לפוליטיקים ולסע סע ללפלאנד

סנטה

New member
שירן , כל הכבוד על הנאום !

הצלחת להביא פה שרשור לטוב ולרע בכל מקרה את דעותיין הפוליטיות אני יגיב במזמן אחר ...אבל בכל מקרה המטרה זה לעורר דיונים כל הכבוד !

בואנה אין לכם טיפה של פטריותיזם!

למען השם החיילים האלה עושים מצווה יום יום...מגינים על התחת של פחדנים כמוכם! איזה חסרת טעם מה נדפקת?! זה הפעולה הכי גדולה של צה"ל זה 10 שנים את חושבת שהם חשבו על המצבע הזה ברגע?! זה תהליך שנוצר במשך שנים על גבי שנים ופיגועים על גבי פיגועים.... איזה איך יתחדש הטרור שם תגידי לי?! הרסנו להם מעבדות,הרגנו להם בכירים,לקחנו בשבי בכירים,מבוקשים,נשק,מנהיגים אסטרטגים וכו´....הם צאן ללא רועה אין להם סיכוי...הם בעוצר...שתגדלי תביני ת´מילה... את בגלל שאת אילתית לא קשורה למצב כל כך וגם אני,אני מודה! אבל אנשים הגיעו למצב שלמכולת הם לא יכולים ללכת בלי חשש לחייהם,תחשבו על זה...ושוב אני יגיד אנחנו בידיים טובות...כל מדינות ערב משקשקות מאיתנו תראו איך התפתחנו ביחס אליהם יש לנו עסק עם אפסים חוליגנים.... והתשובה עם הטיטוריה...הכל בגלל פרס השמוק הזה! צריך לתלות אותו בכיכר המדינה!!!

כמה תיקונים

בתור פטריוט, אולי כדאי שתדע איך מאייתים את המילה, והאיות הנכון הוא כמובן, בלי ת ;) פטריוטיזם, או אם תרצו - נאמנות ומסירות למולדת (הגדרה מילונית) עכשיו לחלק החמור של ההודעה שלך לתלות את פרס? אל תגזים ותיכנס לפרופורציה. קריאה לרצח במדינת ישראל היא עבירה על החוק, אם אינני טועה לא צריך לרצוח אף יהודי

סנטה

New member
הקטור

בקשר לפטריוט למה להיות קטנוניים ? בגלל שגיאת כתיב מסריחה ?

סע סע.... תמתן את התגובות שלך ../images/Emo70.gif

ההודעות שלך שקוראות לרצח ערבים, גובל בגזענות. וזה מנוגד לחוקי הפורום, כדי לא להגיע למצב של מחיקות, מתן את תגובותיך, ונסה לשמור על דיון פורה ונעים, על הנושא הזה. עד שסוף סוף יש דיום בריא כאן ומעניין אל תהרוס! מרקו וזהו!!!

אני הורס את הדיון?!

כל הדיון הזה בנוי עליי! אני הגבתי והשאר כתבו את האידאולוגיות הלא-מציאותיות שלהם! אם לא שמת לב כל התגובות מופנות עליי...אז..

Starway

New member
כן אתה הורס....

אתה אולי מפתח את התוכן של הדיון אך בהחלט הורס את תרבות הדיון... והופך את הדיון המתורבת שאנחנו מנסים לפתח לויכוח קולני בין עילגים.... אל תשתמש בקללות... תגיב על ידי עובדות ולא על ידי טענות של אשכנזים שמנסים לשמור על התחת שלהם....

שואקה

New member
לפלאנד יא הורס!!!!

קצת דרכי נועם עוד לא הרגו אף אחד.... אין צורך להיות גזען ובוטה. אפשר להעביר את המסר שלך גם בלי קללות והשמצות,כי אלו רק יהרסו אותו.

הורוביץ

New member
אתה לא צריך להתגאות בזה

כל ההודעות מכוונות אליך כי אתה היחיד שאומר דברים כל כך חסרי ידע ומטומטמים אז זה מושך את צומת ליבם של כולם כמו גם אותי תסלח לי אבל אתה גזען ושתדע שלא כל אשכנזי הוא שמאלני ולא כל מרוקאי הוא ימני וגם לא כל שמאלני רוצה לתת להם את המדינה כי אני שמאלני ואפילו לא נולדתי בארץ ואני מצדיק את הפעולות בג"נין אבל צריך להיות גם גבול ודבר אחד זה לחסל את כל הטרוריסטים וכל מי שקשור לזה ודבר אחר זה לפגוע באנשים חפים מפשע וזה שהם קופים מופרעים לא צריך להפוך אותך לכזה וגם הם לא כולם רעים כמו שאתה בטוח אז תשתדל להשתמת במוח לפני שאתה עונה לי כי ירידות לא מזיזות לי הן רק מוכיחות את הטענה שלי

אני חוזר בי מעניין העדות...

ולמה אתה חושב שאנחנו הורגים חפים מפשע? בולשיט...אולי זה אנשים שנכלאו לקו האש... או שאלו "חפי מפשע" שנלחמו... ולהם מותר לפגוע בחפים מפשע?

זו מילה לועזית אפשר לכתוב אותה איך

שרוצים...בקשר לפרס..הבנאדם הזה מוכר לך ת´מדינה בגרושים-בחינם! אך ורק בשביל האינטרס העצמי שלו-תהילה! הבנאדם הזה פשוט אומר לערבים-בואו ותירו בי!בנו! זה בנאדם אינטרסנטי-קר שלא שירת בצבא!!! הוא ביילין שריד ועוד אחרים...רוצים להיות אלו שיביאו את ה´שלום ההיסטורי´ במזרח התיכון שכולם מדברים עליו...אז תפתח ת´עיניים ותראה שהוא עושה את זה אך ורק למטרותיו האישיות...איי רייסט מיי קקייסט...

Starway

New member
חברה ... בעיקר סע סע...

אני כרגע שמעתי חדשות... ואתה יודע מה הקריין אמר בקול יבש ובדיבו רהוט להפליא??? שכרגע בג´נין נפתחו שתי קברי אחים!!!!!! אתה יודע מה זה אומר??? אתה מבין מה חומרת המצב??? ככשמעתי את זה לא האמנתי... וצמרמורת עברה בי... לא האמנתי שמדינת ישראל שמתבססת על שלום.... יכולה לגרום לדבר כזה... אני התביישתי בשם מדינת ישראל.. מדינת היהודים!!!!!! על מעשיה... או בעצם על מעשינו... כטולנו מבחינתי לקחנו חלק במסע ההרג הזה... רק להבהיר שבקברי האחים קבורים גם ילדים ונשים...

מתבייש?! סע סע לג´נין!

למה הם לא הרגו לנו נשים וילדים?! תפסיק להיות חד צדדי! צה"ל לא ירה בחפי מפשע! אנחנו נכנסנו לערים כדי לחסל את תשתיות הטירור! המחבלים שלהם נכנסים לישראל כדי לרצוח חפי מפשע! אז תפסיק לזבל את המוח!

Starway

New member
אני אפילו עוד יותר..

מתבייש אחרי שקראתי את התגובה שלך..... תחשוב על מה שאתה אומר... אתה מעודד רצח של ילדים... שאין להם מושג על מה ולמה מגיע להם להתפוצץ... שלא יודעים להגיד אמא.. ובטח שלא להגיד ולבצע מוות ליהודים.... אתה מקשיב לעצמך???? אני מתבייש!!!!! שתי משפטים לסיום....:::: א. אל תוריד את עצמך רמה (מאנושי למפלצת גזענית..) על ידי השוואה ל חיות אחרות..... (השוואה שלך ביחן צהל למחבלים....) ב. אל תפחיד זונה בזין.... אני חושב שאין צורך להסביר... אם מישהוא לא הבין... אנא אל תתבישו לישאול...

אני מעודד רצח ילדים?!?!? מה פתאום

רק אל תשכח שלפני שבועיים הם שלחו ילדה-מחבלת להתפוצץ בסופר מרקט בירושלים...הם לא יודעים להגיד אמא...אבל "מוות ליהודים" הם יודעים להגיד? ואל תשכח שהילדים הפלשתינאים בתחילת פרוץ האנתיפדה זרקו אבנים ובקבוקי מולוטוב (בקבוקי תבערה) לעבר חיילנו....אלו ילדים?! אלו שאהידים בעתיד! כל היום ממלאים להם ת´ראש לשנאה כלפי ישראל!

Starway

New member
אז מה

אתה רוצה לעשות איתם?????? להרוג אמרת שאתה לא רוצה.... או לא מעודד לפחות.... אז בתור ימני קיצוני.... מה לפי דעתך צריך לעשות עם אותם ילדים???

שואקה

New member
לפלאנד חכמינו../images/Emo106.gif

אולי בתור בעל דיעות רציניות וקו מחשבה הומני והגון, תאמר לכולנו מה לפי דעתך כן צריכה לעשות מדינת ישראל על מנת למגר את הטרור ולחיות בשלום? או אולי אתה בעצם לא רוצה לחיות בשלום אלא ללחום כל חייך בעם הפלסטינאי??? אמור נא לי נראה לך הגיוני לחיות עוד 50 שנה במצב הזה?ואם לא אז מה כן הגיוני בעיניך? ועכשיו בבקשה בשביל לשמור על כבודך שלך, תענה יפה!

Starway

New member
תענה על מה שאני שאלתי לפני...

ברשותך שווקא.... גם אני שמתי לב שהוא לא מציע פתרונות... אלא סתם זורק קלישאות חסרות בסיס... כמו אשכנזים שמוכרים את המדינה.... שמאלנים חרות.... חברי כנסת רוצים רק את המושב וכו....

למעלה