לעזאזל

גם את תקראי את כל ההודעות שלי לפותחת שירשור.
ואולי תביני

C l u e

New member
אם אדם אחד לא הבין אותך,

אולי הבעיה היא אצלו.
אם כל הפורום לא הבין אותך, את מי הבעיה?

מה דעתך לנסח את הדברים שלך מחדש כדי שנבין מה התכוונת לומר?

לא כל הפורום אלא 2-3 אנשים.

היו גם כאלו שכן הבינו אותי.

תקראו הודעות של ברי {berethor}
הוא הבין אותי הכי טוב

קראתי.

"אבל אם את רוצה שגבר יתאהב בך
ושיהיה בן זוג שלך
זה קורה אצלו רק דרך סקס!!!!"

אי אפשר לפרש את זה אחרת.
לפי מה שאמרת: אם את רוצה אהבה ובן זוג = תשכבי איתו.

אני ציינתי עובדה.

זה לא אומר
שאני אמרתי לה לשכב איתו.

מאוד מצטערת.
יש הבדל בין עובדות לבין להכניס מילים לפי מבלי שאני כתבתי אותן.

תקראי את ההודעה של מנהל

הוא תמך ברעיון הזה.
כמובן שכן יש יוצאים מהכלל וזאת כן ציינתי בהודעה שלי {ולזה את בחרת לא להתייחס
ששם כתבתי כמה סוגי התאהבות}

לסיכום
לא לפרש את המילים שלי איך שאתם רוצים.
אני לעולם לא כתבתי לבחורה: תשכבי איתו

וגם ציינתי שלא עושים דברים שלא רוצים
כי זה כבר אונס עצמי

לדוגמא_לא שוכבים עם בחור רק כי את רוצה להחזיק את הקשר!

אבל לדברים האלו לא התייחסתם
סיננתם והתייחסתם רק ל מה שאתם רציתם

אני מאוד מתנצלת שאתן לא הבנתן את דברי.
ומקווה שלהבא תנסו לא להכניס מילים לפי.
ודברים שאני לא אמרתי בפירוש

כנראה שלא כתבת את מה שהתכוונת אליו,

כי אני לא הייתי היחידה שפירשה את זה ככה.
וזה שBerethor ניסה לפרש אותך לכל השאר רק מוכיח את זה.

אני לא צריכה לקרוא את ההודעה של אור, אני הגבתי לדברים שאת כתבת.
ולא הכנסתי לך שום מילים לפה או למקלדת, ציטטתי את מה שאת רשמת פה בהודעה.. וגם אחרי קריאה, שתי קריאות ושלוש קריאות חוזרות, לא הצלחתי לפרש את "זה קורה אצלו רק דרך סקס!!!" או ההערה על ידיד הומו.

אני מצטערת אם נפגעת, זאת לא הייתה הכוונה.

Berethor

New member
סקס טוב לא תמיד משאיר זוגות ביחד

אבל סקס רע הוא אחד הגורמים שמפרקים זוגיות רבות.

משפט יפה ברי

אבל צריך לבחון אותו בפועל . .

כאילו אנחנו חסרי הניסיון רק יכולים לזיין לעצמנו תשכל עם תיאוריות יפות {חבל שלא מזיינים משהו אחר אבל גם זה טוב
}

אבל צריך לבדוק זאת בשטח!!!

Berethor

New member
יכולים בטח שיכולים

אלו דברים ששווה לדעת בלי קשר לכמה ניסיון יש לך
, אבל אם את מתעקשת על ניסויים אישיים, אין בעיה..

יכולה מאוד להבין אותך

מספיק להפגע ולהכוות פעם אחת וכבר יש סדק באימון באנשים הבאים, אז בטח ובטח כאשר חווים את זה פעם אחר פעם.
ולצערי, לא חסר גברים שיחפשו רק סקס או מגע.
יש גברים שגם רוצים משהו אחר, אבל קצת חרמנות שעולה להם וזה כל מה שהם מצליחים לחשוב ולדבר עליו.
זה באמת מתסכל ומייאש שלא רואים דבר מלבד הפוטנציאל המיני, אבל זה לא אומר שאין גברים בעולם הזה שרוצים משהו מעבר.

Berethor

New member
או שאין לך מזל או שזה הגברים שאת נמשכת עליהם

כן לפעמים בחורה לא מודעת לכך אבל בעצם היא מוצאת את עצמה "מעדיפה" מאניקים על פני גברים טובים, ומאנקים יש מכל הסוגים, יש שישר רואים עליהם שהם מניאקית אבל האישה בוחרת להתעלם מכך או חושבת שהיא יכולה לשנות אותם, ויש תמאנקים הערמומים והנוכלים, אלו שמתחזים לבחורים טובים, אבל בעצם הם ממש לא. אם תחשבי שכל הגברים מניאקים ורוצים רק סקס, את רק משחקת לידיים של גברים כאלה, כי בעצם את תחשבי שאין אלטרנטיבה חוץ מאשר מניאקים, ובהרבה מקרים דווקא יש. תמימות היא לא תכונה טובה, בטח לא שהעולם סביבך לא תמים, ומסתובבים בו הרבה אנשים רעים, את צריכה להיות זהירה, חשדנית, ויחד עם זאת להבדיל בין 'חבר לאויב/נצלן', אם תתחילי להתייחס לכל גבר כמו למניאק, את תפגעי גם באלו שלא. אל תחיי באשליות יש הרבה אנשים מפוקפקים ואגואיסטים בחוץ, אבל לא כולם כאלה, צריך להבין שיש כאלה ויש כאלה, לא הכל שחור או לבן.

חוץ מזה למה את בוטחת כל כך בגברים מפוקפקים שאפילו לא משתתפים בפורום? ואת בכלל לא מכירה, לא חשבת שזה אולי בגלל שיש להם הרבה מה להסתיר? ושאולי מעניין אותם רק דבר אחד, ולא הפורום ולא שיהיה לך טוב כלולים בזה. אם את אדם במצב נפשי פגוע וחלש, קחי בחשבון גם שיש "כרישים" שם בחוץ שמריחים דם, הם ינצלו את החולשה שלך כדי לנצל אותך ולפגוע בך, למטרות אישיות בלבד, כמובן שיש גם אנשים שינסו לעזור לך, אבל לא כל מי שנראה שהוא רוצה לעזור לך באמת רוצה לעזור לך, אבל אם מספיק תשומת לב אפשר לחשוף את הרמאים ואת ההונאה לרוב. בהחלט תפחדי מאנשים שמדברים עליך יותר מדיי נחמד שמעת על המשפט "it's too good to be true", אדם שמשחק אותה סופר נחמד ושהכל בסדר אצלו, צריך לעלות לך חשדות, ברור שרוב הסיכויים שזה לא אמיתי, הוא משתמש באשליות בספרי ילדים, וכנראה שמדובר פשוט בחנפן ושקרן, לא במישהו שהמחמאות והסיפור שלו באים ממקום אמיתי.

אם את לא רוצה רק סטוץ, תשתדלי לא לפול לזרועות של נוכלים שמחפשים רק סטוץ, סטוצר שיש בו טיפה של מוסריות יגיד ישירות שהוא מחפש רק סטוץ ויתן לאישה להחליט אם היא מעוניינת, סטוצרים שהם גם נוכלים, יסתירו את זה שהם מחפשים רק סטוץ, כדי להונות אותך ולהשיג את מה שרק הם רוצים בדרכים לא כשרות ולא מוסריות ולא מתחשבות. הוא ניצל אותך, זה ברור כשמש, קבל מה שרצה בשקר וזרק אותך, אדם כזה הוא כמעט כמו אנס. מה שאת צריכה זה גבר, שירצה זוגיות או/ו קשר ממושכים, יתנהג עליך כמו לאדם ולא אובייקט, ידאג גם לצרכים שלך ולא רק שלו, אל תתני לתת רמות שכאלה לשבור אותך, יש בך הרבה יותר מאשר יש בהם, לך יש אישיות ומוסר, מה שלהם אין. הוא זה שצריך להיענש, להיות מושפל וחבול על מה שעשה, לא את. אם תקשיבי לעצות האלה, זה יכול לעזור לך.

Lee Rock

New member
טוב כגבר אני רוצה לסכם כמה דברים

1.קודם כל כן, כל הגברים רוצים מאוד סקס, טוב לפחות הרוב, אבל זה הנורמה, זה נמצא לנו בתודעה 24/7 סקס סקס סקס. ויש כמה שיעשו גם דברים מכוערים להשיג את זה.

2. בתולת ים אמרה נכון, אנחנו לא פסיכולוג! אל תצפי שמישהו זר יפנה אליך לשמוע על הבעיות שלך ככה סתם משומקום בלי סיבה, עם מלא מחמאות, בלי שבאמת יהיה עניין בשיחה...

3. בתולת ים גם טועה, כשהיא אומרת שגברים מתאהבים רק דרך סקס, זו הטעות הכי גדולה! (וכן אני הולך להיות קצת אכזרי כשאני אומר את זה) אנחנו מתאהבים בנשים עם אישיות לשם שינוי... דבר שנשים שכחו לטפח!
יש נשים שדואגות כ"כ ליופי שלהן, ורגילות לכך שזה מספיק בשביל למשוך גברים, ושוכחות לפתח אופי מושך... כן אני יודע שזה נשמע קצת מוזר אבל תחשבו על זה, כשאתן פוגשות מישהו חדש, עד כמה אתן דואגות לסקרן אותו לגבי נושא מסויים? או מנסות להצחיק אותו? או לגרום לו להפתח בנושא מסויים? או לגרום לו להסמיק? מבינות למה אני מתכוון?

הרבה פעמים נשים עוברות לשלב הזה אחרי השלב של הסקס וככה קשרים באמת מחזיקים. תאמיני לי שאנחנו בני אדם בדיוק כמוכן, רק יותר חרמנים.

Berethor

New member
גם בדברים שלך יש אמת

אהבתי במיוחד את 3, בהחלט גברים גם מתאהבים במכלול, סקס הוא רק חלק מזה(אצל אדם מיני). רק מישהו שחשוב לו רק סקס יתאהב רק בגלל סקס.

Reyn

New member
תבורך על סעיף 3

מישהו היה צריך לומר את זה סוף סוף לנשות העולם. ולהמשיך לומר להן את זה כל בוקר וערב עד שהן יפנימו.

תמצאו לי גבר שיתאהב בי בגלל אופי?

אין אדם כזה
לא מכירה.
ולא חושבת שאכיר.

אלא אם כן אתם חנונים מידי?
כאילו מה אופי עכשיו?!

לדעתי אחד שאומר שמתאהב בגלל אופי
הוא לא אטרקטיבי מספיק {במילים אחרות לא חתיך}
לכן מחפש גם מישהי לא אטרקטיבית אבל עם אופי טוב.

אבל זאת הכללה גסה
ואולי יש צדיק אחד בסדום
{תגידו לי מי זה ואני קובעת איתו דייט!!!}

תמיד חלמתי שיתאהבו בי בגלל מי שאני {לא הדמות הוירטואלית שאתם מכירים פה בפורום}
אבל ברוך השם גדלתי וקיבלתי שכל.

באופי מתאהבים רק סיפורי דיסני

או סרטים הוליוודים

מצטערת
לא שיכנעתם אותי.

Reyn

New member
למה ההתייחסות הזו בשחור ולבן?

מראה ואופי הם לא דברים סותרים ואלטרנטיביים; בשביל זוגיות טובה צריך את שניהם, וזה בדיוק מה שאמר Lee Rock. אין פסול במתן חשיבות למשיכה פיזית, אבל אסור לשכוח גם מהצד של אופי.
נראה שיותר מדי בנות משקיעות במראה שלהן ושוכחות שבנים מתעניינות גם באופי ובאישיות. הדוגמא הכי טובה היא פרופילים עם תמונה ובלי טקסט באתר היכרויות, שזה פשוט מבחיל: הבנות האלה רוצות שישפטו אותן אך ורק לפי המראה?

למעלה