לפוליטיקים ולסע סע ללפלאנד

אוזה מעניין אותי כי?

שמע אני אסתום למי שבא וזה שאתה מביע את הדיעות שלך זה לא מראה שאתה חכם. ואם בא לי לסתום לאנשים תפה אניא סתום להם הבנת יופי עכשיו שתוק!

Starway

New member
דניאלה יקרה....

אני לא אמרתי שאני חכם.... בזה שאמרתי שממך לא שמענו עדיין מילות חוכמה ... התכוונתיח לזה שאת לא לוקחת חלק בדיונים... את תמיד מנסה רק לסגור אותם.... לידיעתך.. את לא תסתמי למי שאת רוצה את הפה... ואם תמשיכי כך אני אדאג אישית שיחסמו את המשתמש שלך!!!!!! גם דרך איצי או שגיא ואני אפילו אלך להנהלת תפוז... (קראתי את החיוקים שלהם בדבר חסימת משתמש...) אני מרגיש טיפש בכלל שהייתי צריך להגיד לך את זה... תתבגרי קצת.. פתחלי את הראש לדיעות אחרות... אל תמהרי לקפוץ לדבר על שטויות...

פשששש מאייםם!!

שמע אדון חכם אתה לא מפחיד אותי תעשה מה בא לך לי אישית זיינת תשכל לא בא לי שתגיב ולא בא לי להגיב אז צאו!

numerw

New member
בדר"כ...

אני לא מגיב לדברים כאלה אבל כפיר פה אמר משהו נכון מה זה ההודעות האלה? זה פורום בו מביעים דעות ואם את אומרת לאנשים לשתוק הם לא יכולים להגיד מה שהם רוצים לכן אותו דבר יקרה לך. עמודים שלמים ניתן לראות את ההודעות חסרות התוכן שלך והודועות ששמת רק כי היה לך משעמם וחשבת שזה מעניין מישהו מה שאת אומרת. תחשבי טוב טוב על מה שאת כותבת..

בר שריר

New member
תגידי לי המ את פוסטמה?!

הבן אדם רק יורד עלייך משפיל אותך וצוחק עלייך! ואת מגינה עליו???? סתומה...

בר מתוקה!!

לא היגנתי פשוט מאס לי לראות את הירידות!! שמעי הסיפור ארוך עם עדי הוא יורד על כולם אבל תשימי לב אני לא לוקחת איישת ומה שכן לא מגינה עליו אין לי שום כוונה וא יכול להגן על עצמו רק אמרתי מה אני חשובת!! ותודה על הצרורו ברכות!

בר שריר

New member
שמעי דניאלה..

לא יודעת.. האיש יושב יורד לך על הצורה של הצורות, ומה את עושה? שומרת עליו מפני כל חברי הפורום. בסדר אנחנו מבינים שאת בוגרת, ושאת לא עונה לו והכל, אבל! את לא באמת חושבת שהוא הולך להגן עלייך גם נכון? כי צר לי מאוד להרוס לך ת´אשליה.. ביי

בר שריר

New member
נמאס לך לראות ריבים?

אם כ"כ נמאס לך לראות ריבים כמו שאת אומרת.. למה קיבני את מתחילה אותם???

ברוך הבא ידידי.....

מה קורה? בניגוד למה שכפיר אמר, אני לא יקטול אותך, כי אתה עוד לא יודע....
אבל הזהרבה שניה לא תבוא
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה קורה? מרקו וזהו!!!

לא צריך לצאת מהשטחים ולא נעליים!!!

צריך להכנס בערבים עד הסוף! ככה תאמינו לי יהיה לנו יותר שקט בראש! עדיף לשלם מחר של 50 חיילים מאשר 400 ישראלים שבינהם תינוקות ונשים! אז חלאס כבר כול מי שחושב אחרת הוא שמאלני מאניק!!!!

Starway

New member
וואלה....

נתחיל בזה שצריך לשרשר קודם... ואחר כך נתפנה להריגת כל הערבים.... ברשותך כמובן..... נ.ב למה אנשים נוטים לזלזל בערך החילים?<?<?? להם אין אימהות???? אין משפחה חבריןם?????

StagaDish

New member
אני לא מאמין!!

האמיר הזה תמיד גורם לי לרצות להגיב... תקשיב לי.. ותקשיב לי טוב... אני צריך להתגייס עוד שנה וחצי בערך... וכך גם רוב חבריי הקרובים והאהובים ביותר! וכשאני שומע.. שיש כאן איזה פלצן אחד.. שאומר.. עדיף 50 חיילים על 400... אני מתפלץ! אני בכלל לא רוצה לשרת מדינה שיש בה אנשים כמוך! יא גועל! אם אתה אומר.. שיכול להיות שהמוות שלי.. או של כל אחד מחבריי.. או החיילים הצעירים והמילואימניקים האלה.. שנתקעו שם.. זניח.. או לא חשוב כמו חייהם של כל שאר התושבים... אני אאחל לך שתשרף! קל לך לדבר כמו מטומטם שאתה לא צריך להיות שם בקו האש.. נלחם בחראות האלה.. עדיף 50 על 400.. עלק! אם כבר.. כל חייל עדיף פי 10 ואך יותר מאזרח שיושב ומתלונן! ביחוד כמוך!! אוף!! אתה תמיד מוציא ממני את הרע ביותר...

שואקה

New member
אדון פדידה הקוטל...

אם אתה רוצה למות אני מציעה שתלך לך לג´נין ותעמוד כמו גיבור ותהרוג לך את הערבים. אבל לבנתיים המציאות היא לא כזו. אתה חסר כל צלם אנוש אם אתה חושב ש"מחיר" של 50 חיילים הוא עדיף על פיסת אדמה,!!!!! חיילים הם אנשים, וכשאבא שלך או אחיך הגדול או בן דוד שלך ימותו, תחזור אלי ותגיד לי שזה שווה את זה!נראה אותך מתמודד עם האבל הנורא עם מחיר חייו של אדם. כאילו שאתה סוחר באיזה שוק "מחיר"!!!!חה, הצחקת אותי. רוצה להיכנס בהם? לך לך ללחום בקו האש! איך אתם לא מבינים שבשביל שטח לא שווה לאבד אפילו לא חייל אחד. חתיכת קרח זה מה שאתה, חסר רגשות!!! אין בעיניך ערך לחייו של אדם? ועוד בשביל מה???ומי שחושבת אחרת הוא פשוט אנושי!!!!!!!!!!!!!!!!!

Starway

New member
כן רק...

חבל שלא בסדר הכי נכון...... לא נורא איציק.... עדיין מובן...

למעלה