לעזאזל

Berethor

New member
יופי

אני חושב שכעת כבר יש לך

את הכלים לעשות זאת

יש גברים כאלה
את תכירי כי
זה מה שאת רוצה להכיר

not lonely

New member
אם זה מישהו שמכירים ביום יום

נניח מישהו שעובדים איתו או לומדים איתו אז יש תקשורת וככה יוצא שמכירים את האופי של האדם. (אבל גם זה מוגבל)

אם זה מישהו דרך אתר הכירויות אז איך אפשר להתאהב בגלל אופי?
איפה רואים אופי בכרטיס של אותו או אותה אחת?
התאהבות לא באה ביום אחד.

אני יכול להעיד על עצמי שכן אני רוצה להכיר מישהי שניראת טוב. אין ספק בזה בכלל.
האופי כבר יצא לאט לאט בדייטים. אם לא באחד אז בשנים או יותר (אם יהיה המשך כמובן)
דברים לא קורים בשנייה.

הכרתי מישהיא בלימודים.
למדנו שני סמסטרים ביחד.
אהבתי את הלוק שלה מהיום הראשון שראיתי אותה אבל לא עשיתי עם זה כלום (למה?, לא משנה כרגע. יש פה מישהי שתבין אותי)
רק לקראת סוף הסמסטר השני היה משהו שהפיל לי את האסימון.
יצאנו לשני דייטים וזה לא המשיך יותר.
זה לא המשיך בגללה. אבל אולי זה יצא לטובה בסוף.

זה רק ממחיש שגם במשך שני סמסטרים שהכרתי אותה עדיין לא ידעתי עליה הכל.וכנ"ל ההפך.
משהו הפריע לה שלא ברור לי מהו.

בתולת ים, את צודקת לפי דעתי.
כנראה שאנשים פה מפחדים להגיד את האמת.

נבואה שמגשימה את עצמה

את אפילו לא יודעת אם לא היה מישהו שהתאהב בך, אבל פחד לנסות. אולי אפילו מישהו שחושב בדיוק את מה שכתבת בפוסט הזה, אבל על עצמו. אם היה לי שקל על כל פעם שזה קרה לי, אז הייתי מקבל קילע בגיל צעיר.

את צריכה להיות פתוחה לאפשרות שזה יקרה לך. אם את משדרת חוסר אמונה בזה שזה יקרה לך, אז זה כנראה יקרה לך פחות.
אבל אולי חשוב גם להיות פתוח\פתוחה לאפשרויות פחות רומנטיות. סקס בלי אהבה? נשמע לא טוב, אבל יכול לסלק מכשולים שמונעים התאהבות בהמשך.

מי שיתאהב בך הוא חנון? גראוצ'ו מארקס כבר אמר לפנייך: אני מסרב להצטרף למועדון שמוכן לקבל אותי כחבר. אבל גם אם הוא חנון: אז מה? לא להכנס ליחסים בכלל? לא מגיע לך שיהיה לך? לא מגיע גם לחנונים?

אני לא חושבת שהיא ביקשה שרק יקשיבו לה

אלא שהיא ציפתה לקשר - כלומר להיפגש קודם ואז בזמן שמתאים לעבור הלאה.

Lee Rock

New member
תראי לא אמרתי שכל הגברים מחפשים קשר

הרבה מחפשים רק סקס, וחלאות שירמו אחרות בנסיון לקבל את זה.

החוכמה היא לדעת לזהות אותם, איך? תחשבו אתן אם הייתן מנהלות שיחה עם עצמכן, הייתם מתרשמות ומחלקות מלא מחמאות? אם לא, ולא ניסיתן לסקרן אותו, לא הרגשתן אתגר בלהרשים אותו בכתיבה שלכן, והשיחה לא עניינית, קל להפעיל שיקול דעת ולגלות את כוונותיו...

ההבדל לדעתי

שגברים רואים בראש ובראשונה את המראה
אישה יכולה להתאהב במישהו שלא מושך אותה בהתחלה כי הוא מצחיק/חכם או לא יודעת מה..
גבר יותר מייחס חשיבות למראה. אישה למשל לא תלך עם מישהו לא אינטליגנטי לרמתה
התוכנית של היפה והחנון היא לחלוטין נראה לזה. הייתהלחנונים נטייה להתייחס לנשים כאלוהים עלי אדמות ללא קשר לאופי שלהן. היו שם התאהבויות שהיו נטו בגלל המראה של הבנות, לא משנה כמה שטחיות היו.
כמובן שלכל כלל יש יוצא מהכלל...

Reyn

New member
עצוב לשמוע. ועם זאת, אני רוצה לחדד נקודה

שכתבו לך כאן בתגובות.

אמנם "גברים הם לא פסיכולוג", אבל זה לא אומר שלא אכפת לנו מהתחושות, הקשיים והמצב המנטלי שלך. זה לא אומר שאנחנו רוצים רק סקס. זה כן אומר שרובנו לא נתחיל התכתבות עם בחורה רק במטרה לשמוע על הקשיים שלה, לא בתור משקיפים מהצד (פסיכולוג) ואפילו לא בתור ידידים. לא שיש רע בידידוּת, אבל בדרך כלל היא מתחילה באופן טבעי בחיי היומיום, ולא באופן יזום באינטרנט, ועוד דרך מסגרת שקשורה לזוגיות.

גם יש לגברים חשש להיקלע למה שמכונה "friend zone". לעיתים קרובות, כשבחור נחמד גורם לבחורה להרגיש מספיק נוח במחיצתו ולשתף אותו בכל צרותיה, בסופו של דבר הוא מתוייג אצלה כידיד - תגית בלתי הפיכה שתמנע ממנו כל סיכוי לקשר זוגי עם אותה בחורה. זו הסיבה ש"אומני פיתוי" למיניהם מציעים לפלרטט עם בחורות באופן עוקצני - אני שונא עצות מהסוג הזה, אבל חייבים להודות שיש אלמנט של צדק בעצה הזו. גברים נחמדים ומתחשבים ומתעניינים מדי, שלא מפגינים שום sexual dominance, הופכים לידידים לעיתים קרובות.

עכשיו, איך כל זה מתקשר לענייננו. לא, את לא צריכה להיפגש עם גברים שמחפשים רק סקס אם את לא מעוניינת בכך. לא בהכרח פסול שפונים אלייך עם הצעות כאלה, זה לא נובע מרוע - יש כאן גם אנשים משני המינים שמחפשים סקס חסר רגשות, והם חשבו שאולי את אחד האנשים האלה.
לגבי כאלה שמעבירים לךרושם רציני יותר, ובסוף מתגלים כשטחיים שרוצים רק סקס - בהחלט יכול להיות שהם רק עשו הצגה שהאישיות שלך מעניינת אותם אבל רצו רק להגיע לך למכנסיים. אבל כיוון שהסיפור חוזר על עצמו שוב ושוב, אני מרשה לעצמי להניח שלפחות חלקם חיפשו קשר זוגי ולא התכוונו רק להשכיב אותך, אבל כתוצאה מהטראומה שלך בתחום את נרתעת ברגע שהם עברו מהמישור הידידותי למישור האינטימי (דבר שהוא לא פסול בפני עצמו, הרי זוגיות מבוססת על אינטימיות, זה לא רק עניין של סטוצים) ופירשת את הדברים שלהם באופן בוטה יותר ממה שהם התכוונו.

כמו כן, תמיד יכול להיות שפשוט היה לך מזל גרוע עם בנים באינטרנט. אבל את לא צריכה להסיק מכך שום דבר על כל הגברים בעולם או אפילו בתפוז, או לשנות משהו בדרכייך. הכי טוב לפתח עמידוּת ולהמשיך הלאה, בתקווה לפגוש מישהו טוב יותר.

Light18m

New member
ראי גם הודעתי לבתולת ים

לדעתי את לא צריכה להפגע אם גברים רוצים סקס.
כמו כתבו לך, זה טבעי.
גבר יכול להיות נחמד, מתחשב, מתעניין בך, אפילו מאוהב בך, וגם לרצות לשכב איתך בנוסף.

מה שכן- אף אחד לא מכריח אותך (ואם כן אז לכלא
), את צריכה לעשות את זה בקצב שלך.

not lonely

New member
יפה אמרת

אף אחד לא הכריח אותה.
היא זאת שהחליטה (אני מקווה מאוד שעל דעת עצמה) שאותו בחור יצור איתה קשר.
והיא בהחלט לקחה החלטה נכונה להגיד לו שלא נראה אחרי שהוא רוצה להיפגש איתה רק בשביל מגע

מותק..

רואים שפרקת כאן מטען רציני מהלב... מרגישה מעט יותר טוב עכשיו?

בכל אופן, לנושא -
איך אומרים? לפני שמגיעים לנסיך, צריך לנשק המון צפרדעים? אז במקום לנשק אותם, דיברת איתם.
ואני יודעת כמה זה כואב שיש שביב של תקווה ואז הוא פשוט מתפוצץ לך בפנים. אני מניחה שהרבה בפורום הזה, עם לא הרוב, מכירים את ההרגשה טוב-טוב...
תחשבי על זה שהם עשו לך טובה שהם אמרו את השטויות האלה שכל כך תסכלו אותך, הם הפסיקו את הבזבוז זמן שלך.
תחשבי אם היית צריכה להמשיך לפטפט עם אחד מהם ואולי להפגש עם אחד מהם... האכזבה הייתה אפילו יותר גדולה אח"כ.
אז הדרעק ההוא חסם אותך? מעולה, הוא ניסה "לשכנע אותך שכן" למרות שאת חזרת ואמרת לו "לא", הוא אנס בפוטנציה. אין דבר כזה. את אומרת 'לא', זה לא!

אז תנשמי עמוק, תחשבי שכל מה שפצע לך את הלב עד עכשיו הוא לטובתך בלבד. את לא צריכה אנשים כאלה סביבך או בחיים שלך.

ולגבי הביטחון העצמי השפוף.. גם אני שם (קצת פחות מבעבר, אבל עדיין).
את צריכה לעבוד על עצמך, זאת הדרך היחידה להעלות אותו ואפילו במעט.
תלבשי דברים שגורמים לך להרגיש טוב עם עצמך, תאמצי(!) את המחמאות שנותנים לך ותנסי להגיד לעצמך כמה את מדהימה כדי שזה יקרין החוצה!

ותישארי בסביבה,
יש פה אחלה אנשים.

sanaya7

New member
זה רק את נתקלת בכאלו

ואל תתייאשי. יש לא מעט דפוקים אבל יש גם בחורים טובים, בטוח!
אבל תתנחמי בזה שלא יצאת עם אחד כזה:
אחרי שראיתי שבחורות מעלות פה פוסטים על החוויות שלהן מהדייטים החלטתי לשתף גם אני על חוויה מזעזעת במיוחד עם בחור חתיך על שכבר בדייט הראשון רצה שאבוא אליו הביתה ולא הסכמתי אבל מרוב שמצא חן בעיני החלטתי לצאת איתו שוב ובדייט השני בשניה שנכנסתי אליו לרכב הוא כבר תכנן לנסוע אליו לדירה אבל מיד אמרתי לו שלא מתאים לי וממש הכרחתי אותו לשבת איתי בבית קפה..לא דיברנו בכלל והוא תוך שנייה סיים לשתות ואמר לי לשלם עליו (לצערי שילמתי רק כדי שהסיוט הזה ייגמר)..אם זה לא מספיק בדרך חזרה לרכב הוא פתאום אומר לי "תשמעי אחנו לא משדרים על אותו הגל וצר לי אני לא הולך להחזיר אותך הביתה. תחזרי לבד במונית" בשניה הראשונה מצאתי את עצמי מקללת אותו בבוטות והמומה נשארתי בלילה במגרש חניה עד שאחי הגיע לקחת אותי"
העתקתי את הפוסט מפורום אחר, זה לא קרה לי, אבל את ממש לא לבד.

אחרי זה אני חייבת לשתף בחוויה נחמדה נורא

רק כדי לתת קצת איזון לעולם.
לא יצא מזה שום דבר רומנטי, אבל תראו איזה אנשים נחמדים קיימים:
דייט ראשון - גלידה ושיחה. סה"כ נחמד. דיברנו על לצפות בסרט מסוים, גם הרבה לפני שנפגשנו.
דייט שני - אחוזת אימה הלכתי אליו הביתה לצפות בסרט. מאוד לא אופייני לי להתקרב לבית של מישהו בדייט שני, אבל היו נסיבות מקלות לצורך העניין. דיברנו, אכלנו ואח"כ ישבנו לצפות בסרט, עם מרחק ישיבה כמעט הגיוני בינינו, הערות משעשעות במהלך הצפייה ואפילו קיבלתי טרמפ הביתה בסוף. ממש ג'נטלמן.

אז דבר ראשון
.

דבר שני, טוב שגילית את זה מוקדם יחסית.

התפתח פה שרשור רציני עם הרבה עצות, חלקן רציונאליות וטובות, אז לא אחזור עליהן.. רק אומר שלא כל הגברים ככה. זה שנתקלת בכמה וכמה כאלו לא אומר כלום, בטח שלא עלייך ולא על כלל הגברים.
ברגע שאת לא מכירה את האדם שיושב בצד השני של המסך, את לא יכולה לצפות ממנו להתנהג בצורה מסוימת. גם אם דיברתם זמן מה ונפתחת בפניו בנושאים אישיים. כמו שאת לא חייבת לו שום דבר [ואת לא חייבת, למען הסר ספק, לא משנה כמה הוא הקשיב לך והיה נחמד] המצב זהה מבחינתו. אני לא אומרת לך את זה כדי לגרום לך לאבד את האמון באנושות, סתם כדי לשים דברים בפרופורציה.

אי אפשר לזהות טיפוסים כאלו מראש, אבל לכל אחד יש אג'נדה משלו שמתגלה בסופו של דבר. אגב, אם פונים אלייך פה הייתי מנסה לחפש הודעות של אותו בחור, לראות עם מי יש לך עסק.

וקצת אופטימיות לסיכום - יש הרבה בחורים נהדרים שמחפשים קשר ולא רק סקס, אני בטוחה שתתקלי באחד כזה. ותקראי את ההודעה של Drifting Feather שוב, ממש פה מעל, כי היא מעודדת ונכונה.

זה לא קל למצוא אהבה

וגם כשמוצאים זה לא פיקניק תמיד

אני פעם ננטשתי באמצע ירושלים בשבת בצהריים על ידי מישהו שיצאתי איתו שלושה חודשים ונמאס לו לחכות לי...
אני מאוד נפגעתי מזה ורק בדיעבד הבנתי שהוא עשה לי טובה בסופו של דבר.
כשהרגשתי שזה נכון ושאני מוכנה-זה הגיע מאוד מהר.

אל תרפי, זה עוד יקרה-עוד תמצאי את האדם שמתאים לך, שירגיש מתי את מוכנה ויהיה סבלני מספיק.

למעלה