לעדידס יום הולדת והשמחה רבה!

Nova5

New member
../images/Emo49.gif לעדידס../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif../images/Emo23.gif../images/Emo18.gif

דידה, מזל טוב!! התגשמות! אושר! בריאות! הגדלת מנת סרוטונין בדם בדרך טבעית ( ללא שוקולד) והקטנת מינון של רטלין הדרגתית...
מי אני שאכתוב שיר למשוררת ולחן ליוצרת? אז קבלי ממני מתנה בלעדית - "דו"ח מיוחד" על ההופעה של ג'קו לפני שמיניסטים אתמול. כולם מחפשים אחריו והוא כאן אצלך. Take a look Image נסיך השחור. מכנסיים, גולף , נעליים שחורים, ג'קו בפנים ומעל הכל מעיל ארוך שחור מדהים, מעוצב היטב. פריט בולט - חגורה יפה ומהודרת. נסיך לילה מסרטי פנטזיה...רק מה? זה היה כל כך יפה וכל כך לא מתאים לאירוע, שבלעתי את הלשון. "נו, מה את אומרת על החגורה" שאל אותי ג'קו בהתלהבות, אבל אני, חתיכת אפס, הייתי כל כך בהלם מהדיסוננס הקוגניטיבי בין המראה שלו וסביבה שאותה הוא קישט בעצמו , שבראש שלי היה רק משפט אחד חכם "what's the fuck?!"...כמובן לא השמעתי אותו ובמקום מלמלתי תרגום של המקור לעברית - "מעניין...". "מעניין, אה, מעניין את אומרת?!" - החזיר לי ג'קו. לא התאפקתי והמלצתי לו להתייעץ עם הפורום בנושא הלבוש. ג'קו, בוא ככה לצילום הקליפ, לפתיחת ההופעה בקיסריה, לחלומות שלי, אבל לא לקומץ שמיניסטים בחיפה... the public אכן היו שמיניסטים, לא כל כך נתקלתי בהם, באתי רק להופעה, היו בסביבות 450 - 500 ילדודס. איך שהבנתי לא היה כמעט פרסום בעיר, ולא הגיעו תלמידים מבתי ספר של כרמל, שז"א שאפשרות למצוא שם אנשים עם נטייה לשמוע רוק הוא מטונה ביותר. ואם כבר מצאנו אותם, אז הם כבר מצאו דרך לבקר באזור האסור לכניסתם ולהתברך בכמה דרינקים. אכן, ג'קו עמד לפני אתגר: להתגבר על אדישות ועייפות מסוימת של נערים במועדון. האמת גם לאלי, בעל המועדון, נאלצתי להרביץ שיחת מוטיבציה קטנה, כי הוא שאל אותי "מה זה התלהבות הזאת מג'קו?" הגענו להבנות טובות ופה הוא הרג אותי עם עוד שאלה: " את אומרת שהייתה לו תקופה שלא מגיעה לו בכלל...אז מה קרה לבחור?" השארתי אותו בהמתנה והבטחתי לספר פעם הבאה... בנות, באו לחיפה בהמנונכן! יש לנו כאן בחורים לא מעודכנים, המחכים לסיפורים שלכם... Performance שירים - אותם שירים, לפי אותו סדר. מעולה. פשוט ככה. בלי רגשות מיותרים, אבל ללא זיוף הרגשות. אפשר להגיד שרגשות הפעם הלכו לכיוון שיפור הביצוע, שיחוק בגוונים - מה שמניאק יודע לעשות, שיהיה בריא. 200 איש בערך השתוללו לכבודו על ידי הבמה. יתר הקהל הגיב בצורה מאוזנת יותר. בערך 10 בחורות - חתיכות היו מוכנות להרבה יותר, הוא ניגש לקהל האוהד, התחבק קצת, התנשק קצת עם יפיופות חיפאיות - מתחיל ליהנות מכוכביות- בה"ש. כשה הוא שר, הלכתי רחוק מהבמה, התיישבתי על יד הבר בין כמה ארסים קטנים, האוהדים של עופר לוי. היה קשה, אבל בסופו של דבר אחרי "הייתי בגן עדן", סיכמנו, ש"עופר – מלך, אבל אין על ג'קו בקטע שלו". נו, איך אני בהשפעה על המוחות הצעירים? קטע מצחיק - ביקשתי מהבנות שיביאו לו מפית, הם לא היו מסוגלות לתרגם מילים לפעולה, רק צרחו: "ג'קו, רוצה ג'קו" והכי מצחיק: "תני לי ג'קו", זה כבר היה יותר מדי - אפילו מפית לא קיבלתי והן תובעות ממני את ג'קו?! דידה! לטיפולך ביום חמישי! תכיני שלטים ומפיות! ותתכונני להתפתחויות המפתיעות! לthr ! את יודעת , יכול להיות שקהל של ג'קו הוא באמת קהל מבוגר יותר - מ20 +. אולי בגלל שדור הצעיר יותר לא גדל על רוק, אלא על פסטיגלים, כוכבים נולדים ומוזיקה מזרחית. ורוק עצמו מרעיש את הבמות כבר 50 שנה בערך, אז זה רק תביעי שאנחנו בפנים. תרגישי טוב עם זה. Friends ורד וגזורי. Letter מכתב רשמי של הפורום בקריאה למר ג'קו אייזנברג לקחת אחריות על מעשיו. קובץ מצורף.

חחח..../images/Emo6.gif נובה-שיחקת אותה..א

אני יושבת לי בשקיקה וקוראת ממש כל מילה...נשמע נהדר..תודה רבה...וטליטל אם אפשר לנעוץ כמו שעשית בהופעות הקודמות...

a d i d a s 2 1

New member
יאנושששששששש? החלפת שם?

שתדעי לך...שדודה שלי כמעט קבלה ממני עכשיו סטירה... ואז העפתי את הכסא של המחשב והתחלתי לרדוף אחריה כמו תופסת.. תשאלי את עצמך למה...כי היא התחילה לקרוא איתי מה שכתבת שג'קו לבש שחור ואז היא פתאום אומרת לי.. "בטח הוא היה דומה למלאך המוות" ואז התחילו פה צרחות... סתם לידע כללי, מדובר בגברת עיראקית, שכל מה שמסוגלת לעשות זה לשמוע פאריד אל אטרש... ורדפתי אחריה עד שהיא נכנעה (ואחותי ואחיינית שלי אחריי..) ואמרה :" בחופה שלך... בחופה שלך כן" ואז חזרתי לכתוב לך כאן. אז קודם כל תודה רבה...על הברכות..תודה תודה תודה! לא הבנתיייייי גזורי היה שםםםםםםםםםם? איפה אני הייתיייייי אני שואלת את עצמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך פספסתי אותו....כיבינימאט! רגע זה היה גזורי או החבר של ג'קו השני? כי נראה לי שאת לא מתכוונת לגזורי...אלא לזה עם השיער הארוך האחר... בכל אופן אני שמחה שנהנת... ובקשר לג'קו בחלומות...עשי שיגיע ומהר! משום מה יוצא שאני לא חולמת עליו רק מכולן.. וכשאני חושבת מתוך חלום שאני חולמת עליו, זה בעצם לא הוא... וואו..אני הייתי נהנית שם נראה לי בין כל הילדים... היינו משחקים יש לנו גולם במעגל... אין מי שירוץ אחריו ואז הייתי רצה אחרי הואקו או אחריך. או אחרי דודה שלי... אהההה אגב כמעט שכחתי ורציתי לשים את זה בהתחלה... פעם הבאה שג'קו ישאל אותך איך החגורה תשלחי אותו אליי.... כי אני לא הייתי אומרת לו מעניין.... אני הייתי אומרת לו...המתחיל במצווה אומרים לו גמור.... והגיע הזמן לשאול איך מה שמתחת לחגורה... :) והמבינה תבין אמרת לו להתיעץ עם הפורום בנושא לבוששששששש? איפה שאני אתפוס את המוגלי הזה... הוא יקבל ממני מתנה חולצות של גאנס של פינק פלויד של דפש מוד, של אליס פרל ג'ם מה שרק ירצה.... עם הג'קטים הוא יכול להשאר... רק לא עוד גופיות!! למרות שבזמן האחרון פתאום אין לי כ"כ טענות..להופעות האחרונות הוא התלבש סבבה... ואתמול הוא לבש גאנס.. יש לו מזל שלא ראיתי את זה כי הייתי קורעת את זה ממנו! גם אם ה"ערסית" היתה שם... יאנוש...תודה רבה בובה שלי!!! איזה אושר עשית לי!!! תודה על מה שאחלת אבל אני חושבת שעדיין מגיע לי שוקולד!!! לא חושבת אלא בטוחה...מקווה שאני אראה אותך בסוף החודש....לאביו! נשיקות..תודה רבה!

Nova5

New member
דידה, !read my lips

זה היה גזורי, קצת כבוד לזקנים...כולל דודה שלך!! אבל דודה של דידה! נסיך המוות - זה ממש מוגזם, בתור העונש אולי נבקש ממנה להכין משהו טעים ל29? ושוקולד מגיע לך - ויגיע אליך

a d i d a s 2 1

New member
מעמול רוצה?

מלאך המוות אמרה! יש להתמקד במילים המדוקיות! מלאך המוות!!!!! והגזמת אני ממש רוחשת כבוד למבוגרים... למה תמיד אני מפסספסת את הדברים הכי טובים... רגע! זה היה גזורי זה? עם המצח הגדול??? והשיער עד התחת? אני אגיד לך למה אני תוהה...כי החבר השני שלו עם השיער הארוך... היה איתו ביומולדת של מדלי ביפו....

Nova5

New member
מעמול הולך

יצטערת על "נסיך", קבלי "מלאך" מקווה שדודה לא בקטע של "מלאכיות" אל תעשי לעצמך חיים קלים - זה היה גזורי.

a d i d a s 2 1

New member
אגב זה מחווה לאלונה!!

ג'קו ומאיה יחד!! מתפוצצים מאהבה...:) סבבה שיהיה גזורי....בכל מקרה חבל שלא פגש אותי... ואז זה היה השואוטיים היה מתחיל הסרט של הפיצול שלי "ואז הגיע זואי" יאללה חייבת לזוז האמת... אוהבת את כולן! ותודה... ויאנה חקי חקי (זכויות עם סי בעיגול ליאניב...) ביוש!

moon line

New member
יאנוש החלפת שם והעולם שותק נו נו נו

אני חייבת לזוז עכשיו ,אבל אני חייבת להתוודות שהכתיבה היתה מוכרת לי .....("מי גאון של.....") קבלי חח וגם נון גדול ו
.

דורית41

New member
עדיין לא פרסמו תמונות מההופעה אתמול

? חפשתי כבר בכמה אתרים,ועדיין לא העלו תמונות. לא מוותרת על תמונות הורסות כאלה, נובה-כתבת בצורה כ"כ מעניינת,קולחת,מסקרנת,משעשעת.שוב,כמו בהופעה הקודמת,כאילו ממש היינו שם. אחד מאותם רגעים שאני שואלת את עצמי למה בדיוק אני לא גרה בצפון?

דורית41

New member
תמשיכי....תזרי מלח על הפצעים....

תדרכי על היבלות.ג'קוש אם אתה מחליט מהיום להתייעץ עם הפורום בענייני לבוש,תדמיד עם סוודר הגולף השחור,המעיל המעוצב ,והחגורה המעניינת.-לפחות להופעה בת"א...

מגושקה

New member
אני אומרת לכם הוא קורא גלי מוח!

אני משדרת תלבש שחור! תלבש שחור! תלבש שחור! והוא לובש, חחח רק באמת אני כיוונתי יותר להופעה בת"א, אנ הבחלט מקווה שהוא ילבש שם גם הכל שחור. היי ואני יכולה לוותר על החגורה,

למעלה