למישהו &#

SpongBobit

New member
האמת,

אחרי ההופעה (ועדיין) יש לי חשק עצום לצעוק בכל הביצפר אני הייתי בהופעה ואתם לא!!!!תאכלו חרא. ובכלל, בא לי שידעו שאני אוהבת אותם..באלי ~ אבל, אם זה מוביל לכמעט שבירת יד..עדיף לשתוקD:

SpongBobit

New member
כותרת.

אבל כזה מגיע שכל הזמן הילדים בכיתה מדברים על זה, מקללים על זה וכל הזמן חורשיםן על זה בקיצור כבר שווה לא דלבר על זה (למרות שזה קשה,ולא תמיד מצליח לי ) ככה אני באה לפורום הזה, וכותבת כלל מה שאני רוצה להגיד, מה שאני יודעת וכו'..

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif אה אני מבינה ../images/Emo9.gif

פשוט לי זה אפעם לא קרה , האנשים מסביבי אין להם מושג שהם גרמנים בכלל נראלי .. אז תמיד אני מסבירה עליהם וכל מיני
תמיד אומים לי שביל חתיך [רק בנות] בניפ נוהגים להגיד שהוא נראה כמו בת כוסית .. אהבלים

SpongBobit

New member
לי כולם אומרים שהוא הומו.

הם רוצים אותו לעצמם !!!11111XD חח סתם... אצלי חשבו שהם סיניםXD

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif חח סינייםם ... אם כבר יפנים !

אבל שיהיה .. אם מישו מזכיר משו כזה זה רק ביל .. כל השאר נראים רגיל לחלוטיין ! וגיאורג באמת נראה גרמני .. אה רציתי לשתף במשו ..! בשישי בערב אכלה אצלנו חברה של המשפחה שהיא באה מגרמניה ..היא יודעת גרמנית והכל .. בקיצור אני הערפתי עליה שאלות על טוקיו הוטל ומסתבר שהיא מכירה אותם לפניי עוד ! והיא אמרה שלפנני שנה ווחצי הייתה הופעה לש טוקיו בגרמניה ומלא ילדות ברחו מהבית כדי להגיע להופעה . היא אמרה שאמרו את זה בחדשות וכו' .. וכנראה בעוד חודש ההיא טסה לגמרניה והיא אמרה שהיא תקנה לי דברים של טוקיו
זהו , סיממתי לשתף

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif לדעתי הוא פשוט תינוק !

מצטערת אם הייתם ידידים ממש טובים .. אבל זה מה שאני חושבת עליו . שהוא תינוק וצומיסטי ! אל תשימי עליהם.

SpongBobit

New member
הוא לא חבר קרוב !!

מין ידיד כזה.. ותודה לכולם
היד כבר מרגישה טוב ! הדבר הראשון שחשבתי זה : "Aיט, איך אני אכתוב במקלדת ?XDDD"

lid15

New member
לי גם כתבו על השולחן..

fuck tokyo hotel (and not in the good way) כן הם כתבו עם Y זה כ"כ מעצבן.. זה כ"כ מפריע להם? שיתעסקו בממוזיקה שלהם. $%@%

Rukia nik

New member
איזה רשע מניאק! ../images/Emo46.gif

סורי על המילים הבוטות אבל זה באמת ככה! מי הוא בכלל שיגע בך ושיעקם לך את היד?!
קבלי חיבוק וירטואלי -->
והמוןהמון

animfanatic

New member
אנשים יכולים להיות אכזריים לפעמים

חחח...אצלנו בבציפר אף אחד לא מכיר אותם...איזה בורות...אבל אני דואגת לטפטף לחברות שלי, אני לא בטוחה שזה עובד אבל who cares העיקר אני אוהבת אותם ואת המוזיקה שלהם.

Eden10025

New member
כנסי.=]

קודם כל אני מקווה שאת בסדר וכבר לא כואבת לך היד,אני חושבת שאלו סתם ילדים מגעילים ואת לא צריכה להתייחס. כנראה שהרבה זה מקנאה,גם אם ביל היה הומו,זה ממש לא עניין שלנו,שיעשה מה שהוא רואה לנכון ומה שעושה לו טוב. ויותר מזה.אם מישהו לא אוהבת את הלהקה,זכותו,אבל שישב בשקט.זה כ"כ מפגר ומגעיל שמציקים לאנשים אחרים בגלל זה,שפוגעים באחרים,שפוגעים בחברי הלהקה,שמזלזלים,הורסים וסתם מכעיסים.אני חושבת שזה מראה על חוסר בגרות וחבל,כל בן-אדם יבחר מה לאהוב ומה לא.

SpongBobit

New member
זהו !

והכי הכעיס אותי זה שאחד מהכיתה שלי שמע שביל חולה ואמש שאמן ימות ולא יוכל לשיר (חס וחלילה ) כאילו, שתוק !

Rukia nik

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo207.gifתמונות שלא פרסמו מישראל!

אני לא יודעת מה אתכם אבל אני בחיים לא ראיתי את שתי התמונות האלו.. אתם ראיתם?

למעלה