לעדידס יום הולדת והשמחה רבה!

shongold

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

shongold

New member
|ולברכה../images/Emo24.gif|שמש

עדי עדי המכונה עדידס פרועה חצופה וזורמת כשיבאס, אשר פרצה והיא מככבת בפורום, קומונה ובסיסה אתר קשת. והיכולות אשר אותן הביאה גם בהוואי גם בחשאי גם בשירה גם בהוויה גם בגרפיקה ממוחשבת שאותה משמשת, ואותנו משכרת. מפרה בתמונות מדהימות ביופיין, של הג'אמוס החלומי אשר קיים בתודעת כולנו שבועות רבים, ועתיד לשהות אצלנו ..עידן ועידנים כך כולנו מקווים מאמינים. ומה נאחל לגברת העלמה אשר מצידה כנראה גלומה יכולת כזו או אחרת שעדין לא נחשפה כאן וודאי שקיימת. אור, שלווה, חדווה ואהבה שגשוג הצלחה עדנה וחיבה בכל/דרך דרכים שתחפוץ ים של עשיה וברכה בצידה. שלך בברכת מזל טוב, שון

a d i d a s 2 1

New member
שוןןןןן! יקירתי!!!!! תודה!!!!! אני

ממש התרגשתי קראתי את זה כמה וכמה פעמים ואמרתי לעצמי איזו מתוקה את... לא תמיד זה כזה קל לכתוב משהו על מישהו שלא מכירים... וכל השיר - ברכה שהקדשת לי שטופים מחמאות...ואוווו בחיי... יש פה דברים לפעמים שקורים בפורום הזה עוד מתחילתו.... שלעיתים קרובות מאוד, מרגשים אותי יותר מדברים מסוימים שקורים לי בעולם הלא וירטואלי שלי.. ובנימה זו...שון תודה!!! ואני שוב אציין שתדעו כולכם רק טוב ואושר, ואת מיטב הברכות והאיחולים שהיו ולא היו כאן! תודה!

shongold

New member
עדי חמד את כל המחמאות כאן

הירווחת ביושר...וזה דווקא קל לכתוב כשיש על מי ובמיוחד שיש על מה..והמבין יבין ואני בטוחה שאת תביני.!!

רנה6

New member
מזל טוב...המון המון../images/Emo140.gif

יו, רק אתמול אמרתי לעצמי : " מירי, אל תשכחי!"...אוף, הראש שלי לא עובד....עדידס, המון המון מזל טוב...אין לי ברכות מקוריות , כי לא ממש בחורה מקורית, אבל חושבת שאם תיהיה מאושרת, יהיה לך הכל.

kapit5

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo65.gifמ-ז-ל ט-ו-ב

עוד 3 ימים יא מאנייק למופע.מתה לפגוש אותך ולתת לך חיבוק יומולדת מכל ה-

a d i d a s 2 1

New member
שיר מותק זה בסדר האמיני לי...

יש לי כאן עסק עם ילדה שכחנית כרונית.... ושכחנית אף יותר בקרב הקרובים שלה.. :) בכל אופן, כבר הגבתי לך באופן אשיי יותר..ואני רק אוסיף כאן שוב... תודה רבה... והמון המון ימים של קסם ואור.... ביחד עם הבחור המדהים שלנו.... והחברה ה"ערסית" שלו...

a d i d a s 2 1

New member
תודה רבה לשתיכן...

שיהיה לכולנו יום טוב... מואר ומאושר...יש שני דברים שאני חייבת להתיחס אליהם לפני שאני אעוף... אז לפני שאני מתפנה אליהם... תודה רבה רבה רבה.... וכל מה שתרשמו פה...שיעשה את הדרך ממני אליכם וחזרה... אוהבת!

../images/Emo65.gifטוב אני לא התחלתי עם זה פיצול

אבל כפרררררה עלייך.... מגיע לך מז"ט גדול גדול גדול עם המון נשששששששיקות הצלחה, הגשמה עצמית ואהבה גדולה ממני הפיצול המשלים..... השאר במייל שלי אלייך....

דורית41

New member
מזל טוב ועד 120!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

הרבה אושר ובריאות, הצלחה בכל התחומים,ושכל מה שתרצי יהיה לך!!!(חוץ מדבר/נשוא אחד.....עד כאן......)

../images/Emo23.gif../images/Emo213.gifיו כפרעלייך דידה,

שכחתי אבל יש לי נסיבות מקילות .... אז אומולדת שמייח לך... מה נאחל לך יקירתי, כל מה שתאחלי לעצמך ועוד הרבה הרבה יותר. חולה עלייך אחותי המחבלת, הלא מקושבת... אואובתותך

שונית 7

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif-שלל ברכות:שיהיו לך

חיים מקסימים ומלאי תכן

a d i d a s 2 1

New member
נטי נטי אחותשלי מוצלחתתתתתת

תודה נסיכה שלי!! תודה תודה ובאמת שאני מאחלת לכולן כאן ולנשוא שלנו את כל מה שאני מאחלת לי... לא סתם אמרתי, שהדברים שלכם יעשו את הדרך הלא ארוכה ממני אליכם וחזרה... תשמעי! זאת בעיה בעייתית.... עם כל הכבוד לך יש לנו זכויות יוצרים על היפה שנמצאת שם... בבטן שלך... אם לא אנחנו זה לא היה קורה!! ונורא בעייתי שלא תוכלי לקרוא לה על שמי!!! צפי פגיעה...אולי יש לך אחות סמרטוטה לאחוות ההריונות!!

מזל טוב../images/Emo65.gifושון שמחה לראות אותך:-

מזל טוב לקשתית הנוספת (עדסוף החודשנגלהבטח עוד כמה.. ) הצלחה וכל טוב
ולשון,חשבתי שנטשת.. ואז הבנתי שניסית ל"היגמל"
והעיקר שבסוף חזרת,התובנות שלך היו חסרות.
ואם כבר, זו לא התמכרות מסוכנת אלא להפך דווקא מהנה אז מה רע? ועוד בעיקר שלא היינו עדיין בהופעה חיה ורק מדברות על ה"לפני".. (בעצם אני הייתי בגמר אז שמעתי כבר את ג'קו בlive ונשמע טוב ,אין ספק) אני רואה,שממתי שנטשתי לענייני אתמול הספקתם לפרסם ולדון בתמונות וכתבות חדשות ..אז אולי יפעת הללי מרגיזה אבל היא מזכירה ומיידעת על ג'קו כל הזמן אז לנו זה טוב

shongold

New member
היי שמיים.שמחה גם כן ל'ראות' אותך

בוודאי התמכרות מהנה הענין שתפסה לי לא מעט זמן...אבל חזרתי עם פחות אנרגיות כי לא צריך יותר..הדברים זורמים מעצמם עכשיו. איזה כף. ולגבי הללי זה מה שהיא עשתה כל הזמן לתפוס כותרות המגמה השתנה וכך גם היא..זורמת...

למעלה