לפני שג'קו קורא למדינה 'זונה'...

raynp

New member
לפני שג'קו קורא למדינה 'זונה'...

היי לכולכם!!! אל דאגה, אני לא עוד טרול שמגיע לכאן בכדי ללכלך על ג'קו אייזנברג...להפיךם אני תומך במוסיקה שלו. אני מקווה שזוכרים אותי, נהגתי לבקר הרבה בקומונה ומאז שהשתדרגנו לפורום לא כל כך יוצא לי לכתוב כאן אבל אני קורא כל מני הודעות. האחרונה מבינהן היתה 'מדינה מוצצת וזונה' שכתבה שון (נדמה לי) והביעה את תמיכתה בשיר והמון הסכימו איתה. ישנו כאן מצב שלא מובן לי. נכון, גם אני לא בדיוק מתגאה במדינה שלי ואני קראתי עיתונים וצפיתי בחדשות ועצוב לי שככה מדינת ישראל מתנהלת אבל אני באופן אישי לא מבין את ג'קו...מה יש לו נגד המדינה??? כנראה הוא שכח שאחרי האובדן הנורא של אביו אותה מדינה 'זונה ומוצצת' תמכה בו ובאימו, מפני שבלי תמיכתה היה להם קשה לשרוד. וכנראה הוא שכח שאותה מדינה מוצצת וזונה היא זו שהוציאה אותו מאותה אנונימיות שממנה הוא כך כך סלד. אז לפני שהוא קורה למדינה הזו זונה ומוצצת שייקח את הדברים האילו בחשבון...

היי לך..לגבי השיר-

ג'קו כתב אותו לפני כמה שנים..ואתה לא יכול לדעת מה עבר לו בראש באותו זמן..ואני בטוחה גם שאין לו משהו נגד המדינה..

kapit5

New member
היי לך-זוכרת אותך-מזמן לא ביקרת

הכוונה של ג'קו לא היתה נגד המדינה אלה נגד אותם נגועים בשחיתות שדירדרו את המדינה למצב שבה היא נימצאת.

shongold

New member
היי ריינפ מה נשמע מה חדש מה

העניינים? אני מבינה שחזרת מהמאדים ..אבל אולי מאנטרטיקה.. ?! אין לך שום מושג מה קורה פה אתה התנתקת לגמרי. אתה יודע זה בסדר בסדר גמור תאמין לי הכל פה פאנן גן עדן עלי אדמות! מעולם אבל מעולם, לא חיינו בתקופה יותר טובה מזו. אני תמהה על מה אתה מדבר..משהו כאן העיז להגיד שמשהו כאן במדינה השתבש???? אתה חושב שנפלנו על הראש. באמת אני שואלת כאשר הכלכלה במצב אוטופי האישים שמנהלים את המדינה הם מהמבריקים האנושים והמוסרים ביותר שהיו לנו הממשל מתפקד טיפ טופ, גם הצבא על הסוס. שלטונות המס מחלקים רווחים שלהם לנזקקים בין השאר. אנחנו חיים כאן באידליה מדהימה כזו שלא היתה מעולם. בקיצור בובה של מדינה. אהה ..ובקשר לשיר ההוא.. זה שיר שכתב אומן כל אחד יוכל לפרשן אותו כמו שהוא רוצה לקחת אותו לאיזה כיוונים - מה שנקרא חרות הכתיבה וזה סבבה. אתה יכול להסכים אתה יכול לא להסכים. האמת נראה מה זה הוזה הג'קו הזה הוא כנראה חי באפריקה אם זה מה שהוא חושב...שאתה חושב. אני לא מבינה בכלל איך הגיע למסקנות האלה - ממש - ענין שהוצא מהקשרו. האמת אני מגיעה למסקנה שהוא חבר את השיר על מדינה אחרת בעצם ממש וודאי לי. אנחנו כולנו כאחד מסכימים פה שיש לנו ארץ נ ה ד ר ת!!!.

kapit5

New member
../images/Emo6.gif שון את כל פעם מדהימה אתי מחדש

עם היכולת המופלאה שלך לבטא רעיונות בצורה קולעת ובמילים חדות כתער. אכן תשובה קולעת.מה שניקרא בול קליעה

kapit5

New member
דבר נוסף ריינפ

ג'קו אמר את מה שאמר ,אבל לפחות הוא לא אנס,גנב,הונה,גרם למוות ושכות מיותר!!! דבר שאי אפשר להגיד על חלקם הגדל והולך של העומדים בראשה של המדינה הנהדת והמקסימה שלנו. כמו שנאמר-לתיפארת מדינת ישראל

shongold

New member
אגב סתם בשביל השכלה כללית בנוגע

למונח מדינה - כולל בתוכו את המושג שלטון ומהו שלטון? ובכן שלטון- הוא גוף יחיד השולט על האוכלוסייה בתוך הטריטוריה באמצעות חוקים ומוסדות. השאלה הנשאלת מה המצב של אותם מוסדות במסגרת השלטונית?? והאם אותם חוקים מופעלים על האזרחים על פי טוהר החוק???? כפי שנקבע בחוקי יסוד המדינה? האם המוסדות המצויים מתפקדים כפי שמוסדות אמורים לתפקד היינו השלטון המבצע הממשלה - על כל משרדיו והשרים המופקדים עלהם? האם הם עושים את תפקידם נאמנה? זה לא ענין אישי של משהו ספציפי - יש כאן ענין לאומי = ככה לסבר אזניך בכללי. ובמטותא לא לערבב מושגים שאינך מבין בהם דבר מסתבר.

raynp

New member
בנות, נסו רגע להיות אובייקטיביות

ולא ישר לקפוץ ולהגן שזה מן הסתם אינסטיקנט של כל אחת כאן...ואני יכול להבין למה. אבל נסו רגע להבין את השאלה ששאלתי מפני שאף אחת לא ענתה לי עליה. כל אחת היתה עסוקה בלתת נאומים (נכונים, אני לרגע לא מזלזל) על דברים שאני כבר יודע... הרי ציינתי בהודעה המקורית שלי שאני יודע מה קורה כאן במדינה (לידיעתך שון...לא מתאים לך לא לגעת בנקודה מפני שאת בדרך כלל לא מפספסת אותה...) ושאני גם לא מרוצה מאיך שהיא מתנהלת. אבל שאלתי היא: מדוע אדם אשר נתמך ע"י מדינתו בשעתו הקשה (מות אביו ז"ל) מכנה אותה בשמות כאילו. הוא מכל אחד אחר צריך לומר לה תודה. אז אנא, תנו לי הסבר אם אתן יכולות. אם לא אז לפחות קחו את השאלה שלי ותחשבו עליה לפני שאתן מזדרזות להגן...

kapit5

New member
תסביר למה כוונתך

ניתמך ע'י המדינה בשעתו הקשה אני לא מבינה ,האם כוונתך שאסור בעצם להעביר ביקורת על המדינה!!!??? הרי כולנו בזמן זה או אחר ניתמכים על ידי המדינה. אני כאמא לילדים מקבלת כל חודש קיצבת ילדים מביטוח לאומי,האם בגלל זה אני אמורה לישתוק,להגיד תודה וזהו??? אני באמת לא מבינה למה אתה מיתכוון?

raynp

New member
אני אסביר

כאשר אביו נפטר הוא ומשפחתו נתמכו ע"י המדינה. מבלי שהוא תרם לה דבר (יהיו הסיבות שלו אשר יהיו) אז איפה כאן "מדינה מוצצת"??? כן כן, חופש הביטוי..כולנו יכולים לומר את כל מה שאנחנו רוצים אבל אני אישית הייתי מודה למדינה שלי שלא זרקה אותי לרחוב ותמכה בי ובמשפחתי.

raynp

New member
ועוד דבר...

ג'קו אייזנברג, עם כל הכבוד לכישרון שלו ויש לו ממנו המון לא כזה קדוש מעונה כמו שכולם כאן טורחים לעשות ממנו.

אף אחת כאן לא חושבת שהוא מושלם ו

קדוש וכו',בסה"כ גם הוא בן-אדם,והוא יכול לטעות כמו כולם.. אנחנו פשוט אוהבות אותו בתור מוזיקאי,יוצר,זמר וכו'..

raynp

New member
תאמיני לי שגם אני מאוד אוהב

אותו בתור מוסיקאי, אני חושב שהוא כותב ומלחין בצורה מדהימה. רק חבל שאי אפשר להעלות כאן דיונים שקצת מבקרים אותו. אני אישית לא מאמין שזה הגיע לדרגה שרוצים לחסום אותי...

בהחלט אפשר לעלות לכאן דיונים מ

מסוג של לבקר אותו..רק אנחנו כ"כ רגישות לכל אחד לא מוכר שנכנס כי יש כאן כמה "לא רצויים"שנכנסים ולא עושים בכלל טוב לפורום הזה..אז תבין.. כך שאף פעם אי אפשר לדעת את הכוונה.. תודה שהעלת לכאן את הנושא..ומוזמן להצטרף אלינו לעיתים יותר קרובות..

שונית 7

New member
../images/Emo6.gifבאמת רציתי לקרא לך או לנובה

לקבלהכי לי אין היום כח לזהוכרגיל לא איכזבת

למעלה