פתחי לקבלת הפצצת צבע!!!
מ מגושקה New member 18/12/06 #39 יום הולדת שמח ../images/Emo23.gif אושר ועושר ורעש וצילצולים המון אהבה בריאות וכיף ושתהיי מוצלחת וברוכה בכל נ.ב. אם דודתך עיראקית, אני מגיעה למסקנה הדחוקה שגם את עיראקית (או לפחות חצי) אם כך, אשאלך: אשלונק חביבתי?
יום הולדת שמח ../images/Emo23.gif אושר ועושר ורעש וצילצולים המון אהבה בריאות וכיף ושתהיי מוצלחת וברוכה בכל נ.ב. אם דודתך עיראקית, אני מגיעה למסקנה הדחוקה שגם את עיראקית (או לפחות חצי) אם כך, אשאלך: אשלונק חביבתי?
א אפרתי 29 New member 18/12/06 #53 מזל טוב עדי !!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo9.gif עד 120 ! מזל טוב... אושר, בריאות, אהבה, שמחה, הצלחה....
מזל טוב עדי !!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo9.gif עד 120 ! מזל טוב... אושר, בריאות, אהבה, שמחה, הצלחה....
T talytal New member 19/12/06 #61 ../images/Emo24.gif יומולדת שמח עדי! ../images/Emo24.gif שיהיה המון המון המון מזל טוב! ותראי איזה יופי, כמתנה מג'קו את מקבלת הופעה עוד יומיים. מה יותר מזה? רק אושר, מתוקיזה!
../images/Emo24.gif יומולדת שמח עדי! ../images/Emo24.gif שיהיה המון המון המון מזל טוב! ותראי איזה יופי, כמתנה מג'קו את מקבלת הופעה עוד יומיים. מה יותר מזה? רק אושר, מתוקיזה!
ק קניה 1 New member 19/12/06 #64 בוקר טופ ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif לא הייתי פה אתמול אז קודם כל: מזל טוב לעדידס!!! וחוץ מזה... שמחה לשמוע שגם הנוער נוער נוער קיבל יפה את ג'קו שלנו, ושגם היתה לנו שם נציגה לשמור על הסדר!!! אז שיהיה לכולנו יום טוב, וביי ביי
בוקר טופ ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif לא הייתי פה אתמול אז קודם כל: מזל טוב לעדידס!!! וחוץ מזה... שמחה לשמוע שגם הנוער נוער נוער קיבל יפה את ג'קו שלנו, ושגם היתה לנו שם נציגה לשמור על הסדר!!! אז שיהיה לכולנו יום טוב, וביי ביי
E eilati27 New member 19/12/06 #65 ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif היי קניה וכולם בוקר טוב! קניה איפה השרשור של ההופעה של הנוער אני רוצה לקרוא מה היה ואני לא מוצאת... שיהיה לך יום מקסים!!!
../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif היי קניה וכולם בוקר טוב! קניה איפה השרשור של ההופעה של הנוער אני רוצה לקרוא מה היה ואני לא מוצאת... שיהיה לך יום מקסים!!!
E eilati27 New member 19/12/06 #67 ../images/Emo140.gifהיי ראיתי,איזה מדהימה יאנוש איזה כתיבה... כל הכבוד על הפירוט!!! יואו יך אני מתרגשת לקראת יום חמישי כולי עפה מזה!!!!!!!!!!!!
../images/Emo140.gifהיי ראיתי,איזה מדהימה יאנוש איזה כתיבה... כל הכבוד על הפירוט!!! יואו יך אני מתרגשת לקראת יום חמישי כולי עפה מזה!!!!!!!!!!!!