לערן בקשר למרכז מסחר

meetAmeet

New member
אולי לא הבנת משהו בסיסי

הלווינים נחשבים כחלק מהכוח הכללי... למכור אותם לא מקפיץ אותך בדירוג, אם כבר מוריד אותך...

אתה צודק...

אבל למכור אותם במחיר של 100K ייתן לך את האופצייה להרוויח יותר כסף ולקנות ככל העולה ברוחך. במקום להשתתף במשחק עפ"י השוק הקיים. ושוב למה ערן צריך להתערב בכלכלה ? אם לא תמכור את הלווינים ב100K תפסיד את המשחק ? לא לא תפסיד אבל יכול להיות שיבוא מישהו חזק יותר ממך ויוריד אותך למטה ! ופה המשחק,מלחמות ! תילחם כמו שצריך,אל תבנה על התערבות פנימית לטובת מכירת ציוד צבאי במאות אלפים של כסף. תתחזק בהתאם למצב השוק.

Lightning82

New member
נכון, לא יפה לשנות חוקים באמצע

המשחק. איפוס פתאומי יפגע בכל השחקנים שלא ציפו לאיפוס ולא בססו את הכלכלה שלהם על לווינים. אני חושב שצריך לחפש אחורה בהודעות ולבדוק אם ערן הבטיח שיהיה עוד איפוס. אם ערן הבטיח המצב באמת לא הוגן כלפי אלה שקנו לוונים וצריך להגיע איתם לאיזושהי פשרה.

Lightning82

New member
אגב, המחיר של הלווינים הכפיל את

עצמו מאתמול. מישהו יודע בוודאות שיהיה איפוס ?

meetAmeet

New member
ערן הבטיח ואפילו אמר לי אישית

שיהיה עוד איפוס אחרון מתישהו בקרוב...

y o c 2

New member
חייבים שיהיה איפוס

כל הזמן במשך יום שישי היה איפוס. הדבר הזה הרגיל אותי לחכות לפעמים יומיים שלוש ולא לעשות הרבה רק בשביל שיהיה איפוס ואז למכור. ברגע שראיתי שאין איפוס, הדבר גרם לי נזק עצום, ואני מאמין שאני לא היחיד. תליתי באיפוס הזה תקוות רבות ומרובות ומאחר שלא בא גרם לי נזק עצום. אתה חייב לעשות איפוס אחד אחרון בגלל שלפני זה לא הודעה שיהיה איפוס אחרון! אם הייתי מודיע לפני זה שלא יהיו יותר איפוסים המצב היה שונה. אבל לא הודעת, ןלכן תעשה איפוס אחרון שאנשים ידעו שהוא האחרון וזהו. הכי פייר, הכי הוגן.

בר

New member
הכי פייר מבעד לעיניים שלך...

מה עם העיניים של אלף השחקנים האחרים שנכנסו למשחק בתקופה האחרונה ? עכשיו לא תתרגל לכלכלת הלוויינים או כלי הנשק בכלל... וערן לא צריך להודיע על איפוס או לא. לפני שהפורום הזה קם,ערן הודיע למישהו אם יהיה איפוס או לא ? לא ממש לא ! המשחק כולה בן איזה חודש וחצי וכבר התרגלתם לטוב. חבר'ה תתרגלו לצורת עבודה אחרת. בלי איפוס. תמכרו את מה שיש לכם עכשיו וזהו. וכן בטח זה מאוד נכון לעשות עכשיו איפוס אחרי הודעה...מערן,פתאום כולם ירוצו לקנות את המלאי של הלוויינים ברגע שכולם ייקנו את המלאי המחיר יעלה לבד ולא יהיה צריך איפוס ! אז תחשבו על זה ככה !

avikkarpel

New member
אז זהו

הוא כבר הודיע שיהיה איפוס! פתאום הוא כבר מתלבט וככה הוא שוב פוגע במדינות שלוקחות את דבריו ברצינות

TornadoM

New member
צודק!

לפי דעתי אתה צודק, אני כבר התכוננתי לאיפוס הזה ופתאום הוא מודיע שאין =/ לדעתי צריך לעשות איפוס אחד אחרון.

אתה לא התכוננת...

אתה התכוונת לומר שקנית לוויינים במחיר כלום כדי למכור במחיר WOW ! זו הכוונה שלך לזה התכוננת.

פה נעוצה הבעיה...

הוא לא היה צריך להודיע וזה נכון,כי אז כולם רצו לקנות לוויינים במחירי שפל,כדי למכור במחיר המלא. לא ייצא כלום מהאיפוס אם יהיה עכשיו זה פשוט יהיה לא צודק. ושוב אני אומר ומזכיר שגם לי יש כמה אלפי לוויינים שאני צריך למכור ואם אני אמכור אותם במחיר המלא שלהם,זה יעזור לי מאוד מאוד. אבל שוב זה לא יהיה צודק עכשיו. כלפי כל החדשים שלא מכירים את הסוג הזה של הכלכלה. זה לא יהיה צודק שאנחנו כולנו נעלה בדירוג פי 10 מהם,הנמצאים בדירוגים נמוכים יותר. זה פשוט לא יהיה פייר.

TornadoM

New member
ולנו?

לנו ה"ישנים" זה כן פייר? שמע כשעושים משהו צריך להגיד לפני שעושים את זה, אז זה כן פייר.

אז אתה רוצה להגיד לי ש...

אם לא תמכור את כל הלוויינים,אתה בטח תיפול ותתרסק ובטח תגיע לדירוג 1000 !!!
Give me a break !​

avikkarpel

New member
אולי לא לדירוג 1000

אבל זה ימנע ממנו להתקדם מכיוון שהיו לו תוכניות שונות.

אילו תוכניות בדיוק ?

לקנות עוד טכנולוגייה על גב מכירת לוויינים ? לקנות נשקים נוספים ? לבנות מפעלים רבים ? גם לי בדיוק היו התוכניות האלה,אתה בטח מאמין לי נכון ?! אבל מה לעשות,אני חושב גם על אלה שנמצאים למטה רחוק ממני. שיהיה להם סיכוי שווה להתקדם אליי ולא שאני אתרחק מהם עכשיו ב30 מדרגות במכה אחת ! לפעמים לחשוב על האחרים זה קצת יותר טוב מאשר לחשוב רק על ה"אני" שלי. כמו כולם גם אני יכולתי לתמוך בזה ולהתקדם עוד ועוד קדימה. אבל זה לא ייתן לי כלום. כי אני אתקדם בכוח אסטרטגי שהוא לא נכון ובטח שלא הוגן כלפי החלשים יותר.

TornadoM

New member
אוף

תגיד אתה מטומטם? זה עוצר אותי מלהתחזק, ואני נחלש יחסית לאחרים. אז אולי אתה תחשוב וגיב מי אה ברייק מה אתה אומר? אתה לא קולט? זה כמו לפסול דבר ממשהו שאתה לא יודע! נגיד אתה משחק כדורסל, מוסיפים חוק ולא פירסמו את זה, אתה יכול להפסיד בגלל זה! אתה רק משגע את השכל לכולם "מה יקרה תיפול לדירוג 100" זה ממש דבילי עכשיו ערן די הרס את הנורמה, הנורמה עם האיפוס, אם הוא יאמר זה האיפוס האחרון, אני אהיה מבואס ואמשיך לשחק אבל הוא עושה דבר בלי ידיעה של אחרים זה הורס!

אתם כולכם נתפסתם לרעיון של האיפוס.

הרעיון של האיפוס,סתם מחזק את החזקים ומחליש את החלשים יותר. מקום 47 בוכה על על פחד מהיחלשות,נו באמת !!!! מילא היית אומר לי מקום 400 עם מלאי של 5000 לוויינים שאולי כן צריך את הכסף להתקדם למעלה. אתה כבר למעלה עם כמה מליארדים וטכנולוגיות לא רעות ואתה מתעסק לי במכירת לוויינים כי זה כסף קל ??? מעניין אם ערן לא היה מודיע על האיפוס ומאפס אותו ואחר כך היה מודיע שזה היה איפוס אחרון,איך כולם מגיבים ? "איזה בעסה חבל שהוא לא הודיע שהוא מאפס הייתי קונה את המלאי של הלוויינים במחיר 18K ומוכר ב98K." "אני לא מוכן לזה,מה יש לי עוד מלאי של לוויינים שאני צריך למכור !" נו באמת,גם ככה אתם יכולים למכור רק 20 אחוזים מהמלאי שיש לכם ואתם בטח לא תבזבזו את כל התורים על מכירת הלוויינים. בקיצור אתה מקום 47 לא תפסיד כלום אם לא תמכור את הלוויינים שלך במחיר של 100K. אתה תמשיך לעלות ולהתחזק גם בלי הלוויינים. אלא אם כן תגיד לי שכל הכוח הצבאי שלך זה רק לוויינים ואז אני אומר לך שבעסה לך. ואתה נחלש אגב יחסית ל46 מעליך שבטח גם חלק מהם פה בוכים על העניין. אני נמצא אי שם במקום 300 ומשהו ואני יודע שאם אני מוכר את הלוויינים שלי,אני מגיע לדירוג קרוב לשלך בערך. מה יהיה הטעם בכך ?! להתקדם עשרות מונים בגלל הסתמכות על מכירת לוויינים. אני לא רוצה להתקדם בצורה הזו.אני מעדיף להתחזק צבאית להגיע עד לאן שאגיע ולעשות את המלחמות הנכונות כדי להתקדם. וזו מטרת המשחק,לא להתעשר ולהגיע למקום ראשון בגלל שמכרתי 13000 לוויינים במחיר של 100K שאם תעשה חשבון פשוט תראה כמה זה יוצא. כסף נקי נטו,ועכשיו תחשוב שאחרי זה יש לי עוד 20% אחוזים למכירה ועוד 20% בקיצור אתה קופץ בכמה מיליארדים טובים בתוך 10 תורים לכל היותר. זה לא שווה את זה ולא הוגן כלפי החלשים במשחק. אני מניח שאני מספיד חזק בכדי להתקדם בלי המכירה של הלוויינים,אבל אתה והחבר'ה האחרים כנראה יש להם תחושת פחד וחשש מהתקדמות שלא במכירת לוויינים. תמכור את מה שיש לך במחיר הנוכחי ותקנה כמה נשק או טכנולוגיות שאתה רוצה ותתקדם ככה. לא על גב הלוויינים. או האיפוס. ואם אני מטומטם,אז לפחות אני מטומטם הוגן כלפי האחרים.

TornadoM

New member
לא הבנת אותי!

התכוונתי לזה שאם הוא מפסיק את האיפוס אז לפחות שיודיע לפני, ושיעשה איפוס אחד אחרון וזהו. אם הוא לא יעשה את זה אז זה לא יהיה פייר.

למעלה