למנהלת הפורום ויתר המשתמשים

אולי לא שמת לב, אבל lernery נחסם

מהפורום - ראה שרשור קודם, ובשרשור החדש יש אזהרות למחיקת הודעות ולחסימה. לדעתי יש למחוק רק הודעות שפוגעות במישהו. נכון שלרנרי סתם ניסה-והצליח לחרחר מריבה ולעצבן, אבל אף אחד לא היה חייב להתייחס אליו. ולחסום?! אם את yaniB לא חסמו?!?! את את lernery כן?!?!?! (למי שלא זוכר, yaniB התבטא בצורה הרבה יותר בוטה ופוגעת, ובמטרה ברורה לעצבן...)

אני חייבת להודות שנפגעתי

אני בטוחה שלא התכוונתם, אבל זה מה שיצא. בכל מקרה, תשובות לכל טענה וטענה אתם תקבלו יותר מאוחר היום, כשאני אצליח להירגע קצת ולחשוב בבהירות.

ninjastep

New member
לטינית יקרה

אני מניח שאת מכירה טוב כבר את האנשים שכותבים ועונים פה קבוע על שאלות, אני לא אחד מאותם אנשים, כך שאולי אין לי זכות לפתוח את הפה בכלל, אבל דווקא בתור אחד שרואה את הדברים מנקודת מבט טיפה שונה, אולי כדאי שאני אגיב. מזה שנתיים שאני מנסה להתקבל לרפואה (ותודה לאל השנה גם הצלחתי). את השנה הראשונה העברתי בפורום זהה בYNET ושם גם שמעתי על הפורום הזה בתפוז. אחרי כשבוע שפקדתי את שני הפורומים, הבנתי שהפורום הזה יותר "חי", שאלות נענות יותר מהר, יש עזרה הדדית ודיונים פורים וזו הסיבה שהמשכתי להכנס לפורום. אני סמוך ובטוח כי לאיש לא היתה כוונה לפגוע בך, אבל מנקודת המבט שלנו ככותבים בפורום ישנה הרגשה שחופש הביטוי שלנו נפגע. ישנם הרבה נושאים, לרבות פוליטיקה, שבוערים בנו ויש לנו רצון לשתף ולשמוע דיעות נוספות, שפוקחות עיניים או מחזקות את דיעותנו. הביקורת שהושמעה כאן, היא ביקורת בונה. ברור לי ש"חיים קלים" אינה הסיבה שאינך מעוניינת בדיונים פוליטיים. ישנם מספר אנשים שבוחרים לרדת לפסים אישיים ולרמה-לא-רמה בתגובותהם לדיונים כאלו או אחרים, אך במבט מהצד, אינך חושבת שבהגבלותיך הם אלו שזכו? כולנו, בין אם אנו מצדיקים זאת או לאו, ילדים גדולים. אני יודע שלכשאתקל בהודעה מעליבה, אדע כיצד להתייחס אליה, מה גם שאז את מתבקשת להתערב ולנתב את הדיון לכיוון הראוי, אך אל נא תקדימי תרופה למכה, לא במקרה הזה. הפורום הזה מייצג את החברה. אמנם כולנו מועמדים ללימודי רפואה, אך דיעותנו שונות או אף מנוגדות. הדיונים שעולים פה, יעלו גם בעתידנו. התגובות שאנו מקבלים פה, סביר להניח שנקבל גם בעתיד- הסכמה, חיזוק, ביקורת ולצערי גם התנגשות ברמה אישית. הפורום הזה יכול להעניק לנו נסיון בצורת ההתמודדות שלנו כלפי תגובות מכל סוג שהוא באווירה התומכת של הפורום. אני חושב שיש לפורום הזה הרבה מעבר להודעות קבלה וסכמים. במהלך השנה האחרונה נוכחתי לראות שדיונים מהווים פה חוט שני, לטוב יותר מאשר לרע, אז אולי אנחנו לא אומרים עד כמה זה חשוב לנו, אני מקוה שעכשיו את מבינה. ואני רק רוצה להבהיר שאני מוקיע כל תגובה בלתי ראויה, בד בבד גינויים אישיים וקללות!!!

morancho1

New member
אושריתי, אין עלייך.

את מנהלת מצויינת ואני בטוחה שאף מנהלים מפורומים אחרים יכולים ללמוד ממך איך לנהל פורום בצורה יצירתית, מידענית, חברית, ממוקדת, פתוחה לדיונים וברמת שיחה גבוהה. אין לך ממה להיעלב, כשיש הצלחות, כמו הפורום הזה, תמיד יהיה גם מי שיחפור ויחפש בעיות. אני אישית חושבת שהעובדה שדאגת שרמי ישלים את הודעתו מראה על סובלנות, אכפתיות, ודאגה לחברי הפורום. יכולת למחוק את השרשור ה"בעייתי" אך בחרת להשאיר אותו. מי שבכל זאת חייב להגיב, ולהעליב אנשים שהם מעתיקניים...הוא יכול לכתוב בשרשור הקודם. מקצועי ולעניין לחלוטין.

קצת מנסיון

תמיד האישיות הוירטואלית שלנו נראית אחרת במקרוסקופ הפורום. ותמיד מה שניסינו לעשות פה, לא תמיד יצליח. אחרי פתיחה כל כך פסימית - אומר, שאושרית בעיניי היא מנהלת מצויינת. הייתי ועודני חברה בעוד כמה פורומים, ואנחנו רק צריכים להודות לה שהפורום שוקק, תמיד יש נושאים, מדברים פה על הכל, ויש איזון טוב בין שירשורי OFF לשרשורים עינייניים. כלל המידע מרוכז בצורה תמציתית ויעילה... אין מילים. לא הייתי מעורבת בשרשור הפוליטי. צר לי. אני מבינה את הצורך להתבטא פוליטית, בייחוד בתקופה הקשה הזו - ואפשר לפתוח שרשור OFF בנושא, לעניות דעתי. אם זאת - תנו קרדיט למנהלת הפורום. תכתבו קודם בפרטי... אם ההסבר לא מספק - אז "תעדכנו את החברה" בנושא. תנו קודם קרדיט. אם יש תופעה השנואה עליי בפורומים - זו השחזת המקלדות ודו השיח המילולי-וירטואלי הריק מתוכן. אחרי הכל - שום דבר שיקרה בפורום בויכוח לא ישנה לאף אחד את החיים. מעשים טובים, סיוע בעת צרה, מענה לשאלות כנה ישיר ואמיתי - אלה שינו את החיים, וימשיכו לשנות. ולגבי שפה - אין פה רושם ראשוני, זוהי רשת. אני זה מה שאני כותב. תזכרו את זה. השפה בה אתם משתמשים מייצגת אתכם. נקודה. שנמשיך להיות פורום פורה, מפרה, יעיל ומעניין!!!

morancho1

New member
למדיק 20 המוכר

מה שלומך? אני זוכרת שבעבר אמרתי לך שיפה שאתה מגיב פעם ב..אבל חבל כשאתה כבר מגיב, זה גורר תגובות שליליות.. אבל לא משנה, נעזוב את זה עכשיו, כי זה לא הנושא. הנושא הוא: דעתך כי אושרית לא יכולה להסתדר משום מה עם ה"עומס" והצעת לה לקחת עוזר ..ובכן זאת דעתך. כמו כל אדם גם אתה זכאי לדיעה:) אני פשוט לא מבינה משהו מאוד פשוט: אתה אומר:"איני יכול שלא לשים לב שכל ויכוח\עימות נגדע בצורה כלשהי. משתמשים ננזפים, "נקטלים" ולאחרונה הופתעתי מאוד לשמוע שגם נחסמים". מה אתה אומר??? כ-ל ויכוח נקטע..אתה בטוח שאתה בכלל נמצא פה? אולי תרפרף טיפה אחורה ותמצא מספיק דיונים ראויים שעומדים בצדק וסותרים את דבריך. אתה אפילו כועס! שמשתמשים נחסמים. אולי אתה חדש במערכת תפוז ואולי אתה רק עושה את עצמך לצורך הדיון זה לא משנה..בכל מקרה, החוקים של הפורום ברורים, ומי שהיה נחסם במקומות אחרים נחסם גם פה. בדיוק כמו שאם במדינה אתה "עובר על החוק" לצורך העניין אתה מוענש. "למה לחנוק ולהטיל מסך ברזל על הכל"....לידיעתך, מדיק יקר, זהו פורום רפואה! האם גם זה מפתיע אותך?...אולי תסתכל על הכותרת..איפה זה..אה הנה. "פורום לימודי רפואה". ממ...רפואה. פוליטיקה. אני בטוחה שאתה רואה המון המון קשר בינהם, שיבושם לך, רוב האנשים פה לא רואים קשר כזה. אם בכל זאת "בוער בעצמותיך" לדבר על פוליטיקה, כפי שאושרית ציינה, יש פורומים שמתאימים לכך. בשביל זה יש פורומים בנושאים ספציפיים אחרת הכל היה בלאגן אחד גדול. אם אתה לא מסכים אני מציעה לך ללכת לפורום "מוזיקה אירית" ולדבר איתם על "מגדלי עגבניות בנגב המערבי של מדינת ישראל". מעניין אם גם שם תיתקל בתגובות אוהדות:) או שגם לזה תקרא "חוסר זמן של מנהל הפורום להתעסק עם הפורום" או שאולי תקרא לעניין בשמו. פשוט רצון שלך להוביל את הפורום הזה למקומות לא ראויים, שהקשר בינו לבין רפואה מקרי בהחלט. ולסיום אומר את זה: הפורום הזה כיום הוא בין המרכזיים לאיסוף מידע לגבי רפואה. אין כמעט מועמד או סטודנט שלא מכיר אותו ואף נעזר בו. הסיבה המרכזית לכך הוא ניהולה המעולה של אושרית, ששומרת פה על רמה גבוהה ואיכותית של תקשורת- שעוזרת לרבים מחבריי הפורום להיות חברים גם בחייהם הפרטיים, ויחד עם זה יש פה מענה מיידי על כל שאלה, וקשה למצוא נושא רלוונטי לתחום הרפואה שלא נידון פה בעבר. העובדות מוכיחות, שיש משהו בניהול של אושרית שפועל. בד"כ כשמשהו פועל כל כך טוב זה מראה על מנהל מקצועי, ולא על מנהל שזקוק נואשות לעוזר... אני מקווה שהתגובה עניינית מספיק עבורך, כתבת שחשבת אם לשים את התגובה בפרטי או בכללי..זאת מדינה חופשית כפי שאמרת, אז אל תתפלא אם מכל העניין גם אתה יוצא עם קצת ביקורת נגדך. ולסיום אציע לך, להציע לפורום פוליטיקה להיות לו לעזר, תגיד לו שאתה בא מתחום רפואה, והדברים מאוד קשורים בינהם..אני בטוחה שזה ישכנע אותו:)

לביא א

New member
וואו, לא ידעתי שאני כזה מוכר

ועוד בתור אחד שבקושי כותב פה. אני אשתדל לענות על היצירה שלך בצורה כרונולוגית. אז ראשית, את התגובות השליליות לדבריך, אני יכול לספור על 3 אצבעות, וזה כולל אותך ואת natalysh שמתווכחות לשם הויכוח וההתכתשות גם אם אינכן מרגישות בכך. לצערי, כמו ידידתך לרקע האדום, לקית גם את בחוסר קל של הבנת ההודעה שלי על אף שאין ברורה ממנה. הנושא הוא ממש לא עוזר לאושרית. בניגוד להאדרת הדמות והתפקיד שלה, אני מדגיש בפעם האלף - אושרית היא ממש לא המרכז פה. המרכז הוא הפורום והדברים שבו. אושרית בסה"כ לקחה על עצמה את תפקיד החניך התורן במחלקה. זה אומר שהיא "מפקדת" המחלקה? ממש לא. לשאלתך, אני נמצא פה וכמה פעמים ביום. חלק מהנושאים שעולים פה ממש מעניינים אותי וקרובים לליבי. גם לדעתי ממש לא חסרים מספיק דיונים תמימים וחופשיים. ככה צריך להיות. מה שלא צריך להיות זה הודעות מנהלתיות שמקצות נושאים מסויימים מחמת מיאוס, חוסמות משתמשים ויתר הדברים שהועלו. צורך אנושי וטבעי הוא, שבין אנשים שהגיעו לרמת היכרות מסויימת בפורום (על רקע הרפואה), ייתפתחו גם דיונים בנושאים אחרים. פוליטיקה, מלחמה, ערבים - יהודים ועוד ועוד. שרשורי OFF טופיק לא חסר. הם לא תופעה פסולה, להפך. גם את בעצמך "חטאת" והשתתפת בלא מעט כאלה ואם זכור לי טוב, עוד בימי הקומונה של cogitoman היית מאלה שתמכת והצדקת שרשורים כאלה מול מישהו שטען שהריבוי שלהם הוא הסיבה שלא הופכים את הקומונה לפורום - אז בבקשה, להיות עקביים ולא להתקיל אותי בבוחן ידע וותק בפורום. ממש לא בוער בעצמותי לדבר על פוליטיקה, לא באינטרנט ולא בכלל. מה שכן בוער זה חוסר אבחנה שרירותי, הגבלת חופש הביטוי ואח"כ עוד הצדקה של זה בתואנות שונות ומשונות. אני חושב שהפורום הזה נמצא במצב טבעי שכל פורום על כותבים קבועים מגיע אליו מתישהו והוא בחירה והחלטה על רוח הדברים. בפעם הראשונה עולה פה דיון בריא והתנגשות בין כמה השקפות עולם: חלק רוצים להמשיך עם הליין הקושקושי, פשושי, מתוקי של חיבוקים, peace and love, מזלטובים מרגשים ועוד ועוד קיטש (שהפך לקיטש רק בגלל שניתן במינון כל כך מופרז עד כדי זרא) חלק אחר היה שמח להעלות גם סתם דיוני חולין לעיתים. פוליטיקה וחשד להעתקות במגזר הערבי הן בין היתר גם חלק מהם. מה לעשות. אז הדעות האלה מתנגשות. אחת מהן תשרוד או שיווצר משהו חדש. אבל מה? במקום להיות קצת רלוונטיים, להעלות טיעונים, כן, לא, למה נוצר כזה מצב, איך אפשר לתקן, ישר את ועוד כמה, זועקות חמס, איך חיללנו את קדושת אמא תרזה הפורומית והעזנו לבקר ולו במעט את צעדיה. אז כמו שאמרתי כבר מקודם, אני בטוח שהיא לא זקוקה לזרועות המגוננות שלך, היא בעצמה הבטיחה להגיב על הדברים מאוחר יותר. אז לא יעזור כמה תנסי להאיר אותי כטרול פורומים מחרחר מריבות, או לדון על הניק שלי (
), עדיין לא תצליחי לענות לעניין. אולי אם באמת תעצרי שניה, תחשבי על המשפטים שכתבתי, תקראי קצת ביניהם ולא רק את הנקודות שהרתיחו איתך, תגבשי תשובה ותראי שיש דברים בגו וההתנהלות של הפורום הזה לאחרונה רחוקה מלהיות תקינה

morancho1

New member
ממש לא מסכימה איתך.

יש אוף טופיק של הווי ואקטואליה. ויש אוף טופיק שנועד סתם לחרחר ריב. אושרית נתנה לעניין הפוליטיקה מספר הזדמנויות. לא עבד. אתה יכול להסתכל בעצמך. במקום להעכיר פה את האווירה ברמה שתשתק את הפורום, ובמקום להתחיל לחנך פה כל אחד, היא החליטה שלא לדבר על הנושא. לגיטימי לחלוטין. אני מסכימה איתך, שיש לפעמים צורך לדבר על פוליטיקה, אבל אני יודעת שפה זה לא המקום בשביל זה. וכפי שאמרתי, היו פה לא מעט ויכוחים רציניים ופוריים, כל עוד ששומרים על רמת שיחה נאותה, אין שום סיבה לחסום להרחיק או דברים מסוג זה. קללות, פגיעות אישיות, וחרחורי ריב בצורה עקבית הם סיבה לגיטימית לחסימה לא רק פה אלא בכל פורום ובכלל בכל מקום שמכבד את עצמו. כמו שאתה (אני מקווה:) ) לא מגיע נגיד לבנק ומתחיל לקלל את הטלרית, כך גם פה יש כבוד מינימלי שצריך להישמר. אתה טוען שהתנהלות הפורום רחוקה מלהיות תקינה.. אני חושבת שההתנהלות הפורום מעולה, במיוחד מאז שהוגדר תקנון פורום, מי שלא מוכן לקיים את התקנון, שלא יתפלא שמרחיקים אותו. הדרישות של התקנון האמת שלא קשות מדי לביצוע, אז באמת, קצת פרופורציות.

Ponchu83

New member
תגידו לא נמאס לכם?

אמיר, אילו תגובות ענייניות בדיוק אתה רוצה לקבל? האם יש לנהל דיונים בנושאים נוספים בפורום רפואה? תיאורטית? כמובן. כאן? כנראה שלא. לך עם העכבר כמה עמודים לאחור, ותתחיל לקרוא את הויכוחים בפורום. אתה מתפלא שאושרית צריכה להתנהג ב"יד קשה"? כל ויכוח יורד לפסים אישיים ועלבונות, כל ביקורת מופנית בלי מחשבה ובלי איכפתיות במי היא תפגע. לעניות דעתי, בלי לשאול את ה"רודנית", סביר להניח שאם היינו מתחילים כרגע פתיל על כל נושא בוער ומנהלים אותו בצורה תרבותית אף אחד לא היה מתערב ומוחק, אבל מנהל פורום, כל פורום, לא יכול לתת לכותב אחד לקרוא לכותב אחר מפגר ומטומטם ולהתעלם. ובשביל מה הביקורת הזאת? תשלח מסר פרטי, תקבל מאושרית הסברים ומענה, ואם הטענות שלך מוצדקות הרי שאין לי ספק שהיא תקשיב לך ותקח את הביקורת לתשומת לבה. אבל המצב היום הוא שכל אחד מחפש לחרחר ריב.... רק תסתכל על הפתיל שאושרית פתחה בשביל משתתפי הפורום הערבים. היה כבר מי שהעיר על חופש הדיבור. למה? היא בסך הכל ניסתה לעזור למקד נתונים לסקר ואנחנו שוב נגררים למטה ... בקיצור.... חבר'ה... בואו נוריד קצת את המתח. חסרה לכם פוליטיקה? יש מספיק מקומות למצוא אותה. מישהו הצליח להרתיח אתכם ואתם פשוט חייבים להגיב בחריפות? בשביל זה יש מסרים פרטיים. תנסו קצת לחשוב לפני שאתם שולחים הודעות. ופעם הבאה שאושרית כותבת הודעה בסגנון "לא כדאי להגיב להודעה הזאת" תקשיבו לה. זה ימנע את הצורך למחוק אחר כך פתילים שלמים. רונה

יוסי n

New member
ברוכה השבה, רונה.

בקומונה שלנו כבר ביקרת? (הלינק בחתימה שלי). נשתמע.

salma4

New member
ילדותי ביותר ושטחי

חשבתי הרבה לפני שההחלטתי לשרשר את הודעתי. כי באמת לא רציתי לטרום לאווירה המאוד לא נעימה שמשרים בה. אני חושבת שזה ממש מוגזם וילדותי להמשיך בוויכוחים שאין להם בכלל קשר לפורום. אנשים שמבקרים בפורום לראשונה יבהלו ולא יחזרו, כי כל הוויכוחים לא קשורים פוגעים ואין טעם לחזור ולדבר עליהם. פורום זה דן בענינן לימודי רפואה וכל הקשור לו וטו לא. וויכוחים בפוליטקה, טענות על בגריות וכו תדונו בפורום המיועד לכך.

תשובות

קודם כל, אני אסביר למה נפגעתי: לא נפגעתי מתוכן הדברים שנכתבו. אין לי שום בעיה לקבל ביקורת, כל עוד זה נעשה בצורה נאותה. מה שפגע בי כאן זו הדרך שבה בחרתם להעביר את הביקורת. בימים האחרונים קיבלתי כמה מסרים עם ביקורת על האיסור על ויכוחים פוליטיים בפורום, וכל אחד מהמסרים האלה קיבל תגובה. מאחר וראיתי שהנושא הזה מפריע למספר אנשים בפורום, חשבתי להעלות את הנושא לדיון בפורום, ואולי אפילו לנסח תקנון פורום יחד אתכם. לצערי, לא קיבלתי הזדמנות לעשות את זה. בניגוד לגולשים שבחרו להביע את הביקורת שלהם במסרים, אתם בחרתם להעלות אותה לכאן, ולא רק זאת, אלא לבקש לפתוח דיון שלם על אופן הניהול של הפורום. אני מאוד מצטערת, אבל הדרך הזו אינה מקובלת עלי, ואינה מקובלת גם בכל פורום אחר בתפוז. העובדה שלא סמכתם עלי מספיק בשביל להבהיר את העניין הזה במסרים ולתת לי הזדמנות להסביר ואולי גם לפתור את זה בעצמי מאוד פגעה בי. תשובות לטענות שהעליתם: קודם כל, בואו נחזור למטרה הראשונית והראשית של הפורום. מטרת הפורום היא להוות בית חם ותומך למועמדים וסטודנטים לרפואה כאחד. כן, המטרה הראשית של הפורום היא "לחבק הדדית". אם עד עכשיו זה לא היה ברור, אז הנה אני מבהירה את זה. זה היה האופי של הקומונה שעל בסיסה הוקם הפורום, ובהמשך לכך, זה האופי הרצוי של הפורום. מאחר ובכל זאת אנחנו כבר לא קומונה, בהחלט יש מקום לדיונים וויכוחים בנושאים שונים, כל עוד זה נעשה בצורה נאותה ותרבותית. לצערי, הויכוחים בפורום בזמן האחרון היו הכל חוץ מתרבותיים, ומכאן נוצר הצורך "לצנזר", כפי שחלקכם אוהבים לכנות זאת. בכל ויכוח שמתפתח, אין לי שום כוונה ראשונית למחוק את כולו ו/או למנוע ממנו להתפתח. הבעיה היא שהרבה ויכוחים (בזמן האחרון, בעיקר ויכוחים פוליטיים), מתפתחים לכדי שרשור שבו הרוב המוחץ של ההודעות הוא הודעות שלא ראויות להישאר בפורום. ויכוחים הידרדרו לרמה של הודעות עם הערות מיניות לא ראויות (שאסורות באופן מובהק בתקנון תפוז, ובהחלט נכללות תחת ההגדרה של הטרדה מינית), הודעות שכוללות קללות כאלה ואחרות, הודעות שמביעות זלזול בוטה באוכלוסיות שלמות, בדתות שלמות, הודעות שקוראות להשמדה של מדינות ועוד ועוד. מבחינה טכנית, עם כל הודעה שנמחקת, נמחקות אוטומטית גם כל ההודעות המשורשרות אליה. לצערי, כך נוצר מצב שבו גם אם אני עוברת הודעה הודעה ובודקת מה צריך למחוק (מה שאני תמיד עושה), ומוחקת רק מה שצריך למחוק, בסופו של דבר נמחק כמעט כל השרשור. שוב, אין כאן שום כוונה ראשונית לדכא דיונים, להיפך. בקשר לדיונים פוליטיים ספציפית: קודם כל, דיוני אוף טופיק בפורום מותרים כל עוד הם לא פוגעים בהתנהלות התקינה של הפורום. דיונים פוליטיים נחשבים לדיוני אוף טופיק. לפני שקיבלתי את ההחלטה על איסור של דיונים פוליטיים בפורום, היו כמה וכמה שרשורים בנושאים פוליטיים, ולמרות כל נסיונות ההכוונה וההרגעה שלי, הם התפתחו לריבים שכללו הרבה מאוד רפש שפגע בכל הצדדים. בכל זאת, נתתי כמה וכמה הזדמנויות לאנשים לנסות ולנהל דיונים בנושאים האלה בצורה נאותה, אבל המצב רק הלך והחמיר. מדי יום קיבלתי לא מעט מסרים מגולשים שונים על כך שהשרשורים האלה פוגעים בהם ו/או שהודעה כזו או אחרת מאוד חורה להם. מעבר לזאת, הריבים האלה העכירו מאוד את האווירה בפורום, מה שבסופו של דבר פוגע בפורום, כלומר פוגע בכולנו. לכן החלטתי לאסור דיונים פוליטיים בפורום, לפחות לתקופה הרגישה שבה אנחנו נמצאים כיום. לסיכום, הדבר האחרון שאני רוצה לעשות בפורום הוא לנהוג ב"יד קשה". לצערי, היו יותר מדי מקרים בפורום בזמן האחרון שלא אפשרו כל דרך אחרת. אלה התשובות שלי. אתם מוזמנים להגיב, אבל אני את שלי אמרתי ואין לי כל כוונה להמשיך לדון בנושא הזה כאן. אם יש מישהו שתשובות אלה לא מספקות אותו ו/או יש לו טענות נוספות על אופן הניהול של הפורום, הוא מוזמן לפנות להנהלת הפורומים: [email protected]. אושרית.

alice miau

New member
אני חושבת שההודעה הזו הוכיחה

בדיוק עד כמה את מתאימה להיות מנהלת הפורום הזה. רציתי רק לומר לך כמה אני מעריכה את מה שאת עושה כאן. מקווה שהפורום ימשיך להיות בית חם עם אווירה טובה (וכל עוד את כאן, אני בטוחה שהוא יהיה).

למעלה