לעזאזל

לעזאזל

מצטערת, אני פשוט צריכה לפרוק את התסכול הזה.

זה לא הגיוני שכל הגברים לא רוצים כלום חוץ מסקס, נכון? זה לא הגיוני, במיוחד לא כשקוראים בפורום הזה. זה לא הגיוני כשמסתכלים מסביב ורואים כמה אנשים נמצאים בזוגיות ארוכה. זה לא יכול להיות שזה ככה!
אז איך זה שכל הגברים שאני נתקלת בהם הם כאלה?

לפעמים אני מקבלת פה מסרים מאנשים שנשמעים ממש נחמדים, ויש לי קטע כזה של תמימות, שאני כל הזמן חושבת, או יותר נכון מקווה, שיש לאנשים כוונה טובה... וזה כל פעם מתפוצץ לי בפרצוף, בדרך כלל בהתחלה יחסית, כשמסתבר שכל הנחמדות הזאת הייתה רק בשביל דבר אחד. כשפתאום הם שואלים שאלות מגעילות או מציעים דברים כאלה. ורובם דווקא מגיעים מהפורום הזה. אני הגעתי למצב שכל פעם שאומרים לי משהו נחמד, אני כבר ישר חושבת שמשקרים לי כדי להוציא ממני את זה (זה אפילו לא מעלה את הביטחון העצמי, כי הם אפילו לא יודעים איך אני נראית), אני כל הזמן מרגישה שעובדים עלי ושלא יכול להיות שמישהו באמת יהיה נחמד, אבל גם כשאני חושבת ככה, אני מנסה בכל זאת, כי יש לי מן תקווה מטופשת שאולי זה לא ככה, שאולי פעם אחת זה יהיה מישהו שונה. ואני תמיד מתאכזבת בסוף, תמיד.

בדרך כלל אין להם סבלנות ומגלים את זה בהתחלה יחסית, אבל יש מקרים שזה פשוט עובר את הגבול. היום זה כבר היה ממש מוגזם.
לפני כמה זמן דיברתי עם מישהו שבאמת נשמע ממש שונה, הדיבור שלו היה אחר לגמרי משל אנשים ממוצעים, ואפילו הצלחנו לדבר כמה שיחות, שזה די שיא בשביל בן אדם כמוני. הוא שאל אותי הרבה על עצמי, כאילו זה ממש ממש מעניין אותו, כל הזמן אמר שאני מסקרנת ומיוחדת וכל השיט הזה. ואני ידעתי שזה לא הגיוני, אני אפילו אמרתי לו! אמרתי לו שאני מפחדת מאנשים שמדברים אלי נחמד מדי ושקשה לי להאמין, שכל פעם שנחמדים זה בסוף יוצא ככה, שאני כבר לא סומכת על אנשים... חוץ מזה שבמשך השיחות סיפרתי לו גם על טראומות שלי והוא ידע שהמצב הנפשי שלי רע, הוא ידע שנפגעתי מאוד בעבר, על כל דבר שאמרתי הוא תמיד נשמע כל כך עדין ומבין ונחמד... הוא נשמע כל כך לא בכיוון שהוא מחפש רק את זה (הוא אפילו לא העלה את הנושא), שכשדיברתי לפעמים עם אנשים אחרים ונפגעתי מהם, אפילו חשבתי על זה שהלוואי וכולם היו נחמדים ועדינים כמוהו. עד כדי כך.

ואז היום, אחרי שיחה ארוכה ונחמדה, הוא פתאום התחיל לדבר איתי על מגע, וניסה לשכנע אותי שאני אתן לו לבוא אלי ולגעת בי, ועוד אמר שזו לא הצעה לסטוץ, וניסה להציג את זה במילים יפות... ואמרתי לו את האמת, שאני לא רוצה שמישהו שהוא לא החבר שלי יגע בי. הוא פשוט אמר "אוקיי" ובזה נגמרה השיחה. הייתי ממש בשוק אפילו מעצם ההצעה, זה ממש גרם לי למועקה, במיוחד זה שבשניה שאמרתי לא הוא לא דיבר איתי יותר. אחרי הרבה זמן הוא שלח עוד הודעה לשאול אם אני בטוחה, ואמר שמגע לא חייב להיות קשור לזוגיות או משהו... אז אמרתי לו שזה עצוב שבשניה שאמרתי לו שהוא לא יוכל לגעת בי, אז פתאום הוא הפסיק לדבר איתי, ופתאום אני לא מעניינת ומיוחדת יותר, ועד שהוא כבר שלח עוד הודעה זה רק כדי לנסות שוב לשכנע אותי שכן. שאלתי אותו למה זה תמיד נגמר ככה עם בנים. הוא כמובן לא ענה, האמת שידעתי שהוא לא יענה על דבר כזה, מה כבר יש לו להגיד. אני התחלתי לבכות כי הייתי פשוט בהלם, כי כבר התחלתי להאמין שהוא באמת אחר... אחר כך ראיתי שהוא פשוט מחק וחסם אותי בפייסבוק. כאילו, לא הספיק למחוק, הוא גם היה צריך לחסום, כאילו אני עשיתי לו משהו... כנראה כדי לוודא שלא תהיה לי אופציה לשלוח מסר ולבוא בטענות או לשאול למה הוא מחק אותי.

ממש בכיתי בגלל זה, ואני עדיין המומה. גם ככה בקושי היה לי ביטחון עצמי לדבר עם אנשים, גם ככה אני לא מאמינה לאף אחד שאומר לי משהו טוב, איך בן אדם שסיפרתי לו כמה רע המצב הנפשי שלי וכמה נפגעתי, יכול להתנהג ככה? אני לא מבינה מה עשיתי לא בסדר, אני מרגישה שאני כל כך גרועה ומשעממת ולא אטרקטיבית, שפשוט אין מה לחפש איתי חוץ מהדבר הזה. וזה לא שאני כל כך יפה שרוצים לגעת בי, להפך, אבל אף אחד מהאנשים האלה לא הגיע לשלב שהוא ראה אותי. אז בעצם, חוץ מהעובדה שאני בת, אין בי פאקינג כלום.
זה הגיע למצב שאני מוצאת את עצמי לא פחות מנעלבת כשמישהו מחמיא לי (אפילו אם זאת אמא שלי), כי אני בטוחה שהוא משקר ואני נפגעת מזה שהוא מנסה לעבוד עלי.

אני מיואשת לגמרי. :(

בוקר טוב

אני מזדהה עם הסיפור שלך !!!!!
ולא רוצה לפרט על גבי התגובה הזאת את סיפורי "הנפלאות" שקראו לי פה בתפוז עם יצורים מפוקפקים !!!!!!!!

קודם כל תגידי תודה
תודה שלא עשית איתו כלום!
תודה שלא יצאתם
תודה שלא שבר לך את הלב בחיים האמיתיים.

דמות וירטואלית של אדם היא לא בהכרח המציאות

ובתפוז במיוחד הקוראים הסמויים
או שהם אנשים שמחפשים זיון
או שיש להם משהו להסתיר!!

דבר שני
אני מבינה את הכוונה שלך בהודעה
אבל חייבת לציין משהו כדי לחדד את הדברים;
גבר הוא לא פסיכולוג!!!
יש גם גברים נחמדים בלי שום כוונות זדון {למשל עם אחד מהם דיברתי אתמול בפלאפון}

אבל אם את רוצה שגבר יתאהב בך
ושיהיה בן זוג שלך
זה קורה אצלו רק דרך סקס!!!!

ואין שום דבר רע בסקס, רק כמובן תלוי מתי...
סקס זה חלק מהזוגיות
ורבות מהזוגות נפרדו בגלל סקס.
אם יש זוגיות ארוכה אצל אחרים סימן שיש להם סקס טוב.

דבר שני
אם את רוצה גבר שונה
שלא ידבר איתך על סקס ולא יציא לך כלום
אז בגדול הוא יהיה
בגדול בסופו של דבר את תגלי שהוא
או אימפוטנט
או חשק מיני ירוד
או לא נמשך לבנות=הומו בארון.

אם רוצה ידיד אז חפשי הומו שיצא מהארון!

ממליצה לך לא לתת פייסבוק שלך לאנשים זרים
במיוחד לא מתפוז.
לפחות עד שלא פגשת אותם לפחות 2 פגישות במציאות.

בהצלחה מאמי

Berethor

New member
כל מילה הסלע

קיצוניות לשום כוון היא לא דבר טוב, צריך להבדיל בין גברים שרוצים גם סקס בזוגיות(נורמלים) לבין גברים שרוצים רק סקס(סוטי מין).

את בעצם אומרת

שקודם אני צריכה לשכב עם מישהו, ורק אז הוא אולי יתאהב בי?
אני ממש לא רוצה להאמין שזה ככה, זה נשמע לי כמו חרא של מציאות. :/

אם מישהו כבר היה בן זוג שלי והייתי סומכת עליו, הייתי מוכנה שהוא יגע בי, אם הייתי מאוהבת בו אז כנראה שאפילו הייתי רוצה את זה. אבל אני ממש לא רוצה שמישהו שהוא לא בן זוג שלי יגע בי, ובטח לא שיתאהב בי רק בגלל סקס.

פחות אכפת לי לתת את הפייסבוק כי אין שם תמונה שלי או יותר מדי פרטים עלי, ואני בטח לא אפגש עם מישהו שכל ההיכרות שלי איתו היא רק מכמה מסרים בתפוז, זה אפילו לא צ'אט מידי... ולא חשבתי שהוא פסיכולוג, אני פשוט עונה לאנשים ששואלים אותי דברים. למדתי בחיים שסודות זה רע והרבה יותר בריא כשאין סודות, אז יחסית אין לי בעיה לענות לאנשים על דברים בקשר לחיים שלי... אין לי בעיה עם זה שסיפרתי לו כי אני מספרת לכל מי ששואל, אבל ממש התאכזבתי מהעובדה שבן אדם שיודע באיזה מצב אני מתנהג ככה, במיוחד כשהוא עשה רושם של בן אדם ממש טוב.

ותודה על התגובה...

Berethor

New member
אני לא חושב שזאת הייתה הכוונה שלה

אני מאמין שהכוונה שלה הייתה לאם לא יהיה לך קשר מיני אם הגבר בכלל, גם אם אתם כבר הרבה זמן ביחד, סביר להניח שהוא לא יאהב אותך, כי אז חסר הרבה מאפיינים זוגיים וכי את 'תייבשי' אותו, אלא אם כן הוא א-מיני ואז לא יהיה אכפת לו קשר בלי מין לחלוטין(כי במלא הוא לא צריך/רוצה את זה לעולם). אומנם יש סיכוי שאם תשכבי עם מישהו הוא יתאהב בך, בגלל שבמין יש קרבה גדולה, אנשים יכולים להתאהב במי שהם שוכבים איתו, זה מאוד ידוע בקרב נשים, אבל זה קיים גם בקרב גברים לא מעטים. אבל פה צריך להסתייג, אדם שבמלא א-רומנטי וסטוצר, כמעט בטוח שלא יתאהב בך אחרי מין, כי סקס בשבילו זה במלא דבר טכני בלבד, ולפעמיים גם האישה שהוא שוכב איתה היא לא יותר מאובייקט מיני בשבילו, זאת בדיוק הסיבה שאין לו בעיה לזרוק אותה או להיות במצב שרק לו טוב ולא לה. לא כל הסטוצרים הם כאלה, אבל כל אלו שהם כאלה הם לרוב סטוצרים סדרתיים. עצם האופי הסטוצר הוא גישה על פיה צריך להימנע מקשר רגשי ומונוגמי, זה במכוון אומר לא לתחבר לאדם יותר מדיי, בין אם אתה מסוגל לאהוב אנשים ובין אם לא. כמובן שלאדם רומנטי יש סיכון בסטוצים מהסיבה הזאת, והוא עלול להפוך לא-רומנטי או לסטוצר סדרתי, אם יתמכר לסטוצים וידרדר בגלל סטוצים(לפעמים אפילו קשה להחזיק את הגלגל לאחור והאדם לא יהיה מסוגל יותר לאהוב או להיות בזוגיות רצינית). הוא עשה רושם של אדם טוב, כדי להפיל אותך בפח, הוא לא באמת אדם טוב, לפגוע ככה בבחורה שרוצה קשר רציני, זה לא אדם טוב.

Berethor

New member
אין בעיה, אני יסביר

א-רומנטי זה אחד שלא מעוניין בדברים רומנטים ולרוב לא יכול לחוש דברים רומנטים(כמו אהבה רומנטית), אין לו רגשות רומנטים, רצון בזוגיות מונוגמית, אקטיים שנחשבים לרומנטיים, כגון מגע רומנטי ונשיקות וכו. א-מיני הוא על עיקרון דומה אבל שונה, א-מיני לא מעוניין בדברים מיניים ולרוב לא יכול לחוש דברים מיניים(כמו משיכה מינית ותשוקה), אין לו רגשות מיניים ורצון במין אף פעם ואם הוא עושה מין זה לרוב רק בשביל הצד השני ולא בשביל עצמו. אדם שהוא א-מיני וא-רומנטי, לרוב לא ירצה בזוגיות כלל, כי בתכלס הוא לא צריך שום דבר זוגי, ואם יהיה בזוגיות זה לרוב סתם מתוך איזשהו סידור "עסקי" או שותפות(לא רומנטית), בקיצור 'זוגיות' של אדם א-מיני א-רומנטי לרוב במלא תראה כמו ידידות. להבדל אדם שהוא מיני א-רומנטי, לרוב יהיה סטוצר, כי הוא מעוניין רק באספקט המיני ולא הרומנטי והזוגי. כמובן שהוא לא חייב להיות סטוצר הוא עדיין יכול להיות בקשר ארוך רק בשביל מין, אבל זה העיקרון. א-מיני רומנטי, יהיה מעוניין בזוגיות שיש בא רק את האספקט הרומנטי ולא המיני, למרות שבגלל שרבים מהאקטים הרומנטיים הם לרוב גם מיניים, אז הדבר העיקרי שמבדיל בין א-מיני רומנטי למיני רומנטי, זה חוסר הרצון במין. יש כמובן גם אדם מיני ורומנטי, וזה אחד שמעוניין גם במיניות וגם ברומנטיקה בזוגיות שלו, וכאלה הם רוב האנשים אני מניח. א-מיני רומנטי וא-רומנטי מיני לרוב לא יסתדרו, כי אם אחד הצדדים א-משהו והשני לא, זה יוצר פערים וחוסר התאמה, שקשה לפשר עליה.

קודם כל

לא אמרתי שאת צריכה לשכב איתם

תעשי מה שאת מרגישה נכון!!!!
אם תעשי דברים בכוח זה יהיה אונס עצמי
הרבה פיתחו מודעות בעולם לגבי אונס

אבל יש חייה כזאת אונס עצמי!
זה כשאת מכריחה את עצמך לעשות דברים שאת לא רוצה.
לדוגמא לעשות סקס כשאת לא רוצה רק כדי להחזיק בחור.

אולי קודמיי לא מסכימים עם דבריי
וזה בסדר
כי לכולם יש דעות שונות על העולם.

מה שאני כותבת פה זה לא מניסיון אישי
מן הסתם שאין לי
אלא ממה שאני רוצה אצל חברות שלי שהן כן פעילות מינית.

יש כמה סוגי התאהבות אצל גבר {ופה זאת הכללה גסה אז לא לצלוב אותי
}

°התאהבות הידלקות
כשגבר נדלק על מישהי שהיא יפה וגם סקסית

°התאהבות בגלל חיצוניות
הבחורה יפה וסקסית
הגבר מתאהב בה,מחזר אחריה
ובסופו של דבר מפנטז עליה
ורוצה לעשות איתה סקס כדי לממש את אהבתו.

° התאהבות עקב סקס
אז הבחורה לא היתה יפה ולא ממש סקסית
\או שכן. זאת לא הנקודה.
הגבר מתאהב בה כי יש בינהם התאמה מינית,
ואחרי סקס טוב הוא מתחיל להביא רגשות וחיבה וכולי.
{אצל כמה מחברות שלי זה עובד יופי}

° התאהבות חנונית;
זה מה שכתבו פה-גברים שמתאהבים בבחורה בגלל האופי,
אבל גם אז סקס. אין ברירה זה חלק מהזוגיות.
אלא אם כן אתם שניכן א מיניים.

אם את רוצה התאהבות לפי אופי {למרות שגם חיצוניות חובה לטפח}
אז או שתצאי עם א מיני.
או שתחפשי חנון {ולא כל חנון יתאים לך}

או שתחזרי בתשובה
ואני לא צינית.
יש לי חברות חרידיות שהזוגיות שלהן נפלאה!
הן אולי התחתנו אחרי 3 פגישות
אבל הדת מחזיקה אותם היטב
יש המון הלכות זוגיות יפות
אצלהם כשזוג רבים מביאים מגשר שמתווך בינהם.
לפי ההלכה חובה על הגבר שאישה תגיע לאורגזמה.

למשל חברה שלי החרידית בעלה מביע אהבה בכך שעוזר בבית, מכין לה אוכל כל בוקר

זאת לדעתי אהבה אמיתית -דאגה אחד לשני.

C l u e

New member
להתאהב באופי = התאהבות חנונית?

אם את רוצה להתאהב על פי אופי תחפשי חנון?

וואלה, לי אישית חשוב הרבה יותר האופי מאשר משיכה והתאמה מינית. הרבה הרבה יותר. כל מי שיצאתי איתו הוא גם כזה, והם דווקא בכלל לא היו 'חנונים' (מה זה חנונים? טובים במתמטיקה? אוהבים משחקי מחשב? בעלי משקפיים?).

לצורך הדיון וההבנה

אני הרבה שנים, ובגלל סיבה שלא אפרט כאן, היה חשוב לי
להתחיל קשר רומנטי מהמגע המיני. לבדוק ששם טוב לי, ואם
כן להמשיך ולהתאהב. כמובן שזו חשיבה שגויה שלא הניבה
את התוצאה הרצויה, וזאת בלשון המעטה.

כן, יש כאן בעיה והיא חמורה.

dori78

New member
וואו, כמה קלישאות בבת אחת.

אין שום קשר בין כמות הסוטים למקום בו את פוגשת אותם.
סוטים מגעילים יש בכל מקום, בתפוז כמו בכל מקום אחר. יש כאלה שיודעים להסתיר את זה יותר טוב.

גברים מתאהבים רק אחרי שהם שוכבים עם מישהי?
זוגיות מבוססת רק על סקס טוב?
אם מישהו לא מדבר איתך על סקס מההתחלה הוא כנראה הומו?
בתור מישהי קצת יותר מנוסה ממך, תרשי לי להגיד לך - לא נכון, לא נכון ולא נכון.

לפות"ש:
אין ספק, שההודעה על פתיחת הפורום הזה משכה לפה הרבה אנשים (גברים בעיקר), שנדמה להם שהם מתת האל לבתולות באשר הן.
החבר'ה האלה, הם כנראה לא מספיק בטוחים בגבריות שלהם ולכן הם מחפשים מישהי בלי ניסיון ככה שלא יהיה לה למה להשוות.
כמו כן נדמה להם, שאם רק תפגשי אותם - תתפרץ ממך כל המיניות הסמויה שבך.
כנראה שהאנשים שפנו אלייך הם כאלה. אם זה לא עושה לך טוב - פשוט אל תעני למסרים בתפוז.
או שתעני בנימוס שאת לא מעוניינת וזהו. אבל עדיף פשוט לא לענות.
תנסי להכיר אנשים דרך חברים, במקום העבודה, במקומות בילוי שנעימים לך (אצלי הרשימה הזו די מצומצמת).
ההיכרויות באינטרנט זה לא דבר פשוט, אם את לא מסוגלת (או לא רוצה) להתמודד עם פסיכים - אל תעשי את זה.

Reyn

New member
ומה אם היא נמצאת בפורום גם כדי להכיר בחורים?

dori78

New member
אז היא יכולה לענות לניקים שהיא מזהה מפה.

כלמודת ניסיון (לא מאוד עשיר אבל גם לא מועט) באונליין דייטינג, אני יכולה להגיד שצריך כישורי סינון לזה, אחרת נפגעים מהר מאוד.

not lonely

New member
cut the bullshit

כנראה שהניסיון שלך דפוק.
התאפקתי לא להגיב על זה, אבל לא הלחתצי להחזיק את עצמי

"נדמה להם שהם מתת האל לבתולות באשר הן" - מי את שתסיקי דבר כזה?
" לא מספיק בטוחים בגבריות שלהם ולכן הם מחפשים מישהי בלי ניסיון ככה שלא יהיה לה למה להשוות." - לא בטוחים בגבריות שלהם? חחחחחח הצחקת אותי.
אף פעם לא ניסיתי לחפש מישהי בלי ניסיון. נכון ששאלו פה פעם משהו על זה וכתבתי שיכול להיות נחמד להכיר מישהי בלי ניסיון כדי ללמוד ביחד.

הכירויות באינטרנט זה לא דבר פשוט? ומה כן פשוט? לפגוש סתם מישהו במקרה בפאב או באיזה שהוא מקום ציבורי (נניח בנק, תיאטרון, קניון וכדומה).
גם בפגישה הזאת את לא תדעי מי הבן אדם האמיתי שמסתתר מאחורי המסיכה.
לוקח זמן להכיר אנשים. תמיד לומדים דברים חדשים.

אז מתאכזבים פעם, פעמיים. ככה לומדים.

ושוב את כותבת סוטים בהודעה שלך. כנראה שאת מושכת אליך אנשים כאלה. כי אני לא מכיר אנשים כאלה.

dori78

New member
right back at you

מעניין שהחלטת שאני מדברת עליך. התכוונתי לגאון שניסה לשכנע את פות"ש לבוא אליה ולגאול אותה מבתוליה.
לא אני התחלתי עם הדיבור על סוטים, להזכירך זאת היתה יקירת הפורום בתולת ים, שציינה שתפוז מלא בכאלה.
אני רק אמרתי לה שסוטים יש בכל מקום, לא רק בתפוז. אתה יודע בוודאות שאין פה כאלה?
זה לא אומר שאין אנשים נורמלים, זה רק אומר שאין דבר כזה שטח סטרילי.

התחושה המזוייפת של קרבה, שיכולה להיווצר בהיכרויות אינטרנטיות - לטעמי יכולה "להרים ציפיות"
הרבה יותר מהיכרות הדרגתית במסגרת חברתית כזו או אחרת - מטבע הדברים כשמלכתחילה מטרת ההיכרות היא רומנטית היא גם פחות זורמת.
שפת גוף, הבעות פנים, טון דיבור - כל אלה הם דברים שאתה לא באמת יכול להתרשם מהם במיילים או בצ'טים, אלא רק בפגישה.
אז כן, גם את ההתמודדות שביצירת קשר בארבע עיניים היא לא פשוטה - היא עדיפה בעיניי על ההיכרויות האינטרנטיות למיניהן, בעיקר אם הכותבת היא תמימה כפי שהיא מצטיירת מההודעה שלה. לפי מה שהיא מתארת - זה לא מתאים לה, היא עלולה להיפגע וחבל. או שתחליט שהיא רוצה "להכנס לענינים" וללמוד לזהות את הסוטים עוד לפני שהיא נותנת להם דרכי התקשרות אחרות, לא משנה אם זה פייסבוק או טלפון.

אגב, חשבתי שבפורום הזה אנחנו לא מבקרים אחד את הניסיון של השני...
מה זאת אומרת "הניסיון שלך דפוק"?

C l u e

New member
סליחה?

את אמרת לבחורה פה כרגע שאם היא רוצה שגבר יתאהב בה היא חייבת לשכב איתו?
אני בכלל לא מסכימה.
וכן, יש גברים שמוכנים לחכות.
את יודעת שאני לא בתולה, ויש לי כלל- אני לא שוכבת עם גברים בחודש הראשון להיכרות שלנו, אם אני יכולה לחכות יותר אני גם אחכה יותר מחודש. זאת מן דרך לסנן- אלה שרוצים רק סקס לא יחכו, אלה שבאמת רוצים קשר יחכו בסבלנות. אז ככה אני יודעת מי זה מי.
(כמובן שבפעמים הבודדות שהתחשק לי פשוט סטוץ נטול רגשות לא באמת חיכיתי יותר מעד סוף הלילה)

להגיד לבחורה שאם היא לא תשכב עם גברים הם בחיים לא יתאהבו בה זה מסוכן מאד, וגם עובדתית פשוט לא נכון.
מי שלא מוכן להיות איתה בקשר- פשוט לא שווה את זה, וטוב שהוא הולך ממנה.

Berethor

New member
צריך לעשות סדר בדברים

כי כל אחת מכן צודקת בנקודה שונה לדעתי. זה נכון שאנשים יכולים להתאהב גם ללא מין, אבל אם האדם הוא מיני, לרוב הוא יעזוב את הצד השני אם לא יהיה מין בקשר, אפילו אם הוא אוהב אותו. בוודאי שיש גברים סבלנים וגברים שמעדיפים לקחת את הדברים לעט בעצמם, ולא דווקא סקס על הדייט הראשון או משהו בסגנון, אבל גם לאנשים סבלנים יהיה לרוב גבול לסבלנות, לא לשכב עם בן זוג שרק הכרת חודש זה בהחלט במסגרת הסביר, אבל אם זה היה חודשים או שנים, סביר להניח שלא. אני מאמין שלזה בתולת ים התכוונה, היא לא התכוונה לומר שתשכב איתו על הפעם הראשונה או משהו כזה, בטח לא אם היא עדיין לא מוכנה.

למעלה