לעדידס יום הולדת והשמחה רבה!

Karina85

New member
מגושקה נשמה,

נראה לי שאפשר לוותר על הכל, לא?
סתאאאם בצחוק!!!

thr7

New member
היי לכולן, ומה היה אתמול?

משהי הייתה אתמול בהופעה? יש חוויות? משהווווווווווווווווו?

Nova5

New member
אוהבת אותך, thr

...ומביט למעלה, יותר ממה שנדמה לך...

יש תמונה של ג'קו ממסיבת שמיניסטים!

בכוונה אמרתי תמונה כי זו אחת שלו וגם מטושטשת (זה מה שהצלחתי לאתר) אבל באמת נראה כמו נסיך האופל...

Karina85

New member
מה עבר לצלם בראש???

כל כך הרבה תמונות של הילדים ורק אחת מטושטשת של ג'קו??? איש מעצבן!!! טוב לא נורא, לפחות זה, תודה שמיים!

דורית41

New member
וואו.תודה על התמונה

באמת תמונה באיכות מזעזעת,אך נותנת המחשה למה נובה התכוונה. ג'קו-עומדת בתוקף על זכותנו לראות אותך בדיוק כך בהופעה בת"א. ואם לא-יאנה תאלץ להוסיף סעיף נוסף למסמך ההתנצלויות המפורסם!

אין בעד מה..אם אמצא עוד, אעלה כמובן

רק שהמחשב משום מה נתקע היום כל רגע ומעיף אותי החוצה
ואני לא ממש יכולה לחפש... מקסימום פעם אחרת... לילה טוב

את גזורה יותר מגזורי../images/Emo3.gif והמכתב../images/Emo6.gif

את כותבת כ"כ מצחיק.. קראתי את זה בשרשור למעלה ולא כתוב מי כתב את הקטע שם ואני אומרת לעצמי.. הכתיבה מוכרת לי, ישר ניחשתי -יאנה! את ממש מתמידה עם ההופעות,גם במקומות רחוקים,גם שמיניסטים, את צריכה כרטיס "המתמיד" או אולי כניסה מיידית לvip .. את וג'קו כבר best friends שאת מרשה לעצמך לייעץ בנושא לבוש
. והמכתב ,,קרע אותי.. איך ג'קו הגיב???

reviital

New member
יאנה, את כותבת כל כך חיי !!!

איזה מזל שהיית שם, אחרת מי היה מספר איך היה ומה הוא לבש?? היית היחידה שם בעצם? איך החגורה הוא שואל אותך... לא רע! לא רע בכלל! איך בעצם ניפגשת איתו שוב? והאם נראה אותך גם בת"א בחמישי??

אפרתי 29

New member
איזה יופי של דיווח יאנה !! =)

תודה !!! או שעליי לומר נווה מעכשיו ?? וואי, את ממש דיברת עם ג'קו, הוא מכיר אותך... יואו איזה כיף לך !! ... נכון שהנוער לא רגיל לרוק, אבל ג'קו ירגיל אותו אליו... בדיוק כמו שהוא הרגיל אותי. :) אני חושבת שאנשים רוצים איזשהו שינוי במוזיקה הישראלית, חידוש, וזה בדיוק מה שג'קו מביא... אה, והקובץ שצירפת ממש הצחיק אותי !

moon line

New member
לנובה 5 יאנה לשעבר

נכנסתי עכשיו למסמך דוקו המזעזע שלך נא להוסיף את ה"אני מאשים "שלי: ג'קו הפרת את השקט והאידליה ששררה בביתי. בגללך כל גלישה תמימה שלי הופכת לחשודה עד מאיימת ,ובעקבותיה הוצא לי צו הגבלת גלישה בתנאים מוקדמים .מבקשת את החופש שלי בחזרה.......
מומלץ לכל הנשואות (זה מעיר את תרדמת החורף של הגברים הקשוחים ביותר, במקרה שלי) ג'קו שיחקת אותה

רנה6

New member
אני מאשימה....

וגם עלי פסחו וחושבת שיש לי המון פריבילגיות...בכ"ז הכי הכי מבוגרת כאן ועקב עליתו המסחררת של ג'קו, חלה רגרסיה עצומה בהתנהגותי שגם ככה לא הייתה בוגרת מעולם. בנוסף לכך מאשימה את הנ"ל בחשבון טלפון מנופח שלא היה לי מעולם כמוהו...מאשימה אותו במריבות קטנות שהיו לי בקרב בני משפחתי בכל הקשור אליו ואין בכוונתי לפרט אותן בפרהסיה...אני מאשימה אותו באובססיה שתקפה אותי , בחוסר הריכוז...במקום שני ספרים לשבוע, עברתי לספר בחודשיים. ....אוף, קוראים לי...אבל יש לי עוד מלא....

a d i d a s 2 1

New member
בקיצור תודה לכולם..אני לא אעבור

אחת אחת... אבל תודה... ושיהיו לנו הרבה ימי ג'קו... שלהללי תהיה פרנסה טובה

moon line

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo24.gif|נשי

Karina85

New member
יומולדת שמח לעדי!!!

אושר, עושר, בריאות, אהבה והצלחה!!! שלווה והגשמה עצמית! עד 120!

למעלה