לטינית יקרה
אני מניח שאת מכירה טוב כבר את האנשים שכותבים ועונים פה קבוע על שאלות, אני לא אחד מאותם אנשים, כך שאולי אין לי זכות לפתוח את הפה בכלל, אבל דווקא בתור אחד שרואה את הדברים מנקודת מבט טיפה שונה, אולי כדאי שאני אגיב. מזה שנתיים שאני מנסה להתקבל לרפואה (ותודה לאל השנה גם הצלחתי). את השנה הראשונה העברתי בפורום זהה בYNET ושם גם שמעתי על הפורום הזה בתפוז. אחרי כשבוע שפקדתי את שני הפורומים, הבנתי שהפורום הזה יותר "חי", שאלות נענות יותר מהר, יש עזרה הדדית ודיונים פורים וזו הסיבה שהמשכתי להכנס לפורום. אני סמוך ובטוח כי לאיש לא היתה כוונה לפגוע בך, אבל מנקודת המבט שלנו ככותבים בפורום ישנה הרגשה שחופש הביטוי שלנו נפגע. ישנם הרבה נושאים, לרבות פוליטיקה, שבוערים בנו ויש לנו רצון לשתף ולשמוע דיעות נוספות, שפוקחות עיניים או מחזקות את דיעותנו. הביקורת שהושמעה כאן, היא ביקורת בונה. ברור לי ש"חיים קלים" אינה הסיבה שאינך מעוניינת בדיונים פוליטיים. ישנם מספר אנשים שבוחרים לרדת לפסים אישיים ולרמה-לא-רמה בתגובותהם לדיונים כאלו או אחרים, אך במבט מהצד, אינך חושבת שבהגבלותיך הם אלו שזכו? כולנו, בין אם אנו מצדיקים זאת או לאו, ילדים גדולים. אני יודע שלכשאתקל בהודעה מעליבה, אדע כיצד להתייחס אליה, מה גם שאז את מתבקשת להתערב ולנתב את הדיון לכיוון הראוי, אך אל נא תקדימי תרופה למכה, לא במקרה הזה. הפורום הזה מייצג את החברה. אמנם כולנו מועמדים ללימודי רפואה, אך דיעותנו שונות או אף מנוגדות. הדיונים שעולים פה, יעלו גם בעתידנו. התגובות שאנו מקבלים פה, סביר להניח שנקבל גם בעתיד- הסכמה, חיזוק, ביקורת ולצערי גם התנגשות ברמה אישית. הפורום הזה יכול להעניק לנו נסיון בצורת ההתמודדות שלנו כלפי תגובות מכל סוג שהוא באווירה התומכת של הפורום. אני חושב שיש לפורום הזה הרבה מעבר להודעות קבלה וסכמים. במהלך השנה האחרונה נוכחתי לראות שדיונים מהווים פה חוט שני, לטוב יותר מאשר לרע, אז אולי אנחנו לא אומרים עד כמה זה חשוב לנו, אני מקוה שעכשיו את מבינה. ואני רק רוצה להבהיר שאני מוקיע כל תגובה בלתי ראויה, בד בבד גינויים אישיים וקללות!!!