
להסתייר את זהה ?!!!!

הם הדבר הכי מושלםם בעולםם ! ואני אוהבת אותםם =] לא נאה להםם לשמווע ??! שיעשו את ספתא שללהםם ! הם כבר יודעיםם שלא כדאי להתחיל איתתי , יש לי ידיד ששומר עליי =] אאוווווווווו :p חחח XD

3has3

New member
לא קשור...

יש לי ידיד שאמר שהם אחלה אחרי שידיד אחר שלי התחיל לרדת עליי ועל חברה שלי ולקרוא לנו גרמניות וכאלה. ובגלל שהם חברים הוא הפסיק
בכל מקרה, אני מעדיפה לשמור את זה כי אחרת אני לא רוצה לדעת מה אנשים מגעילים ביותר (ערסים/פאקצות/של השאר) יעשו

SpongBobit

New member
../images/Emo45.gif

אבל אני תמיד עם הטבעת שלהם ושרשרת, ואף-אחד לא מבין מזה
איזה ערס אחד בא אליי ואמר לי את הולכת עם צלב מוסתר בשרשרת !!,יש אנשים מפגרים בעולם.. והדבר האחרון שאני רוצה זה לחטוף מכות מערסים מפגרים שיכולים להרביץ לי רק כי זו להקה מגרמניה.

3has3

New member
בידיוק ../images/Emo3.gif

אין לי שרשרת שלהם P: יש לי שרשרת של מישהו שאני ממש אוהבת (ברנדון מפאניק למי שמכיר |גבות|) ואפילו איתה אני לא הולכת ><

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif קראתי את מה שרשמתן כאן .. ולדעתי ../images/Emo9.gif

אתן לא צכות להסתיר דברים כאלה בגלל אנשים אחרים .. כאילו אם הם מאיימים במכות וזה אז כן
אבל .. חרא שבגללם אתן תפסידו ..[לאדעת אם זה נקרא להפסיד אבלל בכל זאת] זאת רק דעה שלי ..
3>

3has3

New member
אממ

זה לא שאני מכחישה או משהו... אני גם לא מסתירה... אם שואלים אותי אני אומרת שכן (כי בתכלס יודעים כמה אני שונאת את גרמניה
)... זה לא שאני הולכת לצועקת בכל הבית ספר:"טוקיו הוטל שולטיים תעשו לי ילד" XDDD

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif צודקת ..

את שונאת את גרמניה ? אני שנאתי פעם ועכשיו זה קצת מוזר לי לשנוא .. כי אני מטורפת על אנשים משם .. למרות שאני דור שלישי לשואה .. והרבה הרבה הרבה מתו שם . אני לא יכולה =\

3has3

New member
אני שונאת את גרמניה

שונאת שונאת שונאת! אבל עובדה שאני אוהבת להקה גרמנית! וזה בגלל שאני לא שמה על האופי, יופי וכל השיט הזה! אני שומעת את המוזיקה וזהו!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif אה, אז כאילו את ר=ק שומעת תשירים

שלהם ולא נגיד מורידה תמונות וכאלה ? או אומרת לעצמך יאו איזה חתיך טום או ביל או גיאורג השרירןןן

3has3

New member
חחחח

זה לא שאני אומרת שכל הגרמנים כאלה P: אין לי בעיה איתם. ודווקא את מי שאני אוהבת לא אמרת
גוסטי
אממ. ואני כן מורידה תמונות D: אומנם כבר מלא זמן לא שמרתי אבל יש לי בסביבות ה-1200

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif איי גוסטיי :] חמודי ..

חח לא היה לי כח להמשיך כי כבר כתבתי את 3 השמות ..
אני מההתחלה אהבתי את טום .. וזה כנראה ישאר לנצח
אם באלך יש לי תמונת סרטון חמודה של גוסטי .. אשלח לך אם באלך

3has3

New member
בהתחלה אהבתי את טום

בגלל הסיבה שכולם אוהבים אותו (וכל אחד יודע למה הוא אוהב אותו >< ) ואז גיליתי שיש לו את האופי הכי מכוער בעולם XDD וגוסטי היה חמוד
וסוף סוף התייחסתי אליו וגיליתי נפלאות XDDDDDDD

למעלה