לפוליטיקים ולסע סע ללפלאנד

אכן כך

כל הכבוד לכם ששמתם לב לטיפשותו זה בערך מה שאומרים לו כל הזמן, אבל הוא ממש לא שם עליכם...

שואקה

New member
אז אף אחד לא יודע את התשובה../images/Emo35.gif

שוב אני אשאל: בוועידת שארם א שיח, האם ברק הציע לפלסטינאים את גבולות 67? האם הם סרבו?

ככה- השמלאנים הם מוכרים ת´מדינה!

לא תריך לצאת מהשטחים ולא כלום צריך לתקוע לפלסטינים זין כול כך עמוק בתחת שהם לא ידעו מאיפה זה בא להם!!!!!!!!

הורוביץ

New member
לפדידה וללפלאנד

אני חייב לציין שאתמול היה יום השואה והדברים שאתם אומרים בקשר ללחסל את כולם לא כל-כך מתאימים וחוץ מזה תפסיקו עם הדברים הגזעניים שלכם . ואיך אתם רוצים להצליח ליפטר(לפי מה שאתם אומרים) מהפלסטינאים אם יש לנו בתוך המדינה שלנו אנשים כמוך שמבדילים בין עדות וצבעים . תחשוב על זה.

לפי דעתי

לקחת את "הטראבל מייקרס" ולזרוק אותם במדינות ערב....אבל מדינות ערב לא סובלות ת´פלשתינאים....אז ככה שאנחנו תקועים איתם פה... מדינות ערב משחקות אותה תומכות בפלשתינאים....אבל הן לא סובלות אותם! ובצדק! בן אדם כמו מובארק...אומר לעצמו...מה אני צריך עכשיו את ערפאת על הראש שלי..למה אני צריך להיכנס למלחמה...

שואקה

New member
בקיצור לפלאנד

אתה מבין שאין לך פיתרון ....אתה יודע רק לקלל ולרטון. אין לך פתרון לבעיית הפלסטינאים מלבד שלום. מלבד לתת להם את ש-ל-ה-ם!

פיתרון

בוקר טוב חבר´ה :) כנראה שלא משתלם ללכת לישון בעשר, כי אחר כך אני יושב פה שעה וקורא הכל, במקום לקרוא הודעה אחת בכל פעם ברשותכם, אני אגיב אט אט להודעות המשתמשים, לפחות אלו שאני זוכר דבר ראשון, והכי הכי הכי חשוב אליאל!!! ברוך הבא!! דבר שני, בקשר לקברי האחים... נוראי. הדבר הוא אכן חסר הצדקה וביסוס, ומרמז על הקצנה בשטחים. מאימתי פועלים אנו בדרכי רוע והרס? מאימתי מרשים אנו לעצמנו להקצין את דיעותינו עד כדי כך? והתשובה היא, חבריי, מתחילה אפילו כאן בפורום, מכיוון שכל אדם שני מרשה לעצמנו לקרוא לחברו נאצי (השם ירחם, ועבירה על החוק), גזעני (דבר שלא יעלה על הדעת), ועוד שאר קללות שאני מתבייש לשמוע בעברית. זה מתחיל בזה שאנחנו מרשים לעצמנו להגיד מה שאנחנו רוצים לאחים שלנו בארץ, וברי לכולנו שזה ימשיך בכך שמפקד זוטר בצה"ל יפעל לפי ראות עיניו באוייבים מחוץ! כמובן שקברי אחים מעוררים סלידה וגועל רק מההקשר שלהם למלחמת העולם השניה והמצמררת, ולא שום דבר אחר, לפחות לי. הפיתרון לסכסוך הישראלי פלסטינאי הוא טרנספר. הפיתרון אמנם קיצוני, ועוק את ליבנו מקרבנו, שהרי אוי לאדם אשר יגזול את ביתו של האחר ממקומו, אך כל עוד ישכנו ערבים בינינו, אנו איננו בטוחים. חברים! שיעור בהיסטוריה נחוץ לנו, ולא דיעות מתלהמות! האם לא חילקו הבריטים את הארץ ב48 ליהודים ולערבים? האם לא הסכמנו לחלוקה הלא צודקת הזו? וודאי שהסכמנו! מי לא הסכים? הערבים לא הסכימו, וגררו אותנו למלחמה עקובת דמים ושחורה משחור, מלחמה שעד היום אנו עומדים דקת דומייה לזכרה ולזכר עוד מספר מלחמות שנגררנו אליהן. אם הערבים לא רצו אותנו אז, אין כל סיבה שהם ירצו אותנו כיום. והאם לא נכון הדבר שכל פעולות צה"ל מקום המדינה ועד היום אפילו קרו בעקבות פעילות חבלנית קטלנית רשעית של ערבים? מישהו רוצה לחלוק על דבריי ולומר לי שהמבצע החדש לא קרה בעקבות גל איום של פיגועים ומפגעים? מישהו רוצה לחלוק על דבריי ולומר לי שמלחמת יום כיפור לא התחילה בעקבות פלישה? אכן, איום ונורא הוא המצב, וטרנספר הוא הפיתרון. ולכל אלו שמהרהרים בליבם אם טרנספר הוא אכן הפיתרון, אבל מדינות ערב לא ירצו אותם, אז הנה לכם דוגמא, חבריי כאשר יש לכם זבוב בבית, ואתם לא מעוניינים להורג אותו, כי אתם פשוט מאוד לא רוצחים (וזבוב הוא עדיין חיה), אתם פשוט מאוד מוציאים אותו מהחלון, בלי לשים לב יותר מדי לאן הוא יילך עכשיו. חוסר אחריות? פגיעה ברגשות הזבוב? הזבוב הוא עצמאי למעשיו! לגורלו ולהשלכותיו! אנחנו לא בייביסיטר של הערבים. בבקשה, די להשמצות מכל סוג שהן. דיונים חייבים להתקיים באווירה שלווה ותרבותית, אחרת נגיע לחורבן. תודה הקטור

שואקה

New member
בתגובה לפתרונך../images/Emo22.gif

אני אגיב דבר דבר. אהבת אחים היא בהחלט דבר חשוב מאוד והכרחי להמשך קיומנו כעם. לרגע לא שנאתי את אחד מאחיי!!! אין כל פסול וכל רע בלחלוק זה על דעתו של זה. בעיני זה אפילו מקודש!שכל אחד יאמר את אשר על ליבו ,הרי חופש דעה הוא אחד מתוך עקרונות הדמוקרטיה. קברי אחים מעוררים בי צמרמורת ובחילה לא רק בגלל הקשרם למלחה"ע ה-2 אלא גם בגלל היותם קברים של אנשים,לא מעט אנשים. אולי אני בורה אבל באמת שאינני מבינה איך תעביר את הערבים מהשטחים. אולי תזרוק אותם לים?או אולי תתן להם להיות יושבי גבול כפי שהיו היהודים שנלכדו במלחה"ע ה-2 בין גבולות פולין לגבולות גרמניה? אנחנו לא נעשה את זה תודות לכך שיש בנו אנושיות מסוימת והבנה שאי אפשר לעולל דבר כזה .עד כמה שהייתי רוצה לחיות בלעדיהם,אני רואה בהם עובדה קיימת.ואני מרגישה אחראית לפתור אותה. חוץ מזה שאני ממש לא חוששת לחיי בקרבת ערבים. אין ספק שפעולותיו של צה"ל שקולות מאוד והן כתגובה למעשי טרור ואימה ארורים!!!!!! אבל אני לא חושבת שזה יוביל אותנו לפיתרון ארוך טווח, זה כן ימנע מהם לעשות פיגועים בזמן הקרוב ,אבל זה לא פיתרון ממשי. הוא הכרחי על מנת למחוק את הנקודה אבל לא את כל המשפט. שנת 48- מסכימה איתך על כל מילה. וגם אם מה ששאלתי לגבי שארם א שיח נכון ,אז התמונה משתנה בעיני. אני אצטרך לגבש דיעה חדשה ולחזור אליכם עם תשובות. העם הפלסטינאי הוא לא זבוב, לעם הפלסטינאי אין כנפיים, בפני הזבוב לא סוגרים גבולות... אני חושבת שהדיונים איתך הקטור, נתנו לי עוד כמה נקודות למחשבה, אני אחשוב עליהן ואני בטח אבוא עם הצהרה חדשה. אל חשש- ימנית היא לא תהיה! תודה לבנתיים.שירן.

שואקה

אני ממש שמח שהשיחות איתי נתנו לך כמה נקודות למחשבה אין לי בעיה שהדיעה תהיה ימנית, או לא ימנית, או שמאלנית, או אקסטרה לארגית מצידי! הדיעה שלך תמיד תהיה ברוכה בעיני, שואקה, ולא משנה מהי, כי אפילו אני שיניתי את דיעותיי, ואני מוכן לשנות אותן שוב ושוב ושוב ושוב עד שאני אגיע לפיתרון. הרי זה משמעות כל החיים, לחפש פיתרון לאושר, ולנסות הכל הכל עד שנצליח, והדבר היחיד שמונע מאיתנו לשנות את דיעותינו, זה האגו שלנו, ולכן, אנחנו צריכים להתנתק ממנו. הפלסטינאים הם לחלוטין לא זבובים, הם עם. אבל ההשוואה קיימת רק מבחינת המטרד שמפגין הזבוב כלפי האדם. מה לעשות איתם? ובכן, קיים רעיון הטרנספר, שהוא רעיון לא רע בכלל, מכיוון שאני לא יודע אם שמנו לב בכלל או לא, אבל כולם עכשיו לקחת אטלס ולהסתכל על מדינות ערב. ראיתם אילו שטחים עצומים קיימים שם? אני לא חושב שכולם מאוכלסים, בניגוד למדינה הקטנטונת שלנו, שתאלץ להסתפק ב10 מליון תושבים עד קץ הימים, מכיוון שלא נוכל לאכלס יותר מדי אנשים פה, וגם אחרי שניישב את הנגב בעזרת השם נצטרך להצטמצם קצת, לפחות עשרה מליון אני משער. ועוד נקודה למחשבה. היחס של אנשים לפלסטינאים הוא כמו לילדים. אם אנחנו באמת מכבדים אותם בשביל לתת להם מדינה, ולהתייחס אליהם כמו בוגרים, למה אנחנו לא יכולים להתייחס אליהם כמו אנשים מבוגרים ולתת להם לפתור לבד את בעיית המיקום שלהם? אין להם הנהגה משלהם? שהם יחליטו לאן ללכת לבד, הם הרי לא ילדים, ולא צריכים שידאגו להם ויטפלו בהם. ד"א, רבים מהפלסטינאים שעברו לירדן עם קום המדינה הם היום אנשים משגשגים ומאושרים, שלא חשים זיקה מיותרת לארץ לא להם. הקטור :)

שואקה

New member
עוד תגובה לטרנספר

כמו שעברו המוני יהודים לארה"ב ושאר מדינות העולם והם מאושרים משגשגים ולא מרגישים זיקה מיוחדת לארץ הזה. הפלסטינאים לא רוצים את ירדן או מצרים, הם רוצים את א"י. אני איתך שיפתרו את הבעיה שלהם. הקטע הוא שאני לא חושבת שהבעיה תיפתר בלעדינו... קצר הפעם.. שלך, חוש חש!

מה אני ההורים שלהם?!

לפי דעתי ההורים שלהם צריכים להכניס אותם הביתה! בשביל שאחרי זה שלא יבכו שהם נכנסו לקו האש! אתה מסכים איתי עד לפה? ולהרחיק אותם מהמסגרת האנטישמית כלפי ישראל! הם ממלאים להם ת´ראש בשנאה ונקמה חסרת תקדים!

Starway

New member
מסכים ....????

אתה הטלת את האחריות על ההורים שלהם... שזה תפקידם להרחיק אותם מהמלחמה... מקו האש... אבל אנחנו רואים שכרגע הם לא עושים את זה... אלא הם מעודדים אותם לצאת לרחובות ומשתמשים בהם כמגן... (הבית הממולכד שבתוכו נהרגו 15 מחיליינו היה אמור להיות מושמד על ידי הפצצות מן האויר אך מחשש שיש ילדים במבנה החליטו לפרוץ רגלית...).... אז זה הופך את הריגתם לבסדר???? להורים לא אכפת.. אז זה אומר שגם לנו לא צריך להיות????? זה קצת התפלספות ... אבל עדיין אני רוצה תשובה...

שואקה

New member
בקיצור לפלאנד

אין לך שום פיתרון...אתה יודע רק לקלל ולרטון. אין לך פתרון לבעיית הפלסטינאים מלבד לחיות איתם בשלום. זו הדרך היחידה!

מה רק עכשיו הבנת את זה?../images/Emo3.gif

הוא סתם בלוף... כמו הציצים של בריטני ספירס... כמו המוח של ליאון..... אין לו שום דבר מלבד קללות ודברי הבל..... מרקו וזהו!!!

הורוביץ

New member
לפוליטיקים ולסע סע ללפלאנד

אני לא מבקר הרבה בפורום אבל אני חייב לציין שאתה ממש אידיוט אתה יורד על כולם אבל יש לך קו מחשבה קיצוני כל כך שלא שמעתי בחיים אתה בטוח שכל אשכנזי הוא שמאלני וכל מרוקאי הוא ימני אתה כל כך שטחי וחסר ידע בסיסי וחוכמת חיים שבחיים שלי לא שמעתי ואם תפסיק לרדת על אנשים ותקשיב קצת לאנשים שמבינים ואומרים דברים הגיוניים כמו שואקה אולי תלמד משהו.

Starway

New member
שרשר!!!!!!!

אליאל אני יודע שאתה חדש .... אז אני לא אחכה שמרקו יקטול אותך....
ואני אבקש ממך... יפה לשרשר את ההודעות... נ.ב אם אתה לא יודע איך... (לגיטימי לחלוטין...) אלתתבייש לפנות אליי ואני אסביר...

דבר אחד יש לי להגיד..

שאט דה פאק אפ תעשו לי טובה זיבלתם לי תמוח עם זה הוא טיחפש טוב יאללה צא מזה דעתו המ גם תשלול דיעות?

Starway

New member
נימאס לי!!!!!

כבר דיברנו איתך על זה.... תפסיקי לסתום לאנשים את הפה.... זה לא מכובד זה מציק... זה מעיק וזה מגעיל!!!!!!!!!! תתחילי לתת כבוד לאנשים.... מי את שתסגרי דיון בשאט דה פאק אפ???? תפסיקי לסתום לאנשים את הפה ואולי אפילו תתחלי לסתום בעצמך!!!!! כי דברי חוכמה ממך עוד לא שמענו....

למעלה