לעזאזל

avi1283

New member

זה באמת בעייתי, וזה חוויה מוכרת של הרבה נשים.
יש גם גברים קצת אחרים שלא מחפשים את זה קודם כל, אך לרוב הם דווקא גברים שפחות יוזמים קשרים, ופחות מנוסים בלפתח סתם ככה שיחות, אז פחות אפשר להיתקל בהם ופחות קל להיפתח אליהם.

אז אולי כדאי להכיר דרך מקומות אחרים, ולא במקומות שמיעודים להיכרות.
למשל מתחביבים משותפים, לימודים, עבודה, להכיר כידידים, וואז לנסות ליזום קשר שהוא בכיוון יותר רומנטי עם מישהו שאת יודעת יותר שאפשר לסמוך עליו.
או הכרות דרך חברים שאת סומכת עליהם פחות או יותר שהם יודעים לזהות "בחור טוב".

not lonely

New member
שילך קיבינימט

אל תתני לאף אחד את המספר שלך עד שאת לא מרגישה שזה בסדר מבחינתך.
וגם לא את השם האמיתי שלך.

לפחות למדת מזה משהו.
אל תקחי את זה קשה יותר מדי.
הוא בכל זאת לא נפגש איתך במציאות שזה כבר טוב שזה לא קרה.

את בסדר גמור.
לומדים מכל מקרה.

ddggfmmn

New member
את לסבית במקרה?

גברים שמשוחחים איתך שיחות נפש הם גם רוצים להרגיש אותך פיזית קרוב אליהם. את מבזבזת להם את הזמן וזה גובל בחוצפה. אני מציע לך ללכת לסקסולוג לבדוק את הנטיות המיניות שלך.

not lonely

New member
סליחה?

זה הבעיה של הבחור, הוא יכל להגיד לה שהוא לא פסיכולוג אחרי שיחה אחת וזהו.
אגב זאת הודעה ראשונה שלך פה.
מאיפה צצת?
נראה לי עדיף שתקח את עצמך ותעוף מפה.

אני נוטה לחשוב שזה אתה אותו בחור שהיא סיפרה עליו.

Berethor

New member
הם לא ראויים לתשובות ארוכות

אבל לתשובות קצרות וקולעות למזה לא? חוץ מזה התשובות הן לא רק בשביל הטרולים אלא גם בשביל אחרים.

טרול מודד את עצמו בכמות תגובות/צפיות

לא איכותן.

עצם התגובה זה מה שעושה לו את זה, מאוחר בלילה ולבד. ואחרי שאנשים מגיבים - במיוחד תגובות נזעמות - עוד אנשים ילחצו להסתכל מה הטרול כתב והוא יתמוגג מאושר.

זאת לא בדיחה, הפיתרון האחד והיחיד לטרולים היא התעלמות, התעלמות, התעלמות. (במקסימווםםם הודעה ריקה שהכותרת שלה היא "טרול, נא לעבור הלאה ולא להגיב.")

Berethor

New member
הוא יכול להנות, גם אני לא סובל

גם לי יש הנאה לא קטנה מלכנס בטרולים. התגובה שלי גם לא הייתה כזאת נזעמת גם, תשים לב שמה שרשמתי זה דברים נכונים.

Berethor

New member
אתה ממהר לשפוט אותה

לא כל אישה שלא שוכבת על פגישה ראשונה היא לסבית, אתה צריך פסיכיאטר דחוף, מחלקה סגורה או סירוס כימי.

ddggfmmn

New member
תקרא עוד פעם את ההודעה שלה ותראה שזו לא פגישה

ראשונה. היא יותר נשמעת בחורה שיש לה חרדות מגברים והיא צריכה ללכת לטיפול. אז במקום להגיד לה את זה בפנים, אתם נותנים לה חיזוקים כאלה שהם לא במקום.
אם אישה מדברת עם גבר שיחות ארוכות, זה טבעי שהגבר יתחיל לפנטז עליה. וזה בסדר גמור. ואם היא לא רוצה, היא אמורה להגיד לו את זה בפנים, שהיא כרגע רק רוצה לדבר שיחות ארוכות ונחמדות.
זה הכל. תהיו עם הרגליים על הקרקע. ואני רחוק מאוד מלהיות טרול.

iba90

New member
יודעת מה יגרום לך להרגיש יותר טוב?

תרשמי את הניק שלו פה ששאר הבנות יוכלו לדעת מי ה"שרץ" ולהזהר ממנו. בקשרים וירטואלים שכאלה (אלא אם זה אתר הכרויות) לא לתת אמון כזה מהיר באנשים...צריך לבחון איך הם מתנהגים, איך הם מתנסחים...אם יש להם שגיאות כתיב, מה הם מנסים להשיג בשיחה. את לא צריכה להתעצבן על זה שלא ידעת שהוא טמבל אלא דווקא לברך על זה שגילית שהוא טמבל לפני שזה היה מגיע למקומות רחוקים יותר.
מקווה שתתעודדי

OADIR1

New member
כן תרשמי את הניק, גם אני רוצה לדעת!

למרות שבטח זה ניק מחשבון שהוא פתח רק בשביל זה וזה לא ממש יחשוף אותו- אבל זה לא משנה!
ועוד משהו, רציתי להגיד לך שמניסיון של המוווווווווווון קשרים וירטואליים- זה פ ו ל ג ז ב נ י ו ט ר ל !!! חוץ מסוטים יש גם את האנשים המוזרים, את האנשים שלא יעברו למציאות או כאלה שפשוט לא הטעם שלך. אם את הולכת על חיפוש זוגיות באינטרנט (כמוני) אז: בלי התכתבויות יותר מידי (אני אישית רק מבררת גיל ומקום ואם היא נשית/גברית וזהו!), לדבר בטלפון פעם פעמיים וישר להיפגש. כך גם תוכלי להתרשם ממנו פנים מול פנים ו"להרגיש" אותו ואת מה שהוא רוצה, עד כמה שאפשר.
ועוד עצה: לא להתעכב על חלאות- להמשיך האלה! NEXT!

GalaxyVoice

New member
דווקא זה טוב

הם חשפו את פרצופם האמיתי והראו מי הם באמת לפני שמערכת יחסים התפתחה, וזה עדיף ככה.
הבחורים האלה כנראה כל- כך רוצים להפסיק להיות בתולים שהם שכחו שיש בן אדם עם רגשות שמחובר למטרת היעד שלהם ולא איזה חפץ.

למעלה