עצוב לשמוע. ועם זאת, אני רוצה לחדד נקודה
שכתבו לך כאן בתגובות.
אמנם "גברים הם לא פסיכולוג", אבל זה לא אומר שלא אכפת לנו מהתחושות, הקשיים והמצב המנטלי שלך. זה לא אומר שאנחנו רוצים רק סקס. זה כן אומר שרובנו לא נתחיל התכתבות עם בחורה רק במטרה לשמוע על הקשיים שלה, לא בתור משקיפים מהצד (פסיכולוג) ואפילו לא בתור ידידים. לא שיש רע בידידוּת, אבל בדרך כלל היא מתחילה באופן טבעי בחיי היומיום, ולא באופן יזום באינטרנט, ועוד דרך מסגרת שקשורה לזוגיות.
גם יש לגברים חשש להיקלע למה שמכונה "friend zone". לעיתים קרובות, כשבחור נחמד גורם לבחורה להרגיש מספיק נוח במחיצתו ולשתף אותו בכל צרותיה, בסופו של דבר הוא מתוייג אצלה כידיד - תגית בלתי הפיכה שתמנע ממנו כל סיכוי לקשר זוגי עם אותה בחורה. זו הסיבה ש"אומני פיתוי" למיניהם מציעים לפלרטט עם בחורות באופן עוקצני - אני שונא עצות מהסוג הזה, אבל חייבים להודות שיש אלמנט של צדק בעצה הזו. גברים נחמדים ומתחשבים ומתעניינים מדי, שלא מפגינים שום sexual dominance, הופכים לידידים לעיתים קרובות.
עכשיו, איך כל זה מתקשר לענייננו. לא, את לא צריכה להיפגש עם גברים שמחפשים רק סקס אם את לא מעוניינת בכך. לא בהכרח פסול שפונים אלייך עם הצעות כאלה, זה לא נובע מרוע - יש כאן גם אנשים משני המינים שמחפשים סקס חסר רגשות, והם חשבו שאולי את אחד האנשים האלה.
לגבי כאלה שמעבירים לךרושם רציני יותר, ובסוף מתגלים כשטחיים שרוצים רק סקס - בהחלט יכול להיות שהם רק עשו הצגה שהאישיות שלך מעניינת אותם אבל רצו רק להגיע לך למכנסיים. אבל כיוון שהסיפור חוזר על עצמו שוב ושוב, אני מרשה לעצמי להניח שלפחות חלקם חיפשו קשר זוגי ולא התכוונו רק להשכיב אותך, אבל כתוצאה מהטראומה שלך בתחום את נרתעת ברגע שהם עברו מהמישור הידידותי למישור האינטימי (דבר שהוא לא פסול בפני עצמו, הרי זוגיות מבוססת על אינטימיות, זה לא רק עניין של סטוצים) ופירשת את הדברים שלהם באופן בוטה יותר ממה שהם התכוונו.
כמו כן, תמיד יכול להיות שפשוט היה לך מזל גרוע עם בנים באינטרנט. אבל את לא צריכה להסיק מכך שום דבר על כל הגברים בעולם או אפילו בתפוז, או לשנות משהו בדרכייך. הכי טוב לפתח עמידוּת ולהמשיך הלאה, בתקווה לפגוש מישהו טוב יותר.