לפני שג'קו קורא למדינה 'זונה'...

רנה6

New member
שון וכל הבנות כאן...

הבחור הנ"ל, התחבר כאן עם מישהי למסנג'ר ופיזר אוקיינוס של קללות לג'קו...אין כל צורך להגיב לו בכלל...טליטל, יכולה לחסום אותו ודי...חושבת שהבהרתי לכן את זה בפרק הקודם.

raynp

New member
אני לא עברתי על אף חוק מחוקי תפוז!!

אין לי מסנג'ר ודבר שני, אני לא פיזרתי אף לא קללה אחת על ג'קו אייזנברג או על אף אחד אחר. אני בסך הכל העלתי נקודה מסויימת שאני דן איתה איתכם. אז אם מנהלת הפורום תחסום אותי זו תהיה שיא הגסות מפני שאני לא עברתי עךל אף אחד מחוקי הפורום!!! חבל שאי אפשר לעלות כאן דיונים שקצת מציגים את ג'קו בעור שלילי...אי אפשר לחיות באשליה שהוא מושלם.

raynp

New member
זו שיא החוצפה להציע לחסום אותי

רק בגלל שאת לא אוהבת לקרוא את דבריי, רנה6. לא השמצתי, קיללתי, או גיניתי אף אדם

livi4

New member
טוב קודם כל תרגע !

יש לי הרבה מה לומר אך אתייחס אך ורק לשאלה שלך ועל כך תקבל תשובה הוגנת.ולגהי הצגת ג'קו באור שלילי - כאן אין לזה שום מקום ומי שרק ירצה לפגוע בו או להתבטא נגדו כאן - אין לו מקום . מכיוון שזהו המקום שרואים את ג'קו ומעשיו באור חיובי וליברלי וזהו ה"בית החם" שלו. השיר שנכתב -"מדינה זונה מדינה מוצצת " נכתב ע"י ג'אמוס שזהו הרכב והוא לא כולל את ג'קו בלבד ! השיר נכתב לפי דעתי ממש מזמן בתקופה שהם היו נערים בתיכון. המקום שבו הם היו מבחינת מקום וזמן היה מקום אחר לחלוטין ממה שאתה טוען (שבאותו הזמן המדינה תמכה בו ,לאחר מות אביו ) ג'קו היה נער ואתה יודע איך מרגיש נער בגיל הנעורים כאשר כל עולמו חרב עליו ! בנוסף בזמנו יצאו הרבה מאד שירים על מדינתנו ה"מוצצת" למשל - השיר של אלי לוזון -"איזו מדינה" שהיה גם שיר מאד ידוע ומוכר והתייחס במלוא מובן המילה למדינה כ"מוצצת" אז אם הוא היה פוליטיקלי קורקט ולא כמו ג'אמוס זה לא אומר שהמשורר לא התכוון לכך! אז ריינפי או מי שלא תהיה - אין לך מושג איך מרגיש נער מתבגר שכל משענתו בחיים (משענת המשפחה) נפלה ביום בהיר אחד . מקווה שהספיק לך !

raynp

New member
אין לך מושג כמה אני רגוע

אז אין צורך לומר לי להרגע. אני חושב שכפורום צריך לדעת שלא הכל יכול להיות וורוד ומושלם ואי אפשר לומר על משפט של ג'קו אמן ולא חייבים להסכים עם כל מילה שיוצא לו מהפה.

livi4

New member
סליחה ...

מהפה של ג'קו יוצאים הרבה יותר דברים טובים מאשר רעים אז ת ר ג ע

raynp

New member
כמו שאמרתי קודם

אני רגוע לחלוטין... וכל מה שנותר לי לומר לך זה: חבל מפני אני יכול לאהוב אמן ועדיין לא לחשוב שהוא מלאך מושלם...

livi4

New member
אני לא רוצה לדבר בשם כולם

אבל אני אוהבת את ג'קו - לא רק את ג'קו האמן המדהים אלא גם בתור אדם עוד יותר מדהים ! אז אני חושבת שאם אתה לא מעריך את ג'קו בתור אדם אלא רק בתור אמן אז אין לך מה לחפור ולנסות להבין יותר מידי , פשוט קבל את הדברים כפי שהם . נעים לך לשמוע אותו - תשמע ! לא נעים לך- אל תשמע ! לי זה נשמע סתם מיותר לחפור בבן אדם ובאישיותו אם אין לך כל עניין בכך ... גם אני אוהבת לשמוע הרבה מאד זמרים ומעריכה אותם בתור יוצרים אך אין לי עניין בהכרת האישיות של אותם אמנים . אני אוהבת את ג'קו האדם והיוצר ולכן יש לי את הרצון להבין ולהכיר ולדעת כמה שיותר כי זה מאד מעניין אותי, אך אם הייתי במקומך לא הייתי מתאמצת יותר מידי - סתם בזבוז אנרגיות.

רנה6

New member
אוקיי...

תגיד, משעמם לך בחיים?!...אין לך ספר טוב לקרוא?!...אגב, עוד מעט יש תוכנית מצויינת בערוץ 2....פרק שני של , מרחק נגיעה"...אה, והמדינה שלנו היא כןןןןןןןןן זונה והיא כןןןןןןןןןן מוצצת....אוף, מה קורה לי היום?!

Karina85

New member
שיררר את צודקת זו באמת סדרה

יפה מאוד!!! עם זוריק החתיך הזההה ואם את הולכת לישון אז ליל"ט

Karina85

New member
נכון...

*הולכת לראות* ולקבל מבט חלול, לדברי ג'קו... חחח טוב לפחות גיוון מהמבט המתוסכל כשאני משננת מילים!!! חחח אגב בנו עוד מעט אני מגיעה לשין...
צפייה מהנה שירוש ואל תקחי ללב!!! אני אפילו מצרפת זר פרחים...

רנה6

New member
הפסקונת....

כמה פרסומות ואנחנו חוזרים.....תודה עבור זר הפרחים...לפעמים דווקא הוירטואליים אמיתיים יותר...

Karina85

New member
זוריק הזההה

גם חתיך, גם ג'נטלמן וגם מנגן בגיטרה... ואבא שלו ממש איש חמוד!!!

talytal

New member
מה פתאום לחסום אותך? ../images/Emo12.gif

אין לי שום סיבה ושום כוונה, וגם שום רצון לחסום אותך, raynp. ולדעתי רנה 6 התבלבלה, כי אני זוכרת שהיה באמת מישהו בקומונה שקילל את ג'קו, אבל אני גם זוכרת את הכינוי שלו, וזה לא היית אתה. אני בהחלט זוכרת אותך מימי הקומונה (אפשר לחשוב איזה זיכרון צריך, סך הכל לפני פחות מחודשיים...
) ואין שום ספק שאתה לא טרול. יש בפורום שלנו מקום להכל, גם לביקורת על ג'קו. כל עוד לא מדובר בקללות ונאצות. מבחינתי אין שום דבר פסול בהודעות שלך כאן, ואין שום דבר רע בלהעלות נושאים טעונים. להיפך, זה נותן לנו הזדמנות לדיון ומעורר מחשבה.

רנה6

New member
טליטל....

התנצלתי כבר פעם, פעמיים, שלוש....טעיתי...ואכן את צודקת...לא ממש צריך זיכרון, אבל מה לעשות שאני חגגתי כבר את העשור הלא יודעת כמה שלי....את בהחלט צודקת שאין עילה לחסום אותו והוא מעורר ויכוח ומחשבה וכו וכו....יחד עם זאת, לא רואה כל סיבה לדוש באותו נושא שוב ושוב ושוב ושוב...איזו מחשבה זה בדיוק מעורר?!...אפשר להפנות אותו כמה עמודים אחורה ויכול לקרוא את מה שאנחנו חושבות לגבי אותה מדינה ואם היא מוצצת או לא ובנוסף לכך להבנת הסימבוליות שבצרוף המילים " מדינה זונה ומדינה מוצצת"

talytal

New member
שיר מתוקיזה

קודם כל, כתבתי את ההודעה לפני שסיימתי לקרוא את כל השרשור, אז לא ראיתי עדיין בשלב הזה שכבר הבנת שלא מדובר באותו בחור שקילל את ג'קו בקומונה (דרך אגב, את הבחור ההוא דווקא כן חסמתי...). מעבר לזה, raynp אמר בעצמו שהוא לא נמצא בפורום באופן קבוע, אז מבחינתו לא מדובר ב"לדוש באותו נושא שוב ושוב ושוב". חלק מהביקורת שאני שומעת יותר ויותר ממשתתפות בפורום, היא שאי אפשר להביא פה דעה שחורגת מהקונצנזוס בלי לקבל על הראש. אני חושבת שזו קצת הגזמה, אבל צריך לשים לב להגיב בצורה קצת פחות תוקפנית, כי בסופו של דבר יהיה כאן מאוד משעמם אם כולנו נחשוב בדיוק אותו ונסכים על הכל, לא?

kapit5

New member
טליטל-אני מסכימה איתך

לא כל מי שאומר דברים שלא ניראים להלך הרוח של הפורום הוא טרול.ואני גם בדעה שצריך לגלות סובלנות וסבלנות. הרי אף אחד לא מכריח אותנו להגיב. מי שהדברים נורא מרגיזים או מקוממים יכולה להחליט שהיא לא משתתפת בדיון.יש יתרון בזה שאנחנו רבות.הרי כולנו התקוממנו שהתנפלו על נשוא הפורום ועל היחס שהוא קיבל.אז אנחנו על אחת כמה וכמה צריכות לגלות רגישות גם לאנשים שלא חושבים בדיוק כמונו.כמובן בתנאי שלא מדובר בקללות.

למעלה