לעזאזל

C l u e

New member
אבל כאן מדובר על בחור שעוד לא נפגש איתה בכלל

עוד בשלב השיחה המקדימה הוא ניסה לשכנע אותה לבוא אליו כדי שיגע בה- כך היא מספרת.
אז להגיד לה על בחור כזה שאם היא לא תשכב איתו הוא לא יתאהב בה? בלשון עתיד, כלומר- סקס זה משהו שאת חייבת לעשות כדי שיתאהבו בך. לא יודעת, זה נשמע לי כמו דברים שבתולת ים אומרת ממקומות מאד פרטיים שלה, שלא אמורים להיאמר כעצה כללית.
כמובן שאתה צודק וקשר נטול סקס זה משהו מאד חריג וקיצוני, ובהחלט לא מתאים לרוב בני האדם, אלא אם כן הם א-מיניים. לדעתי בתולת ים לא דיברה על מצב בו מערכת היחסים מאד מפותחת ואין סקס, אלא הגיבה לסיפור שהבחורה סיפרה בהודעה הראשית. כאן אני בכלל לא מסכימה איתה וחושבת שהעצות שלה גם מאוד מסוכנות בפורום כזה, במיוחד כשמדובר בבחורה חסרת ניסיון, שלא באמת יודעת איך זה לנהל מערכת יחסים ולקיים יחסי מין, מה זה עושה לקשר וכו'.

Berethor

New member
הבעיה שקראתם את דבריה באופן סלקטיבי

לא שמת לב להקדמה שלה? שבא היא אומרת שמזל שלא קרה בניהם כלום? ושבהחלט היה מדובר בגבר שמחפש רק סקס. רק בדיעבד היא אמרה שסקס שלעצמו זה לא דבר רע, ושעדיף שיהיה חלק מזוגיות בשלב מסוים(לא דווקא מוקדם). צריך גם להתחשב ברקע האישה של בתולת ים, היא בחורה מינית, אפילו מאוד מינית, היא לא אחת שהייתה עושה מין רק בשביל הגבר אלא רק כי היא גם רוצה, והיא גם לא רשמה בשום מקום בהודעה שלה שמישהי אחרת צריכה לשכב אם היא לא מוכנה או רוצה או משהו בסגנון. נכון בתולת ים לא הייתה מספיק זהירה וברורה בדבריה, לכן השאירה מקום לחשיבה שהיא התכוונה למשהו שלילי, אבל אני מאמין שזה לא הייתה הכוונה שלה. הכוונה שלה הייתה סך הכל לכך שמין בקשר זה דבר חשוב לדעתה, ולא לכך שהיה צריך לשכב עם אחד שרוצה רק סקס, בתקווה לשנות אותו. כמו שכבר ציינתי הסיכוי לשנות מישהו א-רומנטי, הוא נמוך עד אפסי.

מסכימה !

שוב

זאת דעתך

ואת זאת שלא פירשת אותי לא נכון.
אולי לא הייתי ברור מספיק בשבילך.
אבל אנשים אחרי כמו ברי כן הבינו אותי

אם את רוצה להמשיך לפרש אותי איך שנוח לך
ולעוות את דבריי...

בכייף.

המזל שלי שלפחות מישהו כן הבין אותי

Berethor

New member
צריך לציין שגם הדרך שלך לסנן היא טובה

בהחלט מי שרוצה רק סקס, לא יהיה מוכן לחכות הרבה זמן.

Berethor

New member
לרוב מי שרוצה רק סקס הוא סטוצר סדרתי

אבל יש גם מקרים של מישהי שרוצה רק סקס(יעני בלי רגשות) אבל נמצא בזוגיות, נו בעיקר בשביל סקס.

C l u e

New member
אבל זה לא מפריע לו להשלות אותך שהוא כן,

כדי שתשכבי איתו ואז הוא ייעלם.

אני אוהבת לחכות הרבה זמן לפני סקס משתי סיבות-
1. כמו שאמרתי, לסנן את מי שמחפש את דרכו למיטה שלי. לא מעניין אותי סטוצים כרגע, ואם ייעניין- אני אדע למצוא לבד. אז מי שכל מה שמעניין אותו זה לשכב איתי, זאת דרך טובה לגרום לו להבין שעדיף לו לעבור לבחורה הבאה.
2. יש משהו מאד מאד נחמד בלחכות למשהו עד שיוצאת הנשמה. זה עושה את הסקס הרבה יותר טוב לדעתי, לכן אני אוהבת לחכות קצת לפני.

יש את הדרעקים מהסוג הזה,

אני בטוחה שכמעט כולן נתקלו בהם... אבל אם את בחורה מספיק אינטליגנטית, את לא תעשי משהו שאת לא בטוחה ב100%.
אם הבחור זורק הערות שנועדו לזרז או לשכנע בחורה שלא מעוניינת כן לעשות עם אותו הבחור סקס, אז משהו פה לא ממש בסדר.

אני מבינה שזה צורך בסיסי, אבל אם הבחור לא מבין "לא" למרות שהבחורה משדרת שהיא לא מעוניינת.. זה לא בחור שמכבד/הולך לכבד את רצון הבחורה. לא בנושא הזה.. ואני דיי בטוחה שגם לא בנושאים אחרים..

ולמרות שאני האחרונה שיכולה להגיד משהו בגלל חוסר הניסיון, אבל אני גם חושבת שזה חשוב לחכות לפני שקופצים יחד למיטה. לא אומרת לסחוב את זה, אבל מתי שזה מרגיש נכון לשני הצדדים, אז למה לא.

סלחתי.

חלקכם לא הבנתם אותי נכון.
לא אמרתי שהיא תשכב
חלילה!

תקראי את כל הודעותי בשירשור ואז אולי תביני את כוונתי

Berethor

New member
הן מיהרו לפרש אותך באופן שלילי לדעתי

בתוך הגישה שכל אישה קורבן..

השיטה שלך - אובייקטיבית - לא כל כך נכונה

קשה לי לדעת מה רמת ההתנסות שלך וההיכרות שלך מעבר.. לי יצא הרבה להשתפשף גם עם אנשים מעבר לגילי ומשהו שחזר זה שיש זוגות - אפילו שהגיעו לנישואים - שהתחילו מסקס בפגישה ראשונה / שנייה.

כן, זה נשמע מפתיע, אני זוכר בעצמי כשהייתי אז בהכשרה ודיברנו על מישהי שאני הייתי איתה בערב הראשון ופתאום אחת הבנות אמרה שהנה היא והבן זוג שלה שגרים יחד שכבו בדייט הראשון חשבתי "ברצינות?", אבל עובדתית זה קורה.

אבל נשים את זה בצד כחריג. אני חושב שלשים מגבלות מלאכותיות על הקשר זה לא פחות לשחק מאשר לא לענות לטלפונים/לחכות עם תשובות/לשלוח מסרים מעורפלים וכו'... משחקים שאם הם נופלים על מישהו שכבר נמאס לו מהם (להלן: "לא משחק משחקים"
) הוא ינפנף אותך לא כי כל מה שעניין אותו זה סקס, אלא כי הוא דואג שקשר שמתחיל בחוסר כנות כזאת ימשיך להיות מעורער.

ליצור רצינות באופן מלאכותי על ידי הימנעות מסקס... זה לפגוע בהתפתחות טבעית של קשר. אני יכול להעיד על עצמי שאני לא אכוון לסקס בפגישה ראשונה עם מישהי שאני רוצה ליצור איתה קשר רציני, זה נכון. אבל פגישה שנייה והלאה? בגילנו? (בהנחה והכרטיס שלך אומר גיל אמיתי).

גם לא צריך להיות סוטה גדול או קריפ, אם אתה מעוניין והצד השני מעוניינת אז נהדר, אם אחד הצדדים רוצה לקחת את הדברים יותר לאט וזה מתאים גם יופי... אבל בחודש אפשר להיפגש אפילו 6-7 פעמים למתמידים (אמצע שבוע + סופ"ש): תייבשי בחור רק בגלל חוקים כאלה שחוקקת לעצמך? לא סתם הקלישאה אומרת שאין חוקים באהבה...

C l u e

New member
אובייקטיבית?

אתה מתכוון שלדעתך הדרך שלי לא נכונה.

אני לא אוהבת לקפוץ ישר למיטה. זה לא מרגיש לי בנוח. כדי לשכב עם מישהו שיש לי כוונות רציניות לגביו אני רוצה וצריכה שתהיה לי רמת היכרות די טובה איתו, ולא ישר. אני עושה מה שמתאים לי, וזה אכן עובד. אני אוהבת את ההדרגתיות, את ההתפתחות בקשר. זה לא שאני לא נוגעת בו במשך חודש, וזה לא שאני באמת מסמנת ביומן את התאריך. אבל אני אוהבת לחכות, ואני אוהבת שמחכים לי- מן הצהרת כוונות הדדית שאני אישית מאד אוהבת.
כבר יצא לי לשכב עם בחור על הדייט הראשון כי זה הרגיש לי נכון וטוב, אבל רוב הפעמים אני מעדיפה לחכות.
לא מתאים לך? וואלה יופי. מכאן ועד אובייקטיביות הדרך עוד ארוכה.

אובייקטיבית.

נתת טענה עובדתית - "אלה שרוצים רק סקס לא יחכו, אלה שבאמת רוצים קשר יחכו בסבלנות."

מעין כלל אצבע - מי שרוצה סקס תוך פחות מחודש אז הוא בהגדרה לא רציני, וככה אפשר לדעת.

אני נתתי לך עובדה נגדית - זוגות שאני מכיר ששכבו בפעם הראשונה, השנייה, ועוד הרבה זוגות שאפילו נישאו ושכבו במהלך התקופה של החודש. זה מפריך את הטענה שלך, או לפחות משאיר בה חור - כי אם מעשית יש בחורים שייסדו קשרים רציניים ואפילו חתונה בקשרים שבהם שכבו תוך זמן קצר (לדעתך), זה אומר שיכול להיות ששיטת הסינון שלך לא טובה כמו שאת חושבת.

ייתכן מצב שבו מישהו שדווקא היה רציני ואם היית שוכבת איתו במהלך החודש הראשון (נניח בדייט החמישי) היה מפתח איתך קשר משמעותי, ייקבל טרן-אוף ממה שהוא ייראה כמו משחקים ומבחנים, במקום כנות וחופשיות.

לפחות בנוגע למוחלטות של הכלל שלך - אובייקטיבית, עובדתית - הוא לא עומד במבחן המציאות, ויש דוגמאות (ורבות מאוד) שמפריכות אותו.

C l u e

New member
אתה קורא מה שבא לך לקרוא.

יחי ההבדל:
אני אמרתי: מי שמעוניין בסקס *נטו*, כלומר לא מעניין אותו קשר רציני והוא מספר לי סיפורים יפים כדי להכניס אותי למיטה ולא להתקשר אלי יום אחרי כן- אלה לא יחכו תקופה ארוכה וייתייאשו די מהר.
אתה קראת: מי שמעוניין לעשות סקס תוך פחות מחודש נפסל על ידי אוטומטית כי לטעמי הוא לא בנוי לקשר רציני.

זה לא מדע מדויק, וכמו שכבר אמרתי- אני נכנסת למיטה מתי שמרגיש לי נכון. לרוב אני מעדיפה לחכות. אני אוהבת לחכות, לבנות ציפיות, להגיע לאיזשהו שיא של קרבה ואינטימיות. וכן, אני אוהבת גם שמחכים לי, כי אולי הכרת זוגות שהתחתנו אחרי ששכבו בלילה הראשון, אבל אני ממש לא מתכוונת להתחיל לשכב עם כל גבר במדינה עד שאמצא את זה שיתחתן איתי. אני אוהבת שמחכים לי, כי זה מראה לי שהבן אדם לא נמצא איתי רק בגלל שהוא רוצה לזיין אותי.
תאמין לי שעוד לא נתקלתי בבחור שראה את זה כטרן אוף. להיפך, הם רואים את זה כאתגר וכטרן און מטורף.
כמו שאמרתי, אני לא בדיוק מסמנת תאריכים ביומן אלא שוכבת עם בני זוג מתי שמרגיש לי נכון. אם מבחינתך אתה מחפש בחורה שתשכב איתך תוך 2 דייטים גג, כנראה שאני לא הבחורה בשבילך כי אני לחלוטין לא כזאת. זה לא אומר שאתה צודק ואני טועה, זה פשוט אומר שאנחנו שני בני אדם שונים, עם סט ערכים והעדפות שונה. זה בטח שלא אומר שאובייקטיבית אני טועה ואתה צודק (או להיפך). תחסוך את הטענות הפסאודו לוגיות שלך- זה שאתה מכיר זוגות שהתחתנו אחרי שעשו סקס ב-10 דקות היכרות הראשונות שלהן, זה לא אומר כלום. אף פעם לא אמרתי שמי שעושה סקס בדייט הראשון טועה, וכבר יצא לי להיות בעצמי בסיטואציה הזאת.
בסך הכל אמרתי שאני אוהבת לחכות, זה הכל. מי שלא מתאים לו שאני לוקחת דברים לאט, כנראה שהוא לא הבחור שמתאים לי, וזה בסדר גמור. מעדיפה לגלות את זה לפני שאני שוכבת איתו ולא אחרי.

אוי ויי.

אז את בעצם אומרת שהבחורה צריכה לוותר על העקרונות שלה כדי לגרום למישהו להתאהב בה?
מאיפה הגעת למסקנה הזאת?

"אם יש זוגיות ארוכה אצל אחרים סימן שיש להם סקס טוב." מה???
סקס זה מרכיב בזוגיות, אבל זה לא בהכרח אומר שזה מה שמשאיר אותם ביחד. לא תמיד הזוגיות הארוכה נשמרת בגלל אהבה, לפעמים זה סיבות אחרות..

ומישהו שלא ידבר איתך על סקס = הומו / הומו בארון? באמת?

למעלה